Miértne lehetne az?Több hasonló fórum van,de talán ez a legközelebbi vágyaimhoz.Aki cuckoldra,vagy,bármi más,idegennel stb.,azt sem szólnám meg,vagy házibarát,az mind “beleszarik a leveses tálba”?
(Ez egy válasz Parosszex üzenetére (2022. 09. 17. szombat 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 17. szombat 17:44
A megcsalás, az megcsalás és nem egy izgalmas közös játék. Baráttal meg olyan, mintha beleszarnál a leveses tálba az ünnepi asztalon.
Mi a franc izgató abban hogy a feleséged a tudtodon kívül, más pasival, pláne a főnökével csókolózik? Szereted ha felszarvaznak?
(Ez egy válasz feherkalman1 üzenetére (2022. 09. 17. szombat 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 17. szombat 15:59
Nagyon izgató , igaz nem a barátom volt. A volt feleségemet láttam a főnökével.
Ennyi.
(Ez egy válasz Parosszex üzenetére (2022. 09. 17. szombat 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 17. szombat 17:44
A megcsalás, az megcsalás és nem egy izgalmas közös játék. Baráttal meg olyan, mintha beleszarnál a leveses tálba az ünnepi asztalon.
Nagyon izgató , igaz nem a barátom volt. A volt feleségemet láttam a főnökével.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 17. szombat 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658466)
2022. 09. 17. szombat 13:44
Nálam majdnem megtörtént,csak heves csók volt az autóban,egyikük sem tudja hogy láttam.Kár hogy nem volt több,engem ez izgat,de csak ha kukkolhatom tudtuk nélkül.Remélem lesz olyan helyzet,ahol több is lehet.
Nálam majdnem megtörtént,csak heves csók volt az autóban,egyikük sem tudja hogy láttam.Kár hogy nem volt több,engem ez izgat,de csak ha kukkolhatom tudtuk nélkül.Remélem lesz olyan helyzet,ahol több is lehet.
Ez jól hangzik.
Nàlunk is volt igaz csk kis behatolàs , mikor dolgoztam, elözmènye volt hogy egy pàr nappal elötte kicsit iszogattunk ès tapi, nyali volt.
"Férjet a barátjával megcsalni....?"
a topic címéhez reagálok csupán, szerintem full gyökérség ilyet tenni- ez nálam kizárt dolog.
a topic címéhez reagálok csupán, szerintem full gyökérség ilyet tenni- ez nálam kizárt dolog.
Szerintem ha valakit megcsalnak Neki is igen csak el kellene gondolkodni mit nem adott meg a párjának amit máshol keresett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 25. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4069062)
2020. 05. 25. hétfő 13:57
Egyébként mindegy melyik fél csalja a másikat, ha kiderül, szerintetek van olyan aki el gondolkodik azon miért is történt ez?? Bár melyik nemről kérdezem!!! Vagy csak a mocskolódás mehet utána!!! Vagy válás!
Emberek vagyunk és érett személyiségeknél azt gondolom a botlás belefér. Nem a folyamatos bukdácsolás. De egy ilyen helyzetet mindenki másként dolgoz fel, nagyon függ a kapcsolat milyenségétől, emberektől és képesek vagyunk e feltenni önmagunknak az önkritikus kérdést "hogyan jutottunk idáig". Kérdés van e még elég szeret, vonzalom a kapcsolatban ami elég tartalék ahhoz, hogy ne kezdődjön a mocskos háború, hanem a béke felé vezető érzelmi hullámvasút.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 25. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 25. hétfő 13:57
Egyébként mindegy melyik fél csalja a másikat, ha kiderül, szerintetek van olyan aki el gondolkodik azon miért is történt ez?? Bár melyik nemről kérdezem!!! Vagy csak a mocskolódás mehet utána!!! Vagy válás!
Szerintem tök mindegy kivel csalnak, a megcsalás a fő motívum a lelki tökön rúgásban. Az hogy kivel maximum érdekesebbé teszi a szitut. Egyébként meg ha megvan a bukta, akkor bizonyos formaságok mint pl. ismerkedés a partnerrel eleve kihagyható. Egyből a lényegre lehet térni ahogy Bruce az utolsó cserkészben: "Fej vagy gyomor?
Egyébként a probléma körüli moralizálásnak nem sok értelme van. Ha megtetted hát megtetted és ha nagyon szenvedsz rajta hát elő a rózsafüzért, üdvözlégy, hiszekegy és meg is vagyunk esetleg legjobb barinőd vérét szívhatod a hosszas önváddal melyben napi szinten langyos kádfürdőt veszel. (Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 05. 25. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként a probléma körüli moralizálásnak nem sok értelme van. Ha megtetted hát megtetted és ha nagyon szenvedsz rajta hát elő a rózsafüzért, üdvözlégy, hiszekegy és meg is vagyunk esetleg legjobb barinőd vérét szívhatod a hosszas önváddal melyben napi szinten langyos kádfürdőt veszel. (Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 05. 25. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 25. hétfő 08:49
Nem csetes nőkről, vagy kollégákról szól ez,hanem amikor a barát vagy épp nő eseteben a barátnőd a harmadik. Kiderul,hogy nezel a szemebe? Es a parodnak is megalazobb mint egy idegennel. Szerintem
Ha már úgy alakul akkor viszont sokkal egyszerűbb össze hozni baráttal ismerőssel mint egy idegennel. És a lebukás esélye ugyan akkor. A kérdés pedig mindig a miért .
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 05. 25. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 25. hétfő 08:49
Nem csetes nőkről, vagy kollégákról szól ez,hanem amikor a barát vagy épp nő eseteben a barátnőd a harmadik. Kiderul,hogy nezel a szemebe? Es a parodnak is megalazobb mint egy idegennel. Szerintem
Nagyon jó ! Nem szabad egy ilyen lehetőséget kihagyni, ha egy nő veled akar kefélni akkor kapja meg a magáét.
Dehogynem. Egy jó hétig tartott és ami ebbe belefért. A kollégám ez alatt fekvőgipszben nézte otthon a tv-t, anya pedig a táppénzes papírokat "intézte".
(Ez egy válasz feherkalman1 üzenetére (2020. 05. 25. hétfő 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyszer se csináltad meg a kolléganőt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4188242)
2020. 05. 24. vasárnap 22:47
Lehet, hogy tudja. Ha tisztában van azzal hogy amit nyújt az nem elég és ha bátran nekifut az újabb bizonyítási kísérleteknek kivétel nélkül sikertelenül, akkor lehet hogy tudja/érzi hogy a szükségleteidet más elégíti ki. Persze úgy tesz mintha nem tudná, de valamilyen szinten sejti mi történik a háta mögött és nem akarja hogy látnia kelljen hiszen saját kudarcával szembesülne. Egy rokonom volt a "kisegítő" szerepet alakító férfi egy hasonló kapcsolatban sokáig. Első időkben titokban, aztán egy rendes bukás után a működés képtelen férj jóváhagyásával. Érdekes felállás volt. A nő és a szerető hetente találkoztak és együtt töltötték az éjszakát, a férj ezeken az estéken kotta részegre itta magát magában. Talán működhetett volna ez a felállás az idők végezetéig, de legalábbis a férj májzsugoráig, ellenben a rokon megszerelmesedett de nagyon. A feleség viszont a dinamikus légyottokat inkább otthagyta és békésen éldegélt tovább férjecskéjével. Ennek a románcnak az első etapja kb. egy évig tartott, a második kettőig. Nem hiszem hogy az asszonyka innentől már csak álmaiban jutott a csúcsra,gyakorlatban is hiányozhatott neki de szerette a férjét. Valószínűleg nem kellett a bonyodalom és mivel már legalizálódott a helyzet keresett egy érzelmi szempontból veszélytelenebb kapcsolatot.
Egyszer engem is bekóstolt a közvetlen kollégám felesége. Ott működött a szex, de nem esett teherbe a hölgy sperma gondok miatt. Már nagyon ráunt a sikertelen programokra és gyakorlatiasan vette kézbe a dolgokat. Az egész helyzet zavart, de amiikor kiderült számomra, hogy én lennék a pótbika visszatáncoltam. De igazából a mai napig gyanús, hogy a kollégám tudtával zajlott az egész.
Egyszer engem is bekóstolt a közvetlen kollégám felesége. Ott működött a szex, de nem esett teherbe a hölgy sperma gondok miatt. Már nagyon ráunt a sikertelen programokra és gyakorlatiasan vette kézbe a dolgokat. Az egész helyzet zavart, de amiikor kiderült számomra, hogy én lennék a pótbika visszatáncoltam. De igazából a mai napig gyanús, hogy a kollégám tudtával zajlott az egész.
Lehet, hogy tudja. Ha tisztában van azzal hogy amit nyújt az nem elég és ha bátran nekifut az újabb bizonyítási kísérleteknek kivétel nélkül sikertelenül, akkor lehet hogy tudja/érzi hogy a szükségleteidet más elégíti ki. Persze úgy tesz mintha nem tudná, de valamilyen szinten sejti mi történik a háta mögött és nem akarja hogy látnia kelljen hiszen saját kudarcával szembesülne. Egy rokonom volt a "kisegítő" szerepet alakító férfi egy hasonló kapcsolatban sokáig. Első időkben titokban, aztán egy rendes bukás után a működés képtelen férj jóváhagyásával. Érdekes felállás volt. A nő és a szerető hetente találkoztak és együtt töltötték az éjszakát, a férj ezeken az estéken kotta részegre itta magát magában. Talán működhetett volna ez a felállás az idők végezetéig, de legalábbis a férj májzsugoráig, ellenben a rokon megszerelmesedett de nagyon. A feleség viszont a dinamikus légyottokat inkább otthagyta és békésen éldegélt tovább férjecskéjével. Ennek a románcnak az első etapja kb. egy évig tartott, a második kettőig. Nem hiszem hogy az asszonyka innentől már csak álmaiban jutott a csúcsra,gyakorlatban is hiányozhatott neki de szerette a férjét. Valószínűleg nem kellett a bonyodalom és mivel már legalizálódott a helyzet keresett egy érzelmi szempontból veszélytelenebb kapcsolatot.
Egyszer engem is bekóstolt a közvetlen kollégám felesége. Ott működött a szex, de nem esett teherbe a hölgy sperma gondok miatt. Már nagyon ráunt a sikertelen programokra és gyakorlatiasan vette kézbe a dolgokat. Az egész helyzet zavart, de amiikor kiderült számomra, hogy én lennék a pótbika visszatáncoltam. De igazából a mai napig gyanús, hogy a kollégám tudtával zajlott az egész. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyszer engem is bekóstolt a közvetlen kollégám felesége. Ott működött a szex, de nem esett teherbe a hölgy sperma gondok miatt. Már nagyon ráunt a sikertelen programokra és gyakorlatiasan vette kézbe a dolgokat. Az egész helyzet zavart, de amiikor kiderült számomra, hogy én lennék a pótbika visszatáncoltam. De igazából a mai napig gyanús, hogy a kollégám tudtával zajlott az egész. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 24. vasárnap 11:52
Ha lebuknánk, így járt) Mivel nem tudod az előzményeket miért van szeretőm így nem értem a kritikádat sem!! Ha a férjem meg adta volna nekem azt ami egy nőnek jár, akkor nem lett volna szeretőm!! De mivel erre ő nem volt hajlandó, ez van! Nem hinném egy nőnek elég kb -2-5 lökés és ennyi az élvezet(, mert neki nincs többre igénye!! Egyébként ahogy írtam szeretőm is nős és a z ő neje épp ebben van mint az én férjem. Mi meg épp ketten ki egészítjük egymást!!!!
Néha besegítek telefonom vagy kamerán, de sajnos fél találkozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 24. vasárnap 14:34
De ő legalább kapott valamit. Nálunk a végén már nem is volt semmi érdeklődés sem. Ez 11 éve így megy!