Nem együtt vagyunk itt. Csak. Én a férj. Pasi. Az a múlt! Írunk privin?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4069062)
2020. 05. 24. vasárnap 14:36
Nálunk szóba sem jött a válás. Miért ez hosszú. Sajnálom a mi veled történt, de ez nem minden esetben van így. De látom most van párod akivel épp itt vagy))?
Mi megy 11éve?privire!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 24. vasárnap 14:34
De ő legalább kapott valamit. Nálunk a végén már nem is volt semmi érdeklődés sem. Ez 11 éve így megy!
Nálunk szóba sem jött a válás. Miért ez hosszú. Sajnálom a mi veled történt, de ez nem minden esetben van így. De látom most van párod akivel épp itt vagy))?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4337872)
2020. 05. 24. vasárnap 12:53
Igazad van kedves Kriszta! De... Pont erre (basztam rá) szar házasságban. Összejöttem egy nővel. Beleszerettem. Elváltam. Miatta. Az exem ék hagytam mindent. Rábasztam mert már ő is csalt évek óta. Hosszú. Bonyolult.
De ő legalább kapott valamit. Nálunk a végén már nem is volt semmi érdeklődés sem. Ez 11 éve így megy!
(Ez egy válasz feherkalman1 üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 24. vasárnap 12:43
Fél éve levelezek egy nővel , karácsonykor maszatolta össze utoljára a férje , persze a csajnak nem volt jó. Azóta egyszer csókolóztak. Ha anő nem kapja meg otthon a betevőjét akkor nem csoda ha máshol keresi.
Nevetni fogtok. Szar házasságban éltem. Atv2cseten meg ismertem egy férjes nőt. Randiztunk. Dugunk. Bele szerettem. El váltam. Ő nem. Össze költöztem vele. Pár hónap múlva úgy gondolta hogy nem akar tőlem semmit. Előtte 1.5évig jött utánam 100_150km.ig autóval!
Pont erre (basztam rá) atv2cseten meg ismertem egy férjes nőt! Gyakran dugunk. Inkábbszeretkeztünk. Autóban. Beleszerettem. Elváltam. Nagy nehezen össze költöztünk. Pár hónap után munkanélküli lettem. Kibaszott az utcára minusz16 fokban, mert még, gondolta magát.
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 24. vasárnap 10:59
Nem az a kérdés,hogy bunkosag-e, vagy sem. Amikor lebuksz abba gondolj bele. Azt mondod,hogy nyugi mi már évekkel előtted is dugtunk. Biztos jól esik a párodnak és meg is érti.
Igazad van kedves Kriszta! De... Pont erre (basztam rá) szar házasságban. Összejöttem egy nővel. Beleszerettem. Elváltam. Miatta. Az exem ék hagytam mindent. Rábasztam mert már ő is csalt évek óta. Hosszú. Bonyolult.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 24. vasárnap 11:52
Ha lebuknánk, így járt) Mivel nem tudod az előzményeket miért van szeretőm így nem értem a kritikádat sem!! Ha a férjem meg adta volna nekem azt ami egy nőnek jár, akkor nem lett volna szeretőm!! De mivel erre ő nem volt hajlandó, ez van! Nem hinném egy nőnek elég kb -2-5 lökés és ennyi az élvezet(, mert neki nincs többre igénye!! Egyébként ahogy írtam szeretőm is nős és a z ő neje épp ebben van mint az én férjem. Mi meg épp ketten ki egészítjük egymást!!!!
Fél éve levelezek egy nővel , karácsonykor maszatolta össze utoljára a férje , persze a csajnak nem volt jó. Azóta egyszer csókolóztak. Ha anő nem kapja meg otthon a betevőjét akkor nem csoda ha máshol keresi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 24. vasárnap 11:52
Ha lebuknánk, így járt) Mivel nem tudod az előzményeket miért van szeretőm így nem értem a kritikádat sem!! Ha a férjem meg adta volna nekem azt ami egy nőnek jár, akkor nem lett volna szeretőm!! De mivel erre ő nem volt hajlandó, ez van! Nem hinném egy nőnek elég kb -2-5 lökés és ennyi az élvezet(, mert neki nincs többre igénye!! Egyébként ahogy írtam szeretőm is nős és a z ő neje épp ebben van mint az én férjem. Mi meg épp ketten ki egészítjük egymást!!!!
Ha egy családos nőt meg lehet dugni és azt éppen egy családos pasival csinálja akkor szerintem mindkét félnek hiányzik valami otthon.
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem az a kérdés,hogy bunkosag-e, vagy sem. Amikor lebuksz abba gondolj bele. Azt mondod,hogy nyugi mi már évekkel előtted is dugtunk. Biztos jól esik a párodnak és meg is érti.
(Ez egy válasz feherkalman1 üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 24. vasárnap 08:56
Miért lenne bunkóság, előbb dugtatok mint ahogy a barátság kezdődött. Így szerintem még könnyebb is egy pásztorórát össze hozni.
Miért lenne bunkóság, előbb dugtatok mint ahogy a barátság kezdődött. Így szerintem még könnyebb is egy pásztorórát össze hozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 20. péntek 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 20. péntek 07:57
Egy kérdés! Mi már a barátommal együtt voltunk mint szeretők , mikor a két család egy munka miatt össze ismerkedett és barátok lettünk. Ez azóta is tart a két család között jó barátság. De mi köztünk is tart ez a viszony. Nos akkor ezt, hogy szóljátok le????? Ez is bunkóság részünkről???
Undorító dolog ha baráttal meg csalni.
Szerintem is.
(Ez egy válasz cul8er2 üzenetére (2020. 04. 20. hétfő 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Idegennel izgatna ha csak egyszeri és megleshetném ahogy más dugja,szopatja.
Mi van ha eldumja, h megvolt a párja,jó tudom sok ilyen van,mégis egymás közt marad,munkahelyen,szomszéddal,városbelivel stb.
Csók már volt.Agyalok még.
Privátban kérnék segítséget.
Mi van ha eldumja, h megvolt a párja,jó tudom sok ilyen van,mégis egymás közt marad,munkahelyen,szomszéddal,városbelivel stb.
Csók már volt.Agyalok még.
Privátban kérnék segítséget.
Nagyon aljas dolog!!!
Én nálam titokban,nem tudják hogy sejtem,csak azt nem tudom mikor és hol.
Nem kellett meglesnem. Volt, hogy erre érkeztem haza. Nyitott szobaajtó és ott volt minden előttem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 19. vasárnap 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3979742)
2020. 04. 19. vasárnap 08:34
Meglesete már valaki ilyen helyzetben a nőjét?
Meglesete már valaki ilyen helyzetben a nőjét?
Nagyon izgatna ha haverom megdugná,szopatná,eddig sztem nem.