Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

ma 16:10  #422
Erzekipar2 Erzekipar2
Mi olyan párt keresünk, ahol mindketten biszexek egy kicsit. Voltunk ilyen helyzetben, együtt szoptunk, szopattam, a lányok csókolóztak, izgatták egymást, aztán párcsere és szex következett. Megismételnénk. smile
ma 14:07  #421
ofrys ofrys
Olyan van, hogy képtelen elmondani, de ha nem izgatja, vagy nem gondolkozott rajta, akkor sajnos nincs neki...
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (ma 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:37
Sziasztok! Van aki képtelen elmomdani a vágyait vagy egyszerűen nem izgatja vagy nem gondolkozott ezen még. Van ilyen!
ma 13:37  #420
kivancsiskodok kivancsiskodok
Sziasztok! Van aki képtelen elmomdani a vágyait vagy egyszerűen nem izgatja vagy nem gondolkozott ezen még. Van ilyen!
ma 11:21  #419
ofrys ofrys
Egyetértek veled, én is nagyon imponálónak találom azt a páromban, hogy ennyire fel meri vállalni a vágyait. Azért abban biztosan egyetértünk, hogy abszolút nem ez az általános a nőknél. Csak miért ne lehetne az? Miért baj az, ha nudizunk a Duna parton, jön egy srác és egy idő után már álló farokkal nézegeti a páromat, és ő nem küldi el a búsba. Miért baj az, hogy ez neki izgató és élvezi? Persze, azt szoktuk meg, hogy ilyen esetben a nők 95 %-a ezt kikérné magának, mert ez a társadalmi elvárás feléjük. De, ha valójában ez izgalmas a számukra, akkor miért ne élhetnék meg ezt az élményt? Az ilyen dolgok csak a férfiaknak járnak?
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (ma 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:47
Érdekes, mert nekem is ezek a nők imponálnak. Egyszerűen hihetetlenül nőiessé teszi nekem a hölgyet, akiről tudom, hogy ilyen vágyai, igényei vannak. A leggyönyörűbb az egészben, hogy a feleségem is belül erről álmodozik, viszont sajnos egyszerűen képtelen ezt bevallani nekem sajnos. Pedig nekem ez a legnagyobb vágyam vele kapcsolatban. Mindent megadnek érte hogy láthassam mással, másokkal. A tarsaságunkban több olyan pár, illetve szóló lány van aki ezekről gátlás nélkül tud beszélni. Az ilyen beszélgetések alkalmával a párom rengeteget szokott kérdezni, totálisan felizgul. De egyszerűen nem képes bevallani, hogy mennyire mozgatja.

Egész életemben egyetlen exem volt, akivel ezt volt szerencsém megvalósítani, ráadásul többször is. Ő egy nálam idősebb nő volt. Teljesen nyíltan beszélt velem a szexről. Nagyon sokmindent vele próbáltam ki. A többes témát is olyan könnyedén dobta be, hogy először azt gondoltam, csak tesztel. Beszélgettünk, hogy ki, mit szeret a szexben, ő még halál lazán bemondta, hogy imádja ha több pasival van egyszerre, és többen kényeztetik. Elsőre megütött a dolog, mert nagyon nem számítottam erre a nyitottságára, de ahogy beszélgettünk, pontosabban átbeszéltük az egészet, baromira felizgultam rá. Hamar el is jutottunk odáig, hogy egy fiú barátja , akit én odáig csak "barát -baratnak" gondoltam, átjött, és "segített" elrendezni az exem. Baromi izgató volt látni, hogy mással van az akkori párom, illetve a látvány ahogy vadul szopja a farkát, miközben hátulról dugtam, eszméletlen volt... Megmondta, hogy megcsalni sosem fog (ez így is történt), Viszont szeretné kiélni ezeket a vágyait is.

Na ez a fajta őszinteség, bevállalósság hiányzik sajnos a feleségemből. Pedig én többször is bedobtam neki, hogy mennyire izgatna
ma 10:50  #418
viking1988 viking1988
Igen, valóban felszabadító lehet.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (ma 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:19
Nem vagyok megmondó ember meg pszichológus , de az igazi őszinte párkapcsolatban ezek természetesek hogy az ember nyíltan megbeszéli a vágyait. Természetesen nem éltem én sem mindig ilyen kapcsolatban. Most a második házasságimban adatott meg nekem és a páromnak is, hogy teljesen természetes, hogy mindent őszintén megbeszélünk. Megnyugtató, hogy nem kell hazudoznunk. Megéljük a vágyainkat.
ma 08:19  #417
Felhőék Felhőék
Nem vagyok megmondó ember meg pszichológus , de az igazi őszinte párkapcsolatban ezek természetesek hogy az ember nyíltan megbeszéli a vágyait. Természetesen nem éltem én sem mindig ilyen kapcsolatban. Most a második házasságimban adatott meg nekem és a páromnak is, hogy teljesen természetes, hogy mindent őszintén megbeszélünk. Megnyugtató, hogy nem kell hazudoznunk. Megéljük a vágyainkat.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (ma 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:47
Érdekes, mert nekem is ezek a nők imponálnak. Egyszerűen hihetetlenül nőiessé teszi nekem a hölgyet, akiről tudom, hogy ilyen vágyai, igényei vannak. A leggyönyörűbb az egészben, hogy a feleségem is belül erről álmodozik, viszont sajnos egyszerűen képtelen ezt bevallani nekem sajnos. Pedig nekem ez a legnagyobb vágyam vele kapcsolatban. Mindent megadnek érte hogy láthassam mással, másokkal. A tarsaságunkban több olyan pár, illetve szóló lány van aki ezekről gátlás nélkül tud beszélni. Az ilyen beszélgetések alkalmával a párom rengeteget szokott kérdezni, totálisan felizgul. De egyszerűen nem képes bevallani, hogy mennyire mozgatja.

Egész életemben egyetlen exem volt, akivel ezt volt szerencsém megvalósítani, ráadásul többször is. Ő egy nálam idősebb nő volt. Teljesen nyíltan beszélt velem a szexről. Nagyon sokmindent vele próbáltam ki. A többes témát is olyan könnyedén dobta be, hogy először azt gondoltam, csak tesztel. Beszélgettünk, hogy ki, mit szeret a szexben, ő még halál lazán bemondta, hogy imádja ha több pasival van egyszerre, és többen kényeztetik. Elsőre megütött a dolog, mert nagyon nem számítottam erre a nyitottságára, de ahogy beszélgettünk, pontosabban átbeszéltük az egészet, baromira felizgultam rá. Hamar el is jutottunk odáig, hogy egy fiú barátja , akit én odáig csak "barát -baratnak" gondoltam, átjött, és "segített" elrendezni az exem. Baromi izgató volt látni, hogy mással van az akkori párom, illetve a látvány ahogy vadul szopja a farkát, miközben hátulról dugtam, eszméletlen volt... Megmondta, hogy megcsalni sosem fog (ez így is történt), Viszont szeretné kiélni ezeket a vágyait is.

Na ez a fajta őszinteség, bevállalósság hiányzik sajnos a feleségemből. Pedig én többször is bedobtam neki, hogy mennyire izgatna
ma 07:47  #416
viking1988 viking1988

(Ez egy válasz ofrys üzenetére (2025. 03. 22. szombat 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 22. szombat 09:32
Bullpasit-tal egyetértve, tényleg nehéz még egy normális beszállót is találni, nemhogy többet. Pedig én is örülnék, ha egyszer 5-6 férfi csak a párommal foglalkozna, mert swingeren azért megoszlik a figyelem, ott mindig ott a lehetőség nekik más hölgyre is.
55ösPasi-nak: Igen, sajnos az, ami egy férfinál elfogadott, sőt, dicsőség, az egy nőnél már lenézésre ad okot a társadalomtól. Nekem meg pont ezek a nők imponálnak, akik igenis, meg merik élni a vágyaikat!
ma 05:44  #415
Felhőék Felhőék
Szerencsére ilyen lenézést nem tapasztaltunk még, ha ilyen lenne akkor azonnal el is búcsúznánk.
A társadalomnak nem kell tudnia, hogy egx nő nem veti meg ha több férfival szexel, miért is kellene tudnia, ez mind hálószoba titok. A diszkréció az nagyon fontos egy ilyen játékban. Mi sem teregetnük ki mindenkinek hogy bizony nem kis átlag polgári életet élünk. Ismerünk sok párt akiről ki sem néznénk ha nem tudnánk, hogy milyen vad a szexuális életük. A duszkréció a harmadik beszállótól is nagyon fontos.
(Ez egy válasz 55ősPasi üzenetére (2025. 03. 22. szombat 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 22. szombat 06:00
Talán azért, mert a nők nem igazán mernek beszélni a nagyközönség előtt, mert sajnos sok ember társunk előtt ez elfogadhatatlan cselekedet. Így vannak társadalmilag szocializálódva. De ugyan akkor meg vágyaikban él az e féle szex. Igaz sok ilyen pasi ráteszi a negatív bélyegét a többi normális vágyait keresni-megélni akaró, férfitól,pártól.
1. Mi azért hagytunk fel az ilyen élmények megélésével, mert azon srácok akik eljöttek hozzánk, lenézték a páromat,csak egy ingyen numerát láttak a helyzetben.
2. A társadalmi megítélés, illetve az álszent baráti beszélgetések tántorították el a párom tőle, de hozzá teszem a mai napig nagyon sokat beszélünk róla .
Igaz eme sorokat férfi ként írtam
ma 04:54  #414
Sanyamrl Sanyamrl
Hát vólt részem beszàllóként sokszor de eggy ilyen párral összejönnie csodálatos élmény .Amit szem előtt tartok hogy.Nincs nyomúlás .Tiszteletem
tegnap 17:39  #413
Bppár88 Bppár88
Csodálatos élmény , sokszor meg nem volt benne részünk , de majd meg biztos hogy össze fogunk még hozni ilyen szórakozást .
2025. 03. 25. kedd 09:58  #412
Libertynus Libertynus
Egyetértek veled, a valóság kicsit más, mint amit sokan gondolnak. Azok a pasik akik "lenézik" a többest kedvelő feleségeket, barátnőket, azok azt sem érdemlik meg, hogy egy ilyen nő rájuk nézzen. Nagyon bensőséges és csodálatosan izgalmas dolog, amikor egy egymást szerető pár, valakit beenged az intimszférájába. Egy "idegen" pasinak ezért hálásnak kellene lenni. Nagyon tisztelem az ilyen kapcsolatban, házasságban élőket, mert ők ezt fel merik vállalni, nem hűtlenkednek, nem csalják meg a párjukat, nem hazudoznak annak, akit állítólag szeretnek.
(Ez egy válasz ofrys üzenetére (2025. 03. 22. szombat 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Bullpasit-tal egyetértve, tényleg nehéz még egy normális beszállót is találni, nemhogy többet. Pedig én is örülnék, ha egyszer 5-6 férfi csak a párommal foglalkozna, mert swingeren azért megoszlik a figyelem, ott mindig ott a lehetőség nekik más hölgyre is.
55ösPasi-nak: Igen, sajnos az, ami egy férfinál elfogadott, sőt, dicsőség, az egy nőnél már lenézésre ad okot a társadalomtól. Nekem meg pont ezek a nők imponálnak, akik igenis, meg merik élni a vágyaikat!
2025. 03. 25. kedd 08:50  #411
Molli81 Molli81
Na ez biztos is .
(Ez egy válasz dpp_user üzenetére (2025. 03. 25. kedd 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 25. kedd 08:47
Tudom, hogy ez nem olvasókör, de azért a jobb helyesírás és szabatos fogalmazás biztosan sokat segítene az embereknek, hogy választ is kapjanak.

Nem lesz tőle jobb vagy rosszabb a szex, de abból a kevés információból kell leszűrni, hogy kivel akarsz találkozni, ki hogyan fogja tudni intelligensen kezelni a helyzetet.

Jobb híján ez az első szűrő.
2025. 03. 25. kedd 08:47  #410
dpp_user dpp_user
Tudom, hogy ez nem olvasókör, de azért a jobb helyesírás és szabatos fogalmazás biztosan sokat segítene az embereknek, hogy választ is kapjanak.

Nem lesz tőle jobb vagy rosszabb a szex, de abból a kevés információból kell leszűrni, hogy kivel akarsz találkozni, ki hogyan fogja tudni intelligensen kezelni a helyzetet.

Jobb híján ez az első szűrő.
2025. 03. 25. kedd 07:35  #409
Molli81 Molli81
Valószínűleg azért sem ,mert napi 10-20 üzenet, vagy annál több is érkezhet nekik és az elutasítást is nehezen viselik sokan.
(Ez egy válasz fuckanal33 üzenetére (2025. 03. 25. kedd 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 25. kedd 07:01
Sziasztok.a fő probléma az,hogy sok pár nem is reagál a megkeresésre.nagyon ritka az amikor legalább vissza írnak.
2025. 03. 25. kedd 07:01  #408
fuckanal33 fuckanal33
Sziasztok.a fő probléma az,hogy sok pár nem is reagál a megkeresésre.nagyon ritka az amikor legalább vissza írnak.
2025. 03. 25. kedd 06:37  #407
Molli81 Molli81
Legjobb. Csak nehéz jó partnereket összehozni.
2025. 03. 22. szombat 11:58  #406
mgakaland mgakaland
Nekünk időnként jön fel, hogy újra élnénk a kalandozásnak, ugyanakkor most közel egy év után újra próbáltunk korábbi jelentkezőket közel engedni magunkhoz, az eredménye megint hazudozás, eltűnés lett a részükről, így mi sem erőltetjük a keresést, mert szinte képtelenség olyan partnert találni, aki mint 55ös is írta, nem ürítőzsáknak, ingyen numerának látná a nejemet. Attól mert egy karakán nő, aki merné megélni szexuális vágyait, a pasik elég gáz módon reagálnak rá.
2025. 03. 22. szombat 09:32  #405
ofrys ofrys
2025. 03. 22. szombat 08:10  #404
SubMazoCsaj SubMazoCsaj
Már több mint tíz éve úgy szeretem a legjobban... smile
2025. 03. 22. szombat 06:54  #403
bullpasit bullpasit
Ha lenne két jóbarát, vagy kisebb 3-4 fős baráti társaság, szívesen kipróbálnánk. Sajnos egy valós partnert is nehéz találni, nem többet
/ 22