Mi két normális pasit nem találunk.
Így igaz, de meg is érdemlik!
Nekik marad az örök fantáziavilág és álmodozás!
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2024. 04. 28. vasárnap 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![wink](images/smilies/wink.gif)
Elhiszem, mert én is ezt tapasztaltam és anno még magam is "szervezkedtem", tudom mennyire nehéz! Ezért is írtam, hogy az 5-ből kettő megjelenés, még jó is!
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2024. 04. 29. hétfő 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
2024. 04. 29. hétfő 08:05
Én egyszer egy párhoz mentem egyedül ahol elméletileg 6 pasi mondta 100%-ra.
A többi defektet kapott, beteg lett a gyerek, nem vette fel a telefont stb....
A többi defektet kapott, beteg lett a gyerek, nem vette fel a telefont stb....
Én egyszer egy párhoz mentem egyedül ahol elméletileg 6 pasi mondta 100%-ra.
A többi defektet kapott, beteg lett a gyerek, nem vette fel a telefont stb.... (Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2024. 04. 26. péntek 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
A többi defektet kapott, beteg lett a gyerek, nem vette fel a telefont stb.... (Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2024. 04. 26. péntek 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
WOW! Jó partyk vannak itt felidézve! Sok ilyen kellene
![wink](images/smilies/wink.gif)
Sajnos Ezek a pasik nem tudják mit akarnak és miről maradnak le
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2024. 04. 26. péntek 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó lehetett, én is szeretnék egy ilyen társaságot.
(Ez egy válasz gymsm üzenetére (2024. 04. 27. szombat 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk csak egy pasi van egyszerre
Baráti társaságba
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2024. 04. 26. péntek 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
És hidd el, az nem is számít még rossz aránynak!
(Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2024. 04. 26. péntek 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
2024. 04. 26. péntek 19:08
Nálunk a párommal leszerveztünk itt az oldalon öt idegen pasit. Csak kettő jött el az ötből. Erről ennyit.
Nálunk a párommal leszerveztünk itt az oldalon öt idegen pasit. Csak kettő jött el az ötből. Erről ennyit.
Hol sikerül ezt elérned?
(Ez egy válasz gymsm üzenetére (2024. 04. 25. csütörtök 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk 8 volt egy este a legtöbb. De 4 lazán van egy este
8 pali? Azért te sem vagy szívbajos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 25. csütörtök 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 04. 25. csütörtök 08:09
na ez azért full durva, az egyik főiskolás bulin anno a csoporttársamon 14 pasi ment át egy este, az sem volt gyenge, én 8 nál megálltam, nem bírtam már tovább, de ez a harminc valamennyi ez nem piskóta
na ez azért full durva, az egyik főiskolás bulin anno a csoporttársamon 14 pasi ment át egy este, az sem volt gyenge, én 8 nál megálltam, nem bírtam már tovább, de ez a harminc valamennyi ez nem piskóta
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 22. hétfő 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4741651)
2024. 04. 22. hétfő 10:32
Én még alig 18 evesen voltam 1 bulin ahol eredetileg 50-en lettünk volna egy 50 éves nőre de végül 36 fős buli lett csak végül.Lehet innen ered a perverzségem.
de csak egyszer ! és annyi nekem 2 elég
amúgy ez csak pusztán kiváncsiség
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 22. hétfő 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4740819)
VIP
2024. 04. 22. hétfő 09:50
Sub/mazo nőként nekem 5-7 pasi az ideális.
Szeretem ha sokáig használnak, ezért ameddig 2-3 fiú tevékeny, addig a többi tud pihizni, inni egy kávét, energia italt, stb.
Aztán tudják így váltani egymást. :P
Évek óta csak így izgat a szex...
Szeretem ha sokáig használnak, ezért ameddig 2-3 fiú tevékeny, addig a többi tud pihizni, inni egy kávét, energia italt, stb.
Aztán tudják így váltani egymást. :P
Évek óta csak így izgat a szex...
egyetértek veled annyiban, hogy sok nő nem meri felvállalni, pedig izgatja, és fantáziál róla, de azért az nem áll helyt hogy minden nő
ismerek sok úgymond fapinát a környezetemben, akik még a faszt is két újjal verik, arról nem is beszélve hogy például orál
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 04. 25. csütörtök 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 25. csütörtök 07:26
Minden nő szereti csak nem merik bevallani. meg a férjüknek sem
néha jó, de nálunk a több az max +1 ha úgy akarom, szóval a férjemen kívűl, a 3 már nem izgat, és az ettől több sem, max 2 nálam. Lánnyal is így vagyunk, szóval plusz egy az is, vagy párként párral szoktunk
Minden nő szereti csak nem merik bevallani. meg a férjüknek sem