izgalmas helyzet volna, az 1x biztos!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 03. szombat 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4426792)
2020. 10. 03. szombat 10:01
Minket az izgat ha pl egy wellneszeles alkalmaval feljonne a szobanoba egy pasi eleterdelnek es parom az ajton resnyire nyitvahagyva vegignezne...majd a vegen behivnam es attcsokolnam neki
Én benne lennék
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2020. 10. 01. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Minket az izgat ha pl egy wellneszeles alkalmaval feljonne a szobanoba egy pasi eleterdelnek es parom az ajton resnyire nyitvahagyva vegignezne...majd a vegen behivnam es attcsokolnam neki
Jó Neked, hogy láthatod...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 27. vasárnap 05:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4337872)
2020. 09. 27. vasárnap 05:34
Gyönyörű és nagyon szexi milf vagy kedves Viola! Örömmel khm.?
sziasztok
a csajom is szivesen kiprobálná több pasival is egyszerre...
a csajom is szivesen kiprobálná több pasival is egyszerre...
Gyönyörű és nagyon szexi milf vagy kedves Viola! Örömmel khm.?
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 09. 21. hétfő 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Én simán kinyalnálak! Még gecis punci al. Is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 21. hétfő 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)
2020. 09. 21. hétfő 16:44
Egy volt barátnőm mesélte, hogy 18 éves születésnapjára kapta ezt az akkori barátjától, hogy több pasi "kényezteti"...
Nem volt elájulva tőle. Azt mondta, hogy minden jelenlévő srác elvárta tőle, hogy szopja őt, kézimunkázzon rajta, aztán gumi nélkül megdugták. Másfél óra múlva izzadtan, ragacsosan a sok spermától elküldték zuhanyozni, utána felköszöntötték őt és elmentek. Ő meg ott maradt teljesen felpörögve, kielégítetlenül, ráadásul a pasija közben berúgott és lefeküdt aludni.
Másnap a barátja megkérdezte, hogy jó ajándékot kapott-e az ő kis kurvája, ő meg azt gondolta, hogy "Köszi, b...meg! Hú de jó születésnap volt!" Onnantól kezdve minden veszekedésnél fel volt emlegetve a "kényeztetés" amit kapott a srácoktól, de soha többé még ki sem nyalta őt, mondván a haverjai odaélveztek.
Tanulság: azért erre meg kell érni és tényleg olyan pasik kellenek hozzá, akik gondoskodnak a csaj orgazmusáról.
Nem volt elájulva tőle. Azt mondta, hogy minden jelenlévő srác elvárta tőle, hogy szopja őt, kézimunkázzon rajta, aztán gumi nélkül megdugták. Másfél óra múlva izzadtan, ragacsosan a sok spermától elküldték zuhanyozni, utána felköszöntötték őt és elmentek. Ő meg ott maradt teljesen felpörögve, kielégítetlenül, ráadásul a pasija közben berúgott és lefeküdt aludni.
Másnap a barátja megkérdezte, hogy jó ajándékot kapott-e az ő kis kurvája, ő meg azt gondolta, hogy "Köszi, b...meg! Hú de jó születésnap volt!" Onnantól kezdve minden veszekedésnél fel volt emlegetve a "kényeztetés" amit kapott a srácoktól, de soha többé még ki sem nyalta őt, mondván a haverjai odaélveztek.
Tanulság: azért erre meg kell érni és tényleg olyan pasik kellenek hozzá, akik gondoskodnak a csaj orgazmusáról.
Én eddig 2 és 3 férfival voltam, nagyon élveztem, kipróbálnám mindenképpen többel is. Kíváncsi lennék, mennyi a maximum, amit élveznék még! Bár az is igaz, hogy olyankor nem éppen kényeztetés lebeg a szemem előtt, hanem inkább vad, durva szex
Nekem az ideàlis ami mèg èlvezhető,az max 4 pasi. Voltam màr jóval többel is ,de az màr nem rólam szólt ,hanem csak hasznàltak. Ez nekem nem ugyanazt az èlmènyt nyújtja.
(Ez egy válasz vin66 üzenetére (2020. 09. 26. szombat 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.többen írják nem találnak megfelelő partnert..hát ha megbizható férfit kerestek akkor szivesen olvasnam a leveleket.hetero alapon!
Biztos nagy élményt nýújt neked is. mennyi az ideális?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 26. szombat 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4269692)
2020. 09. 26. szombat 06:56
Èn nagyon szeretem.
Jaja, ez nálunk is ilyen volt, minden alkalom után - általában este - kettesben mi is egymásnak estünk, nagyon fel voltunk húzva.
A párom elmondása szerint őt is nagyrészt az izgatja, hogy rosszkislány lehet a férje előtt, a dupla fizikai ingerhalmaz már csak a ráadás. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 09. 26. szombat 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
A párom elmondása szerint őt is nagyrészt az izgatja, hogy rosszkislány lehet a férje előtt, a dupla fizikai ingerhalmaz már csak a ráadás. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 09. 26. szombat 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 26. szombat 07:29
Így van a játék a lényeg. Pontosan írtátok, nem a férj helyett kell még egy (kettő,három... ) pasi, hanem az önfeledt játék miatt. Valaki azt hiszi azért kell még pasi mert a férj teljesítményével van a baj. Nálunk nem erről van szó. A vége a játéknak nálunk is a férj teszi fel a “pontot az i-re”, de majd kettesben maradva.
Így van a játék a lényeg. Pontosan írtátok, nem a férj helyett kell még egy (kettő,három... ) pasi, hanem az önfeledt játék miatt. Valaki azt hiszi azért kell még pasi mert a férj teljesítményével van a baj. Nálunk nem erről van szó. A vége a játéknak nálunk is a férj teszi fel a “pontot az i-re”, de majd kettesben maradva.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 09. 25. péntek 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 25. péntek 17:30
Az, hogy a férj "tökéletesen kielégítő", miért zárná ki a több pasis szexet? A férjemnél jobban senki nem tudja mire, hogyan reagálok, ha akarja pár perc alatt orgazmust ér el nálam. Tökéletesen kielégítő! Viszont ez teljesen másról szól. Szerintünk éppen azoknál működik ez a dolog, ahol a férj, a szexuális élet kielégítő. Nem helyette, vagy helyettesítésre van szükség, hanem egy kis játékra.
Félre értettél. Úgy gondoltam, hogy ez "tökéletesen kielégítő" duma egy nagy kamu. Nem azért,mert lehetetlen tökéletesen kielégíteni egy hölgyet, hanem azért, mert azok a hölgyek is fantáziálnak a több pasis felállásról, csak nem vallják be. Erre céloztam, hogy ez csak egy ilyen leszerelő duma.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 09. 25. péntek 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 25. péntek 17:30
Az, hogy a férj "tökéletesen kielégítő", miért zárná ki a több pasis szexet? A férjemnél jobban senki nem tudja mire, hogyan reagálok, ha akarja pár perc alatt orgazmust ér el nálam. Tökéletesen kielégítő! Viszont ez teljesen másról szól. Szerintünk éppen azoknál működik ez a dolog, ahol a férj, a szexuális élet kielégítő. Nem helyette, vagy helyettesítésre van szükség, hanem egy kis játékra.
Lanyokat holgyeket keresek
A lába?! Az égész teste gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2020. 09. 26. szombat 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 26. szombat 07:00
Igazad van ... jól teszed, magadnak kell elszamolnod....nagyon csinos a lábad....
Igazad van ... jól teszed, magadnak kell elszamolnod....nagyon csinos a lábad....
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 26. szombat 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4269692)
2020. 09. 26. szombat 06:56
Èn nagyon szeretem.
Èn nagyon szeretem.
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 09. 22. kedd 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 09:12
Érdekes kérdés, mert alapvetően szerintem ne mondja már senki, hogyha lenne lehetőség egy minőségi szexre, ahol a férfiak a nő örömét keresik, akkor azt bármely nő visszautasítaná. Fiatalabb koromban kérdezgettem 1-2single csajszit, hogy benne lenne-e, és határozottan igen válaszokat kaptam. Akinek párja van, az persze rögtön nemet mondott, meg nekik "tökéletesen kielégítő" a pasijuk. Aztán mégis jönnek a megcsalások. Ha engem megkérdezne a feleségem, hogy szeretném-e két lánnyal, természetesen megmondanám neki az igazat, hogy igen. Ez egy teljesen normális dolog, mindenkit izgat ez a dolog. Én pl sokszor fantáziálok is többes szexről. Egyszer ilyen, egyszer olyan felállásban.
Sziasztok, a fotodat latva az bizti nem benned van a hiba hogy nem talaltok.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 09. 13. vasárnap 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 13. vasárnap 11:47
Nálunk is meg van erre a vágy azonban a normális pasikat erre nem találunk. Talán bennünk is van hiba... szóval addig is keresgélünk.