Mi is nagyon kedveljük a több pasis dolgokat, de mindenki mindenkivel alapon.
Izgató amikor 2 farok van a punciban, és még izgatóbb, ha közben be is lehet kapni még valakit...
Izgató amikor 2 farok van a punciban, és még izgatóbb, ha közben be is lehet kapni még valakit...
igazad van
(Ez egy válasz scary8106 üzenetére (2024. 02. 07. szerda 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 07. szerda 09:23
Amikor ketten simogatnak , szeretgenek , kényeztetnek.... A többi már csak hab a tortán
Én meg lennék gyertya a tortán
Hát, én lennék hab a tortádon!
(Ez egy válasz scary8106 üzenetére (2024. 02. 07. szerda 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 07. szerda 09:23
Amikor ketten simogatnak , szeretgenek , kényeztetnek.... A többi már csak hab a tortán
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 07. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 02. 07. szerda 09:11
van amikor igen és igénylem a 2 pasit, de ez megvan akkor is ha párral vagyunk
van amikor igen és igénylem a 2 pasit, de ez megvan akkor is ha párral vagyunk
Nagyon szeretem én is. Jó a férjemmel,de plusz 1-2 pasi :P
Sziasztok! Én is imádom mikor férjemmel egyszerre többen kényeztetnek benne is lennék még sok ilyenben akár fiatal fiuk baráti társaságát is élvezném ❤️
Melyik nő ne szeretné..
Én is imádom,mikor férjem mellett van még 1
Nálunk is tökéletes a sex,de néha jó a két farok..
Én is imádom,mikor férjem mellett van még 1
Nálunk is tökéletes a sex,de néha jó a két farok..
Sziasztok,
Mi hölgytagunk is rendkívül szereti, ha idegennel szexelhet. Sajnos egyre ritkábban van (a mi időhiányunkból adódóan) erre lehetőség. (Ez egy válasz Angi-Attila üzenetére (2023. 04. 27. csütörtök 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi hölgytagunk is rendkívül szereti, ha idegennel szexelhet. Sajnos egyre ritkábban van (a mi időhiányunkból adódóan) erre lehetőség. (Ez egy válasz Angi-Attila üzenetére (2023. 04. 27. csütörtök 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 27. csütörtök 05:29
én szeretem . csak partnert mire talál az ember ááááá férjemmel együtt a legjobb
Mi a keresés fázisába tartunk!
én szeretem . csak partnert mire talál az ember ááááá férjemmel együtt a legjobb
Nálunk tegnap volt ízelítő.De ma is akarja.
A gang bangre reagáltam végig, nem a privátban történő 3asra
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2023. 04. 17. hétfő 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 17. hétfő 22:05
Imádja a jóképű pasikat, és azt is ha tolják mint a lopott biciklit.Kényeztetni tudom én is otthon, kettesben,nincs magas mérce nálunk, méretbeli meg főleg, akár lehet idősebb is a partner,ha megvan a szimpátia mindenki részéről,akkor kefélhetünk egy hatalmasat,mivel szereti ha több pasival van együtt.De nem sietjük el ,ha pedig mindenki tetszik mindenkinek,sokkal minőségibb ,intimebb a szex,főleg egy pár dugás után.Az a fontos hogy ha visszagondol egy frankó hármasra,nedves legyen a punci.
Egy kétméteres pasi is lehet értetlen , ez nem a magasságon múlik.
Lehet azért tudok könnyen alkalmazkodni mert 198 cm vagyok?
Sziasztok! Miért ne válogatna mindenki, ha meg teheti . Én is jöttem már el pártol , hogy azért ezt inkább nem . Csak az a gáz mikor nem a magukhoz illőt hanem sokkal jobbat keresnek. Mindenki volt fiatal és tudta kit kaphat meg és kit nem.( Nagyon elkeseredett pasi lehet az akinek mind1 , mi az pl. kor alkat nem számít " akkor inkább ki.......em )
(Ez egy válasz Angyal78 üzenetére (2023. 04. 15. szombat 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 15. szombat 11:18
Miért kell h jóképűek legyenek? El ne hidd h párod kényeztetéséről szól..Tolják, mint a lopott biciklit.
Magasra teszi a mércét?
Igazából mi is úgy vagyunk vele,hogy itthon tökéletes a sex..
Heti akár 5-6 alkalom és mivel az ember kis fűszerre vágyik azt szeretnénk megélni olyannal,akire a feleség tényleg azt mondja,hogy ő megdughatna igen.. Legyen szimpatikus,nagyobb méretű akár ami itthon van stb..
Voltunk már 50 évessel is egy másik oldalról,ő szimpatikus volt a személyes talinál... (Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (2023. 04. 15. szombat 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazából mi is úgy vagyunk vele,hogy itthon tökéletes a sex..
Heti akár 5-6 alkalom és mivel az ember kis fűszerre vágyik azt szeretnénk megélni olyannal,akire a feleség tényleg azt mondja,hogy ő megdughatna igen.. Legyen szimpatikus,nagyobb méretű akár ami itthon van stb..
Voltunk már 50 évessel is egy másik oldalról,ő szimpatikus volt a személyes talinál... (Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (2023. 04. 15. szombat 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 15. szombat 15:43
Sziasztok! Teljesen egyet értek veletek részben! Biztos vannak ápolatlan pasik stb... Azzal nyílván nem kell foglalkozni. De a párok nagy része aki pasit keres sok esetbe nagyon magasra teszi a mércét! Azt nem veszik alapul, hogy nem párt keresnek, maguk mellé hisz ott a párjuk! Ez a jó szexről kéne, hogy szóljon egy zárt helyen hármasba és PONT. Én sok esetbe vagyok olyan hölgyel akivel párkapcsolatot nem létesítenék! De a szex eszméletlen jó velük!
Imádja a jóképű pasikat, és azt is ha tolják mint a lopott biciklit.Kényeztetni tudom én is otthon, kettesben,nincs magas mérce nálunk, méretbeli meg főleg, akár lehet idősebb is a partner,ha megvan a szimpátia mindenki részéről,akkor kefélhetünk egy hatalmasat,mivel szereti ha több pasival van együtt.De nem sietjük el ,ha pedig mindenki tetszik mindenkinek,sokkal minőségibb ,intimebb a szex,főleg egy pár dugás után.Az a fontos hogy ha visszagondol egy frankó hármasra,nedves legyen a punci.
(Ez egy válasz Angyal78 üzenetére (2023. 04. 15. szombat 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 15. szombat 11:18
Miért kell h jóképűek legyenek? El ne hidd h párod kényeztetéséről szól..Tolják, mint a lopott biciklit.