Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2022. 09. 10. szombat 23:12  #218
Törölt felhasználó (4681215)
És arról kinek hogy oszlik meg a véleménye, hogy az első alkalommal a vendég kapjon több figyelmet és a legfontosabb cél az legyen, hogy jól érezze magát, hogy ha úgy van több alkalommal is legyen kedve csatlakozni? Nem áll fent annak veszélye, hogy ezáltal hozzászokik egy színvonalhoz amit a jövőben is elvár majd és ezáltal az állandó férfi partner háttérbe szorul majd?
2022. 09. 10. szombat 21:48  #217
tandem tandem
Lehet privát kapcsolat ,irogatás ,de azért számoljon be róla rövidem smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 10. szombat 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 10. szombat 20:27
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. Lenne még egy kérdésem ezzel kapcsolatban. Arról kinek mi a véleménye, hogy egy hármasnál az újként bekapcsolódó férfival egy pár női tagja folytasson privát beszélgetéseket is a közösségi médián keresztül? Ez normális vagy az élő és személyes találkozókon keresztül legyen csak kontakt közöttük és konkrétan a hármas megtörténése során? Mert nálunk felmerült ilyen is, hogy mi van abban ha a párom (hölgy) privátban is tart kapcsolatot a férfival és pl. kecsegtető vagy pikáns képekkel hozza lázba a konkrét esemény megtörténése előtt és beszélgetnek is egymással ezzel kapcsolatban.
2022. 09. 10. szombat 20:27  #216
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. Lenne még egy kérdésem ezzel kapcsolatban. Arról kinek mi a véleménye, hogy egy hármasnál az újként bekapcsolódó férfival egy pár női tagja folytasson privát beszélgetéseket is a közösségi médián keresztül? Ez normális vagy az élő és személyes találkozókon keresztül legyen csak kontakt közöttük és konkrétan a hármas megtörténése során? Mert nálunk felmerült ilyen is, hogy mi van abban ha a párom (hölgy) privátban is tart kapcsolatot a férfival és pl. kecsegtető vagy pikáns képekkel hozza lázba a konkrét esemény megtörténése előtt és beszélgetnek is egymással ezzel kapcsolatban.
2022. 08. 24. szerda 15:33  #215
Törölt felhasználó (4495972)
Megbeszélés, bizalom kérdése és vérmérséklet
Nálunk volt ilyen, eljárogatott kettes együtt létekte is többször is és élvezte nagyon, mondjuk nekem sem volt ellenemre.
Előre tudtam róla mikor lesz , majd utána.mindig elmondta mi történt es szexeltünk egy jót.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 24. szerda 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3426712)
2022. 08. 24. szerda 13:21
én például az egyik oldalról nagyon izgatónak tartanám, hogyha külön is találkozna a házibaráttal, de másik oldalról nagyon sokat jelent nekem az is, ha saját szememmel látom, hogy együtt vannak. Részemről ezért billen 51%-ba az hogy együtt éljük át az élményt.
És el is érkeztünk valahova. Az, hogy ti együtt vagytok egy állapot, mely különbözhet attól, ha csak szexelni járnátok össze a pároddal. Emiatt teljesen követhető az, ha te azt kéred tőle, hogy hadd legyél jelen ezeknél az alkalmaknál, még akkor is, ha többször inkább úgy döntesz, hogy "láthatatlan" maradsz. Vágjatok bele az együtt szellemében, mert nem külön vagytok.
2022. 08. 24. szerda 13:51  #214
Törölt felhasználó (4655826)
Én páromnak felvetettem,hogy elmehet a pasihoz,lehet vele kettesben,de ő azt nondta neki ez nem fér bele..
Hármas,négyes jöhet,de ez nem arról szól,hogy eljárunk másvalakihez.Kell neki a közelségem és nem is így kezdtük.
Ez már nyitott kapcsolat igazából..
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 24. szerda 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 24. szerda 06:22
Sziasztok!

A párommal régóta együtt vagyunk, stabil párkapcsolatban. Régi vágyunk a hármas szex. 2 pasi 1 nő felállásban. Már ott tartunk hogy megvan a jelölt és úgy néz ki hogy összejön a dolog. A problémám az, hogy a másik pasit régebbről ismeri az élettársam de közük sosem volt egymáshoz. Csak korábbi baráti körben ismerkedtek meg. A párom azt szeretné a jövőben, hogy az édeshármas után ha úgy van akkor engedjem meg neki hogy a másik pasival, ha én tegyük fel nem érek rá, akkor ő szexelhessen. Mondván ha megtörténik az édeshármas akkor már úgysem lehet baj belőle a részemre, ha ő a másikkal szeretne összebújni. Mert nem megcsalás. Ez normális? Volt már ilyen másokkal is hogy édeshármas után folytatták az édeshármast többször, de ha úgy alakult akkor kettesben is szexeltek az új pasival? Ja és egy teljesen jól müködő stabil párkapcsolatban van ez, ahol a szex is isteni volt eddig is. Minden harmonikus. Engedték a nőnek ezt? Vagy ez már nem is édeshármas hanem nyitott kapcsolat?
2022. 08. 24. szerda 13:21  #213
én például az egyik oldalról nagyon izgatónak tartanám, hogyha külön is találkozna a házibaráttal, de másik oldalról nagyon sokat jelent nekem az is, ha saját szememmel látom, hogy együtt vannak. Részemről ezért billen 51%-ba az hogy együtt éljük át az élményt.
És el is érkeztünk valahova. Az, hogy ti együtt vagytok egy állapot, mely különbözhet attól, ha csak szexelni járnátok össze a pároddal. Emiatt teljesen követhető az, ha te azt kéred tőle, hogy hadd legyél jelen ezeknél az alkalmaknál, még akkor is, ha többször inkább úgy döntesz, hogy "láthatatlan" maradsz. Vágjatok bele az együtt szellemében, mert nem külön vagytok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 24. szerda 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!

A párommal régóta együtt vagyunk, stabil párkapcsolatban. Régi vágyunk a hármas szex. 2 pasi 1 nő felállásban. Már ott tartunk hogy megvan a jelölt és úgy néz ki hogy összejön a dolog. A problémám az, hogy a másik pasit régebbről ismeri az élettársam de közük sosem volt egymáshoz. Csak korábbi baráti körben ismerkedtek meg. A párom azt szeretné a jövőben, hogy az édeshármas után ha úgy van akkor engedjem meg neki hogy a másik pasival, ha én tegyük fel nem érek rá, akkor ő szexelhessen. Mondván ha megtörténik az édeshármas akkor már úgysem lehet baj belőle a részemre, ha ő a másikkal szeretne összebújni. Mert nem megcsalás. Ez normális? Volt már ilyen másokkal is hogy édeshármas után folytatták az édeshármast többször, de ha úgy alakult akkor kettesben is szexeltek az új pasival? Ja és egy teljesen jól müködő stabil párkapcsolatban van ez, ahol a szex is isteni volt eddig is. Minden harmonikus. Engedték a nőnek ezt? Vagy ez már nem is édeshármas hanem nyitott kapcsolat?
2022. 08. 24. szerda 10:21  #212
MrCelofan MrCelofan
Olvashatsz itt mindenféle véleményeket és hozzáállásokat a témában, de a legfontosabb az hogy Te/Ti mit éreztek. Olyan kalandjáték ez ahol számtalan döntési pont van és ezekhez tartozó kusza ösvények. Nincs biztos recept, vagy magatartásforma. Egy ilyen mulatságban nagyon fontos a nyíltság a másik felé, ide tartozik hogy elmondod a véleményed és érzéseid. Van hogy a másik kicsit előrébb szalad a réten a vágy és új örömök okán, mint gyerek a cukorkás boltban. Az érzéseidet el kell mondanod és neki tolerálni illik. Lehet hogy eddig jutottatok, van ilyen de lehet hogy lassan változik benned is a dolog. Tudom most jönnek a stabil párkapcsolatos dolgok, de mindenkinél van egyfajta belső bizonytalanság, uram bocsá egészséges ösztönös féltékenység. Szóval beszéljetek és merd elmondani a véleményed.
Sziasztok!

2022. 08. 24. szerda 06:22  #211
Sziasztok!

2022. 08. 23. kedd 12:30  #210
Vadmálna Vadmálna
Volt egy nagyon rossz élménye... Vagy egy túl jó élménye....
(Ez egy válasz hármara üzenetére (2021. 09. 08. szerda 05:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 08. szerda 05:19
Engem inkább az érdekelne, hogy miért szakad meg az érdeklődés a szex ezen formája után. Hármasoztunk, jó pár alkalommal, voltak nagyon szuper esték, volt kevésbé sikeres is. Viszont egyszercsak mindenre, mindenkire nemet mondott. Teljesen nyilvánvaló, hogy este ágában sincs ismét benne lenni, csupán hiteget, hogy majd ha találunk megfelelőt. Hölgyek, ha van olyan aki átesett ilyen hullámvölgyön, kíváncsi lennék a véleményére. Már addig jutottunk, hogy azt mondta inkább én menjek beszállónak, ha annyira akarok. Ez viszont nem ugyanaz, hisz vele az igazi megélni. Így nem is nagyon eröltetem.
2022. 08. 22. hétfő 18:44  #209
kezdoparbs kezdoparbs
Engem is izgat, de még nem mertünk belevágni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 22. hétfő 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 22. hétfő 15:37
Szerintünk is minden nő titkos vágya.
Anno nálunk is tabu volt,de mindketten tudtuk hogy vágy rá.
Azóta több oldalon is fent vagyunk és ha úgy alakul élvezzük is a sex ezen formáját. Legyen 3-as vagy 4-es együttlét..
2022. 08. 22. hétfő 15:37  #208
Szerintünk is minden nő titkos vágya.
Anno nálunk is tabu volt,de mindketten tudtuk hogy vágy rá.
Azóta több oldalon is fent vagyunk és ha úgy alakul élvezzük is a sex ezen formáját. Legyen 3-as vagy 4-es együttlét..
2022. 08. 20. szombat 19:33  #207
Mi aktívan tartjuk a kapcsolatot egy házibaráttal.

Feleségem és én köztem minden többes együttlét után átbeszélendő dolgok közé tartozik, hogy az aktuális összejövetel hogyan sikerült az ő szemszögéből.

Az egyik első alkalommal, melyben nem helyeződött akkora hangsúly a kényes sorrendre majdnem megingatta a folytatásba vetett hitét. Ez alapján úgy döntöttünk, hogy ő először alaposan élvezzen el nyalással, majd utána már jöhet a többi. Ezen a sorrendiségen többet nem fogunk átlépni. A jövőben, ez mindenképpen alapja kell lennie a hármas együttléteinknek.

Nyilvánvalóan ti is beszélgettek az elmúlt alkalomról, de az a kérdés, hogy kellő figyelemmel vagytok-e a párotok kívánságai felé és az igényei kielégítése mennyire sikeres.

Szóval vékony a mezsgye, melyben a nő komfortosan érezheti magát egy hármasban, ha az a nő nem egy bevállalós típus. Nálunk azóta tart a kedv, átbeszéltük azt a sorrendi botlást, és többé nem fordul elő.
2022. 08. 20. szombat 10:46  #206
1sexmániás 1sexmániás
Üdv. Ez nálunk is igy van most confused
(Ez egy válasz hármara üzenetére (2021. 09. 08. szerda 05:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem inkább az érdekelne, hogy miért szakad meg az érdeklődés a szex ezen formája után. Hármasoztunk, jó pár alkalommal, voltak nagyon szuper esték, volt kevésbé sikeres is. Viszont egyszercsak mindenre, mindenkire nemet mondott. Teljesen nyilvánvaló, hogy este ágában sincs ismét benne lenni, csupán hiteget, hogy majd ha találunk megfelelőt. Hölgyek, ha van olyan aki átesett ilyen hullámvölgyön, kíváncsi lennék a véleményére. Már addig jutottunk, hogy azt mondta inkább én menjek beszállónak, ha annyira akarok. Ez viszont nem ugyanaz, hisz vele az igazi megélni. Így nem is nagyon eröltetem.
2022. 08. 20. szombat 09:42  #205
miskolcifiú78 miskolcifiú78
Na ez a dolog engem is érdekelne, hasonló cipőben járok.
Hölgyek! Mitől változhat meg ez ennyire?
2021. 09. 08. szerda 05:19  #204
hármara hármara
2021. 09. 07. kedd 06:52  #203
andrew88 andrew88
Na az első pár alkalommal nálunk ugyanez volt a duma... Kizárólag miattam... Még meg sem jött a srác, már olyan nedves volt az izgalomtól, hogy kb tocsogott a bugyija. Emlékszem a tekintetére, mikor először térdelt az azóta állandósult házibarátunk elé, és először vette elő a farkát. Csak annyit tudott mondani tátott szajjal, hogy "Jézusom"... (igen, ennél a méretnél mást nem lehet mondani. Én annyit mondtam, hogy "azt a kurva" wink . Az a kép is belém égett, amikor először ereszkedett bele ebbe az igencsak méretes farokba... Az arca, a szemei, a nyögdécselése, nomeg hogy percek alatt őrjöngve élvezett el a dákójától (az enyémtől nem tud elmenni). És utána ő kérdezte állandóan hogy mikor hívjuk megint át... De persze ő nem ribanc, sosem lenne benne ilyenben, jaaaa és ha mégis, akkor szigorúan miattam
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2021. 09. 06. hétfő 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 06. hétfő 17:31
Én birom,szeretem nézni ahogy mással kefél,ő meg azt mondja,azért csinálja mert látja rajtam hogy mennyire élvezem!Ő biztos nem amikor kétszer élvez el egy ilyen alkalommal .Csak miattam,a kis önfeláldozó !
2021. 09. 06. hétfő 17:31  #202
Vitya40 Vitya40
Én birom,szeretem nézni ahogy mással kefél,ő meg azt mondja,azért csinálja mert látja rajtam hogy mennyire élvezem!Ő biztos nem amikor kétszer élvez el egy ilyen alkalommal .Csak miattam,a kis önfeláldozó !
2021. 09. 06. hétfő 11:51  #201
Törölt felhasználó (972502)
Gyakorlatilag kb mindet de a pasik önzők.Ha valaha kipróbálták el sem merik mondani de azt sem ha szeretnék.Képzeletben sok pasi eljátszik a gondolattal de itt meg áll.Nem bírják ha dugták ketten vagy dugnák a párjukat.
(Ez egy válasz william50 üzenetére (2021. 09. 03. péntek 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 03. péntek 11:22
Legtöbb hölgyet ez bizony tényleg izgatja a két hapsi, lehet csak elméletben sokakat, de van aki csinálja is.
Már elváltam a volt nejemtől, de nekünk 5-6 éven keresztül volt rendszeresen másik hapsi az ágyban, már-már megszokottá vált, és akkor a nejem imádta ezt a felszabadult szabad szexet.
Volt például olyan aki 2-évig járt hozzánk hétvégenként, és nálunk töltötte a hétvégét és együtt aludtunk mindhárman.
Én személy szerint imádtam nézni ahogy egy másik hapsin lovagol egy jót, aztán folytatja tovább velem is, nincs ebben semmi, csak egy hatalmas élvezet a hölgyeknek.
Külön élveztem, ahogy mással szeretkezett, majd én közben csókolóztam vele, vagy a melleit csókolgattam.
Egyszer azt mondta nekem, hogy olyan jó dolog, hogy ketten is szeretjük a testét, és ő ezt nagyon élvezi.
De ez már sajna elmúlt.
2021. 09. 03. péntek 11:22  #200
william50 william50
Legtöbb hölgyet ez bizony tényleg izgatja a két hapsi, lehet csak elméletben sokakat, de van aki csinálja is.
Már elváltam a volt nejemtől, de nekünk 5-6 éven keresztül volt rendszeresen másik hapsi az ágyban, már-már megszokottá vált, és akkor a nejem imádta ezt a felszabadult szabad szexet.
Volt például olyan aki 2-évig járt hozzánk hétvégenként, és nálunk töltötte a hétvégét és együtt aludtunk mindhárman.
Én személy szerint imádtam nézni ahogy egy másik hapsin lovagol egy jót, aztán folytatja tovább velem is, nincs ebben semmi, csak egy hatalmas élvezet a hölgyeknek.
Külön élveztem, ahogy mással szeretkezett, majd én közben csókolóztam vele, vagy a melleit csókolgattam.
Egyszer azt mondta nekem, hogy olyan jó dolog, hogy ketten is szeretjük a testét, és ő ezt nagyon élvezi.
De ez már sajna elmúlt.
2021. 09. 03. péntek 10:34  #199
édesméz édesméz
Azt gondolom,hogy minden nő fejében megfordult már a több pasi gondolata!
/ 18