Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Erotikus és szexuális tapasztalatok a roma csajokkal kapcsolatban.
(Nektek ma a véleményetek a roma csajokról, barátnőkről, puncikról?)
A roma csajszikkal kapcsolatos szexuális tapasztalatokról mindent írhatsz!

Hozzászólásodnál ügyelj arra, hogy kizárólag a témához szólj hozzá, véleményezd mások tapasztalatait, írj a saját tapasztalataidról és valós történeteidről, élményeidről.

Tilos a rasszista megnyilvánulás, azt a hsz-t kimoderáljuk és szükség szerint tiltunk!

Amint legkisebb jele is van bármiféle személyeskedésnek, rasszizmusnak a topikot azonnal ZÁRJUK!

Az eddigi hozzászólások

2024. 10. 04. péntek 05:30  #182
andsás2 andsás2
a legjobb a fiatal cigány lány punci!
2024. 10. 03. csütörtök 19:55  #181
Lá dolce vita Lá dolce vita
The Best!
Komolyan, mondom szenvedély, technika, és igényesség terèn.
2024. 10. 03. csütörtök 09:03  #180
anyco2 anyco2
na teljesen egyetértünk veled, ez igy NAGYON IGAZ !
(Ez egy válasz jozsef1975 üzenetére (2011. 01. 10. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 10. hétfő 08:49
egyébként meg a témánál maradva szerintem semi különbség sincs mert valakivel nem atól lesz jo a sex hogy honnan származik szerintem
2024. 10. 03. csütörtök 09:00  #179
anyco2 anyco2
teljesen jók a roma lányok, mindegy hogy roma vagy nem roma, ha ápolt és van IQ is akkor mindegy is teljesen. Nemrégen voltunk Erdélyben, és volt kapcsolatunk például csángó bi lánnyal, és voltunk román gipsy bi lánnyal szintén. Persze ismétlem, ápoltság egyéb egészség etalon volt ! Viszont teljesen okés nálunk ez a dolog. Nem teszünk különbséget a feltételek ha adottak a másik részről, és teljesítik a minimum elvárható normákat.
2024. 10. 02. szerda 20:18  #178
Istvan és Anna Istvan és Anna
Imádom őket
2024. 10. 01. kedd 14:39  #177
nagyfaszuROMA nagyfaszuROMA VIP
A legtöbb (Roma) nőt dominálni kell, különben hamar megunnak. Persze, vannak kivételek. Viszont ha jó cigány csakt fogsz ki, az biztos hogy olyat teker rajtad, és úgy baszik, hogy évek múlva is eszedbe jut majd smile
(Ez egy válasz Hedonisz69 üzenetére (2020. 07. 30. csütörtök 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 30. csütörtök 19:42
Ha csak az egzotikus élmény miatt, akkor szívesen kényeztetnék egy brazil vagy india hölgyet. Külsőre nagyon hasonlóak a roma lányokkal. gyönyörű barna bőr, sötét fekete haj, barna szem, ott kerek ahol kell, főleg a brazilok. csak a kultúrájuk teljesen más. Nagyon tiszták, ápoltak. Itt külföldön van sok szemrevaló.
2024. 09. 23. hétfő 09:23  #176
anyco2 anyco2
Igen, a feleséged igen is nagyon nagyon jó nő smile
(Ez egy válasz feketerigo70 üzenetére (2014. 10. 18. szombat 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 18. szombat 22:23
nézzétek meg a feleségemet smile
2024. 09. 23. hétfő 09:20  #175
anyco2 anyco2
nekem is csak jó élményeim vannak, ha jól választasz akkor nem érhet csalódás, azért nagyon nagyon sok ápolt intelligens magára adó nő van köztük, tehát ne azokat nézzétek már aki ápolatlan igénytelen stb.... mert az ilyen megvan a magyarok közt is már bocs . . . Szóval aki egyben van ad magára azokkal fantasztikusan jó a szex, de legyen az szerintem bármely etnikum, mindegyikre igaz.
2024. 08. 27. kedd 13:51  #174
nyaligátorpasi05 nyaligátorpasi05
"farmerre is szoknyát húzunk" jelenség. Amit láttál az oláhcigányoknál van, és ők nem a töbséget képviselik. Más nyelv, más szokások.
(Ez egy válasz txikib üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 02. vasárnap 21:45
Ebben egyetértek veled. Csak az arányok nagyon mások. Nem mindegy, hogy 100-ból 9, vagy 100-ból 30. Nekem is vannak ellenkező tapasztalataim mindkét oldalról. Gimis koromban rendszeresen aludtam cigány barátoméknál, akik elég tehetősek. Az anyja és lánytestvérei drága ruhákban jártak és járnak mai napig is, a legmárkásabb parfümöt használják, drága fodrászhoz és kozmetikushoz járnak, stb.. Nagyon igényesnek tűnnek. De amit az általános higéniáról írtam, az ugyanúgy igaz volt rájuk is. Szerintem ez valahol kulturális alapokon is nyugszik, mint például a "farmerre is szoknyát húzunk" jelenség. Dehogy mégegyszer igazat adjak neked, van igénytelen magyar nő ismerősöm is, akit sötétben is megismerek. Az állandó izzadtságszagáról.
2024. 08. 27. kedd 13:45  #173
nyaligátorpasi05 nyaligátorpasi05
Te kikkel foglalkoztál? smile Te most azt akarod mondani, hogy a roma csajoknak van egy meleg barátjuk is??? Lehet hogy neked volt ilyen élményed de ne mond már hogy ez minden roma csajnál érvényes. Mellesleg az én környezetemben egy ilyenről sem tudok, pedig iszonyú sokat ismerek. Elárulom neked, hogy ez a fehér ember cigány csajjal probléma sem jellemző már nagyon régen. Persze mindig van kivétel de ezt ne higgyétek már el, kérlek. Olyan sok negatív és nem létező beírást hallottam itt már, hogy ez már inkább rémhír terjesztés. Persze hogy vannak problémák a romák között amitől tartani lehet, de hol nem? A magyaroknál is ugyan ez van nem? Ha egy roma fiú magyar lánnyal kezd. A legtöbb magyar szülő ezt nem nézi jó szemmel, nem igaz?
(Ez egy válasz Im1982 üzenetére (2024. 08. 18. vasárnap 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 18. vasárnap 11:22
Ha valamin rajta vannak ezen lányok akkor az a szex de az a műsor és kompánia ami velük együtt jár az már nem hiányzik
Gyorsan rajta vannak a szexen egyébként nem kell sokáig fűzni őket de általánosan homoszexuális férfitársaik is ezzel egyidőben elkezdenek üldözni, kábé mintha őket dugnád és nem a nőt
Komoly gondok lehetnek belőle ha fehér ember cigánylánnyal kezd, én nem ajánlom a dolgot
2024. 08. 19. hétfő 15:14  #172
secza secza
Nekem csak jó élmény volt. Odaadó és önzetlen.
2024. 08. 18. vasárnap 11:22  #171
Im1982 Im1982
Ha valamin rajta vannak ezen lányok akkor az a szex de az a műsor és kompánia ami velük együtt jár az már nem hiányzik
Gyorsan rajta vannak a szexen egyébként nem kell sokáig fűzni őket de általánosan homoszexuális férfitársaik is ezzel egyidőben elkezdenek üldözni, kábé mintha őket dugnád és nem a nőt
Komoly gondok lehetnek belőle ha fehér ember cigánylánnyal kezd, én nem ajánlom a dolgot
2021. 05. 07. péntek 05:56  #170
Törölt felhasználó (4521202)
Egyetértek. Sajnos igazad van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4304542)
2020. 08. 02. vasárnap 12:42
Szia a válaszodra szeretnék válaszolni !!! Igaz vannak retkes roma lányok de azt elfelejtetted leírni hogy magyarban is van retkes és igénytelen nekem volt olyan hogy magyar nővel akartam dugni és amikor leöltözött éreztem rajta hogy büdös és mondtam neki hogy öltözz és távozz ! Ha megnézed az itt felrakott videókat tisztelet a kivételnek de némelyik nőnek retkes a körme kérdezem én amelyiknek retkes a körme az mennyire igényes önmagára ???? Semennyire !! Evvel csak azt akartam feléd jelezni hogy nemkell a romákat minősíteni mert a magyarba is van retkes és igénytelen
2020. 08. 02. vasárnap 21:45  #169
txikib txikib
Ebben egyetértek veled. Csak az arányok nagyon mások. Nem mindegy, hogy 100-ból 9, vagy 100-ból 30. Nekem is vannak ellenkező tapasztalataim mindkét oldalról. Gimis koromban rendszeresen aludtam cigány barátoméknál, akik elég tehetősek. Az anyja és lánytestvérei drága ruhákban jártak és járnak mai napig is, a legmárkásabb parfümöt használják, drága fodrászhoz és kozmetikushoz járnak, stb.. Nagyon igényesnek tűnnek. De amit az általános higéniáról írtam, az ugyanúgy igaz volt rájuk is. Szerintem ez valahol kulturális alapokon is nyugszik, mint például a "farmerre is szoknyát húzunk" jelenség. Dehogy mégegyszer igazat adjak neked, van igénytelen magyar nő ismerősöm is, akit sötétben is megismerek. Az állandó izzadtságszagáról.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 02. vasárnap 12:42
Szia a válaszodra szeretnék válaszolni !!! Igaz vannak retkes roma lányok de azt elfelejtetted leírni hogy magyarban is van retkes és igénytelen nekem volt olyan hogy magyar nővel akartam dugni és amikor leöltözött éreztem rajta hogy büdös és mondtam neki hogy öltözz és távozz ! Ha megnézed az itt felrakott videókat tisztelet a kivételnek de némelyik nőnek retkes a körme kérdezem én amelyiknek retkes a körme az mennyire igényes önmagára ???? Semennyire !! Evvel csak azt akartam feléd jelezni hogy nemkell a romákat minősíteni mert a magyarba is van retkes és igénytelen
2020. 08. 02. vasárnap 12:42  #168
(Ez egy válasz txikib üzenetére (2020. 07. 23. csütörtök 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 23. csütörtök 13:10
Egy fiatalkori barátom cigány. Igazi vagány csávó, rengeteg lányt megdöntött, főleg cigányt, de magyart is sokat.. Az ő haversága révén én is voltam pár cigány lánnyal. Gyuri(így hívják) sokszor beszámolt a kalandjairól. A legemlékezetesebb kalandjai magyarokkal volt, akárcsak nekem. Ezek és a saját tapasztalataimból kiindulva, az ágyban nyújtott teljesítmény összefügg a műveltséggel és intelligenciával. Persze voltak kivételek, de értelmesebb lányokkal mindig változatos és vad volt a szex. Az eredeti témához ragaszkodva, az a (ha jól emlékszem összesen négy) pár cigánylány kevéssel volt aktívabb, mint egy guminő. Egyébként szoptak, de azt is monoton módon. Nem akarok általánosítani ennyi tapasztalat alapján, de az a nagy szenvedély szerintem csak legenda. A másik, amit tapasztalok, az az igénytelenség, persze itt kérve elnézést az összes kivételtől. Nem fürödnek mindennap, nem mosnak fogat, nem használnak WC papírt pisilés után, stb.. Engem például teljesen ki tud ábrándítani, ha egy nő koszos ruhában van és/vagy büdös. Írom ezt úgy, hogy laktam a közelükben és sok ismerősöm van a mai napig cigány közösségben, többekkel barátságban vagyok. Úgyhogy, akik itt ábrándoznak a cigány punci után, egy szűk rétegük lehet előttük képzeletben.
2020. 08. 02. vasárnap 11:20  #167
youngguy21 youngguy21
Egy csinos roma csajjal én is örömmel gyűjtenék szexuális tapasztalatokat!
2020. 07. 31. péntek 14:35  #166
Hedonisz69 Hedonisz69
Szerintem fősulin vagy egyetemen. Voltak évfolyamtársaim. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 31. péntek 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4274322)
2020. 07. 31. péntek 13:57
Szerintetek, hol lehet találni roma lányokat? Olyanokra gondoltam akik természetesen megfelelő higiéniai állapotúak.
2020. 07. 31. péntek 13:57  #165
Törölt felhasználó (4274322)
Szerintetek, hol lehet találni roma lányokat? Olyanokra gondoltam akik természetesen megfelelő higiéniai állapotúak.
2020. 07. 31. péntek 07:34  #164
Max32 Max32
Volt roma barátnőm . Fergetegesen pörgősek voltak, csak megbízhatatlanok. Lelépnek pik-pak mint kurva a sezlonyról nyes
2020. 07. 30. csütörtök 19:42  #163
Hedonisz69 Hedonisz69
Ha csak az egzotikus élmény miatt, akkor szívesen kényeztetnék egy brazil vagy india hölgyet. Külsőre nagyon hasonlóak a roma lányokkal. gyönyörű barna bőr, sötét fekete haj, barna szem, ott kerek ahol kell, főleg a brazilok. csak a kultúrájuk teljesen más. Nagyon tiszták, ápoltak. Itt külföldön van sok szemrevaló.
/ 10