Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Erotikus és szexuális tapasztalatok a roma csajokkal kapcsolatban.
(Nektek ma a véleményetek a roma csajokról, barátnőkről, puncikról?)
A roma csajszikkal kapcsolatos szexuális tapasztalatokról mindent írhatsz!

Hozzászólásodnál ügyelj arra, hogy kizárólag a témához szólj hozzá, véleményezd mások tapasztalatait, írj a saját tapasztalataidról és valós történeteidről, élményeidről.

Tilos a rasszista megnyilvánulás, azt a hsz-t kimoderáljuk és szükség szerint tiltunk!

Amint legkisebb jele is van bármiféle személyeskedésnek, rasszizmusnak a topikot azonnal ZÁRJUK!

Az eddigi hozzászólások

2020. 07. 23. csütörtök 20:07  #162
Törölt felhasználó (851261)
Nem rossz a téma...
2020. 07. 23. csütörtök 13:13  #161
mazo mazo
Én is szívesen választanék megint Cigánylányt páromul.
Főleg ha benne lenne a BDSM játékokban is.
Sajnos ritka az ilyen.
(Ez egy válasz kefélés üzenetére (2020. 07. 23. csütörtök 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 23. csütörtök 08:56
Fiatalkoromban volt szexuális élményem roma lánnyal. Gyönyörű, szép arcú lány volt, igazi élmény volt vele a szex!
Sajnos azóta nem volt ilyen! De nem tettem le róla!!! smile
2020. 07. 23. csütörtök 13:10  #160
txikib txikib
Egy fiatalkori barátom cigány. Igazi vagány csávó, rengeteg lányt megdöntött, főleg cigányt, de magyart is sokat.. Az ő haversága révén én is voltam pár cigány lánnyal. Gyuri(így hívják) sokszor beszámolt a kalandjairól. A legemlékezetesebb kalandjai magyarokkal volt, akárcsak nekem. Ezek és a saját tapasztalataimból kiindulva, az ágyban nyújtott teljesítmény összefügg a műveltséggel és intelligenciával. Persze voltak kivételek, de értelmesebb lányokkal mindig változatos és vad volt a szex. Az eredeti témához ragaszkodva, az a (ha jól emlékszem összesen négy) pár cigánylány kevéssel volt aktívabb, mint egy guminő. Egyébként szoptak, de azt is monoton módon. Nem akarok általánosítani ennyi tapasztalat alapján, de az a nagy szenvedély szerintem csak legenda. A másik, amit tapasztalok, az az igénytelenség, persze itt kérve elnézést az összes kivételtől. Nem fürödnek mindennap, nem mosnak fogat, nem használnak WC papírt pisilés után, stb.. Engem például teljesen ki tud ábrándítani, ha egy nő koszos ruhában van és/vagy büdös. Írom ezt úgy, hogy laktam a közelükben és sok ismerősöm van a mai napig cigány közösségben, többekkel barátságban vagyok. Úgyhogy, akik itt ábrándoznak a cigány punci után, egy szűk rétegük lehet előttük képzeletben.
2020. 07. 23. csütörtök 08:56  #159
kefélés kefélés
Fiatalkoromban volt szexuális élményem roma lánnyal. Gyönyörű, szép arcú lány volt, igazi élmény volt vele a szex!
Sajnos azóta nem volt ilyen! De nem tettem le róla!!! smile
2020. 07. 23. csütörtök 05:40  #158
mazo mazo
Nem is rosszak a Cigánylányok!!
Van bennük "spiritusz"!!
2017. 01. 28. szombat 13:53  #157
Törölt felhasználó (1568352)
Rövid távon tuti-jó-k.De hosszú távon nem tudnak kitörni-kiszakadni a bandából,tezsdvériségből,stb.Pedig az enyém csak félvér,a lányunk negyed-vér.az anyjával úgy beszélnek egymással hogy én meg sem tudok szólalni-mit hozzá fűzni. A lányunon pedik külsőre nem látszik.....................A kurva anyád,mondja az anya-Te vagy az anyám akkor Te vagy a kurva meg ilyenek,anyád picsája,rákos geci-szintén stb mikor nem bíl vele.....Kutyából nem lesz szalonna.Már szinte szex sincs köztünk mert nem verem agyon vagy nem tudok részt venni az ilyen beszélgetésekben....................
2017. 01. 27. péntek 14:50  #156
kisjanko kisjanko
Ja-ja. Igen ez így van.
2017. 01. 27. péntek 12:51  #155
roboka61 roboka61
Még soha nem próbáltam, de nagyon szívesen...
2017. 01. 11. szerda 17:43  #154
mr75 mr75
Nekem volt egy félvér (roma-török)csajom.Kis fiatal csaj.Ha csak visszagondolni merevedési lesz! crazya
2017. 01. 11. szerda 15:21  #153
kisjanko kisjanko
2 évig laktam vele. Teljesen tiszta, kultúrált. A nagyapja híres zenész volt. Darázs derék, gyönyörű kerek popsi, hihetetlenül nagy cicik, borotvált és illatos punci, picit kreol bőr. Egyszerűen gyönyörű. Igaz már régen volt, de amíg élek nem fogom elfelejteni.
2017. 01. 08. vasárnap 19:29  #152
koviboy koviboy
Nekem eddig csak jó tapasztalatom van roma csajszikkal. Odaadó és figyelmes szeretők, és talán "tüzesebbek egy kicsivel.
2017. 01. 08. vasárnap 07:17  #151
rabszolga40 rabszolga40
a világon a legjobbak imádom a romacsajpkat
2017. 01. 01. vasárnap 13:50  #150
pasi-békés pasi-békés
Egyfajta érzelmi túlfűtöttség jellemző,ha igazi(nem útszéli) kapcsolatba kerültem ilyen lánnyal.mindenesetre számomra nyomot hagyott lelkileg is minden együttlét a szenvedélyesség,mozdulatok,érintések,szorítások,suttogások miatt.A különböző szagok,illatok a higénia,életmód jellemzői.Amiben a cigány származású lányok nagyon különböznek: genetikailag nagyon mások,mint mi,ezért van az,hogy vagy nagyon elhatárolódnak tőlük a magyar férfiak,vagy nagyon vonzónak találják.Latinos alkat,és dél amerikai hangulat jellemez egy ilyen kapcsolatot,amit lehet gyűlölni vagy imádni,de mindenképpen más,mint a megszokott.
2016. 11. 21. hétfő 15:36  #149
Caracas79 Caracas79
Az agresszió és a szabadosabb életfelfogástól lesz valaki tüzesebb,avagy sem.Nekem nem volt cigány származású nők.Eddig mind magyar volt,de a szexet mind imádta.Valaki túlságosan is! wink
2016. 11. 21. hétfő 11:08  #148
jps jps
Sokkal jobbak!!!
2014. 12. 24. szerda 18:25  #147
Törölt felhasználó (937551)
Halihó!

Életemben eddig egyszer voltam cigány lánnyal. Egyben az volt az első is.
Érdekességeket különösebben nem tudok mondani, okítani sem szeretnék senkit viszont röviden elmesélem.

Még 16 éves koromban történt Nógrád megyében. Egyik este kint ültem haverommal egy padon a helyi játszótéren. Beszélgettünk aztán egyszercsak meglátjuk messziről, hogy jön 2 csaj. Szinte egyenesen felénk. Nem tudtuk mit akarhatnak, mikor közelebb értek már láttuk hogy 2 cigánylány.. Itt megjegyezném hogy ahhoz képest egész jól néztek ki. mind a kettő vékonyka volt és hosszúhajú. Mikor odaértek hozzánk köszöntek és elkezdtünk beszélgetni. Ráterelték a témát arra, hogy van-e barátnőnk, volt-e már stb.. fura volt a szitu.. ahogy mélyült a beszélgetés egyre cifrábbakat kérdeztek. kiderítették azt is, hogy még szüzek voltunk. amelyik mellettem ült megkérdezte, hogy értem-e már puncihoz. természetesen mondtam hogy nem. erre hátradőlt a padon és lassan széjjelebbnyitotta a combjait és rámnézett. szoknya volt rajta. nagyon zavarba jöttem de az ősi ösztön felülkerekedett. lassan bevezettem a kezem a szoknyája alá, aztán hirtelen megérintettem valamit. valami puhát, valami meleget. elkezdtem simogatni. a farkam már kő kemény volt. míg simogattam a punciját kigombolta a nadrágomat és elővette a szerszámom. nagyonlassan huzogatni kezdte fel-le.. egy kis ideig csinálta de én még azóta is csak a bugyiját simogattam. megkértem hogy húzza le a bugyiját. nem tette. helyette inkább felállt odament egy fatörzshöz majd teljesen előrehajolt és bepucsított. Még ki se mondta teljesen hogy "Vedd le te" de én már úton voltam, álló szerszámmal letolt gatyával kicsiket lépkedve siettem mögé. amint odaértem felhajtottam a szoknyáját, picit lejjebb húztam a bugyiját, odaraktam a farkam a bejárathoz... még egy utolsó nagy levegő és... lassan egyre mélyebben kerültem a testébe. Nagyon izgultam hisz ez volt az első, ráadásul vadidegen és plusszban még cigány is. pár percig még bírtam aztán hatalmasat élveztem belé. a barátnője közben haveromat ápolta le. arról nem tudok nyilatkozni smile
2014. 11. 25. kedd 19:41  #146
baden07 baden07
Nagyon csinos párod van.Én nem csak nézegetni szeretném.
(Ez egy válasz feketerigo70 üzenetére (2014. 10. 18. szombat 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 18. szombat 22:23
nézzétek meg a feleségemet smile
2014. 11. 24. hétfő 15:20  #145
Törölt felhasználó (887219)
Szia mi nemcsak néznénk finom
(Ez egy válasz feketerigo70 üzenetére (2014. 10. 18. szombat 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 18. szombat 22:23
nézzétek meg a feleségemet smile
2014. 11. 12. szerda 15:27  #144
Törölt felhasználó (790922)
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 12. szerda 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (335752)
2014. 11. 12. szerda 11:39
Ez most komoly? Ha ilyen tökéletes roma párod van, akkor miért keresel rendszeresen roma puncit?
Illetve mit is keresel? Néhány gyöngyszem a hozzászólásaidból (eredeti "helyesírással" wink :

**************************************************************- **********************************************
*************** Nem a helyesírás a téma se itt se más topikban, nem kitétel a bejegyzéshez********
*************** másrészről szeretjük a sormintát max konzekvencia és lapozz*************************

(Moderálva:E)
2014. 11. 12. szerda 11:39  #143
Törölt felhasználó (335752)
Ez most komoly? Ha ilyen tökéletes roma párod van, akkor miért keresel rendszeresen roma puncit?
Illetve mit is keresel? Néhány gyöngyszem a hozzászólásaidból (eredeti "helyesírással" wink :

**************************************************************- **********************************************
*************** Nem a helyesírás a téma se itt se más topikban, nem kitétel a bejegyzéshez********
*************** másrészről szeretjük a sormintát max konzekvencia és lapozz*************************

(Moderálva:E)
(Ez egy válasz szasza19720808 üzenetére (2014. 10. 29. szerda 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 29. szerda 20:20
Sziasztok párom is roma isteni puncija van.szeretem nyalni mindkét júkát isteni.Jól szópik nyeli a gecit.Mostanra már a csajok is bejönnek neki.
/ 10