Őszinte részvétem! :(
Nekem van ha érdekel. A lánya vagyok.
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2020. 12. 26. szombat 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 26. szombat 12:44
Nincs valakinek róla egy eredeti fotója ? Csak érdekelne,hogy milyen kinézettel rendelkezett...
Régen jártam csetre, emlékszem a nevére. Emlékszem, hogy moderátor volt (ha így nevezik), és hogy jókat lehetett vele ökörködni. Többre sajnos nem emlékszem. Megdöbbenéssel találtam rá erre a topicra! Nyugodj békében
Nincs valakinek róla egy eredeti fotója ? Csak érdekelne,hogy milyen kinézettel rendelkezett...
Ugye ez csak egy rossz tréfa????
Mi történt - arkangyal -lal????
Mi történt - arkangyal -lal????
Remek cimbora voltál, és maradtál is mindig a lelkemben !
Mindíg megfelelően itélkezett a chat en,okos,intelligens ember volt! Nagyon kedveltük!! Nyugodjék békében,nagy ürt hagyott magamögött.
Nyugodjék békében! :(
Őszinte részvétem! :(
Voltam már itt korábban, és nekem is mindig köszönt a chat-en, rendes volt nagyon. (Ez egy válasz WhiteAngel üzenetére (2020. 04. 15. szerda 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Voltam már itt korábban, és nekem is mindig köszönt a chat-en, rendes volt nagyon. (Ez egy válasz WhiteAngel üzenetére (2020. 04. 15. szerda 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 15. szerda 16:00
Sziasztok! Nagyon Szépen Köszönöm, hogy ennyien szerettétek Édesapámat. A legkisebb lányaként a legkevesebbet éltem élhettem vele. Jó olvasni a hozzászólásokat a poszthoz. Hálás vagyok, hogy voltatok neki. Sokszor láttam mosolyogni a gép előtt és néha felnevetni. Biztos sok szép emléket szereztetek neki! Békésen a családja körében aludt el. Most már mindenkire vigyázhat.
Köszönöm Szépen Nektek!
Zsú
Köszönöm Szépen Nektek!
Zsú
Mi is sajnáljuk! Őszinte részvétünk!
Személyesen sajnos nem ismerhettem, de nagyon sajnálom :(
Őszinte részvétem :(
Őszinte részvétem :(
Nyugodjon békében! Azon szerencsések közé tartozunk, akik személyesen is ismerhették. Egyedi humora, objektivitása mindig is kiemelte mindannyiunk közül. Nagyon sokan szerették. Akik mégsem...nos ők is tisztelték, mert mindenképp kiérdemelte. Hiányozni fog nyugodt higgadtsága. Legyen neki könyű a föld! Isten veled Arki!
Fentről vigyázzhat mindenkire.Elképzelem ahogy egy felhő szélén ül.Lenéz ránk.
Nyugodj békében.
Fogadd őszinte részvétem.
(Ez egy válasz WhiteAngel üzenetére (2020. 04. 15. szerda 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Nagyon Szépen Köszönöm, hogy ennyien szerettétek Édesapámat. A legkisebb lányaként a legkevesebbet éltem élhettem vele. Jó olvasni a hozzászólásokat a poszthoz. Hálás vagyok, hogy voltatok neki. Sokszor láttam mosolyogni a gép előtt és néha felnevetni. Biztos sok szép emléket szereztetek neki! Békésen a családja körében aludt el. Most már mindenkire vigyázhat.
Köszönöm Szépen Nektek!
Zsú
Köszönöm Szépen Nektek!
Zsú
Nyugodj békében! High Respect...
Sziasztok! SAJNOS személyesen nem ismerhettem Arkit, a gg talikra terveztük a találkozás, hát ez elmaradt. Anno más névvel voltam itt, és még Ő kért fel az egyik szoba felelősének.....
Sajnálom hogy elvesztettük, egy ikonja volt a chat-nek.
Részvétem a család felé!
Ark! Legyen Neked könnyű a föld!
Sajnálom hogy elvesztettük, egy ikonja volt a chat-nek.
Részvétem a család felé!
Ark! Legyen Neked könnyű a föld!
Őszinte részvétem neked és a családodnak! Sajnos személyesen nem ismerhettem. Legyen neki könnyű a föld!
(Ez egy válasz WhiteAngel üzenetére (2020. 04. 15. szerda 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm Szépen Nektek!
Zsú
Köszönöm Szépen Nektek!
Zsú
Részvétünk.. :(
Nyugodj békében...
Nyugodj békében...
Őszinte részvétem