Ezt Zsadi írta ... kérte hogy másoljam be ide.............
Amikor Vazi keresett adminokat, vezetőt és helyettest, Arkival egymásra mutogattunk, hogy a másik legyen. Aztán amikor az első admin tali volt a keletibe mentem érte, és bár soha nem láttuk előtte egymást, azonnal kiszúrtam egy kékesszürke ruhában lévő öregurat, és ő is engem. Valahogy felismertük egymást.
Amikor Vazi keresett adminokat, vezetőt és helyettest, Arkival egymásra mutogattunk, hogy a másik legyen. Aztán amikor az első admin tali volt a keletibe mentem érte, és bár soha nem láttuk előtte egymást, azonnal kiszúrtam egy kékesszürke ruhában lévő öregurat, és ő is engem. Valahogy felismertük egymást.
A GG-chat egy ikonját veszítette el.
Egy olyan EMBERT, aki mindig mindenkivel tudott kedves lenni, és aki nélkül már nem lesz ugyanaz a cset.
Fogadjátok őszinte részvétem, bár személyesen sosem találkoztunk.
Nyugodj békében, legyen Neked könnyű a föld, arki.
Egy olyan EMBERT, aki mindig mindenkivel tudott kedves lenni, és aki nélkül már nem lesz ugyanaz a cset.
Fogadjátok őszinte részvétem, bár személyesen sosem találkoztunk.
Nyugodj békében, legyen Neked könnyű a föld, arki.
Őszinte részvétem Nektek!
(Ez egy válasz WhiteAngel üzenetére (2020. 04. 15. szerda 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 15. szerda 16:00
Sziasztok! Nagyon Szépen Köszönöm, hogy ennyien szerettétek Édesapámat. A legkisebb lányaként a legkevesebbet éltem élhettem vele. Jó olvasni a hozzászólásokat a poszthoz. Hálás vagyok, hogy voltatok neki. Sokszor láttam mosolyogni a gép előtt és néha felnevetni. Biztos sok szép emléket szereztetek neki! Békésen a családja körében aludt el. Most már mindenkire vigyázhat.
Köszönöm Szépen Nektek!
Zsú
Köszönöm Szépen Nektek!
Zsú
Személyesen sosem találkoztunk.De volt mindig egy kedves szava hozzám.Sokszor bohockodtunk.Hiányozni fogsz nekem.
Nyugodjon békében!
Nyugodj békében barátom, egy igaz embert vesztettünk el.
Nyugodj Békében !
Őszinte részvétünk nektek!
(Ez egy válasz WhiteAngel üzenetére (2020. 04. 15. szerda 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 15. szerda 16:00
Sziasztok! Nagyon Szépen Köszönöm, hogy ennyien szerettétek Édesapámat. A legkisebb lányaként a legkevesebbet éltem élhettem vele. Jó olvasni a hozzászólásokat a poszthoz. Hálás vagyok, hogy voltatok neki. Sokszor láttam mosolyogni a gép előtt és néha felnevetni. Biztos sok szép emléket szereztetek neki! Békésen a családja körében aludt el. Most már mindenkire vigyázhat.
Köszönöm Szépen Nektek!
Zsú
Köszönöm Szépen Nektek!
Zsú
Köszönöm Szépen Nektek!
Zsú
Köszönöm Szépen Nektek!
Zsú
Mi történt vele?????? :O
Akárhányszor felmentünk chatre szinte mindig ott volt és beszélgetett az emberekkel.
:'(
Akárhányszor felmentünk chatre szinte mindig ott volt és beszélgetett az emberekkel.
:'(
Nem volt nap hogy ne lett volna bent a chaten. Hiányzik, hiányozni fog..
Mi történt?beteg volt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 15. szerda 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (912190)
2020. 04. 15. szerda 10:00
Nyugodj békében.
Nyugodj békében.
Nyugodj békében bölcs barátom!
Nincsenek szavak. Magaddal vittél egy darabot a lelkemből, de cserébe itt hagytál egy kicsit a tiedből. Örzőm míg élek.
Nyugodj békében.
Nyugodj békében.
:( Szóhoz se jutok. Bár személyesen sosem ittuk meg a pertut, de mindig volt egy kedves szava mindenkihez.
Találkozunk odafent!