Egyszer volt szerencsém meglesni a volt feleségemet a főnökével ahogy keféltek. Annyira felizgatott hogy elsült a farkam úgy hogy nem nyúltam hozzá.
(Ez egy válasz Mocispasi000000 üzenetére (2021. 11. 12. péntek 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 12. péntek 16:22
Az exemet látni egy másik pasival, vagy éppen csajjal! Szuper volt! Bármikor ismételném!
Volt olyan is , amikor én dugtam egy csajszit hátulról ő meg egy hatalmas vibrátorral dugta magát keményen és a szemembe nézett és hatalmasat élvezett. Utánna hanyatt feküdtek én meg rájuk vertem a cerkát miközben nyalták a zacsimat és a fenekem !Volt egy pár hasonló bulink.
Volt olyan is , amikor én dugtam egy csajszit hátulról ő meg egy hatalmas vibrátorral dugta magát keményen és a szemembe nézett és hatalmasat élvezett. Utánna hanyatt feküdtek én meg rájuk vertem a cerkát miközben nyalták a zacsimat és a fenekem !Volt egy pár hasonló bulink.
Az exemet látni egy másik pasival, vagy éppen csajjal! Szuper volt! Bármikor ismételném!
Elmondhatatlan, hogy mennyire szuper volt. Mivel az első eset volt így mélyen megmaradt, azóta már volt több is. Köszi a jókívánságot amit Neked is kívánok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 12. péntek 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)
2021. 11. 12. péntek 13:42
ez így szuper! megértem, hogy mai napig élénk, kellemes emléked.jó is az ilyen pozitív élmény...sok hasonlót kívánok!!!
ez így szuper! megértem, hogy mai napig élénk, kellemes emléked.jó is az ilyen pozitív élmény...sok hasonlót kívánok!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 12. péntek 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4298102)
VIP
2021. 11. 12. péntek 13:22
A legnagyobb élményem az volt mikor a barátom szeretkezett a feleségemmel. Még most is magam előtt látom a párom riadt tekintetét amint a haver mellé ült a kanapéra. Izgató volt az a feszültség ami mindhármunknál jelentkezett, szinte vibrált a levegő. Felejthetetlen látvány volt a párom kipirult arca ahogy elkezdte a fiú puszilgatni, a ciciket simogatni. Az első csókolózáskor a nejem is beindult és önfeledten adta át magát az élvezeteknek. Már úgy szopta a pasi farkát mintha sokadszorra csinálná. Élvezetes volt hallani a drágám kéjes sóhaját mikor behatolt a cimbora. A végén alig akartak szétválni egymástól. Soha nem felejtem azt a viharos orgazmust amit átéltek, jó volt látni az örömüket. Utána a hármas már hab volt a tortán. Annyira jól esett a harmadik fél közreműködése, hogy utána minden nap állandóan csak szeretkeztünk volna és mikor volt rá idő csináltuk is.
A legnagyobb élményem az volt mikor a barátom szeretkezett a feleségemmel. Még most is magam előtt látom a párom riadt tekintetét amint a haver mellé ült a kanapéra. Izgató volt az a feszültség ami mindhármunknál jelentkezett, szinte vibrált a levegő. Felejthetetlen látvány volt a párom kipirult arca ahogy elkezdte a fiú puszilgatni, a ciciket simogatni. Az első csókolózáskor a nejem is beindult és önfeledten adta át magát az élvezeteknek. Már úgy szopta a pasi farkát mintha sokadszorra csinálná. Élvezetes volt hallani a drágám kéjes sóhaját mikor behatolt a cimbora. A végén alig akartak szétválni egymástól. Soha nem felejtem azt a viharos orgazmust amit átéltek, jó volt látni az örömüket. Utána a hármas már hab volt a tortán. Annyira jól esett a harmadik fél közreműködése, hogy utána minden nap állandóan csak szeretkeztünk volna és mikor volt rá idő csináltuk is.
Az egyik talán legmeghatározóbb az volt mikor a mostani Párom először kiverte nekem. Akkoriban éppen elkezdtünk járni és még csak néhány csókváltáson voltunk túl egyszer csak letolta a gatyámat és heves csókolózás közepette kiverte nem hittem el ,hogy ez most tényleg megtörténik velem mondta ,hogy most így fog elélveztetni. A végén hatalmasat spricceltem még ő is olyan lett tőle. Nagyon jó élmény volt azóta is jó felidézni.
Elmeséled mi történt?
(Ez egy válasz moncsi00 üzenetére (2021. 11. 09. kedd 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 09. kedd 19:29
Az én meghatározó szexélményem egy masszőrrel volt,masszázsra mentem el hozzá,de több lett belőle
Az én meghatározó szexélményem egy masszőrrel volt,masszázsra mentem el hozzá,de több lett belőle
Két éve az első biszexuális együtt lét egy türelmes pasival, így nem rossz élménnyel folytatom tovább!
Nem a vágyaid volt a kérdés !
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 06. szombat 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4631972)
2021. 11. 06. szombat 18:54
Házaspárral ágybabujni 3asban, a feleseg kozepen a fokuszban
Házaspárral ágybabujni 3asban, a feleseg kozepen a fokuszban
Szerintem ilyen mindenkinek van! Nekem az első egy meghatározó élményvolt. 18 évesen egy nálam 26 évvel korosabb hölgy vezetett be a szeretkezés örömeibe. Vele töltött 17 hónap meghatározta a szexuális kultúrámat, igényemet. Vele mindet kipróbáltunk megbeszéltünk. De ez neki is élményvolt mert én voltam az első szeretője.
Hát igen! Gyönyörű is mindkettő,öröm lenne benne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 10. vasárnap 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4287582)
2020. 05. 10. vasárnap 18:17
Hát igen...szép nagy farkuk volt öröm volt szopni őket..azért próbáltam le teljesen a torkomig tolni...hát mind két lukam megjáratták...
Hát igen...szép nagy farkuk volt öröm volt szopni őket..azért próbáltam le teljesen a torkomig tolni...hát mind két lukam megjáratták...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 10. vasárnap 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4181652)
2020. 05. 10. vasárnap 18:11
Akkor nem csak szép,hanem méretesek is voltak, amihez nem voltál hozzá szokva!
Akkor nem csak szép,hanem méretesek is voltak, amihez nem voltál hozzá szokva!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 10. vasárnap 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 10. vasárnap 17:27
dehogynem nem tud róla,aludt a szálláson... nagyon jó volt... a sétányon szólítottak le... nagyon szép farkuk volt...a szállásunkra alig bírtam visszamenni...
dehogynem nem tud róla,aludt a szálláson... nagyon jó volt... a sétányon szólítottak le... nagyon szép farkuk volt...a szállásunkra alig bírtam visszamenni...
Most nincs titokban ilyen a férjed mellett?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 10. vasárnap 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 10. vasárnap 06:05
Siófok parkba 3 pasival...
Fantasztikus lehetett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 10. vasárnap 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépen elintézhettek