A legmeghatarozobb az eslo harmas kapcsolatom..
en 28 voltam a par 45+.
Csodalatos volt- egy budai szallodaban
"
en 28 voltam a par 45+.
Csodalatos volt- egy budai szallodaban
"
Második meg egy házi buli után mikor a házigazda csaj és 2 barátnője lerendezett!
Nekem két élményem van amire mindig szívesen emlékezem.
1. Az első szexuális aktust akivel megtettem, attól a hölgytől valóelbúcsúzás élménye. 17 hónapi szeretői viszony után "vizsgáztatott"
1. Az első szexuális aktust akivel megtettem, attól a hölgytől valóelbúcsúzás élménye. 17 hónapi szeretői viszony után "vizsgáztatott"
A legmeghatározóbb talán a szüzességem elvesztése volt, amit egy párral sikerült megtennem. Nagyon izgató volt a hármas, a csaj sorozatban élvezett nagyon könnyen. Azóta ez tud a legjobban felizgatni.
Volt még élményem ami pozitív nyomot hagyott bennem. Ilyen az anyóssal az első aktus, vagy mikor az anyós és a barátnője kényeztetett egy hétvégén át. Ez kb 2-3évevolt.
Még huszas éveim elején egy oldalon összeismerkedtem egy vidéki lánnyal. Megbeszéltünk egy hétvégét szexárdon egy szállodában. Akkoriban még jóval kevesebb kamus volt, csak megjegyem! Ott két napig ki se jöttünk a szobából. Úgy dugtunk hogy az ágy szex közben odébbugrált vagy másfél métert! A berendezés komolyan megsínylette azt a két napot. Ott lett a fétisem a punciba élvezés. Kb a második menet végén nem volltam elég gyors vagy nagyon elvitt az élmény de egy része a punciban maradt a cuccnak. Ő nem védekezett én meg elötte még nem lőttem tele senkit. Szerencsére nem haragudott meg érte, hanem azt mondta hogy jó, de akkor ha már így akkor vasárnapig annyiszor verjem tele ahányx csak képes vagyok rá! Hétfőn majd elmegy a dokijához és irat esemény utánit. Szóval két nap alatt fene tudja hányx spricceltem tele. Az xedik után elvesztettem a fonalat A végén már alig álltam a lábamon! Így lettem creampiefan!
Nekem az egyik meghatározó élményem 18 évesen volt. Akkor már az első szexuális élményeken túl voltam.
Olaszországban nyaralt a család másik 3 családdal. Egyik nap mindenki elment hajókázni. Otthon maradtam és megkívántam az élvezést. Elkezdtem masztizni mikor a másik családból a nagyobbik lány megkérdezte nem lenne jobb ha segítene? Meglepődtem és zavaromba se köpni se nyelni nem tudtam.Jött Natasa és tette a dolgát. Közben mondta hogy a masztim felizgatta. úgy leszopott hogy az óta is az jár néha a gondolatomban.
Olaszországban nyaralt a család másik 3 családdal. Egyik nap mindenki elment hajókázni. Otthon maradtam és megkívántam az élvezést. Elkezdtem masztizni mikor a másik családból a nagyobbik lány megkérdezte nem lenne jobb ha segítene? Meglepődtem és zavaromba se köpni se nyelni nem tudtam.Jött Natasa és tette a dolgát. Közben mondta hogy a masztim felizgatta. úgy leszopott hogy az óta is az jár néha a gondolatomban.