Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem vagy független? titokban? független vagy, de szeretsz tilosban járni ? Itt megtalálhatod.

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

tegnap 23:51  #15713
Saviorman Saviorman
Sziasztok! Teljesen az esélytelenek nyugalmával teszem fel a kérdést, de...próba szerencse. smile
Van esetleg olyan vállalkozó szellemű, lehetőleg nőnemű személy ezen az oldalon, aki tényleg alkalmi, akár hirtelen jött fel(be)indulásból találkozna? Amolyan életünk végéig nem felejtjük, de gyorsan jött és gyorsan ment affér, hogy még évek múlva is eszünkbe jusson, és a legnagyobb kérdés az legyen, hogy: "vajon hogy is hívták"? smile
Hátha!! wink
tegnap 23:35  #15712
Movie Movie
Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
tegnap 10:03  #15711
baden07 baden07
Sziasztok! Elhanyagolt igènyes, ápolt hölggyel ismerkednèk, barátkoznèk. Igènyes, ápolt, diszkrét vagyok.
tegnap 09:50  #15710
Mostmiertne1234 Mostmiertne1234
Kivancsi hetero ferfi jelentkezeset varom akit oralisan kenyezgetnek.
tegnap 09:45  #15709
Movie Movie
Keresek egy olyan kiváncsi Roma hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
tegnap 08:52  #15708
cakmaestejo cakmaestejo
Lányt, hölgyet keresek orális kényeztetésre, hálás... lennék cserébe. Írj rám.
tegnap 07:22  #15707
Dugocska44 Dugocska44
Mindent átélhetsz velem ami otthon hiányzik, hölgyek válasszatok engem, Bp-ma 10-16-ig a tied lehetek!
tegnap 07:20  #15706
Dugocska44 Dugocska44
Bp.- i hölgyet keresek ma délelőtti huncutkodásra!
tegnap 07:19  #15705
Zsolt007 Zsolt007
Ma Ózd és környékén lenne egy nő akit tudnék kényeztetni??Privátba írjon.
tegnap 07:18  #15704
Dugocska44 Dugocska44
Ma 10-órától kinn leszek és várom a reptéri kifutónál párokat nőket hancúrozn
tegnap 07:09  #15703
Bombanő Bombanő
Idős molett nagymellű hölgyel taliznék ma Pécsen
tegnap 05:44  #15702
MrSzoptatós MrSzoptatós
Szia! Kecskeméti hölgyekkel ismerkednék. Társkereső adatlapomon minden infó megtalálható rólam.
2026. 08. 23. vasárnap 12:14  #15701
elvezzaszamba28 elvezzaszamba28
Hello! Szopnék ma nappal vagy éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
2026. 08. 23. vasárnap 10:54  #15700
fiatalt40 fiatalt40
Pécsen napközben keresek hetero alapon kalandot.
2026. 08. 22. szombat 16:41  #15699
girnyó girnyó
Tartós kapcsolatban élek, de a mindennapokból hiányzik a valódi figyelem, a beszélgetések és az érzelmi kapcsolódás. Olyan társat keresek, aki hasonló cipőben jár, érti ezt a helyzetet, és diszkréción alapuló, őszinte szövetséget kötne a magány enyhítésére.
2026. 08. 22. szombat 13:48  #15698
mcbrain mcbrain
Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
2026. 08. 22. szombat 12:07  #15697
GirlforFoursome GirlforFoursome
Férjezett hölgyet, baráttal rendelkező lányt hosszasan, keményen kényeztetnék, vágyaidat teljesítem. Nálam-nálad ma
2026. 08. 22. szombat 11:42  #15696
Mostmiertne1234 Mostmiertne1234
Szia!
Parkapcsolatban élek
Igy keresem titkos szeretőmet egy igazi ferfi szemelyeben. Hetero kivancsi apukak jelentkezeset varom. En egy passziv 31 eves jo kinezetu fiu vagyok aki kenyeztetne teged. Dom ferfiak előnyben
2026. 08. 21. péntek 21:35  #15695
Mámor6o Mámor6o
Hölgyek masszírozása igényei alapján!
Teljes diszkréció adott!
A masszírozásnak csak a képzeleted szab határt,!!!
Helyem van!
2026. 08. 21. péntek 21:05  #15694
zotya69 zotya69
Diszkréció mellett szopnek nálad Pesten titokban felmegyek leszoplak és eljovok érezzük jól magunkat titokba ápolt úr vagyok fiatalos jó fej Budapest írj ha tényleg egy finom érzéki szopasra vágysz
Üzenet mód

Diszkréció mellett szopnek nálad Pesten titokban felmegyek leszoplak és eljovok érezzük jól magunkat titokba ápolt úr vagyok fiatalos jó fej Budapest írj ha tényleg egy finom érzéki szopasra vágysz
/ 786