Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Hello.
Kecskeméten mai napra éjszakára keresek kíváncsi hetero pasit akit lehet szopni. Helyem van. Ha érdekel írj!
Kecskeméten mai napra éjszakára keresek kíváncsi hetero pasit akit lehet szopni. Helyem van. Ha érdekel írj!
Sziasztok! Házibarátot keresünk már ma akár éjszakára is Kecskeméten! Csak az írjon akinek már ma jó, telefonszámmal!
Lányokkal, nőkkel, feleségekkel, szexelnék, Sopron, Sopronkövesd, környékén!
Sziasztok!
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van.
Perverzió előny!
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van.
Perverzió előny!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! Tapolcán és vonzáskörzetében, Balaton északi part környékén keresek utazni tudó 25-45év közötti, nem szőrös, nem macis , diszkrét bi vagy meleg srácot, akivel titokban tudnánk egy picit jól erezni magunkat!
Írjatok nyugodtan privát üzenetet! Roli (30) átlagos srác vagyok.
Írjatok nyugodtan privát üzenetet! Roli (30) átlagos srác vagyok.
Sziasztok holnapi napra (kedd) estére keresnénk olyan pasit aki 30-50ev között van normalis tisztelettudó, ápolt, tiszta es azert nem 15 cm a farka. Amire keresnénk farokveres puncira autós partira olyan pasit akit ez érdekelne. Reszletek privatban ami meg fontos csak estére keresunk a xv. Keruletben es csak a poluscenzernél. van tali!!!!!!
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok! Kecskeméten keresünk házibarátot! Illetve helyet tudunk biztosítani másoknak együttlétekre, amit akár szívesen néznénk is cserébe! Ha érdekel írjatok, elérhetőséggel!
Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös vonalon esetleg valaki nap közben? Keressetek nyugodtan!
Sziasztok heves megyébe keres valaki pasit a hétre? Hétköznap reggeltől délutánig rá érek, szívesen utazok, 35 éves minden jóra nyitott pasi vagyok. Nyelvvel kényeztetni nagyon szeretek
Autóskalandoznék , napközbeni talival!
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok! Kecskeméten keresünk házibarátot! Illetve helyet tudunk biztosítani másoknak együttlétekre, amit akár szívesen néznénk is cserébe! Ha érdekel írjatok, elérhetőséggel!
Sziasztok. Adatlapon szerint ismerkednék.
Sziasztok! Szívesen ismerkednék.
Helló
Fejér megyei Csákvár település környékén. Keresem olyan nyitott egyben elhanyagolt csajt vagy hölgyet. Aki huncutság mellett, nyitott lenne egy kis séta, beszélgetésre akár pizza vagy Gyros, de még akár fagyizásra is. 07.20.-tól Augusztus 6. közt leszek fent!
Kedves 38 éves férfi vagyok!
Fejér megyei Csákvár település környékén. Keresem olyan nyitott egyben elhanyagolt csajt vagy hölgyet. Aki huncutság mellett, nyitott lenne egy kis séta, beszélgetésre akár pizza vagy Gyros, de még akár fagyizásra is. 07.20.-tól Augusztus 6. közt leszek fent!
Kedves 38 éves férfi vagyok!
Kaposvári diszkrét férfiként párokhoz szeretnék csatlakozni. Privin a többi.
Ápoltság hely lényeges. Nyitott vagyok.
Kor nem kizáró ok.
Privire írj elérhetőséget
Ápoltság hely lényeges. Nyitott vagyok.
Kor nem kizáró ok.
Privire írj elérhetőséget