Sziasztok! Teljesen az esélytelenek nyugalmával teszem fel a kérdést, de...próba szerencse. smile
Van esetleg olyan vállalkozó szellemű, lehetőleg nőnemű személy ezen az oldalon, aki tényleg alkalmi, akár hirtelen jött fel(be)indulásból találkozna? Amolyan életünk végéig nem felejtjük, de gyorsan jött és gyorsan ment affér, hogy még évek múlva is eszünkbe jusson, és a legnagyobb kérdés az legyen, hogy: "vajon hogy is hívták"?
Hátha!!
Van esetleg olyan vállalkozó szellemű, lehetőleg nőnemű személy ezen az oldalon, aki tényleg alkalmi, akár hirtelen jött fel(be)indulásból találkozna? Amolyan életünk végéig nem felejtjük, de gyorsan jött és gyorsan ment affér, hogy még évek múlva is eszünkbe jusson, és a legnagyobb kérdés az legyen, hogy: "vajon hogy is hívták"?
Hátha!!
Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
Sziasztok! Elhanyagolt igènyes, ápolt hölggyel ismerkednèk, barátkoznèk. Igènyes, ápolt, diszkrét vagyok.
Kivancsi hetero ferfi jelentkezeset varom akit oralisan kenyezgetnek.
Keresek egy olyan kiváncsi Roma hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
Lányt, hölgyet keresek orális kényeztetésre, hálás... lennék cserébe. Írj rám.
Mindent átélhetsz velem ami otthon hiányzik, hölgyek válasszatok engem, Bp-ma 10-16-ig a tied lehetek!
Bp.- i hölgyet keresek ma délelőtti huncutkodásra!
Ma Ózd és környékén lenne egy nő akit tudnék kényeztetni??Privátba írjon.
Ma 10-órától kinn leszek és várom a reptéri kifutónál párokat nőket hancúrozn
Idős molett nagymellű hölgyel taliznék ma Pécsen
Szia! Kecskeméti hölgyekkel ismerkednék. Társkereső adatlapomon minden infó megtalálható rólam.
Hello! Szopnék ma nappal vagy éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Pécsen napközben keresek hetero alapon kalandot.
Tartós kapcsolatban élek, de a mindennapokból hiányzik a valódi figyelem, a beszélgetések és az érzelmi kapcsolódás. Olyan társat keresek, aki hasonló cipőben jár, érti ezt a helyzetet, és diszkréción alapuló, őszinte szövetséget kötne a magány enyhítésére.
Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Férjezett hölgyet, baráttal rendelkező lányt hosszasan, keményen kényeztetnék, vágyaidat teljesítem. Nálam-nálad ma
Szia!
Parkapcsolatban élek
Igy keresem titkos szeretőmet egy igazi ferfi szemelyeben. Hetero kivancsi apukak jelentkezeset varom. En egy passziv 31 eves jo kinezetu fiu vagyok aki kenyeztetne teged. Dom ferfiak előnyben
Parkapcsolatban élek
Igy keresem titkos szeretőmet egy igazi ferfi szemelyeben. Hetero kivancsi apukak jelentkezeset varom. En egy passziv 31 eves jo kinezetu fiu vagyok aki kenyeztetne teged. Dom ferfiak előnyben
Hölgyek masszírozása igényei alapján!
Teljes diszkréció adott!
A masszírozásnak csak a képzeleted szab határt,!!!
Helyem van!
Teljes diszkréció adott!
A masszírozásnak csak a képzeleted szab határt,!!!
Helyem van!
Diszkréció mellett szopnek nálad Pesten titokban felmegyek leszoplak és eljovok érezzük jól magunkat titokba ápolt úr vagyok fiatalos jó fej Budapest írj ha tényleg egy finom érzéki szopasra vágysz
Üzenet mód
Diszkréció mellett szopnek nálad Pesten titokban felmegyek leszoplak és eljovok érezzük jól magunkat titokba ápolt úr vagyok fiatalos jó fej Budapest írj ha tényleg egy finom érzéki szopasra vágysz
Üzenet mód