Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Kecskeméten dugnék nagymellű molett vagy duci nőt.Kor nem lényeg!
Sziasztok ! Olyan csinos nővel ismerkednék diszkrét kapsolatra aki Szolnok vagy közvetlen környéki ,aki keresi a lehetőséget Szolnok vonzáskörzetében. Ha tetszik, amit látsz, és te is szeretnél valami újat, írj rám!
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok!
Ismerkednék nyitott Szekszárdi középkorú párral házaspárral tartós diszkrét kapcsolatra a hölgy örömének fokozására kényeztetéséhez diszkréció adott és elvárt. Írj privátba ha ismerkednél !
Ismerkednék nyitott Szekszárdi középkorú párral házaspárral tartós diszkrét kapcsolatra a hölgy örömének fokozására kényeztetéséhez diszkréció adott és elvárt. Írj privátba ha ismerkednél !
Sziasztok!
Keresek elhanyagolt feleséget, baràtnőt. Helyem van napközben is.
Keresek elhanyagolt feleséget, baràtnőt. Helyem van napközben is.
Bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek!
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok.
Sziasztok!
Kiváncsi kezdőként keresek diszkrét igényes aktív partnert.
Utazni sajnos nem tudok de helyem akad akár ma este is.
Kiváncsi kezdőként keresek diszkrét igényes aktív partnert.
Utazni sajnos nem tudok de helyem akad akár ma este is.
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Olyan huncut hölgyet keresek akit izgatna egy kényeztető masszírozás!
Szabolcsban helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!
Szabolcsban helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!
Szegeden és közvetlen közelében feleséget, barátnőt kényeztetnénk a párja tudta nélkül diszkréten. De párhoz is csatlakoznék akár cuckoldra is. Alkalmi de rendszeres találkozókal. Ápolt, potens, kitartó szexet kedvelő férfi vagyok vastag mérettel. Privátba írjatok!
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet
Sziasztok!
Ma estére, magára igényes hölgy vagy párhoz szívesen csatlakoznék!
Ma estére, magára igényes hölgy vagy párhoz szívesen csatlakoznék!
Sziasztok! Nyiregyi férfi keresi titkos kalandra nőpartnerét.Helyel rendelkezek
Kíváncsi heteró sráccal haverkodnék Gödöllő közeléből.Privátban írj.
Aktiv férfit keresek minden jóra
Adatlapom szerint is kerese kacsoatot
Sziasztok! Valós, normális pár/hölgy barátságát keresem hosszú távra.Köszönöm!