sziasztok, párral ismerkednék Hollandiában ahol a bi nem akadály . élvezzuk az életet és egymást.
Szopnal most valaki
Sziasztok , Szombat estére keresek Bp-I párt, hölgyet , nőt., minden jóra . Bp-i nem független ff vagyok .
Budapestiápolt nem független pasi hölgy partnerét keresi aki szereti ha alaposan ki nyalják a punciját,adatlapom valós.
Nem független pasiként nőt, párt keresnék, ahol ez nem jelent gondot.
Kimondottan ápolt, igényes, nyalást igénylő hölgy jelentkezését is szívesen venném.
Kimondottan ápolt, igényes, nyalást igénylő hölgy jelentkezését is szívesen venném.
Budapesten holnap napközben találkozni tudó/merő csinos lány vagy párt keresek. Tapasztalt srác vagyok. Írj/írjatok bátran.
**Budapesti pár, pár cserés kapcsolathoz keres párt**:
Budapesti pár vagyunk, és pár cserés kapcsolathoz keresünk egy másik párt. Az ápoltság, igényesség és diszkréció elengedhetetlen feltétel. Budapest környéki 50-es éveiben járó pár vagyunk.
Budapesti pár vagyunk, és pár cserés kapcsolathoz keresünk egy másik párt. Az ápoltság, igényesség és diszkréció elengedhetetlen feltétel. Budapest környéki 50-es éveiben járó pár vagyunk.
Sziasztok!
Nőket keresek, akik szeretnének spriccelve (squirt) élvezni egymás után többször.
33 éves pasi vagyok.
Kor nem számít, légy ápolt.
Diszkréció adott
Írjon akit érdekelhet
Nőket keresek, akik szeretnének spriccelve (squirt) élvezni egymás után többször.
33 éves pasi vagyok.
Kor nem számít, légy ápolt.
Diszkréció adott
Írjon akit érdekelhet
Kedves Partner,
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Ma este nyalnék
Ma Budapesten keresek, diszkrét megbizhatot. Rendszeres is erdekel
Budapesten pénteken napközben találkozni tudó/merő csinos lány vagy párt keresek. Tapasztalt srác vagyok. Írj/írjatok bátran.
Sziasztok.
48 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Titkos kapcsolatot keresek....
Hölgyek vagy párok...
irjatok,ismerkedjünk,beszélgessünk
Nem baj ha nem vagy,vagytok függetlenek.
48 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Titkos kapcsolatot keresek....
Hölgyek vagy párok...
irjatok,ismerkedjünk,beszélgessünk
Nem baj ha nem vagy,vagytok függetlenek.
Kedves Partner,
Várunk szeretettel!
Várunk szeretettel!
Mai nap Aktív férfit keresek egy közös játékra Kecskemét vagy környékén!Helyem van!
Kecskeméten keresek nőt kalandozásra aki szívesen csalná a párját!
Kecskeméten keresek nőt aki szívesen kalandozna a párja mellett!
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit ma
Írj
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit ma
Írj
Sziasztok. Kaposváron ismerkedem hölgyek párok üzenétét várom. Hely kell.. A többit privin