Idősebb aktív pasit keresek
jcka100 egy kamu ratyi skype-on csak valami videót játszik le, amikor azt kéred beszéljen, jön a kifogás msot nem mobilról van majd megoldja legközelebb, vagy ha azt mondod mutasson valamit, akkor azt nem mert láttad korábban, persze nem tudja mutatni mert mindig ugyanazt a szar vidit indítja, több profillal leteszteltem, ne dőljetek be neki
Idősebb hölgyet kényeztetnék Budapest és környékén. Írj ha érdekel.
Jovo heten delutan 13 es 18 ora kozott megbaszhatsz obudai helyem lesz.
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten titokban
Megpróbálom itt is. Kaposváron van valaki, akinél egy nős pasi néhaakiverheti a farkát? Segíthetsz is kézzel szájjal. Elsősorban hölgyek, párok megkeresésére reagálok, de csak privin.
Sziasztok ma este Bp-i párral, vagy szóló hölggyel
ismekednék , gondoljátok vagy gondolod írjál ide és a többit majd megbeszéljük üdv Laca
![smile](images/smilies/smile.gif)
Hello, hölgyet maszítroznák, kényeztetnék, írjatok bátran
Idősebb aktív pasit keresek
Bpesi 60-as ápolt nem független pasi hölgy partnerét keresi, kor alkat nem számít.
Jó reggelt. Ma délelőtt hölgy vagy pár Újpesten?
Sziasztok Debrecen és környékén ismerkednek idősebb molett hölgyekkel diszkrét kapcsolat céljából. Diszkréció alap és elvárt.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok
Kíváncsi hetero pasit szopnék titokban
Kecskeméten
Kíváncsi hetero pasit szopnék titokban
Kecskeméten
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Diszkréció!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Diszkréció!
Sziasztok lányokal hölgyekel ismerkednék beszélgetnék camoznék.
Bpesten 60-as ápolt pasi nem független hölgy partnerét keresi.
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, privátban egyeztessünk köszi.
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Távolság nem akadály
Távolság nem akadály
Állandó, monogám szeretőt keresek. (mégha ez elsőre paradox is), nem szeretnék állandóan váltogatni...
Bizalom, öröm, gyengédség.
Bizalom, öröm, gyengédség.