Sopron és környéke
Sziasztok.Budapesti barátnőm keresem,egy kedves szenvedélyes lány nő személyében.39 éves egyedülálló,élő pasi vagyok
Sziasztok
Családos 30 éves csini szexy nagy étvágyú nőci vagyok és egy kis extrára vágyom :P
20-40 ig keresek jótestű kimondottan nagyfarkú (MIN. 20/6) srácokat hétvági extrákhoz wink
Ha nagyon félsz jöhetsz a haveroddal is wink
Pécs - Kaposvár környékén vagyok hétvégén smile
Többit priviben :P
Családos 30 éves csini szexy nagy étvágyú nőci vagyok és egy kis extrára vágyom :P
20-40 ig keresek jótestű kimondottan nagyfarkú (MIN. 20/6) srácokat hétvági extrákhoz wink
Sziasztok!! Veszprém és Várpalota közeléből keresek hölgyet esetleg kíváncsi párt
2 fiú lányt keres szabolcs megyéből
Sziasztoķ!
Békéscsabán csatlakoznék párhoz.
Békéscsabán csatlakoznék párhoz.
Diszkrét,rendszeres szeretőt keresek,bp-.i nő személyében,napközbeni szabadidővel.
Nem baj ha családos vagy,én is az vagyok.....
Egy valakit keresek,rendszeres együttlétekre......Nem a korod és az alkatod számít!
A lényeg,hogy működjön a kémia és közös vágyaink legyenek......
Magas,ápolt,igényes ffi vagyok.
Nem baj ha családos vagy,én is az vagyok.....
Egy valakit keresek,rendszeres együttlétekre......Nem a korod és az alkatod számít!
A lényeg,hogy működjön a kémia és közös vágyaink legyenek......
Magas,ápolt,igényes ffi vagyok.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Diszkrét partnere lennék társas-magányban sínylődő budapesti hölgynek, privát üzenetben elérhető vagyok.
Hali
Ma ejszaka taliznek páral holgyel,fiatal bi fiuval
Ma ejszaka taliznek páral holgyel,fiatal bi fiuval
Szia ! Szombat délelött budapesti hölgy játszó társa lennék .
Sziasztok
20-40 ig keresek jótestű kimondottan nagyfarkú srácokat hétvági extrákhoz wink
20-40 ig keresek jótestű kimondottan nagyfarkú srácokat hétvági extrákhoz wink
Sopron és környéke
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párral- lánnyal ismerkednék!
25 éves budapesti férfi szombaton napközben hölgyel párral találkozna. Priviben elérhető vagyok.
Sziasztok.Holnap nap közben 11-15 óra között keresek Bp.i unatkozó hölgyet,csajt
Sopron és környéke
Szia ! Szombat délelött budapesti hölgy játszó társa lennék .
Kimondottan vastag és nagy méretű (ez nálam 20/6 cm felettiekre értendő!!!!!) búvóhellyel rendelkező, jótestű HETERO fiúkat keresünk Budapestről vagy Vác vonzáskörzetéből. Szép, formás alakú néger srácok előnyben
Mi egy ápolt, önmagunkra és másokra egyaránt igényes 43-46 éves pár vagyunk, pinusban hatalmasan tág és strapabíró, órákig ,akár egész éjszakán át folyamatosan dugható csajszival
.
Csakis alkalmi szexkapcsolatot keresünk! Szex velem csak óvszerrel lehetséges! Popószex nálam TABU,de a szendvics az pinusban (egyszerre a kettő) kedvenc
. Arc és teljes alakos ,fényképes jelentkezőket várunk mail-ben
Mi egy ápolt, önmagunkra és másokra egyaránt igényes 43-46 éves pár vagyunk, pinusban hatalmasan tág és strapabíró, órákig ,akár egész éjszakán át folyamatosan dugható csajszival
.Csakis alkalmi szexkapcsolatot keresünk! Szex velem csak óvszerrel lehetséges! Popószex nálam TABU,de a szendvics az pinusban (egyszerre a kettő) kedvenc
. Arc és teljes alakos ,fényképes jelentkezőket várunk mail-ben
Tartós párkapcsolatban élő hölgyet, asszonyt, feleséget keresek magamnak, izgalmas, titkos kapcsolatra.
Diszkrécoó elvárt és adott.
Képeket találtok rólam az adatlapomon.
Diszkrécoó elvárt és adott.
Képeket találtok rólam az adatlapomon.