Sziasztok !
Nőt, párt keresek a környékről, adatlapom alapján.
Nőt, párt keresek a környékről, adatlapom alapján.

Hölgyeim, tartalmas szeretkezéshez keresem partnerem, önzetlen kitartó Hapsy
69elefant@gmail.com írj fényképes levelet,

69elefant@gmail.com írj fényképes levelet,
Sziasztok nem független pasiként keresem hölgy partneremet Sopronba és környékén nem csak egy alkalomra. 43 éves pasi vagyok feri259vcitromail.hu
GYöri párként párt keresünk a 40-es korosztályból belsö üzit kérünk
Helyünk sajnos nincs de reális távolságon belül tudunk utazni
esetleg bi fiu is szóba jöhet
Helyünk sajnos nincs de reális távolságon belül tudunk utazni
esetleg bi fiu is szóba jöhet
LÁNYOK Barinők max.2
fiatal csinos vékony... 3 nap wellnes hétvége velem egy 5 * szállódába mindent én álok ha van kedved csatlakozni részletek : pit001@vipmail.hu

27 éves III. kerültei srác, szabadidejét lányok-nők-hölgyek kényeztetésére szentelné. ( Masszázstól a csillagos égig ) Igényes, szenvedélyes nők levelét várom képpel!
Sziasztok nem független pasiként keresem hölgy partneremet Sopronba és környékén nem csak egy alkalomra. 43 éves pasi vagyok feri259vcitromail.hu
Sziasztok, Bp-i 177/85 szőke kékszemű ápolt pasi keresi, Kedves ápolt hölgy, barátnők esetleg pár társaságát . A hét második felében esetleg hétvégére kellemes együttléthez, éjszakai fürdőzéshez...amihez kedvünk van. írj e-mailt. Kép csere ott- Köszönöm
laszlosuto72@gmail.com
laszlosuto72@gmail.com
Elhagyagolt békéscsabai nőkkel ismerkednék.
50-es nem független férfi vagyok elhanyagolt hölgyet keresekm szex kapcsolatra,vagy párhoz csatlakoznék.Diszkréció,Tisztaság szükséges.
ma este 8-ig keresek bi hapsit a XVI -ból egy gyors orálra:
Igényes nem független 39 éves férfi vagyok,hasonló hölgyet keresek tartalmas szexre heti 1-2 alkalomra Somogy ill.Fejér megyéből.
Sziasztok!
34 éves 186/85 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt. Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok
34 éves 186/85 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt. Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok
Hali!
Jövő hétre keresem partnerem, van fönn jó pár kép, belső levelet várok inkább.
puszi-pacsi kinek mi!
Jövő hétre keresem partnerem, van fönn jó pár kép, belső levelet várok inkább.

puszi-pacsi kinek mi!
Angliaban valaki???
Sziasztok, Bp-i 177/85 szőke kékszemű ápolt pasi keresi, Kedves ápolt hölgy, barátnők
esetleg pár társaságát . A hét második felében esetleg hétvégére kellemes együttléthez, éjszakai fürdőzéshez...amihez kedvünk van. írj e-mailt. Kép csere ott- Köszönöm
pit001@vipmail.hu

pit001@vipmail.hu
Sziasztok!
Győr +80 km körzetében ismerkednék (25-55 év közötti) Lánnyal, Hölggyel, Párral szenvedélyes erotikus kapcsolatra, mindenképpen hosszútávra.
Nem független Lányok és Hölgyek ha elhanyagoltnak érzitek magatokat, vagy csak vágytok valami újdonságra akkor habozás nélkül írjatok, diszkréten titkos kapcsolatban is benne vagyok.
Párokkal is szívesen ismerkedem hármas kapcsolatra a Hölgy kényeztetésére. Van többes tapasztalatom.
Érett korosztály is bátran írjon, imádom az érett ,,gyümölcsöt".
Rólam: 183 cm 88 kg 27 év, Független, ápolt-igényes, nem dohányzó, kulturált, hetero pasi vagyok.
Email: alessandrossel@gmail.com
Ha nem gond az utazás, akkor a környező megyékből, vagy nagyobb távolságból is jelentkezhettek.
Győr +80 km körzetében ismerkednék (25-55 év közötti) Lánnyal, Hölggyel, Párral szenvedélyes erotikus kapcsolatra, mindenképpen hosszútávra.
Nem független Lányok és Hölgyek ha elhanyagoltnak érzitek magatokat, vagy csak vágytok valami újdonságra akkor habozás nélkül írjatok, diszkréten titkos kapcsolatban is benne vagyok.
Párokkal is szívesen ismerkedem hármas kapcsolatra a Hölgy kényeztetésére. Van többes tapasztalatom.
Érett korosztály is bátran írjon, imádom az érett ,,gyümölcsöt".
Rólam: 183 cm 88 kg 27 év, Független, ápolt-igényes, nem dohányzó, kulturált, hetero pasi vagyok.
Email: alessandrossel@gmail.com
Ha nem gond az utazás, akkor a környező megyékből, vagy nagyobb távolságból is jelentkezhettek.
Párok ,bi-sex pasik jelenkezését várom Bp-en ma este és holnap Du-tán ismerkedésre és másra.
Anális, falloszos, orális kényeztetésre (oda-vissza), szerepjátékokra keresek partnereket. Bp. / Heves / Nógrád
50 é, átlagos testalkat, 18x5 cm
50 é, átlagos testalkat, 18x5 cm