33 éves ápolt tiszta jó megjelenésű győri fiú, keres hölgyet, hpárt diszkrét tartós kapcsolatra.
Kor és alkat nem fontos, diszkréció és őszinteség igen.
Imádom a hölgyeket a nyelvemmel kényeztetni.
Szép formás nagy méretem van.
jo.tamas@freemail.hu
Kamusok és kép kéregetők ne!!!
jo.tamas@freemail.hu
Független debreceni pasiként magányos vagy elhanyagolt hölgyek játszótársa lennék.
Imádom a nőket kényeztetni, hosszasan simogatni, csókolgatni. Nekem az a legfontosabb, hogy élvezd!
Természetesen, csakis az élvezetért, anyagiaktól mentesen.
Társkereső adatlapomon találsz képet, kérésre többet is küldök.
Ha érdekel, írj üzit, vagy emailt: vafer.rex@gmail.com!
Imádom a nőket kényeztetni, hosszasan simogatni, csókolgatni. Nekem az a legfontosabb, hogy élvezd!
Természetesen, csakis az élvezetért, anyagiaktól mentesen.
Társkereső adatlapomon találsz képet, kérésre többet is küldök.
Ha érdekel, írj üzit, vagy emailt: vafer.rex@gmail.com!
33 éves ápolt tiszta jó megjelenésű győri fiú, keres hölgyet, hpárt diszkrét tartós kapcsolatra.
jo.tamas@freemail.hu
jo.tamas@freemail.hu
Hy,
DEBRECEN és környékén keresek 18-35 év között hozzám hasonló, hetero kapcsolatban élő srácot!
Én 25 éves, 178 cm magas, 71 kg, rövid barna hajú, zöld szemű, jótestű, férfias, megbízható, diszkrét, ápolt srác vagyok hellyel.
Csak jóképű, sportos, diszkrét, igényes srácok jelentkezzenek a korhatár betartásával (!), akik néha vágynak egy kis pluszra! Bemutatkozást, képet erre az email-re légyszi: szamosfalvyt@freemail.hu
No gay!!!
DEBRECEN és környékén keresek 18-35 év között hozzám hasonló, hetero kapcsolatban élő srácot!
Én 25 éves, 178 cm magas, 71 kg, rövid barna hajú, zöld szemű, jótestű, férfias, megbízható, diszkrét, ápolt srác vagyok hellyel.
Csak jóképű, sportos, diszkrét, igényes srácok jelentkezzenek a korhatár betartásával (!), akik néha vágynak egy kis pluszra! Bemutatkozást, képet erre az email-re légyszi: szamosfalvyt@freemail.hu
No gay!!!
Sziasztok!
Lányt vagy párt keresek, diszkréció biztosított.
Lányt vagy párt keresek, diszkréció biztosított.
Diszkrét kapcsolatra keresem párom Budapestről! Ha vágysz egy kis gyengédségre vagy épp egy vad sexre írj nyugodtan, én szívesen segítek!
nyalásra vágyakozó puncit kényeztetnék
mégsem találtok meg
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 18. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (818833)
2012. 09. 18. kedd 21:13
Sziasztok emberek!!
Itt 99.99%pasi keres nöt?!
Miért van ez??

Miért van ez??
Sziasztok emberek!!
Miért van ez??

Miért van ez??
Budapesten kellemes időtöltés alkalmával hölgyet kényeztetne egy 28 éves. Az első kicsapongás lenne ... 183 magas 80kg sportos diplomás. Várlak..
Sziasztok, nem fuggetlen baranyai srac parokat,lanyokat, nem fuggetlen noket keres diszkret kapcsolatra.36 eves helyes srac vagyok es kulturalt.
Minden jóra keresek partnert!
Bács megyében leginkább
25 éves sárc vagyok, vidim elég sok mindent elárul!
Bács megyében leginkább
25 éves sárc vagyok, vidim elég sok mindent elárul!

Sziasztok!
29 éves, független, debreceni pasiként keresem hölgy partnerem.
Imádom a nőket kényeztetni, szeretem a másikat hosszasan simogatni, csókolgatni, orálisan kényeztetni.
Számomra nagyon fontos, hogy a partnerem élvezze a szexet, ezért mindent meg is teszek.
Képet a társkereső adatlapomon találsz.
Helyem van.
Email címem: vafer.rex@gmail.com
29 éves, független, debreceni pasiként keresem hölgy partnerem.
Imádom a nőket kényeztetni, szeretem a másikat hosszasan simogatni, csókolgatni, orálisan kényeztetni.
Számomra nagyon fontos, hogy a partnerem élvezze a szexet, ezért mindent meg is teszek.
Helyem van.
Kaposvári bevállalós csaj titkos partnert keres, lehet az akár rövidke "autós"kaland, nálad eltöltött órák, októbertől saját helyszínem is lesz.
Sziasztok, paksi vagy környéki nőkkel,párokkal ismerkednék.
Sziasztok, Tolna megyei hölgyek/párok diszkrét társaságát keresem.
Baja és Kalocsa környéke is elérhető még számomra.
várom minden kedves hölgy levelét ...
Baja és Kalocsa környéke is elérhető még számomra.
várom minden kedves hölgy levelét ...

Sziasztok Keddre keresnék partnert magamnak Baranyából!
szia
mi egy bi pár vagyunk és keresünk egy fiút ma estere csak fiú - fiú játékra én csak nézem
gyere.kozenk.info@gmail.com varjuk a válásod ha érdekel
Szabolcs
mi egy bi pár vagyunk és keresünk egy fiút ma estere csak fiú - fiú játékra én csak nézem
gyere.kozenk.info@gmail.com varjuk a válásod ha érdekel
Szabolcs
Két fiatal jó bi pasi keres ma estére Debrecenből és (ha utazni tudsz) Nyíregyházáról valamint környékéről szintén jó HETERO/BI srácot DISZKRÉT, TITKOS óriási élvezésre! Természetesen csaj és pár is lehet, de nem az udvarolgatás, romantikázás a cél! Olyat máskor szoktunk.
Hely Debrecenben van. GAY KIZÁRVA!!! CSAK SZEX!!! Nem kérdezősködni, mellébeszélni, tétovázni, stb.akarunk. Jössz, kivesszük, élvezünk több menetben, és kész!
Kizáró okok: túlsúly, mikropénisz, ápolatlanság, igénytelenség. Ránk egyik sem jellemző, így cserébe is elvárjuk!
Képpel ellátott bemutatkozó e-mail-ek ide jöhetnek: szamosfalvyt@freemail.hu
Hely Debrecenben van. GAY KIZÁRVA!!! CSAK SZEX!!! Nem kérdezősködni, mellébeszélni, tétovázni, stb.akarunk. Jössz, kivesszük, élvezünk több menetben, és kész!

Kizáró okok: túlsúly, mikropénisz, ápolatlanság, igénytelenség. Ránk egyik sem jellemző, így cserébe is elvárjuk!
Képpel ellátott bemutatkozó e-mail-ek ide jöhetnek: szamosfalvyt@freemail.hu
Sziasztok!
29 éves, független, debreceni pasiként elhanyagolt hölgyek szeretője lennék.
Helyem van.
29 éves, független, debreceni pasiként elhanyagolt hölgyek szeretője lennék.
Helyem van.