Hölgyem
Kellemes, hosszabb távu, romantikus szeretői kapcsolatra vágyó
shármosnak mondott őszes ,barnaszemü férfi vár,
kényeztető odafigyeléssel .
- Teljes diszkréció .......
Írj , 69elefant@gmail.com -ra
csók .............................
Orálkaland.
Puncinyalásra vágyó hölgyet keresek.
Kor nem lényeg, de a szimpátia elengedhetetlen!!!
Belső üzenetet küldj...
Puncinyalásra vágyó hölgyet keresek.
Kor nem lényeg, de a szimpátia elengedhetetlen!!!
Belső üzenetet küldj...
Hölgyem
a képen nem én vagyok
a képen nem én vagyok
Sziasztok!
Debreceni hölgyekhez vagy párokhoz csatlakoznék csak a hölgy örömére hely szükséges.
lori86@freemail.hu
Debreceni hölgyekhez vagy párokhoz csatlakoznék csak a hölgy örömére hely szükséges.
lori86@freemail.hu
Sziasztok!
lori86@freemail.hu
lori86@freemail.hu
Hölgyem
a képen nem én vagyok
a képen nem én vagyok
Baszás helyett szeretkezés. Gyermekeink felnőttek, tisztességesen felneveltük őket. Most már szeretnénk egy kicsit magunkkal foglakozni és az elmaradt élvezeteket pótolni. Feleségemnek, aki nem duci és 44 éves (én idősebb) keresek hosszú távra férfi szeretkező társat, kifejezetten kulturált, nem dohányzó, pedánsan tiszta, iskolázott és művelt személyben. Az én irányításom melletti közös beszélgetésre, esetleg később utazásra és főleg szexre. Mi nagyon igényesen élünk, ezért magasra tesszük ezt a mércét is, nem mindenáron, de színvonalasan szeretnénk hármas vagy hasonló szexet művelni. Miheztartás végett: popsiba nem szereti, de ott is lehet finoman kényeztetni. Nem nyeli le, de szépen szopik. Általános kérés, hogy finom, figyelmes és a nő érdekeit néző légy és aki elviseli, hogy irányítják és azt is hogy ha azt mondják, elég, akkor elég.
Ne zavarjon, ha hozzád érek, vagy megfogom a farkad, vagyis légy minimálisan BI. Feleségemnek szeretnék veled, vagy veletek csodálatos és feledhetetlen órákat okozni. Lehetőleg intellektuális, művelt és olvasott személy legyél és akinek (pénzben és időben) nem gond egy egy szállodai találkozás. Érdeklődő, intelligens türelmes és szelíd légy méltányold a férj akaratát és ne zárd ki a kölcsönös felfedezés lehetőségét majd ha a dolog már működik. Jó, ha 30 és 5o év közötti vagy nem túl nagy és nem túl vastag farokkal. Feleségemnek vannak kizáró igényei: pl, ha túl szőrős a tested, ha nagyon macis vagy, ha nagyon kopasz vagy, ha nincs rendkívül magas igényű higiéniás követelményed magaddal és másokkal szemben. Ha nagyon macsós vagy az sem előny. Úgy gondoltuk, hogy kellemes nap eltöltése közben, vagy borozgatás közben előkelő, igényes wellnes környezetben (vagy hasonló helyen) párszor szexelünk a feleségemmel együtt vagy külön de jelenlétemben. Igényes beszélgetés, közös simogatás, csókolgatás mely majd szexbe megy át. Tehát nem dirrbele - durrbele baszás! Törekvés az inkább érzelmes szex felé. Ez a különbség. Ha kívánja a drága, akkor átmész a szobádba és akkor folytatjuk, ha a hangulata ismét pozitív lesz. Csak fényképes levélre válaszolunk- ha meggondolod, fogod tudni, hogy miért. Arcot kitakarhatod a képen, felöltözött is lehetsz, de mindenképpen küldj képet. Nagyon rövid időn belül egy első Bp-i talákozást szeretnénk közömbös helyen, mert a további levelezgetésnek csak akkor van értelme.
Ez nem csak bizalmatlanság, hanem (a korábban feladott anyagunk pongyola fogalmazása miatt) az eddig jelentkezők más egyéniségek voltak. Ezt pedig jobb az elején tisztázni, mert megsérteni senkit sem áll szándékunkban. Várunk Kedves Jövendő Barátunk! bolyaiek@gmail.com
Ne zavarjon, ha hozzád érek, vagy megfogom a farkad, vagyis légy minimálisan BI. Feleségemnek szeretnék veled, vagy veletek csodálatos és feledhetetlen órákat okozni. Lehetőleg intellektuális, művelt és olvasott személy legyél és akinek (pénzben és időben) nem gond egy egy szállodai találkozás. Érdeklődő, intelligens türelmes és szelíd légy méltányold a férj akaratát és ne zárd ki a kölcsönös felfedezés lehetőségét majd ha a dolog már működik. Jó, ha 30 és 5o év közötti vagy nem túl nagy és nem túl vastag farokkal. Feleségemnek vannak kizáró igényei: pl, ha túl szőrős a tested, ha nagyon macis vagy, ha nagyon kopasz vagy, ha nincs rendkívül magas igényű higiéniás követelményed magaddal és másokkal szemben. Ha nagyon macsós vagy az sem előny. Úgy gondoltuk, hogy kellemes nap eltöltése közben, vagy borozgatás közben előkelő, igényes wellnes környezetben (vagy hasonló helyen) párszor szexelünk a feleségemmel együtt vagy külön de jelenlétemben. Igényes beszélgetés, közös simogatás, csókolgatás mely majd szexbe megy át. Tehát nem dirrbele - durrbele baszás! Törekvés az inkább érzelmes szex felé. Ez a különbség. Ha kívánja a drága, akkor átmész a szobádba és akkor folytatjuk, ha a hangulata ismét pozitív lesz. Csak fényképes levélre válaszolunk- ha meggondolod, fogod tudni, hogy miért. Arcot kitakarhatod a képen, felöltözött is lehetsz, de mindenképpen küldj képet. Nagyon rövid időn belül egy első Bp-i talákozást szeretnénk közömbös helyen, mert a további levelezgetésnek csak akkor van értelme.
Ez nem csak bizalmatlanság, hanem (a korábban feladott anyagunk pongyola fogalmazása miatt) az eddig jelentkezők más egyéniségek voltak. Ezt pedig jobb az elején tisztázni, mert megsérteni senkit sem áll szándékunkban. Várunk Kedves Jövendő Barátunk! bolyaiek@gmail.com
Sziasztok! 30-as pár vagyunk. Benne lennénk egy kis kép csere-berében, de csak pároknak. Küldjetek képet, és mi hasonlót visszaküldünk
Belső levelet várunk. Esetleg nagyfarkú srácok is benevezhetnek, de jobb szeretnénk párokkal.

Tatabánya,Komárom megye,Budapesten (esetleg messzebb,tudok utazni) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék 21/5 cm pénisszel.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat
180cm / 85kg sportos vékony 40 éves pasi vagyok.
santaclaus6712@gmail.com

santaclaus6712@gmail.com
Engem bárki szophat napközben,pesten!
Szia!
Laza, tartós kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i, nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok, délelőtti vagy esti szabadidővel!
Ha fontos számodra az ápoltság és a diszkréció!
sony309@gmail.com
Üdv
Attila
Laza, tartós kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i, nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok, délelőtti vagy esti szabadidővel!
Ha fontos számodra az ápoltság és a diszkréció!
sony309@gmail.com
Üdv
Attila
Sziasztok.keresünk harmadiknak férfit de inkáb párokat 50 évesig mi 40 es hétköznapi melos pár vagyunkésehhez hasonlo szeméjeket keresünk barétság ill hoszab tartos kapcsolatra belsö leveleket várok imél cimet csak utána.

Tatabánya,Komárom megye,Budapesten (esetleg messzebb,tudok utazni) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék 21/5 cm pénisszel.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat
santaclaus6712@gmail.com

santaclaus6712@gmail.com
Független, kedves, értelmes, ápolt és odaadó, fejlett szexualitású 28 éves férfiként keresek lánypartnert akár hosszú távra. Megértő, figyelmes, nyitott és gátlástalan vagyok. Remélem, megtaláljuk egymást

Független, kedves, értelmes, ápolt és odaadó, fejlett szexualitású 28 éves férfiként keresek lánypartnert akár hosszú távra. Megértő, figyelmes, nyitott és gátlástalan vagyok, remélem megtaláljuk egymást
Célratörő, probléma mentes kapcsit keresek úriember lévén olyan hölggyel, aki tudja, mit kaphat, és én azt, ha kell, tabumentesen meg is adom neki, azaz odaadóan kényeztetem fantáziadús palettámmal és 18x5 cm falluszommal, de lelkileg is beszélőképes vagyok, pragmatikus beállítottsággal és humorral megáldva.: Amit elvárhatsz: diszkréció, ápoltság, egészség, a női lélek és test ismerője, kényeztetője. 48 év,170x75kg, szőke-kék,
> > > kitartóan nagy kéjenc először a másik örömére, aztán jövök én! Nem túloztam. Hosszútávra keresek.
> > > Puszi Péter kandurka1@citromail.hu
> > > kitartóan nagy kéjenc először a másik örömére, aztán jövök én! Nem túloztam. Hosszútávra keresek.
> > > Puszi Péter kandurka1@citromail.hu
Vasárnap délután fiatal, nem túl tapasztalt kicsit félénk fiú, szívesen kényeztetne hölgyet , vagy csak maszturbálna előtte, vagy amit csak akar .
a XIII kerben. lakás van ! ha érdekel priv. üzenetben írj, biztosan válaszolok !

santaclaus6712@gmail.com

santaclaus6712@gmail.com
Holnap estére keresünk 3.-nak ápolt igényes pasit akivel elmehetnék a tik.takba
belsö üzit várunk
puszi Vica és Marcos
belsö üzit várunk
puszi Vica és Marcos
Sziasztok!
Szombati Lutzmannsburgi szaunázáshoz keresek szaunázni szerető útitársat. Hölgyek, párok jelentkezését várom. Viszonylag rendszeresen járok, így más időpont is szóba jöhet. Ha valakit érdekel írjon üzenetet és a részleteket megbeszéjük. Én 30 éves hetero pasi vagyok.
Szombati Lutzmannsburgi szaunázáshoz keresek szaunázni szerető útitársat. Hölgyek, párok jelentkezését várom. Viszonylag rendszeresen járok, így más időpont is szóba jöhet. Ha valakit érdekel írjon üzenetet és a részleteket megbeszéjük. Én 30 éves hetero pasi vagyok.