sziasztok csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére vagy elhanyagolt lányok asszonyok keressenek heves megyéből
Sziasztok!
Nem független 26 éves 184/82 barna rövid hajú barna szemű kanizsai srác vagyok lányokat párokat keresek közös sexelés céljából hosszútávra!!Imádok nyalni és ujjazni és jó is csinálom!Ha megtetszettem irj:egysrac2683@citromail.hu
Nem független 26 éves 184/82 barna rövid hajú barna szemű kanizsai srác vagyok lányokat párokat keresek közös sexelés céljából hosszútávra!!Imádok nyalni és ujjazni és jó is csinálom!Ha megtetszettem irj:egysrac2683@citromail.hu
Hölgyel ismerkednék
- Kellemes, hosszabb távu, romantikus szeretői kapcsolatra vágyó
shármosnak mondott őszhaju , övenhez közeli férfi.
- Teljes diszkréció és önzetlen odaadó szerető
Írj , elefant@c2.hu -ra
csók Hapsy
Írj , elefant@c2.hu -ra
csók Hapsy
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz.
E-mail címem: peter776201@gmail.com
Nem független 26 éves 180cm ,65 kg , 17/5 farkú srác szívesen ismerkedne párokkal és lenne házibarátjuk a hölgy örömére! Szmomra nincsenek tabuk minden dologban benne vagyok!harminc6942193 a képeimet itt megtaláljátok úgy mint szabolcsi fiú
Sziasztok!175/85/52-éves férfi párt, házaspárt keres Hajdúszoboszló és környékén kellemes kikapcsolódásra.
Keresek partnert Kecskemét-félegyháza környékéről!!!!! Hölgyet,Bi srácot,vagy párt! Kor,alkat nem számít! Minden jóban benne vagyok! Apoltság-egészség-diszkréció feltétel! Farkam 20cm!
Sziasztok!Kecskeméti 173/75/34 es nemfügg pasi vok.40 év feletti hölgyet keresek titkos szexkapcsolatra.Lehetsz sovány,molett,kopasz vagy szőrös punciú,imádom mindet!Nyitott vagyok minden jóra!Ide írj ha tetszene-lacus175@gmail.com
Holnap(Szombaton)18-óráig lányokkal,párokkal ismerkednék 2in1,ill. 3in1-benn járatos vagyok,de a szóló hölgyeket is szívesen kényeztetném.
laszlo.mi@freemail.hu
laszlo.mi@freemail.hu
Sziasztok!
Hello
Bp.-i. 34 éves nem független fiú lányokkal,párokkal ismerkedne.2 in 1,3 in 1-be már járatós vagyok,de a szóló hölgyeket is nagyon kedvelem.laszlo.mi@freemail.hu
Bp.-i. 34 éves nem független fiú lányokkal,párokkal ismerkedne.2 in 1,3 in 1-be már járatós vagyok,de a szóló hölgyeket is nagyon kedvelem.laszlo.mi@freemail.hu
Oké fiúk mégegyszer a "gyengébbek "kedvéért ujra leirom! Szabolcsmegyébben élek nem messze a Tisza folyóhoz...Tehát partnert sem pestről keresek.Ezenkivül inkább 30 hoz közelit,vagy azon túlit.Inkább mi9nóségi mint mennyiségi szexre.Komolyan nem bánnám ha hosszú távra is bevállalna valaki, anyagiak nélkül kb heti 3 alkalomra.Magamról annyit molett vok. elérhetőségem a régi..
msn- eva1591@windowslive.com
msn- eva1591@windowslive.com
Bp 3.kerületi pasi vagyok s elhanyagolt feleségekkel ismerkednék helyem van,diszkréten.
legios20vfreemail.hu msn
legios20vfreemail.hu msn
Monori srác keres hölgyeket a környékről, kellemes időtőltésre.
Hölgyel ismerkednék
Írj , elefant@c2.hu -ra
csók Hapsy
Írj , elefant@c2.hu -ra
csók Hapsy
SZiasztok ! Veszprém megyei vagy esetleg veszprém győr távolságban szeretője lennék elhanyagolt hölgyeknek. Ápoltság diszkréció elengedhetetlen. E-mail: veszpremmegye@citromail.hu
Szia, sziasztok!
30 éves, szombathelyi, ápolt, igényes srác vagyok.Tartós, laza kapcsolatra keresnén Hölgy partnerem.Diszkréció ok, utazni tudok.
Várom jelentkezésed, Emailbe tudok képet küldeni. shaine54@gmail.com
Ricsi
30 éves, szombathelyi, ápolt, igényes srác vagyok.Tartós, laza kapcsolatra keresnén Hölgy partnerem.Diszkréció ok, utazni tudok.
Várom jelentkezésed, Emailbe tudok képet küldeni. shaine54@gmail.com
Ricsi
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
Sziasztok!
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Sziasztok!
30-45 év közötti bp.-i/Pest m.-i hölgyet keresünk negyediknek 2 ffi. és egy hölgy mellé, nem csak egy alkalomra!
A hölgy 33 éves, vékony, a ffi.-ak 35 és 41 évesek.
Helyünk van!
Ha érdeklünk Téged: sony309@gmail.com
30-45 év közötti bp.-i/Pest m.-i hölgyet keresünk negyediknek 2 ffi. és egy hölgy mellé, nem csak egy alkalomra!
A hölgy 33 éves, vékony, a ffi.-ak 35 és 41 évesek.
Helyünk van!
Ha érdeklünk Téged: sony309@gmail.com