Sziasztok
35 éves nem független jóképű Bp.-i srác vagyok. Szívesen betársulnék harmadiknak párokhoz. E-mail címem jopasi_32@vipmail.hu
35 éves nem független jóképű Bp.-i srác vagyok. Szívesen betársulnék harmadiknak párokhoz. E-mail címem jopasi_32@vipmail.hu
53 éves fiatalos nős 165 cm magas férfi Tolna megyében keres fiatal szőke intelligens puncit szexre ha két nő lenne az lenne a legjobb elérhetőség és diszkréció a fontos kép nélkül levelezés kizárt miklos56
Budapesti nem független macis srác keresi szexben igen aktív nagy mellű párját, hosszú távú titkos kapcsira.
Légy igényes és tiszta!
kanos75@citromail.hu
Légy igényes és tiszta!
kanos75@citromail.hu
Sziasztok!! Én egy nem független 30éves átlagos pasi vagyok aki a nem átlagos sexet kedveli!! ( extrém hely,fotózás,durva szavak,) ha tetszenek amiket irtam ismerkedjünk meg közelebbről.A baszhatlak@vipmail.hu-ra irhatok emailt.
Sziasztok! Szegedi 24 éves, átlagos testalkatú, borotvált pasi vagyok, most hétvégére keresek egy kis kalandot . Duci lányok előnyben Írjatok: kzoli23@gmail.com (msn címem ugyanez)
Szia
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
Sziasztok!! Én egy nem független 30éves átlagos pasi vagyok aki a nem átlagos sexet kedveli!! ( extrém hely,fotózás,durva szavak,) ha tetszenek amiket irtam ismerkedjünk meg közelebbről.A baszhatlak@vipmail.hu-ra irhatok emailt.
Sziasztok!
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok, délelőtti és esti szabadidővel.
Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok, délelőtti és esti szabadidővel.
Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Miskolci, nem független férfi keres titkos kapcsolathoz partnernőt.
Légy kedves és szexre éhes. Én is az vagyok.
Ide írj: rodin@citromail.hu
Légy kedves és szexre éhes. Én is az vagyok.
Ide írj: rodin@citromail.hu
Szia
Hölgyel ismerkednék korrekt kapcsolatra
- Kellemes, hosszabb távu, romantikus szeretői kapcsolatra vágyó
shármosnak mondott őszhaju , övenhez közeli férfi.
- Teljes diszkréció és önzetlen odaadó szerető
Írj fotóval , elefant@c2.hu -ra
csók Hapsy
Írj fotóval , elefant@c2.hu -ra
csók Hapsy
Hölgyel ismerkednék
Írj , elefant@c2.hu -ra
csók Hapsy
Írj , elefant@c2.hu -ra
csók Hapsy
Hölgyet / lányt keresek nem függetlent. Lehetsz DUCI is
Diszkréció, higiénia fontos! Adott és elvárt!
Hosszabb távon szeretném ezt a kapcsolatot.
Képeim vannak fent!
Bp. ,Budaörs Érd és környéke.
nyalka@vipmail.hu
Képeim vannak fent!
nyalka@vipmail.hu
sziasztok! tamás vagyok , 43 éves.szivesen megismerkednék veletek. emil cimem koborangyal10@freemail.hu
Sziasztok!
Én 32 éves NEM FÜGGETLEN srác vagyok Pécsről!Keresek olyan hölgyet,aki szintén nem független,és párja mellett keres testi kapcsolatot!
Kor,alkat mindegy,diszkréciót adok és elvárok!
Írjatok!
mititkunk@citromail.hu
Én 32 éves NEM FÜGGETLEN srác vagyok Pécsről!Keresek olyan hölgyet,aki szintén nem független,és párja mellett keres testi kapcsolatot!
Kor,alkat mindegy,diszkréciót adok és elvárok!
Írjatok!
mititkunk@citromail.hu
Hölgyet / lányt keresek nem függetlent. Lehetsz DUCI is
Képeim vannak fent!
nyalka@vipmail.hu
Képeim vannak fent!
nyalka@vipmail.hu
Szia
Szia!
Sopron környéki hölgyet keresek diszkrét kapcsolatra, az se baj ha nem vagy független. Anyagilag támogatnálak,.
Magamról 30éves 178cm fekete haj sportos testalkat káros szenvedélytől mentes vagyok. Msn/ mail: richman79@windowslive.com Várom bemutatkozó leveled.
ui: üzemórás hölgyet nem keresek.
Pussz
Sopron környéki hölgyet keresek diszkrét kapcsolatra, az se baj ha nem vagy független. Anyagilag támogatnálak,.
Magamról 30éves 178cm fekete haj sportos testalkat káros szenvedélytől mentes vagyok. Msn/ mail: richman79@windowslive.com Várom bemutatkozó leveled.
ui: üzemórás hölgyet nem keresek.
Pussz
bácskiskun megyei sportos 27-éves srác keresne laza kapcsolatot. donpet@freemail.hu
Szia