Hello. Borsodi lányt keresek. Bővebben: baszos30@postafiok.hu
Szia
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
Sziasztok!
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok, délelőtti és esti szabadidővel.
Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok, délelőtti és esti szabadidővel.
Ápoltság és diszkréció!
Sziasztok! Péter vagyok,intelligens,ápolt férfi. Igényes , csinos hölgyeket keresek Baranyában vagy Tolnában akiknek nem gond, hogy nem vagyok független! Légyszíves írj!
Üdv:
Péter
pedrodela@citromail.hu
Ui.: Képet küldök,ha szeretnéd!
Üdv:
Péter
pedrodela@citromail.hu
Ui.: Képet küldök,ha szeretnéd!
Hölgyem ismerkedne egy Diszkrét, és korrekt kapcsolatra vágyó
shármosnak mondott őszhaju ,
övenhez közeli férfivel?
Írjon , 69elefant@gmail.com -ra
teljes diszkréció és önzetlen odaadó szerető
szimpátia alapján üdvözlettel Hapsy
shármosnak mondott őszhaju ,
övenhez közeli férfivel?
Írjon , 69elefant@gmail.com -ra
teljes diszkréció és önzetlen odaadó szerető
szimpátia alapján üdvözlettel Hapsy
Sziasztok én párkapcsolatban élek már 3 éve de kikapcsolodás céljábbol baranyábol egy ápolt nöt keresek csakis sexre vagy néha egy két szép órára email cimem .: tomikj2@freemail.hu ui.: fényképet várok és egy kis rövidke leírást
Helló!
Mi egy 40/39 pár vagyunk borsodból. Egy negyven körüli pasit keresünk harmadiknak a környékünkön. Igényes, ápolt, de nem modell testalkatút. Bi nem akadály....
Fontos, ha írsz, írj magadról minél több infót. (kor, honnan, adataid, stb...) Van-e párod?
Mit szeretnél a hármasban? Mi izgat? Mi zavar? Mi a tabu számodra? Hogyan képzeled a talit (helyszín, milyen időszakban, mennyi időt lennél velünk)? Előny, ha küldesz képet is...(nem aktot, hanem a teljes alakról)
infermiere@freemail.hu
Ui: nem próbálkozásra....
Mi egy 40/39 pár vagyunk borsodból. Egy negyven körüli pasit keresünk harmadiknak a környékünkön. Igényes, ápolt, de nem modell testalkatút. Bi nem akadály....
Fontos, ha írsz, írj magadról minél több infót. (kor, honnan, adataid, stb...) Van-e párod?
Mit szeretnél a hármasban? Mi izgat? Mi zavar? Mi a tabu számodra? Hogyan képzeled a talit (helyszín, milyen időszakban, mennyi időt lennél velünk)? Előny, ha küldesz képet is...(nem aktot, hanem a teljes alakról)
infermiere@freemail.hu
Ui: nem próbálkozásra....
48 éves szőke ,179 cm magas kékszemű jóképű mackó vagyok. Heti 2-3 alkalommal úszni járok. Keresek kifejezetten vékony csinos alacsony hölgyet 50éves korig, aki szintén szereti ezt a sportot.
A többit meglátjuk. IV. kerületieket várok. én sem vagyok független. írj.: swim.vidki61@gmail.com
A többit meglátjuk. IV. kerületieket várok. én sem vagyok független. írj.: swim.vidki61@gmail.com
Sziasztok!
Mi egy 20/28 éves Bp-i pár vagyunk, abszolut kezdők, de nagyon kíváncsiak..
4es hancúrhoz keresünk párokat, esetleg 3ashoz lányokat, bár ez utóbbi kezd lehetetlennek tűnni..
Egyenlőre párcserét nem szeretnénk, csak egymás előtti sexet, masztit.. A női bi fontos, de a pasim teljesen hetero..
Ha felkeltettük érdeklődéseteket, akkor írjatok email címünkre: harmasban03@freemail.hu
Addig is sziasztok!
Mi egy 20/28 éves Bp-i pár vagyunk, abszolut kezdők, de nagyon kíváncsiak..
4es hancúrhoz keresünk párokat, esetleg 3ashoz lányokat, bár ez utóbbi kezd lehetetlennek tűnni..
Egyenlőre párcserét nem szeretnénk, csak egymás előtti sexet, masztit.. A női bi fontos, de a pasim teljesen hetero..
Ha felkeltettük érdeklődéseteket, akkor írjatok email címünkre: harmasban03@freemail.hu
Addig is sziasztok!
sziasztok! 35 éves nem rossz pasi vagyok. bővebben beszéljünk msnen. cím: mclod01@hotmail.com
Sziasztok!
Én 32 éves NEM FÜGGETLEN srác vagyok Pécsről!Keresek olyan hölgyet,aki szintén nem független,és párja mellett keres testi kapcsolatot!
Kor,alkat mindegy,diszkréciót adok és elvárok!
Írjatok!
mititkunk@citromail.hu
Én 32 éves NEM FÜGGETLEN srác vagyok Pécsről!Keresek olyan hölgyet,aki szintén nem független,és párja mellett keres testi kapcsolatot!
Kor,alkat mindegy,diszkréciót adok és elvárok!
Írjatok!
mititkunk@citromail.hu
Vas megyei hölgy vagy esetleg pár van?Én 36/183/79 nem független ffi vagyok!Diszkrét tabumentes laza kapcsit keresek!dik73@freemail.hu
Sziasztok!
Somogy - Tolnamegye + Kaposvár - Pécs környékéről, 27éves, 175 magas, 70 kg, sportos testalkatú, jóképű igényes srác vagyok.
Keresek párokat egyszerre és akár külön is akikhez csatlakoznék mindkettőjük örömére, és kívánságaikat teljesíteném, akár bi is ok.
e-mail: nimano@freemail.hu
Somogy - Tolnamegye + Kaposvár - Pécs környékéről, 27éves, 175 magas, 70 kg, sportos testalkatú, jóképű igényes srác vagyok.
Keresek párokat egyszerre és akár külön is akikhez csatlakoznék mindkettőjük örömére, és kívánságaikat teljesíteném, akár bi is ok.
e-mail: nimano@freemail.hu
Sziasztok!
33 éves átlagos testalkatú, ápolt nem független férfi Veszprém-Fejér megyéből keresi, vékony vagy átlagos testalkatú csinos 2 diszkrét nő ismeretségét 30 éves korig a hármas sex kipróbálásához, vagy párhoz csatlakoznék (akár mind két fél örömére) . mail: stili999@gmail.com
33 éves átlagos testalkatú, ápolt nem független férfi Veszprém-Fejér megyéből keresi, vékony vagy átlagos testalkatú csinos 2 diszkrét nő ismeretségét 30 éves korig a hármas sex kipróbálásához, vagy párhoz csatlakoznék (akár mind két fél örömére) . mail: stili999@gmail.com
Sziasztok!
182/80/32 megbízható, diszkrét, nem független pasi, kellemes intim mérettel várja kényeztetésre vágyó hölgy jelentkezését vagy párhoz csatlakozna szintén a hölgy örömére. mail: galippo@citromail.hu
üdv:Tamás
182/80/32 megbízható, diszkrét, nem független pasi, kellemes intim mérettel várja kényeztetésre vágyó hölgy jelentkezését vagy párhoz csatlakozna szintén a hölgy örömére. mail: galippo@citromail.hu
üdv:Tamás
Sziasztok! Nem vagyok független.Komárom megyei hölgy társaságát keresem diszkrét,hosszútávú intim kapcsolatra!
Én egy Esztergomi srác vagyok gyakran vagyok Bp-is. 20éves vékony kékszemü szőkeheju. Lányoka párokat és bi férfiakat keresek. hely szükséges. kor nem számit egyik kategóriában sem 18-60. sancee17@citromail.hu
Sziasztok!
Ápoltság és diszkréció!
Ápoltság és diszkréció!
Szia
szia mikor hol 30 vagyok és...