Esetleg Debrecen? Masször kizárólag a hölgy öröme.. Hétvégén
Szia. Azt esetleg lehet tudni, hogy "rendes és hűséges" 20 év után mi vezetett a cérna szakadáshoz? Onnan elég drasztikus lépés a GG.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 17. péntek 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4264102)
2020. 07. 17. péntek 11:14
Én is így vagyok ezzel
Immár 6 hónapja történt velem az első ilyen élmény.
"rendes és hűséges" feleségként otthon elszakadt a cérnám. 20 évnyi tűrés után léptem...felléptem a GG ldalra.
2 nap alatt kaptam 133 levelet...
Ebből 3 értékelhető volt, 130 pedig megkúrnálak, megmutatnám én neked, milyen a jó fasz...stb...
3 levélből egyik egy masszőrtől volt.
Leírta, menjek el hozzá, megmasszíroz, felfedezi testem, és addig lépkedünk a masszázs és az erotika csábos útján, ameddig Én szeretném...
Első alkalommal egy fincsi yoni, ujjazással befejezve, 3 orgazmussal lett a vége!
Isteni volt. Imádtam
Mivel a második alkalomra elég sokat(1,5 hóap) kellett várnunk, mert nem tudtam otthonról lelépni..Így az volt az áttörés...masszázs, majd yoni megmaradt, de utánaaa...olyan oltári szex kerekedett belőle...
és azóta s rendszeresen járok hozzá, amikor csak meg tudom oldani, általában 2-2,5 heti gyakorisággal.
Szóval való igaz, a masszőr és a vendég tud közös hullámhosszra kerülni és élvezni a masszázst extrákkal együtt!
"rendes és hűséges" feleségként otthon elszakadt a cérnám. 20 évnyi tűrés után léptem...felléptem a GG ldalra.
Ebből 3 értékelhető volt, 130 pedig megkúrnálak, megmutatnám én neked, milyen a jó fasz...stb...
Leírta, menjek el hozzá, megmasszíroz, felfedezi testem, és addig lépkedünk a masszázs és az erotika csábos útján, ameddig Én szeretném...
Első alkalommal egy fincsi yoni, ujjazással befejezve, 3 orgazmussal lett a vége!
Isteni volt. Imádtam
Mivel a második alkalomra elég sokat(1,5 hóap) kellett várnunk, mert nem tudtam otthonról lelépni..Így az volt az áttörés...masszázs, majd yoni megmaradt, de utánaaa...olyan oltári szex kerekedett belőle...
és azóta s rendszeresen járok hozzá, amikor csak meg tudom oldani, általában 2-2,5 heti gyakorisággal.
Szóval való igaz, a masszőr és a vendég tud közös hullámhosszra kerülni és élvezni a masszázst extrákkal együtt!
Sziasztok! Lehet nem jó helyen teszem fel ezt a kérdést, de Szekszárdon vagy környékén nem tud esetleg valaki olyan masszőr aki csinál yoni masszázst? Ha esetleg tud valaki ilyet akkor írjon privátban és beszéljünk. Egy 60 éves hölgynek szeretnék találni egy valóban figyelmes urat vagy hölgyet.
Szerintem jó tisztázni, hogy milyen masszázsra is megy az ember és akkor nincs félreértés.
Legalább is én megbeszélem, hogy mit is szeretne az ügyfél. Pluszban ha menet közben meggondolná magát és többet vagy kevesebbet szeretne akkor azt is jelezheti. Így nincs gubanc.. Legalább is eddig nem volt sosem.
Legalább is én megbeszélem, hogy mit is szeretne az ügyfél. Pluszban ha menet közben meggondolná magát és többet vagy kevesebbet szeretne akkor azt is jelezheti. Így nincs gubanc.. Legalább is eddig nem volt sosem.
Nem a távolság a gond. Női kézre vágyom... (bocs)
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 17. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)
2020. 07. 17. péntek 10:42
Berekfürdőhöz nincs messze Debrecen
Én ilyen masszőr vagyok :-P
Én is így vagyok ezzel
Isteni volt. Imádtam
Szóval való igaz, a masszőr és a vendég tud közös hullámhosszra kerülni és élvezni a masszázst extrákkal együtt! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 17. péntek 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Isteni volt. Imádtam
Szóval való igaz, a masszőr és a vendég tud közös hullámhosszra kerülni és élvezni a masszázst extrákkal együtt! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 17. péntek 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)
2020. 07. 17. péntek 10:51
Teljesen igazat adok
Minden a kommunikáción és a vendég vágyain múlik
meg a masszőr nyitottságán!
meg a masszőr nyitottságán!
Teljesen igazat adok
meg a masszőr nyitottságán! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 17. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
meg a masszőr nyitottságán! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 17. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2020. 07. 17. péntek 10:42
Ha még az elején tisztázva van, hogy sima masszázs lesz, akkor sok minden tabu, cici, punci legfőképp, pasinál a farka.
Ha viszont kimondottan erotikus masszázs lesz, akkor abban minden benne van, cici, punci, meg a végén más is.
A pasiknál is persze, ott a vége így egy kis kézimunka lesz minimum.
Szerintem.
Ha viszont kimondottan erotikus masszázs lesz, akkor abban minden benne van, cici, punci, meg a végén más is.
Szerintem.
Ha még az elején tisztázva van, hogy sima masszázs lesz, akkor sok minden tabu, cici, punci legfőképp, pasinál a farka.
Szerintem.
Szerintem.
Berekfürdőhöz nincs messze Debrecen
Nagyatád vagy Nagykanizsa környékén én is szívesen mennék egy ilyen masszőrhöz
Hol vannak ilyen masszőrök? Hogy az én környékemen nem tudnak ilyen masszőrök dolgozni.... :(
(Ez egy válasz Triboro üzenetére (2020. 07. 16. csütörtök 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 16. csütörtök 16:06
Nekem a masszőrnőm, masszázs előtt elmondta a milyen lehetőségek vannak, hát, teljes test, teljes masszás kényeztető masszázzssl kiegészítve, és ha ez túl kellemes lenne ne legyek zavarban, nem gond egy kézi levezetés sem. Természetesen ez nem sex, csak feszültség oldás. Mindketten teljesen lazán, a helyén kezeltük a dolgot. Az egész masszás nagyon kellemes, és fiziológiai értelemben is jó szokott lenni.
Nekem a masszőrnőm, masszázs előtt elmondta a milyen lehetőségek vannak, hát, teljes test, teljes masszás kényeztető masszázzssl kiegészítve, és ha ez túl kellemes lenne ne legyek zavarban, nem gond egy kézi levezetés sem. Természetesen ez nem sex, csak feszültség oldás. Mindketten teljesen lazán, a helyén kezeltük a dolgot. Az egész masszás nagyon kellemes, és fiziológiai értelemben is jó szokott lenni.
Megadod a címet? Oda én is elmennék...
(Ez egy válasz clausz üzenetére (2020. 07. 15. szerda 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 15. szerda 07:50
Sziasztok elszoktam jarni masszazsra hatgerinc problemaval evek ota ugyanaz a no masziroz szombaton hivtam es sajnalatos modon elutaztak igy egy kolega nojenek megadta a szamat.hivtam es megbeszeltunk idopontott elmentem egy csodas 45 eves no fogadott.meglepetesemre vetkozes teljesen ok gondoltam igy is jo lesz elkezdett maszirozni finom erintesek ez kellemesebb volt mint amit megszoktam na majd agaskodni kezdett a szerszam.hasra fordulas utan jott a meglepi elkezdte a zacsit simogatni majd szepen bekapta ojan jol leszopott hogy egyszeruen csak lestem.csodas elmenyben volt reszem.beszelgettunk es mondta hogy termeszetes hogy masszazs kozben merevedes van es jar a kellemes befejezes.egyesztettem is vele hogy ezentul hoza fogok jarni.ez tortent gondoltam megosztom veletek
Vas megyében én is szívesen felvenném a kapcsolatot intim masszőrrel a párom részére. (Én a pasi vagyok, azaz a hölgyet kellene megmasszírozni)
Thai-ban van előlről is valami. Lábak-kezek rendesen, felsőtest kevésbé, inkább olyan has-mellkas simi.
(Ez egy válasz zola43 üzenetére (2020. 07. 15. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 15. szerda 13:38
Rosszul tudod a teljes testet masszazson elölről is massziroznak szerintem
Rosszul tudod a teljes testet masszazson elölről is massziroznak szerintem
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 07. 15. szerda 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Semennyire,normál masszázs nincs elolrol
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 07. 14. kedd 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 14. kedd 07:59
Egy sima masszázsnal mennyire gyakran fordul elő, hogy a masszőr a hölgy popsijat is megmasszirozza, esetleg a melleit? Azért kérdem, mert nekünk volt ilyesmiben részünk, és arra vagyok kíváncsi, hogy ez mennyire normális?
Sziasztok elszoktam jarni masszazsra hatgerinc problemaval evek ota ugyanaz a no masziroz szombaton hivtam es sajnalatos modon elutaztak igy egy kolega nojenek megadta a szamat.hivtam es megbeszeltunk idopontott elmentem egy csodas 45 eves no fogadott.meglepetesemre vetkozes teljesen ok gondoltam igy is jo lesz elkezdett maszirozni finom erintesek ez kellemesebb volt mint amit megszoktam na majd agaskodni kezdett a szerszam.hasra fordulas utan jott a meglepi elkezdte a zacsit simogatni majd szepen bekapta ojan jol leszopott hogy egyszeruen csak lestem.csodas elmenyben volt reszem.beszelgettunk es mondta hogy termeszetes hogy masszazs kozben merevedes van es jar a kellemes befejezes.egyesztettem is vele hogy ezentul hoza fogok jarni.ez tortent gondoltam megosztom veletek
Engem thai masszázs alkalmával ért "atrocitás". El-el járok néha thai masszázsra, jól átgyúrnak meg ilyenek, jó dolog.Mindig alsógatyára vetkőzve masszíroztak. Történt egyszer, hogy új gárda került a szalonba. Kicsit furcsa volt mikor "mondta" (már amennyire ők beszélnek általunk is értelmezhető nyelven) a csaj, hogy a gatyát is le, sőt még le is segítette. Gondoltam mindegy hason fekve, meg lepedő, meg legalább nem keni össze a gatyámat olajjal. Ment is szépen minden a megszokott módon, bár néha mintha kicsit eltévedt volna a keze finoman a zacsi felé. Jött a fordulás, bármennyire is próbáltam titkolni a lepedővel bizony állt a cerka. Sorryztam meg minden, ő meg csak mosolygott és finoman meg meg érinte a lepedőn keresztül. Vigyorgott és ráutaló magatartást tanusított a farkam megmasszírozására is. Én barom mondtam, hogy nem kell meg ilyenek. Közben persze thai nyelven vidáman beszélgetett a többi a csajjal a függönyökön keresztül és vihogtak mint a tejbetök valószínűleg azon, hogy mekkora balfasz vagyok. Végeztünk, hazamentem. Akkor csapott belém a megvilágosodás, hogy én tényleg egy nagy barom vagyok. Következő alkalomra ismét hozzá iratkoztam be és már előre magamtól vettem le a gatyámat mire bejött. ...Végül is egy közepes kézi kielégítést kaptam fordulás után, némi plussz fizetségért zsebbe. Legközelebb egy másik csajhoz kerültem, ő jobban csinálta ezt a részét is a mutatványnak. Volt három ilyen alkalom aztán lecserélődött ismét a gárda. Azóta nem találkoztam ilyen thai nőstényekkel.
Mint masszőr írom. A popsi viszonylag gyakori, a mell indokolatlan.
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 07. 14. kedd 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 14. kedd 07:59
Egy sima masszázsnal mennyire gyakran fordul elő, hogy a masszőr a hölgy popsijat is megmasszirozza, esetleg a melleit? Azért kérdem, mert nekünk volt ilyesmiben részünk, és arra vagyok kíváncsi, hogy ez mennyire normális?