Egy sima masszázsnal mennyire gyakran fordul elő, hogy a masszőr a hölgy popsijat is megmasszirozza, esetleg a melleit? Azért kérdem, mert nekünk volt ilyesmiben részünk, és arra vagyok kíváncsi, hogy ez mennyire normális?
Nekem volt mindkét oldalról tapasztalatom
masszőr nőnél voltam 3800 forintért sima masszirozás végül megdugtam beleélveztem és a végén igy lett 5.000 forint szóval simán megérte utána még jártam párszor nála de összevesztünk illetve ő velem egy pár alkalom után
Mint masszőr is van tapasztalatom eddig kb 5loce.hus nőnek modtam hogy masszőr vagyok és ingyen masszírozok és mind elhitték ésa mindig szex lett a vége(de ezek már minimum 4-5-6éves történetek)
masszőr nőnél voltam 3800 forintért sima masszirozás végül megdugtam beleélveztem és a végén igy lett 5.000 forint szóval simán megérte utána még jártam párszor nála de összevesztünk illetve ő velem egy pár alkalom után
Mint masszőr is van tapasztalatom eddig kb 5loce.hus nőnek modtam hogy masszőr vagyok és ingyen masszírozok és mind elhitték ésa mindig szex lett a vége(de ezek már minimum 4-5-6éves történetek)
nekem szolgáltatóként volt már ilyen. kiverték, leszoptak, dugtam, ujjaztam, természetesen csak nőket.
Nem kell leírni a péciens nevét címét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 23. kedd 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3833772)
2020. 06. 23. kedd 19:24
Érdekes téma, de a diszkréció fontosabb szerintem.
Érdekes téma, de a diszkréció fontosabb szerintem.
Név, beazonosítás lehetősége nélkül semmi gond a történetek leírásával.
(Ez egy válasz maszorszabozoltan üzenetére (2020. 06. 17. szerda 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 17. szerda 07:37
Minden bizonnyal ,de ez a vendégeink felé tett olyan mértékű "disznóság" amelyre nincsenek szavak ha volna " vendéged " nem tennéd, bár nem személyesítem a " vendégeimet " és ha kérdeznek nagyon nagy vonalakban mondok bármit ez a tiszteletlenség Csimborasszója a részedről !!!!
siofokon belül melyik welnesben
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 06. 17. szerda 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindig egy? mennék én is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 18. csütörtök 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1261852)
2020. 06. 18. csütörtök 11:25
Hozzánk rendszeresen jár masszőr yoni masszázsra feleségemhez,mindig csodálatos élmény.
Hozzánk rendszeresen jár masszőr yoni masszázsra feleségemhez,mindig csodálatos élmény.
jó lenne kipróbálni egy gyönyörű nővel egy szuper masszázst
Siofokon
(Ez egy válasz zola43 üzenetére (2020. 06. 17. szerda 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Viszonylag rendszeresen járok masszőrhöz. Többnél is voltam, valamiért női masszőrhöz mentem mindíg. Az első masszőr tökéletesen maszírozott, de egy másik állàsra ment, és abbahagyta. A második masszőr említésre sem méltó, az símogatott nem maszírozott. A harmadik egy idősebb masszőrnő volt. A masszázs tökéletes, viszont merevedésem lett. Nem csak ímmel-ámmal, hanem brutál komolyan felállt. Semmi popsi, vagy erogén zóna masszírozás nem volt. Nem győztem elnézést kérni, de állítólag ez természetes. A hölgy nem esetem, nem is voltak erotikus gondolataim vele kapcsolatban. Ez megismétlődött a következő alkalommal is. De a nő tudta kezelni a dolgokat, így rendben volt minden.
Nagyon izgató szívesen át élnek hasonlót hol történt ez veletek.
Aztan a végére kibokte, hogy az utolsó 20 perc-fel órában csak a melleit masszírozta, a mellbimboit morzsolgatta... Hát nagyon durva volt. Egyikünknek sem történt semmi komoly, de mindkettőnk fel lett izgat a rendesen... Ahogy elmeselem, hogy milyen gáz volt, hogy felállt a farkam, és a masszázs felén keresztül agaskodott, egyből rakontrazott, hogy ő végig liba Oros volt, futkosott rajta hideg, és tocsogott a puncija. Hát ez volt nálunk, lehetett volna több is, de egyikünk sem adta be a derekát
Nekunk az egyik wellness alkalmával volt egy kisebb történés. Az egyik nap lementunk egy fél órás masszázsra. Lehetett választani, hogy ki masszírozzon. Az elejen kicsit meglepodtem, mert azt hittem, hogy a párom nővel akarja massziroztatni magát, de az egyik srácot választotta. Egy sportos, jó képű 35 körüli pasi volt. Na mondom ok... Akkor én is így kiválasztottam a legjobban kinezo kis szöszi csajszit. Szépen elvonultunk külön szobába. Hát em kicsit jöttem zavarba, mikor a kiscsaj mondta, hogy menjek be a paraván mögé, és vetkőzzek meztelenre. Mondtam neki, hogy az alsót fent hagynám. Elkrzdett nevetni, és mondta, hogy nyugodjék meg, törölközőt használnom kell. Mondom ok. Gyorsan ledobtam a ruhaim, és feltekertem a törölközőt. Ahogy kijottem a paraván mögül, alaposan vegigmerte a testem. Hasra kellett fekudnom. Először beolajozott a csajszi, majd a vállam, nyakam, hátam kezdte masszírozni. Nagyon finom keze volt. Aztán jött a derekam... Aztán kérdezés nélkül szetbontotta a törölközőt, és a fenekemet kezdte el masszírozni... Hát akkor egy kicsit lefagytam. De annyira kellemes volt, hogy hagytam. Aztán egyre beljebb masszírozott...utana mondta így forduljak meg. Hát akkor jött a gáz... Úgy állt a farkam mint az állat. Mondtam neki, hogy inkább ezt folytassa... Annyira határozott volt, hogy kénytelen voltam megfordulni... Brutal kellemetlen volt, mert hiába raktam a törölközőt oda.,nem tudtam elrejteni az ágaskodó farkam... Ezt persze azonnal kiszurta. Elmosolyodott, és megnyugtatott, hogy ez természetes dolog, ne aggodjak... Hát de akkor is... Aztán ahogy a combomon haladt befelé, egyre keményebb lettem... Szóltam neki, hogy beljebb ne nagyon haladjon, mert feleségem van. Mindezt persze elviccelodve. Nevetett egyet, mondta, hogy csak az általános masszázs határain belül marad, és egyébként is, legyek benne biztos, hogy a feleségem is jó kezekben van... Na akkor öntött el a vad izgalom, hogy vajon a srac mit művelhet a párommal.. Ettől ha lehet, még merevebb lettem. Jelzett a csajszi nemsokára, hogy vége a 30 percnek. Megkoszontem a munkáját, feloltoztem, majd kimentem a váró terembe. Kb 10-15 perc múlva jött ki a parom, meglepően boldog abrazattal. Felmentunk a szobába. Rakerdeztem, hogy milyen volt a masszázs. Azt mondta isteni. Mondtam neki, hogy nekem le kellett vetkőzni. Azt mondta neki is.... Na ott elkezdett kalapalni a szívem.... Faggatta, hogy mi volt, azt mondja hogy csak masszázs... Aztán elmeselte, hogy neki is rendesen meg lett masszírozva a popsija. Megkerdeztem, hogy neki is a hátára kellett feküdnie?na itt már nehezebben jöttek a szavak, de végül elmeselte, hogy igen, és azt bizonygatta, hogy végig ott volt a törölköző... Én egyre jobban felizgultam. Kérdeztem hogy mi a helyzet a cickoival... Azt hogy takarta le... Na és akkor bevallotta, hogy a puncijat tudta csak kitakarni, és hogy a mellmasszazs is hozzátartozott a masszázshoz...bizonygatta,hogy nem volt semmi, még csak masszázs volt, meg hogy ellazult stb...
Minden bizonnyal ,de ez a vendégeink felé tett olyan mértékű "disznóság" amelyre nincsenek szavak ha volna " vendéged " nem tennéd, bár nem személyesítem a " vendégeimet " és ha kérdeznek nagyon nagy vonalakban mondok bármit ez a tiszteletlenség Csimborasszója a részedről !!!!
(Ez egy válasz kukker38 üzenetére (2020. 06. 16. kedd 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 16. kedd 21:36
Szívesen olvasnék olyan történeteket ami masszázs közben esett meg. Persze úgy hogy hölgy feküdt a masszázságyon!
Szívesen olvasnék olyan történeteket ami masszázs közben esett meg. Persze úgy hogy hölgy feküdt a masszázságyon!