Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2021. 10. 29. péntek 13:30  #137
Törölt felhasználó (4640622)
Szerintem valakivel össze keversz. Nálam nem járt a feleséged.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 29. péntek 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4630582)
2021. 10. 29. péntek 09:54
nem csinálok belőle titkot, te is tudod és én is tudom, a feleségem volt nálad! kicsit lódított, mert igaz, afganisztánban voltam katonaként, de a 6 hónap, az túlzás! részletesen mesélte, mi mindent csináltatok, ügyes fiú vagy csak ajánlani tudlak, habár nem vagy olcsó! de100 szónak is az vége, jól megraktad-nyaltad az asszonyt, köszönöm!
2021. 10. 29. péntek 09:54  #136
Törölt felhasználó (4630582)
nem csinálok belőle titkot, te is tudod és én is tudom, a feleségem volt nálad! kicsit lódított, mert igaz, afganisztánban voltam katonaként, de a 6 hónap, az túlzás! részletesen mesélte, mi mindent csináltatok, ügyes fiú vagy csak ajánlani tudlak, habár nem vagy olcsó! de100 szónak is az vége, jól megraktad-nyaltad az asszonyt, köszönöm!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 27. szerda 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 27. szerda 08:47
. Minden vendégemet halk relaxációs zenével, egy pohár vízzel várok mert masszázs előtt és után ajánlott ám inni.
A frissen mosott törölköző mindig kikészítve. Ez két napja is így történt.
Lehet masszírozni világosban is de én jobban szeretek gyertyafényben.
A hölgy mikor megérkezett feltettem neki, a szokásos kérdéseket. Mert sokan nem tudják de például mestruációs időszakban nem masszírozunk. De sok "kolléga" ezt nem veszi figyelembe csak a pénzt vigyék.
Utána bevezettem az öltözőbe, és mikor elfoglalta a masszázságyon a helyét akkor én elkezdtem a szokásos kezelést. Minden a szokásos módon haladt, teljesen addig míg a combjait nem kezdtem el masszírozni.
Semmi pluszt nem csináltam csak a combját masszíroztam. Amikor észre vettem hogy a fehér bugyi még a félhomályban is jól láthatóan át van ázva. Egyre mélyebben masszíroztam, egyre gyakrabban értem a puncijához a fehérneműn keresztül.
majd félreérthetetlenül elkezdtem bugyin keresztül simogatni a puncit.
Hatalmas sóhajjal nyugtázta.
Így szépen lasssan megszabadítottam a bugyitól és kezeim most már másol is dolgoztak nem csak látható helyen.
Annyira nedves volt és annyira élvezte a kezem tevékenységét, hogy apró sikítások közepette remegve elélvezett.
Ezután egy nagyon hálás csókot adott, megköszönte azt mondta 6 hónapja nem élvezett csak a saját kezétől vagy vibrátortól.
Vissza döntöttem az ágyra.
Elkezdtem csókolni a nyakát, a fülét érzékien az ajkaim közé vettem. apró csókokkal haladtam lefelé a testén. Kezeim és ajkam bejárta az egész testét. a mellbimbóit mikor elértem finom remegés vette kezdetét a testében.
Majd haladtam tovább, mikor a köldökébe csókoltam már a fejemet tolni akarta le a lába közé, de én szépen lassan haladtam tovább. Le az egyik combon fel a másikon. Körbecsókolva a szeméremdombját, itt már önkívületi állapotban kiabált hogy nyalj már be.
Mikor végre nyelvem elérte csiklóját akkor már a nedvességben tocsogott. Én pedig nyalni kezdtem, Nagyon hamar elélvezett remegett és sikoltott. Én viszont nem hagytam abba.
Nyaltam tovább a csiklóját ujjam pedig belé hatolt. Elkezdtem izgatni a g pontot. Imádom mikor a csikló és a g pont egyszerre van izgatva. Megvadul tőle minden nő.
Tíz perc múlva újra elélvezett.
Ekkor már nem lefelé tolta a fejem hanem felfelé húzta.
Hosszan csókolóztunk közben megszabadultam a ruháktól és belé hatoltam.
érzékien mozogtam benne. majd egyre vadabbul. az ágy viszont nem erre van kitalálva így mondtam neki hogy menjünk az öltözőbe ahol egy fotel van berakva . Ott lovagolt meg. Hatalmast élveztünk mind a ketten.
Jövő hétre megint kért időpontot.
Még mielőtt azt hinnétek, hogy milyen jó dolga van a masszőröknek azért azt tudjátok hogy ez nem mindennapos.
Mikor egy nénike jön masszázsra mindenféle kétes eredetű folttal az alsó neműn akkor senki nem irigykedik. nyes
Mindennek van árnyoldala is.
2021. 10. 28. csütörtök 16:32  #135
cincogi cincogi
Én is keresek olyan masszőrt,aki a masszázs végén vagy orállal fejezi be a hapy finist ! Vagy akár egy finom szeretkezéssel zárja le,amit kézzel elkezdett. Most Salgótarjánban lakom ! Jó lenne itt ilyen masszőrt találni... De Pestegyébe is elutaznék érte,ha valaki tudna ajánlani egy ilyen masszőrt. Mindegy,hogy férfi,vagy nő !
2021. 10. 28. csütörtök 12:45  #134
Sok sikert a kereséshez!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 28. csütörtök 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4207482)
2021. 10. 28. csütörtök 11:19
Mi is hasonló masszőrt keresünk, aki eljönne hozzánk és a párom kapna egy rendes hármas kényeztetést, de aki úgy néz ki ért hozzá, az az ország másik végében lakik és vagy nem ér rá, vagy nem jár Pesten. Helyben meg tényleg nem találtunk meggyőző illetőt. Nyilván masszírozni elméletben mindenki tud, de nekünk tényleg masszőr kell(ene)
2021. 10. 28. csütörtök 11:19  #133
Törölt felhasználó (4207482)
Mi is hasonló masszőrt keresünk, aki eljönne hozzánk és a párom kapna egy rendes hármas kényeztetést, de aki úgy néz ki ért hozzá, az az ország másik végében lakik és vagy nem ér rá, vagy nem jár Pesten. Helyben meg tényleg nem találtunk meggyőző illetőt. Nyilván masszírozni elméletben mindenki tud, de nekünk tényleg masszőr kell(ene)
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 28. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 28. csütörtök 09:17
Köszönöm!
2021. 10. 28. csütörtök 09:17  #132
Köszönöm!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 27. szerda 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3258552)
2021. 10. 27. szerda 14:45
Nagyon jó lehetett! Remekül leírtad, gratulálok hozzá! smile
2021. 10. 27. szerda 23:02  #131
Törölt felhasználó (1354022)
Sziasztok Szegedi masszőrhölgyet tudtok esetleg, akihez érdemes elmenni akár több szempontból is? wink
2021. 10. 27. szerda 14:45  #130
Törölt felhasználó (3258552)
Nagyon jó lehetett! Remekül leírtad, gratulálok hozzá! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 27. szerda 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 27. szerda 08:47
. Minden vendégemet halk relaxációs zenével, egy pohár vízzel várok mert masszázs előtt és után ajánlott ám inni.
A hölgy mikor megérkezett feltettem neki, a szokásos kérdéseket. Mert sokan nem tudják de például mestruációs időszakban nem masszírozunk. De sok "kolléga" ezt nem veszi figyelembe csak a pénzt vigyék.
Utána bevezettem az öltözőbe, és mikor elfoglalta a masszázságyon a helyét akkor én elkezdtem a szokásos kezelést. Minden a szokásos módon haladt, teljesen addig míg a combjait nem kezdtem el masszírozni.
Semmi pluszt nem csináltam csak a combját masszíroztam. Amikor észre vettem hogy a fehér bugyi még a félhomályban is jól láthatóan át van ázva. Egyre mélyebben masszíroztam, egyre gyakrabban értem a puncijához a fehérneműn keresztül.
Így szépen lasssan megszabadítottam a bugyitól és kezeim most már másol is dolgoztak nem csak látható helyen.
Annyira nedves volt és annyira élvezte a kezem tevékenységét, hogy apró sikítások közepette remegve elélvezett.
Ezután egy nagyon hálás csókot adott, megköszönte azt mondta 6 hónapja nem élvezett csak a saját kezétől vagy vibrátortól.
Elkezdtem csókolni a nyakát, a fülét érzékien az ajkaim közé vettem. apró csókokkal haladtam lefelé a testén. Kezeim és ajkam bejárta az egész testét. a mellbimbóit mikor elértem finom remegés vette kezdetét a testében.
Majd haladtam tovább, mikor a köldökébe csókoltam már a fejemet tolni akarta le a lába közé, de én szépen lassan haladtam tovább. Le az egyik combon fel a másikon. Körbecsókolva a szeméremdombját, itt már önkívületi állapotban kiabált hogy nyalj már be.
Mikor végre nyelvem elérte csiklóját akkor már a nedvességben tocsogott. Én pedig nyalni kezdtem, Nagyon hamar elélvezett remegett és sikoltott. Én viszont nem hagytam abba.
Nyaltam tovább a csiklóját ujjam pedig belé hatolt. Elkezdtem izgatni a g pontot. Imádom mikor a csikló és a g pont egyszerre van izgatva. Megvadul tőle minden nő.
érzékien mozogtam benne. majd egyre vadabbul. az ágy viszont nem erre van kitalálva így mondtam neki hogy menjünk az öltözőbe ahol egy fotel van berakva . Ott lovagolt meg. Hatalmast élveztünk mind a ketten.
Még mielőtt azt hinnétek, hogy milyen jó dolga van a masszőröknek azért azt tudjátok hogy ez nem mindennapos.
Mikor egy nénike jön masszázsra mindenféle kétes eredetű folttal az alsó neműn akkor senki nem irigykedik. nyes
2021. 10. 27. szerda 08:47  #129
2021. 02. 20. szombat 00:26  #128
Törölt felhasználó (1292612)
Épp tegnap volt nálam egy pár...
Ők is erről panaszkodtak...
Itt az oldalon már az is masszőrnek állítja be magát, aki "két egyeneset" nem tud húzni egy gerincen...
Szóval aki valóban tud és szeret masszírozni, annak kezei alatt nem elalszik max elalél a Hölgy smile ))
2021. 02. 19. péntek 23:59  #127
Törölt felhasználó (3927322)
érzékeny részeken masszírozva még senki sem aludt el smile
(Ez egy válasz odi77 üzenetére (2020. 09. 27. vasárnap 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 27. vasárnap 18:37
Sziasztok
Én ugyan nem vagyok profi masszőr, de amikor masszírozok, akkor elég ritkán van szex.
Álltalában el szokott aludni a hölgy a lazító masszázs végére.
2021. 02. 03. szerda 22:26  #126
Törölt felhasználó (4026982)
nevet a vakbelem.
Méghogy a puncid?wellness szállóban max thai hölgyek kiverik a farkát a férfi vendégnek, 20-30ezrekért...
itt is látszik, hogy nem nő vagy...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 03. szerda 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1474922)
2021. 02. 03. szerda 15:38
Egyébként kár hogy a szállodák nem mennek, a miskolci bástya hotelban a wellness részlegen nagyon jól masszíroznak a lányok- lányokat is , volt benne részem többször smile , ha csak rágondolok, most is beleremegek annyira jó volt. Egy egy ilyen 3 napos hétvégén 2-3 masszázs is befigyelt nekem smile de korrekt volt a dolog, a hölgy elmondta a lehetőségeket, én pedig választottam, nagyon jó orgazmusaim voltak, és a puncimat totál kikészítette jó értelemben smile Csak ajánlani tudom a szállót, ha nyitás lesz, mi már várjuk, a másik kedvencünk a debreceni Divinus, de sajna most az sem megy- ott szinte mindíg összejön valami izgalom párokkal smile
2021. 02. 03. szerda 15:38  #125
Egyébként kár hogy a szállodák nem mennek, a miskolci bástya hotelban a wellness részlegen nagyon jól masszíroznak a lányok- lányokat is , volt benne részem többször smile , ha csak rágondolok, most is beleremegek annyira jó volt. Egy egy ilyen 3 napos hétvégén 2-3 masszázs is befigyelt nekem smile de korrekt volt a dolog, a hölgy elmondta a lehetőségeket, én pedig választottam, nagyon jó orgazmusaim voltak, és a puncimat totál kikészítette jó értelemben smile Csak ajánlani tudom a szállót, ha nyitás lesz, mi már várjuk, a másik kedvencünk a debreceni Divinus, de sajna most az sem megy- ott szinte mindíg összejön valami izgalom párokkal smile
2021. 02. 03. szerda 15:25  #124
Egyetértek veled smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 20. kedd 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4264102)
2020. 10. 20. kedd 23:53
az csak a vágyálmaidban lehet valós, hogy TE lennél az az emlegetett srác
64 évesen papának neveznélek inkább
na de mindegy
sok sikert
2021. 02. 03. szerda 15:23  #123
ez cool sztori smile izgis
(Ez egy válasz MrCelofan üzenetére (2021. 02. 02. kedd 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 02. kedd 10:07
Ma reggeli sztori még friss. A párom reggel ment masszőrhöz akiről annyit tudtam hogy egy hölgy és a barátnője ajánlotta neki. Ráértem és a környéken is (XI ker)volt egy ideje halogatott dolgom gondoltam addig elintézem. A ház ahová mentünk ismerős volt, korábban jártam ott egy masszázs csajhoz de erről nyilván a párom nem tudott. Nem voltam biztos benne hogy esetleg ugyanoda megy e a párom de a kisördög felbukkant a fejemben. Mondtam neki felkisérem mert ráérek és ha jó akkor én is kérek későbbre időpontot. Ugyan az a csaj volt, csak most más volt a körítés. Magamban majd meg pukkadtam, különösen hogy ő is megismert. Természetesen mindketten diszkréten udvariaskodtunk. Izgalmas és pikáns helyzetnek ígérkezett a dolog. Megkérdeztem hogy nem zavarok e ha maradok. Maradhattam. A hölgy tette a dolgát, normál masszázs de közben az egymásra nézések és mosolyok nagyon izgatóak voltak. Amikor pedig felém állt háttal fogta a fenekét párszor és felém pucsítotott én pedig sunyiban simítva ellenőrizem a nadrágon keresztül a feszességét. Pár szolíd poén a beszélgetésben, de más nem történt. Amikor távoztunk én is kértem időpontot . smile
2021. 02. 02. kedd 10:07  #122
MrCelofan MrCelofan
Ma reggeli sztori még friss. A párom reggel ment masszőrhöz akiről annyit tudtam hogy egy hölgy és a barátnője ajánlotta neki. Ráértem és a környéken is (XI ker)volt egy ideje halogatott dolgom gondoltam addig elintézem. A ház ahová mentünk ismerős volt, korábban jártam ott egy masszázs csajhoz de erről nyilván a párom nem tudott. Nem voltam biztos benne hogy esetleg ugyanoda megy e a párom de a kisördög felbukkant a fejemben. Mondtam neki felkisérem mert ráérek és ha jó akkor én is kérek későbbre időpontot. Ugyan az a csaj volt, csak most más volt a körítés. Magamban majd meg pukkadtam, különösen hogy ő is megismert. Természetesen mindketten diszkréten udvariaskodtunk. Izgalmas és pikáns helyzetnek ígérkezett a dolog. Megkérdeztem hogy nem zavarok e ha maradok. Maradhattam. A hölgy tette a dolgát, normál masszázs de közben az egymásra nézések és mosolyok nagyon izgatóak voltak. Amikor pedig felém állt háttal fogta a fenekét párszor és felém pucsítotott én pedig sunyiban simítva ellenőrizem a nadrágon keresztül a feszességét. Pár szolíd poén a beszélgetésben, de más nem történt. Amikor távoztunk én is kértem időpontot . smile
2020. 10. 23. péntek 13:40  #121
Törölt felhasználó (104575)
Itt lett elbaszva!!a srácnak nem kellett volna előre bejelenteni!!

Volt nálunk egy srác, nem beszéltünk, nem jelentettünk semmit neki.
Itt lett elbaszva.
Még a fenekét úgy ahogy masszírozta, (tangában ) de a melleihez hozzá sem ért.
Pedig ha tudta volna, hogy mindent lehet, akkor ???
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 18. vasárnap 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3112072)
2020. 10. 18. vasárnap 12:26
Itt lett elbaszva!!a srácnak nem kellett volna előre bejelenteni!!
2020. 10. 22. csütörtök 18:11  #120
Törölt felhasználó (3112072)
Yoni masszőrnél nem feltétlenül lesz 1. alkalommal felejthetetlen orgazmusod(csak normál) ahhoz van hogy kell 2-3hónap is és 5-6 alkalom.
de persze van sok olyan nő aki 15év házasság után felnőttek a gyerekek címszóval yoni masszőrnél kezdi meg a "második tinikorszakát" ezen eseteknél már 1. alkalommal is csodák történnek smile
2020. 10. 22. csütörtök 14:41  #119
LeonKatja LeonKatja
Régebben (tizenhúsz éve) voltunk egy hotel masszőrénél. A pasi közölte, hogy régebben kézis lányok gyúrója volt. De nem masszírozott jól.
Széttépett, fájt.
De nagyon megcsöcsörészett a hanyattfekvésnél. Végig a nyúlcipőt kerestem, és nagyon elszaladtam. Utána én is kitanultam a szakmát, sok masszőrnél is megfordultam, és tuti, hogy az a pasi ma már jegyszedőnek se fér be.
2020. 10. 22. csütörtök 14:26  #118
onlyacouple onlyacouple
Sajnos már feladta ezt a fajta életét
(Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2020. 10. 21. szerda 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 21. szerda 05:54
mi is szeretnénk megismerni ha lehet smile
/ 11