Szia. Nem vagyok bi így nem csatlakozom, viszont mindenképpen érdekel a történet alakulása. Kérlek azt is írd majd le ide, vagy privátban! Egyébként a masszőz is tud a "tervedről"?
mi is szeretnénk megismerni ha lehet
(Ez egy válasz onlyacouple üzenetére (2020. 10. 20. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 20. kedd 22:21
Az első masszázs élményünk az elég felejtősre sikeredett. Páros erotikus masszázs, jól indult de csak az maradt el amiért mentünk.....így maradt a további keresés. Aztán szerencsére találtunk egy igazi masszőrt,( itt ajánlották ) aki nemcsak a különböző masszázstechnikák birtokában van de a feleségem legnagyobb örömére a yoni masszázsban is kellően gyakorlott. És többszöri alkalmak után azért csak kiderült, hogy nincs fából
az csak a vágyálmaidban lehet valós, hogy TE lennél az az emlegetett srác
64 évesen papának neveznélek inkább
na de mindegy
sok sikert (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 20. kedd 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
64 évesen papának neveznélek inkább
na de mindegy
sok sikert (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 20. kedd 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4420802)
2020. 10. 20. kedd 19:21
bocs, de arról nem volt szó, hogy itt kibeszélsz engem! most mérges lettem kicsinykét!
Az első masszázs élményünk az elég felejtősre sikeredett. Páros erotikus masszázs, jól indult de csak az maradt el amiért mentünk.....így maradt a további keresés. Aztán szerencsére találtunk egy igazi masszőrt,( itt ajánlották ) aki nemcsak a különböző masszázstechnikák birtokában van de a feleségem legnagyobb örömére a yoni masszázsban is kellően gyakorlott. És többszöri alkalmak után azért csak kiderült, hogy nincs fából
bocs, de arról nem volt szó, hogy itt kibeszélsz engem! most mérges lettem kicsinykét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 15. csütörtök 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4264102)
2020. 10. 15. csütörtök 16:47
Ez velem ugyanígy volt...
Míg január végén rá nem találtam, itt az oldalon egy srácra.
Első találkozáskor olyan szégyellős voltam vele, hogy bugyi, melltartóban kezdett hozzám, és fél óra után hagytam, hogy kicsatolja a meltartóm
Első alkalommal eddig jutott
Majd másodiknál már meztelen feküdtem elé, hisz vágytam a yoni masszázsra is
Szóval van benne valami...lehet, hogy fél a hölgy, h felizgul
De iszonyat jó élmény a masszázs extrákkal
Már meg tudom érteni azokat a pasikat akik happy finish masszázst szeeretnek átélni
))
Első találkozáskor olyan szégyellős voltam vele, hogy bugyi, melltartóban kezdett hozzám, és fél óra után hagytam, hogy kicsatolja a meltartóm
Már meg tudom érteni azokat a pasikat akik happy finish masszázst szeeretnek átélni
))
Mi is megbeszéltük, hogy bármi megtörténhet.
A párom tudta, hogy esetleg szex is lesz majd.
De a masszázs nem ment át rögtön dugásba, az csak a közös zuhanyzás után történr. (Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 10. 18. vasárnap 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
A párom tudta, hogy esetleg szex is lesz majd.
De a masszázs nem ment át rögtön dugásba, az csak a közös zuhanyzás után történr. (Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 10. 18. vasárnap 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 18. vasárnap 14:08
abszolút nem gond, hogy előre megbeszélték. Nálunk én a masszőrrel előre megbeszéltem, a nejem csak erotikus masszázsról tudott, csak halkan mondtam neki ha bármi lenne tőlem csinálhatja nyugodtan. A bő két órásra tervezett masszázs első félórája után már beakadt a srác farka a nejembe. Azóta hármasozunk, és imádjuk.
Örülök sikereteknek
Én mindig boldogan olvasom ha korrekt, masszírozni is tudó pasik találkoznak párral és sikeresek.
Én is ilyen vagyok, korrekt. és örülök, ha más pasik is azok! DD (Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2020. 10. 18. vasárnap 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Én mindig boldogan olvasom ha korrekt, masszírozni is tudó pasik találkoznak párral és sikeresek.
Én is ilyen vagyok, korrekt. és örülök, ha más pasik is azok! DD (Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2020. 10. 18. vasárnap 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 18. vasárnap 19:57
Nem lett el...va. Első alkalmunk volt és nagyon jól sikerült. Élveztük és azóta is folyamatosan vigyorgunk símogatjuk csókoljuk egymást. A srác (innen ismerjük), nagyon jó masszőr (hivatásos), kellemes figura és, nagyon jó keze van! Bar ezt a párom jobban el tudná mesélni, én csak a sóhajok, testremegés, orgazmusokból következtettem rá. Ezúton is köszönjük neki!
Lesz folytatás, mert élvezettel teli volt és nagyon pozitív emlék.
Lesz folytatás, mert élvezettel teli volt és nagyon pozitív emlék.
Nem lett el...va. Első alkalmunk volt és nagyon jól sikerült. Élveztük és azóta is folyamatosan vigyorgunk símogatjuk csókoljuk egymást. A srác (innen ismerjük), nagyon jó masszőr (hivatásos), kellemes figura és, nagyon jó keze van! Bar ezt a párom jobban el tudná mesélni, én csak a sóhajok, testremegés, orgazmusokból következtettem rá. Ezúton is köszönjük neki!
Lesz folytatás, mert élvezettel teli volt és nagyon pozitív emlék. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 18. vasárnap 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Lesz folytatás, mert élvezettel teli volt és nagyon pozitív emlék. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 18. vasárnap 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3112072)
2020. 10. 18. vasárnap 12:26
Itt lett elbaszva!!a srácnak nem kellett volna előre bejelenteni!!
abszolút nem gond, hogy előre megbeszélték. Nálunk én a masszőrrel előre megbeszéltem, a nejem csak erotikus masszázsról tudott, csak halkan mondtam neki ha bármi lenne tőlem csinálhatja nyugodtan. A bő két órásra tervezett masszázs első félórája után már beakadt a srác farka a nejembe. Azóta hármasozunk, és imádjuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 18. vasárnap 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3112072)
2020. 10. 18. vasárnap 12:26
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2020. 10. 17. szombat 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 17. szombat 15:58
Mi pont ezt a módját választottuk a nyitásnak. Remélem nem lesz csalódás, holnap délután lesz a találkozó egy masszőr sráccal. Megbeszéltük párommal, hogy ha műkődik a kémia erotikába, sexbe is torkolhatunk. A srácnak is jeleztük, így már csak a pillanat kell mikor kicsit széjjelebb nyitja majd a párom a combjait, az arra masszírozó kéznek, jelezve a szabad utat...
Mi pont ezt a módját választottuk a nyitásnak. Remélem nem lesz csalódás, holnap délután lesz a találkozó egy masszőr sráccal. Megbeszéltük párommal, hogy ha műkődik a kémia erotikába, sexbe is torkolhatunk. A srácnak is jeleztük, így már csak a pillanat kell mikor kicsit széjjelebb nyitja majd a párom a combjait, az arra masszírozó kéznek, jelezve a szabad utat...
Biztos hogy az a baja, fél hogy felizgul. Van egy barátom,jóképű fickó masszőr, a nejemet folyton masszírozni kellene ezért azért, mondom menjünk el a sráchoz, megmasszíroz. És elzárkózik tőle mereven, mondom ilyet, jó keze van, nem ő biztosan nem megy a keze alá. Pedig mi baja lehetne, legfeljebb felizgulna, éa élvezne egyet, engem nem zavarna!
(Ez egy válasz kamii üzenetére (2020. 10. 17. szombat 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 17. szombat 07:16
Igen szerintem attóltart hogy felizgul közben.Szerintetek egy átlagos masszázstól ami az egész testet érinti ez lehetséges?
Szerintem igen!
(Ez egy válasz kamii üzenetére (2020. 10. 17. szombat 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 17. szombat 07:16
Igen szerintem attóltart hogy felizgul közben.Szerintetek egy átlagos masszázstól ami az egész testet érinti ez lehetséges?
(Ez egy válasz Wolf Gabi üzenetére (2020. 10. 15. csütörtök 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 15. csütörtök 16:51
Annak csak örülni kellene,hogy esetleg felizgul.Lehet,a masszőr is.De ez miért baj?
És ha magadmak rendelsz házhoz masszőrt? Ott láthatja, érezheti, hogy biztonságban van. Utánad megmasszírozzák őt is?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 16. péntek 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4434782)
VIP
2020. 10. 16. péntek 10:31
Köszi a választ, én is így gondoltam, de a magán az kB ki van zárva, mert amúgy nem érdekli a masszázs, de amikor olyan helyen vagyunk néha eszébe jut. Nem is feltétlen happy finishre gondoltam, hanem csak oda oda simogatásra közben. Annyi hogy úgy legyen vége, hogy benne maradjon, hogy milyen izgalmas volt a szituáció, mert hátha akkor tovább is szeretne lépni és ezzel elősegítrné a majdani dolgokat. Csak így gondolatebreszto jelleggel...
Köszi a választ, én is így gondoltam, de a magán az kB ki van zárva, mert amúgy nem érdekli a masszázs, de amikor olyan helyen vagyunk néha eszébe jut. Nem is feltétlen happy finishre gondoltam, hanem csak oda oda simogatásra közben. Annyi hogy úgy legyen vége, hogy benne maradjon, hogy milyen izgalmas volt a szituáció, mert hátha akkor tovább is szeretne lépni és ezzel elősegítrné a majdani dolgokat. Csak így gondolatebreszto jelleggel...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 15. csütörtök 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)
2020. 10. 15. csütörtök 17:06
Nem lehetetlen wellness szállóban sem ilyesmi
De szerintem max 1-2% esélye van
Meg a nehézség az az ilyen szituban, hogy miképp kérdezel rá, lehet e...
Pluszban egy ilyen biztosan drágább, mint privátban
Én pl fizetés temészetben módon masszírozok hölgyeket, párok női tagjait
Na ez egy "profi" szalonban szóba se jön.
Szóval a privátnak van szeintem létjogosultsága
Szóval a privátnak van szeintem létjogosultsága
Szfvár vagy környékén hölgy masszőr szexre is? Van itt?
Nem lehetetlen wellness szállóban sem ilyesmi
Szóval a privátnak van szeintem létjogosultsága (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 14. szerda 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóval a privátnak van szeintem létjogosultsága (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 14. szerda 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4434782)
VIP
2020. 10. 14. szerda 16:45
Ez csak magán masszőröknél lehetséges? Wellness szállodában nem történhet gondolom abszolút semmi igaz?
Annak csak örülni kellene,hogy esetleg felizgul.Lehet,a masszőr is.De ez miért baj?
(Ez egy válasz kamii üzenetére (2020. 10. 15. csütörtök 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 15. csütörtök 12:48
Sziasztok!Egy hölgy szereti ha masszirozzák detiltakozik idegen masszőr főleg férfi masszőr ellen annak mii lehwt az oka?Pedig nem szégyenlős levetközni.De imádja ha masszirozzák
Ez velem ugyanígy volt...
)) (Ez egy válasz kamii üzenetére (2020. 10. 15. csütörtök 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
)) (Ez egy válasz kamii üzenetére (2020. 10. 15. csütörtök 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 15. csütörtök 12:48
Sziasztok!Egy hölgy szereti ha masszirozzák detiltakozik idegen masszőr főleg férfi masszőr ellen annak mii lehwt az oka?Pedig nem szégyenlős levetközni.De imádja ha masszirozzák