Attól miért kellene félni?
(Ez egy válasz kamii üzenetére (2020. 10. 15. csütörtök 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 15. csütörtök 16:38
Szia!
Köszi a választ.Pasi még nem masszirozta.Én arra gondoltam hogy fél attól hogy talán felizgul..
Köszi a választ.Pasi még nem masszirozta.Én arra gondoltam hogy fél attól hogy talán felizgul..
Szia!
Köszi a választ.Pasi még nem masszirozta.Én arra gondoltam hogy fél attól hogy talán felizgul.. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 15. csütörtök 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi a választ.Pasi még nem masszirozta.Én arra gondoltam hogy fél attól hogy talán felizgul.. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 15. csütörtök 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4433032)
2020. 10. 15. csütörtök 15:34
Szian!
Szerintem ennek mélyebb lelki okai lehetnek/vannak. Lehet valamikor volt rossz élménye egy masszőr férfivel. Esetleg régebbi kapcsolatában rosszul bánt vele a férfi (pl. verte), így rossz beidegződései vannak. A legjobb, ha nyíltan és őszintén beszélsz vele erről a témáról.
Üdv, Zsolt
Szerintem ennek mélyebb lelki okai lehetnek/vannak. Lehet valamikor volt rossz élménye egy masszőr férfivel. Esetleg régebbi kapcsolatában rosszul bánt vele a férfi (pl. verte), így rossz beidegződései vannak. A legjobb, ha nyíltan és őszintén beszélsz vele erről a témáról.
Üdv, Zsolt
Szian!
Üdv, Zsolt (Ez egy válasz kamii üzenetére (2020. 10. 15. csütörtök 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv, Zsolt (Ez egy válasz kamii üzenetére (2020. 10. 15. csütörtök 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 15. csütörtök 12:48
Sziasztok!Egy hölgy szereti ha masszirozzák detiltakozik idegen masszőr főleg férfi masszőr ellen annak mii lehwt az oka?Pedig nem szégyenlős levetközni.De imádja ha masszirozzák
Sziasztok Pécs Kaposvár környékén van masszőr?
Sziasztok!Egy hölgy szereti ha masszirozzák detiltakozik idegen masszőr főleg férfi masszőr ellen annak mii lehwt az oka?Pedig nem szégyenlős levetközni.De imádja ha masszirozzák
Lehetséges
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 14. szerda 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1410522)
2020. 10. 14. szerda 09:26
már megtörtént, csak nem tudsz róla
Ez csak magán masszőröknél lehetséges? Wellness szállodában nem történhet gondolom abszolút semmi igaz?
Én is elvinném a feleségemet egy női masszőrhöz. És a meglepetés a végén egy kielégítés lenne. Kíváncsi vagyok mit szólna hozzá!? De az úgy lenne jó, ha titokban tudnám őt lesni. Tudtok ilyen helyet?
Írtunk
(Ez egy válasz Hármas81 üzenetére (2020. 10. 13. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 13. kedd 20:00
Tudom hogy nem társkereső! A párom masszőrként dolgozik, szeretném ha valaki akár csak egy kicsit is elcsábítaná. Veszprém megyei cuki csajszi
már megtörtént, csak nem tudsz róla
(Ez egy válasz Hármas81 üzenetére (2020. 10. 13. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 13. kedd 20:00
Tudom hogy nem társkereső! A párom masszőrként dolgozik, szeretném ha valaki akár csak egy kicsit is elcsábítaná. Veszprém megyei cuki csajszi
Mint minden pasi, TE sem veted meg a finomságot!
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 09. 30. szerda 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 30. szerda 17:16
Még a párom előtt Győrben én is jártam egy kedves szőkeséghez aki egy szál tangában masszírozott és “happy finish” lett a vége... nem túl olcsó volt de profi masszőr volt és a vége sem volt rossz... a Duna kapu tér közelében volt..,
Sziasztok!
Nem olvastam vissza túl sok hozzászólást!
Érdeklődnék, hogy tud e valaki ajánlani masszőr nőt happy finish-el!
Leginkább: Halásztelek, Tököl, Szigetszentmiklós, Szigethalom.
Előre is köszi!
Nem olvastam vissza túl sok hozzászólást!
Érdeklődnék, hogy tud e valaki ajánlani masszőr nőt happy finish-el!
Leginkább: Halásztelek, Tököl, Szigetszentmiklós, Szigethalom.
Előre is köszi!
Ne haragudj a véleményemért, de akkor valamit rosszul csinálsz
Írtad, nem vagy profi masszőr, ez ebből is látszik
egy lazító masszázsnak épp az a lényege, hogy felfrissítse a pácienst, nem pedig elaltassa...
Nálam 90%-ban van szex is a masszázsból DD (Ez egy válasz odi77 üzenetére (2020. 09. 27. vasárnap 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtad, nem vagy profi masszőr, ez ebből is látszik
egy lazító masszázsnak épp az a lényege, hogy felfrissítse a pácienst, nem pedig elaltassa...
Nálam 90%-ban van szex is a masszázsból DD (Ez egy válasz odi77 üzenetére (2020. 09. 27. vasárnap 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 27. vasárnap 18:37
Sziasztok
Én ugyan nem vagyok profi masszőr, de amikor masszírozok, akkor elég ritkán van szex.
Álltalában el szokott aludni a hölgy a lazító masszázs végére.
Én ugyan nem vagyok profi masszőr, de amikor masszírozok, akkor elég ritkán van szex.
Álltalában el szokott aludni a hölgy a lazító masszázs végére.
Én múlt héten voltam nála masszirozott kb 50 percet.majd kinyaltam utána kiverte a farkam majd az utolsó fél percben átvettem és a puncijára élveztem.Nagyon jó volt.
Fantasztikusak vagytok
Még a párom előtt Győrben én is jártam egy kedves szőkeséghez aki egy szál tangában masszírozott és “happy finish” lett a vége... nem túl olcsó volt de profi masszőr volt és a vége sem volt rossz... a Duna kapu tér közelében volt..,
(Ez egy válasz BiLaci68 üzenetére (2020. 09. 30. szerda 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 30. szerda 16:11
És mennyibe kerül egy masszázs?
Győrben nem tud valaki hasonlót?
Győrben nem tud valaki hasonlót?
És mennyibe kerül egy masszázs?
Győrben nem tud valaki hasonlót? (Ez egy válasz kiss jános70 üzenetére (2020. 09. 30. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Győrben nem tud valaki hasonlót? (Ez egy válasz kiss jános70 üzenetére (2020. 09. 30. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 30. szerda 14:06
Sziasztok én Egerben rendszeresen járok egy csaj masszőrhöz a masszázs vége mindig egy faszkiveréssel ér véget közben én meg simogatom,bár állandóan panaszkodik hogy csak pasik járnak hozzá pedig szeretne puncit is maszírozni.
Sziasztok én Egerben rendszeresen járok egy csaj masszőrhöz a masszázs vége mindig egy faszkiveréssel ér véget közben én meg simogatom,bár állandóan panaszkodik hogy csak pasik járnak hozzá pedig szeretne puncit is maszírozni.
Nagyon szeretném átélni egy bi masszőrrel Hatvanban,vagy környékén! Vagy egy hölgy masszőrrel!