Sziasztok
Én ugyan nem vagyok profi masszőr, de amikor masszírozok, akkor elég ritkán van szex.
Álltalában el szokott aludni a hölgy a lazító masszázs végére. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 15. kedd 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Én ugyan nem vagyok profi masszőr, de amikor masszírozok, akkor elég ritkán van szex.
Álltalában el szokott aludni a hölgy a lazító masszázs végére. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 15. kedd 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2020. 09. 15. kedd 07:24
Dede van olyan van olyan pasi masszőr aki nem akar dugni mindenáron
5 % ban adok igazat ebben
nálunk is volt ilyen, masszázs és semmi más de ez nagyon ritka .........
nálunk is volt ilyen, masszázs és semmi más de ez nagyon ritka .........
Havi gyakorisággal szoktam járni felétek...
,...a vizes8-asba
Írjatok privátban telószámot, felhívlak, egyeztessünk
,...a vizes8-asba
Írjatok privátban telószámot, felhívlak, egyeztessünk
(Ez egy válasz princ3 üzenetére (2020. 09. 15. kedd 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 15. kedd 15:08
Esetleg tud valaki olyat ahol hotelben, panzióban szobába lehet kérni a masszázst?Volt már valakinek ilyen tapasztalata? A nejemet kellene masszírozni . Válaszokat priviben.
zegen vagyok elerheto ha erdekel.
(Ez egy válasz princ3 üzenetére (2020. 09. 15. kedd 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 15. kedd 15:08
Esetleg tud valaki olyat ahol hotelben, panzióban szobába lehet kérni a masszázst?Volt már valakinek ilyen tapasztalata? A nejemet kellene masszírozni . Válaszokat priviben.
nálunk is volt ilyen, masszázs és semmi más de ez nagyon ritka ......... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 06. vasárnap 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
nálunk is volt ilyen, masszázs és semmi más de ez nagyon ritka ......... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 06. vasárnap 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3112072)
2020. 09. 06. vasárnap 16:04
Sima" masszázsnál a masszőrnél nem mindig lesz intim és izgalmas a történet vége, nálunk volt ilyen is.
Erotikus masszázsnál viszont szinte biztos az izgató befejezés, mert olyan masszőr pasi nemigen van, aki egy minden porcikára kiterjedő masszázs után ne szeretné megdugni a "pácienst" Akár ott van apa, akár nincs.
Erotikus masszázsnál viszont szinte biztos az izgató befejezés, mert olyan masszőr pasi nemigen van, aki egy minden porcikára kiterjedő masszázs után ne szeretné megdugni a "pácienst" Akár ott van apa, akár nincs.
Mi privátba járunk semmi extrade még is izgató ahogy maszírozza a párom
Sima" masszázsnál a masszőrnél nem mindig lesz intim és izgalmas a történet vége, nálunk volt ilyen is.
Dede van olyan van olyan pasi masszőr aki nem akar dugni mindenáron (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 02. szerda 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Dede van olyan van olyan pasi masszőr aki nem akar dugni mindenáron (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 02. szerda 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 02. szerda 12:53
"Sima" masszázsnál a masszőrnél nem mindig lesz intim és izgalmas a történet vége, nálunk volt ilyen is.
Rajtam nem múlna... DD
(Ez egy válasz szexi pár üzenetére (2020. 09. 06. vasárnap 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 06. vasárnap 10:42
Hölgy masszőrrel már volt erotikus masszázs, de férfivel még sajnos nem.
Hölgy masszőrrel már volt erotikus masszázs, de férfivel még sajnos nem.
Én sajnos nem tudok sztorit, de szívesen átélném... Szentendre környékén!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 02. szerda 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 02. szerda 12:53
"Sima" masszázsnál a masszőrnél nem mindig lesz intim és izgalmas a történet vége, nálunk volt ilyen is.
Sziasztok érdekelne hogy a kiskunmajsai fürőben volt e valakinek erotikus élménye a masszázs alatt
Az #53-as bejegyzésedben konkrét hölgyet ajánlottál, őt hogyan lehet megtalálni? Szűkítsd kicsit a "rosszlányok vagy valahol" kategóriát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 27. csütörtök 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3112072)
2020. 08. 27. csütörtök 18:25
De vagy 15-20ember irt rám levélben hogy ki az meg ilyenek.bakker pécsen vagy 8-10db masszőr csaj csak utána kell nézni rosszlányokon vagy valahol
Nekem a baratom volt masszor. Szerintem nagyon szep ferfi volt. Ugy nezett ki, mint egy egyiptomi ferfi, tokeletes alkat, 190 cm magas, teljesen kopaszra borotvalt fej, szep fekete szemek. Ha le kellene rajzolnom az idealomat kulsore, ot rajzolnam le. Volt rajta par tetovalas is. Mara mar tetovalomuvesz lett. Ennyit rola.
Szoval meg friss volt a kapcsolatunk, mikor eloszor elhivott egy masszazsra a munkahelyere. Meztelenre vetkozve felfekudtam az asztalon. A masszazs bar elkezdodott, de nem fejezodott be, mert egy nagyon elvezetes dugas lett belole. Imadtam a farkat szopni es amint e kedvenc tevekenysegemet gyakoroltam epp egyszercsak elajultam. Utana mar csak arra emlekszem, hogy remulten elesztget. Utolag sokat nevettunk a torteneten. Mindig ugy meselte, hogy olyan fantasztikus a farka, amitol a baratnoje is elajult....
Szoval meg friss volt a kapcsolatunk, mikor eloszor elhivott egy masszazsra a munkahelyere. Meztelenre vetkozve felfekudtam az asztalon. A masszazs bar elkezdodott, de nem fejezodott be, mert egy nagyon elvezetes dugas lett belole. Imadtam a farkat szopni es amint e kedvenc tevekenysegemet gyakoroltam epp egyszercsak elajultam. Utana mar csak arra emlekszem, hogy remulten elesztget. Utolag sokat nevettunk a torteneten. Mindig ugy meselte, hogy olyan fantasztikus a farka, amitol a baratnoje is elajult....
De vagy 15-20ember irt rám levélben hogy ki az meg ilyenek.bakker pécsen vagy 8-10db masszőr csaj csak utána kell nézni rosszlányokon vagy valahol
Én baranyában tudok masszőrt csajt is akihez házhoz kell menni és faszit is aki házhoz megy
csaj 45-50év körüli csávó 28-30
csaj 45-50év körüli csávó 28-30
Én most keresek masszőrt szeptemberre, ha találtam, akkor elmesélem
Írd be a keresőbe, hogy happy finish és a településeket, szerintem fogsz találni ezt-azt.
(Ez egy válasz pittike üzenetére (2020. 08. 25. kedd 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 25. kedd 06:21
Kapuvár Csorna környékén tud vki olyan masszőr csajt , aki ravehető egy két dologra?