Sziasztok. Mi is rajta vagyunk szeretnénk a feleségemmel home videót hol én kameráz ák hol más vagy így úgy. Legjobb lenne 3 vagy 4 es
))

Megismerkedtem egy nővel, összejártunk, szexeltünk. Aztán ki kellett mennem külföldre és sikerült “rávennem”, hogy keféljen nyugodtan mással, csak kapjak videókat. Ha úgy volt időm akkor kamerán figyeltem ahogy dugnak, ha épp dolgoztam videókat küldött. Iszonyatosan izgalmas volt
Van jópár cuckold saját videonk
A napokban Goldengate archívumba találtam egy videót. Teljes bizonyossággal nem állítom hogy a volt feleségem szerepel benne, de a lába a keze,puncija az teljesen az ővé. Az arca sajnos nem látszik. Ami nem szól mellette,hogy sosem szerette ha gumiba kefélik.
Igen láttam, párom vette fel videóra ahogy a szeretője szétkefélte majd a végén tele élvezte.
Láttam igen.
Pár ève egy közös ismerős mutatta meg.
16 éve vagyunk házasok ès ezek előtte készültek.
Pár ève egy közös ismerős mutatta meg.
16 éve vagyunk házasok ès ezek előtte készültek.
Videót sajnos nem, de régi laptopján képeket igen a korábbi pasijával. Szopta a srác farkát, meg hátulról dugta a nem kis méretű farkával.
Képet és videót is sose beszélt fiatalkori kalandozasairol,de megkért hogy rakjam újra a gépét. Nagyon izgató dolgokat talaltam. Volt egy napló hogy mikor kivel hol szexelt. Sajnos nem készült mindegyikrol kép vagy videó. Nagyon izgató volt mikor ittasan 2 pasi kenyezteti. És már tudom hogy nem az enyém a legnagyobb fasz ami benne volt.
Sajnos csak közös videókat láttam, pedig mindent megadnek egy olyanert amin mással elelvez. Van pár videónk , amin misszionárius pózban dugom, hátulról dugom, kinyalom, szopatom, a hatalmas cickoival veri ki nekem... Szeretek masztizni rájuk
Ő látott rólam

Láttam ..night clubos képeit illetve szex shopba elarusitoi videoit
Láttam. Egy szopósat,egy dugást,meg egyet amit nekem küldött miután lecumizott valakit és utána a spermával játszott a szájában.
Nekem van egy lány ismerősöm.
Elég közvetlen nyílt a barátságunk.
Pár éve kettesben dumáltunk iszogattunk nála.
Valahogy szóba került h ki mit szeret a szexben.
Megjegyeztem neki h megnézném szex közben.
Hát tud mutatni képeket,videókat.
Kiderült h szereti ha fotózzák,videózzák.
Elég nagy mennyiségű felvétel volt róla.
Sajnos a párom nem szereti az ilyet.
Elég közvetlen nyílt a barátságunk.
Pár éve kettesben dumáltunk iszogattunk nála.
Valahogy szóba került h ki mit szeret a szexben.
Megjegyeztem neki h megnézném szex közben.
Hát tud mutatni képeket,videókat.
Kiderült h szereti ha fotózzák,videózzák.
Elég nagy mennyiségű felvétel volt róla.
Sajnos a párom nem szereti az ilyet.
Dehogy volt gáz, csak úgy érezted. Az ismerős meg gazdagodottegy élménnyel.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 20. kedd 17:01
Nem tudom ide tartozhat e... Évekkel ezelőtt történt, hogy a párom távol volt, és az egyik este 1-2 pohár bor után becsípve intim üzenetet és képet küldtem magamról neki, de véletlenül egy közeli ismerősömnek küldtem el. Nagyon gáz volt

Izgalmas felétek az élet!
(Ez egy válasz Morris85 üzenetére (2024. 08. 28. szerda 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 16:15
Bár nem videó de a szomszédom illetve egy ismerősöm fent van rosszlanyokon.
Nálunk is hasonló szitu volt, csak fordítva. Nekem kellett másikat keresni. Mikor lett akkor meg erre hivatkozva szakított....
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 24. szombat 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4752207)
2024. 08. 24. szombat 14:26
Sziasztok! Az én történetem annyi, hogy a jelenlegi páromat még viszonylag a kapcsolat elején "sikerült" megcsalnom. Erre nem vagyok büszke, de ami utána történt. Beismertem. Viszont rájött, hogy őt ez mennyire felizgatja. Azóta volt már hogy kérte legyen valami kalandom stb. és ha lesz azért szóljak és készítsek videót. Most tulajdonképpen jobb a kapcsolatunk, mint valaha. Nekem is egyre jobban tetszik, hogy szabad vagyok. Egyenlőre nem történt semmi azóta, viszont nyitott vagyok sokmindenre
Köszönöm, hogy elmondhattam, remélem kapcsolódik a témátokhoz!

Bár nem videó de a szomszédom illetve egy ismerősöm fent van rosszlanyokon.
Én is nagyon élvezem amikor a párom elmeséli, hogy mit tett, mit tettek vele
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 24. szombat 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4752207)
2024. 08. 24. szombat 14:26
Sziasztok! Az én történetem annyi, hogy a jelenlegi páromat még viszonylag a kapcsolat elején "sikerült" megcsalnom. Erre nem vagyok büszke, de ami utána történt. Beismertem. Viszont rájött, hogy őt ez mennyire felizgatja. Azóta volt már hogy kérte legyen valami kalandom stb. és ha lesz azért szóljak és készítsek videót. Most tulajdonképpen jobb a kapcsolatunk, mint valaha. Nekem is egyre jobban tetszik, hogy szabad vagyok. Egyenlőre nem történt semmi azóta, viszont nyitott vagyok sokmindenre

Én is pont ugyanígy, le is mentettem a videót