Sajnos csak közös videókat láttam, pedig mindent megadnek egy olyanert amin mással elelvez. Van pár videónk , amin misszionárius pózban dugom, hátulról dugom, kinyalom, szopatom, a hatalmas cickoival veri ki nekem... Szeretek masztizni rájuk
Ő látott rólam
Sziasztok, én imádom a home videókat! Ha valakinek van, szívesen átveszem!
Láttam ..night clubos képeit illetve szex shopba elarusitoi videoit
Láttam. Egy szopósat,egy dugást,meg egyet amit nekem küldött miután lecumizott valakit és utána a spermával játszott a szájában.
Nekem van egy lány ismerősöm.
Elég közvetlen nyílt a barátságunk.
Pár éve kettesben dumáltunk iszogattunk nála.
Valahogy szóba került h ki mit szeret a szexben.
Megjegyeztem neki h megnézném szex közben.
Hát tud mutatni képeket,videókat.
Kiderült h szereti ha fotózzák,videózzák.
Elég nagy mennyiségű felvétel volt róla.
Sajnos a párom nem szereti az ilyet.
Elég közvetlen nyílt a barátságunk.
Pár éve kettesben dumáltunk iszogattunk nála.
Valahogy szóba került h ki mit szeret a szexben.
Megjegyeztem neki h megnézném szex közben.
Hát tud mutatni képeket,videókat.
Kiderült h szereti ha fotózzák,videózzák.
Elég nagy mennyiségű felvétel volt róla.
Sajnos a párom nem szereti az ilyet.
Dehogy volt gáz, csak úgy érezted. Az ismerős meg gazdagodottegy élménnyel.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 20. kedd 17:01
Nem tudom ide tartozhat e... Évekkel ezelőtt történt, hogy a párom távol volt, és az egyik este 1-2 pohár bor után becsípve intim üzenetet és képet küldtem magamról neki, de véletlenül egy közeli ismerősömnek küldtem el. Nagyon gáz volt
Izgalmas felétek az élet!
(Ez egy válasz Morris85 üzenetére (2024. 08. 28. szerda 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 16:15
Bár nem videó de a szomszédom illetve egy ismerősöm fent van rosszlanyokon.
Nálunk is hasonló szitu volt, csak fordítva. Nekem kellett másikat keresni. Mikor lett akkor meg erre hivatkozva szakított....
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 24. szombat 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4752207)
2024. 08. 24. szombat 14:26
Sziasztok! Az én történetem annyi, hogy a jelenlegi páromat még viszonylag a kapcsolat elején "sikerült" megcsalnom. Erre nem vagyok büszke, de ami utána történt. Beismertem. Viszont rájött, hogy őt ez mennyire felizgatja. Azóta volt már hogy kérte legyen valami kalandom stb. és ha lesz azért szóljak és készítsek videót. Most tulajdonképpen jobb a kapcsolatunk, mint valaha. Nekem is egyre jobban tetszik, hogy szabad vagyok. Egyenlőre nem történt semmi azóta, viszont nyitott vagyok sokmindenre Köszönöm, hogy elmondhattam, remélem kapcsolódik a témátokhoz!
Bár nem videó de a szomszédom illetve egy ismerősöm fent van rosszlanyokon.
Én is nagyon élvezem amikor a párom elmeséli, hogy mit tett, mit tettek vele
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 24. szombat 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4752207)
2024. 08. 24. szombat 14:26
Sziasztok! Az én történetem annyi, hogy a jelenlegi páromat még viszonylag a kapcsolat elején "sikerült" megcsalnom. Erre nem vagyok büszke, de ami utána történt. Beismertem. Viszont rájött, hogy őt ez mennyire felizgatja. Azóta volt már hogy kérte legyen valami kalandom stb. és ha lesz azért szóljak és készítsek videót. Most tulajdonképpen jobb a kapcsolatunk, mint valaha. Nekem is egyre jobban tetszik, hogy szabad vagyok. Egyenlőre nem történt semmi azóta, viszont nyitott vagyok sokmindenre Köszönöm, hogy elmondhattam, remélem kapcsolódik a témátokhoz!
Én is pont ugyanígy, le is mentettem a videót
Na akkor az ilyen eltévedt uzeneteknek sok esetben ez a következménye... kb én is így jártam pár éve.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 20. kedd 17:52
Negatív következménye, szerencsére nem. Magán jellegű, intim üzenetváltás volt
Negatív következménye, szerencsére nem. Magán jellegű, intim üzenetváltás volt
(Ez egy válasz cyberdevil üzenetére (2024. 08. 20. kedd 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy nekem miért nincs ilyen ismerősöm?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudom ide tartozhat e... Évekkel ezelőtt történt, hogy a párom távol volt, és az egyik este 1-2 pohár bor után becsípve intim üzenetet és képet küldtem magamról neki, de véletlenül egy közeli ismerősömnek küldtem el. Nagyon gáz volt
Szia. Volt következménye?
Azért az is szerencsés. Én csak teloban láttam de nagyon finom volt. Egy oldalon nagyon izgató lehet hogy hány embernek okozott örömöt…
Gondoljatok többet rá akkor biztosan sokan örülnének neki
(Ez egy válasz Péter685 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)