Megnézném szivesen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 01. szerda 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (1464492)
2020. 07. 01. szerda 19:28
Le...
Le...
(Ez egy válasz ThreesomeFun üzenetére (2020. 07. 01. szerda 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Szomorú... azért remélem elötte még lemetetted
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 01. szerda 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (1464492)
2020. 07. 01. szerda 09:03
Az ex feleségégemről teljesen véletlenül találtam egy videót, éppen hátulról döngette a srác, először majd
kiugrott a szívem, aztán akkora merevedésem lett... Nagyon fel izgatott.... Egy idő után mondtam is neki, nem akarta elhinni. Meg is mutattam neki... Elszegyellte magát mikor látta. A vége az lett letiltatta a videót.
kiugrott a szívem, aztán akkora merevedésem lett... Nagyon fel izgatott.... Egy idő után mondtam is neki, nem akarta elhinni. Meg is mutattam neki... Elszegyellte magát mikor látta. A vége az lett letiltatta a videót.
Az ex feleségégemről teljesen véletlenül találtam egy videót, éppen hátulról döngette a srác, először majd
Tehár még1x ha valakinek nem volt elég érthető : olyan videóról van szó, ami még azelőtt készült, hogy egy pár lettetek volna, tehát még nem ismertétek egymást, Amit párként csináltatok, az már más tészta...

Nálunk is kèszült ilyen videó. Nekem nagyon tetszett.
Mikor a párom elment a sráchoz előtte mindig meg beszèltük, hogy milyen videót, fotót kèrek. Profin megoldották. Sajnos idèn mèg nem volt ilyen akció
Mikor a párom elment a sráchoz előtte mindig meg beszèltük, hogy milyen videót, fotót kèrek. Profin megoldották. Sajnos idèn mèg nem volt ilyen akció
Hogy hozzászóljak a témához, én túlságosan konzervatív vagyok, nem örülnék ha a páromról látnék ilyen videót.
Kár volt szét offolni ezt a topit is :(
Szerencsére ilyen, és ez tényleg jó.

Ez nagyon jó, ha így tud működni a kapcsolatotok
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 29. hétfő 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (1474922)
2020. 06. 29. hétfő 10:49
Persze látott rólam ő is, és izgatta. De szerintem ez így okés- egymásnak mutatjuk mai napig
ha van valami ami a másik nélkül történik, sőt konkrétan el is mondjuk mit is szeretnénk látni, pld egy barátnőmmel volt a pasim épp most szombaton kettesben és írtam is rá, hogy szeretném ha mellszexet is videozna ahogy a barátnőm a farkát közéfogja, illetve kértem, hogy amikor eldurran akkor a barátnőm hasára spricceljen, így is volt, vidozták, és küldték, totálisan felizgatott, így amikor hazajött este, akkor azonnal letepertem
és elvettem ami nekem is jár

Persze látott rólam ő is, és izgatta. De szerintem ez így okés- egymásnak mutatjuk mai napig
ha van valami ami a másik nélkül történik, sőt konkrétan el is mondjuk mit is szeretnénk látni, pld egy barátnőmmel volt a pasim épp most szombaton kettesben és írtam is rá, hogy szeretném ha mellszexet is videozna ahogy a barátnőm a farkát közéfogja, illetve kértem, hogy amikor eldurran akkor a barátnőm hasára spricceljen, így is volt, vidozták, és küldték, totálisan felizgatott, így amikor hazajött este, akkor azonnal letepertem
és elvettem ami nekem is jár

Szio
Igen láttam, nincs benne semmi extra, sőt még izgi is volt látnom a pasim másik nővel
Igen láttam, nincs benne semmi extra, sőt még izgi is volt látnom a pasim másik nővel

Igazából az érdekelne, hogy van-e itt olyan, aki látott már a jelenlegi párjáról ilyen jellegű videót, és milyen érzés volt?
Akár úgy, hogy ő mutatta meg, vagy csak véletlenül leskelődve valamelyik amatőr oldalon...
Akár úgy, hogy ő mutatta meg, vagy csak véletlenül leskelődve valamelyik amatőr oldalon...