Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

2020. 06. 29. hétfő 16:47  #6
mivagyunk12 mivagyunk12
Kár volt szét offolni ezt a topit is :(
2020. 06. 29. hétfő 13:19  #5
Törölt felhasználó (1474922)
Szerencsére ilyen, és ez tényleg jó. smile
2020. 06. 29. hétfő 11:43  #4
ThreesomeFun ThreesomeFun
Ez nagyon jó, ha így tud működni a kapcsolatotok smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 29. hétfő 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 29. hétfő 10:49
Persze látott rólam ő is, és izgatta. De szerintem ez így okés- egymásnak mutatjuk mai napig smile ha van valami ami a másik nélkül történik, sőt konkrétan el is mondjuk mit is szeretnénk látni, pld egy barátnőmmel volt a pasim épp most szombaton kettesben és írtam is rá, hogy szeretném ha mellszexet is videozna ahogy a barátnőm a farkát közéfogja, illetve kértem, hogy amikor eldurran akkor a barátnőm hasára spricceljen, így is volt, vidozták, és küldték, totálisan felizgatott, így amikor hazajött este, akkor azonnal letepertem smile és elvettem ami nekem is jár smile
2020. 06. 29. hétfő 10:49  #3
Persze látott rólam ő is, és izgatta. De szerintem ez így okés- egymásnak mutatjuk mai napig smile ha van valami ami a másik nélkül történik, sőt konkrétan el is mondjuk mit is szeretnénk látni, pld egy barátnőmmel volt a pasim épp most szombaton kettesben és írtam is rá, hogy szeretném ha mellszexet is videozna ahogy a barátnőm a farkát közéfogja, illetve kértem, hogy amikor eldurran akkor a barátnőm hasára spricceljen, így is volt, vidozták, és küldték, totálisan felizgatott, így amikor hazajött este, akkor azonnal letepertem smile és elvettem ami nekem is jár smile
2020. 06. 29. hétfő 10:45  #2
Szio

Igen láttam, nincs benne semmi extra, sőt még izgi is volt látnom a pasim másik nővel smile
2020. 06. 29. hétfő 10:19  #1
ThreesomeFun ThreesomeFun
Igazából az érdekelne, hogy van-e itt olyan, aki látott már a jelenlegi párjáról ilyen jellegű videót, és milyen érzés volt?
Akár úgy, hogy ő mutatta meg, vagy csak véletlenül leskelődve valamelyik amatőr oldalon... smile
/ 10