Nem semmi látvány lehetett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 26. kedd 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4677934)
2022. 07. 26. kedd 16:47
A telefonomra küldte egy ismeretlen "jóakaróm" ahogy a feleségem egy céges csapatépítőn igencsak megbasszák.
Persze ő elmondta nekem hogy rossz kislány volt,de azt nem gondoltam hogy három pasival töltötte az éjszakát!
Persze ő elmondta nekem hogy rossz kislány volt,de azt nem gondoltam hogy három pasival töltötte az éjszakát!
A telefonomra küldte egy ismeretlen "jóakaróm" ahogy a feleségem egy céges csapatépítőn igencsak megbasszák.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 22. péntek 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4237032)
2022. 07. 22. péntek 15:54
Persze, azért is kérte meg, hogy vegye fel. Csak még nagyon új és bizonytalan volt mindenki számára a dolog, és akkor valami miatt úgy döntött, hogy még nem akarja megugrani ezt a lécet. Utólag örülünk, hogy a srácnak esélye sem volt elrakni magának a felvételt, de itt azért jó helye lett volna
Persze, azért is kérte meg, hogy vegye fel. Csak még nagyon új és bizonytalan volt mindenki számára a dolog, és akkor valami miatt úgy döntött, hogy még nem akarja megugrani ezt a lécet. Utólag örülünk, hogy a srácnak esélye sem volt elrakni magának a felvételt, de itt azért jó helye lett volna
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 22. péntek 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4661907)
2022. 07. 22. péntek 07:57
pedig biztos élmény lett volna számodra - gondolom
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 01. szerda 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1464492)
2020. 07. 01. szerda 09:03
Az ex feleségégemről teljesen véletlenül találtam egy videót, éppen hátulról döngette a srác, először majd
kiugrott a szívem, aztán akkora merevedésem lett... Nagyon fel izgatott.... Egy idő után mondtam is neki, nem akarta elhinni. Meg is mutattam neki... Elszegyellte magát mikor látta. A vége az lett letiltatta a videót.
kiugrott a szívem, aztán akkora merevedésem lett... Nagyon fel izgatott.... Egy idő után mondtam is neki, nem akarta elhinni. Meg is mutattam neki... Elszegyellte magát mikor látta. A vége az lett letiltatta a videót.
pedig biztos élmény lett volna számodra - gondolom
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 27. kedd 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4237032)
2020. 10. 27. kedd 21:20
Egyik exbarátnőmről láttam olyan képeket, azok nagyon tetszettek. Érdekes volt látni, mennyit változott azóta a teste és a vágyai.
A feleségemről nem láttam mással készült videót. Egyszer készült róla egy rövidebb felvétel, de az újranézés után úgy döntött, kitörölteti, mielőtt elküldték volna nekem.
A feleségemről nem láttam mással készült videót. Egyszer készült róla egy rövidebb felvétel, de az újranézés után úgy döntött, kitörölteti, mielőtt elküldték volna nekem.
közeliről én is és totál izgis az ilyen mivel nem is sejti hogy láttam, volt pár ilyen élményem nekem is
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2022. 07. 22. péntek 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 22. péntek 06:32
Igen és nem csak a páromról…. Mondjuk úgy hogy közelebbi ismerősről iss elképesztő
Sajnos még csak olyat amit kimondottan nekem készített. De örülnék ha találnék itt olyan videót vagy képet. Vagy ha csak valami ex kalandja elmesélné,hogyan dugta meg. Legtöbbször azért nézegetem az amatőr oldalakat hátha rátalálok ilyesmire.
Igen és nem csak a páromról…. Mondjuk úgy hogy közelebbi ismerősről iss elképesztő
igen persze láttam és izgi
Egyik exbarátnőmről láttam olyan képeket, azok nagyon tetszettek. Érdekes volt látni, mennyit változott azóta a teste és a vágyai.
A 16 éves keresztlányom meg akartam lepni és lementettem a dolgait a régi telefonjáról gépre.
Az hogy önmagát fényképezgeti csupaszon,nem nagyon lepett meg,de hogy több sráccal is felvett
akció videót...Amikor rákérdeztem hogy véletlenül láttam róla dolgokat,csak ennyit válaszolt.
Ha tettszett nézegetheted .Na ez az új generáció.
Az hogy önmagát fényképezgeti csupaszon,nem nagyon lepett meg,de hogy több sráccal is felvett
akció videót...Amikor rákérdeztem hogy véletlenül láttam róla dolgokat,csak ennyit válaszolt.
Ha tettszett nézegetheted .Na ez az új generáció.
Nekem csak olyan videóm van róla, amin velem van, vagy olyan amin szexin táncikál nekem. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem nézném meg egy korábbi videóját
Megnézném szivesen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 01. szerda 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 01. szerda 19:28
Le...
Le...
(Ez egy válasz ThreesomeFun üzenetére (2020. 07. 01. szerda 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Szomorú... azért remélem elötte még lemetetted
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 01. szerda 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 01. szerda 09:03
Az ex feleségégemről teljesen véletlenül találtam egy videót, éppen hátulról döngette a srác, először majd
Tehár még1x ha valakinek nem volt elég érthető : olyan videóról van szó, ami még azelőtt készült, hogy egy pár lettetek volna, tehát még nem ismertétek egymást, Amit párként csináltatok, az már más tészta...
Nálunk is kèszült ilyen videó. Nekem nagyon tetszett.
Mikor a párom elment a sráchoz előtte mindig meg beszèltük, hogy milyen videót, fotót kèrek. Profin megoldották. Sajnos idèn mèg nem volt ilyen akció
Mikor a párom elment a sráchoz előtte mindig meg beszèltük, hogy milyen videót, fotót kèrek. Profin megoldották. Sajnos idèn mèg nem volt ilyen akció
Hogy hozzászóljak a témához, én túlságosan konzervatív vagyok, nem örülnék ha a páromról látnék ilyen videót.