Minden vágyam egy ilyen nőt találni,csodás vagy.
(Ez egy válasz bujagondolatok üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 17. vasárnap 06:33
Sziasztok! 48 éves nő vagyok. Egy rövid kis történetet írnék le ide: Szóval,fiatal koromban meglehetősen duci voltam(most (most is telt vagyok) és a fiúk ezért ,hogy mondjam kerültek,de én nem szerettem volna ha kerülnek,ezért bármit megtettem volna ,és meg is tettem. A discos korszakomban elkezdtem "segíteni" a fiúkat a mosdóban.Szóval a lényeg az,hogy szinte bárkit kielégítettem orálisan,aktus nagyon sokáig nem történt,de orális szexért sokan felkerestek.Hagytam hogy oda is élvezzenek,így nagyon is népszerű lettem. Tudom tudom,persze ,ez a népszerűség ez negatív volt,de engem nem zavart,én is élveztem.Amikor bementem egy fiúval a mosdóba,utána sokszor órákig bent ragadtam mert azután egymásnak adták a kilincset. Persze ez az én titkom maradt,senkinek nem beszéltem róla
![smile](images/smilies/smile.gif)
Én imádom, izgat a sperma illata, íze, minden...:P
Egyszer már tartottam sperma - diétát is. :P
Egyszer már tartottam sperma - diétát is. :P
![finom](images/smilies/finom.gif)
2020. 07. 22. szerda 14:59
Engem nagyon beindit a látványa, íze stb... A parom is imádja amikor hatalmasakat spriccelek
megosztod Velunk a masik sztorit is ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 15. péntek 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4505552)
2022. 04. 15. péntek 17:03
Pár éve megismerkedtem itt egy spermaimádó nővel, akinek a barátját is izgatta, ha más férfiak spermáját látja a párján. Mindig egy pláza parkolójában találkoztunk, ahova néha a barátja is jött, de vele sosem találkoztam. A hölgy mindig akkor küldte el nekem az autó pontos helyét, amikor a párja már felment a plázába. Mindig a hátsó ülésre kellett beszállnom, ahol az egyébként nagyon csinos, 34 év körüli, szőke, kedves hölgy már combfixben várt. Előre figyelmeztetett, hogy nem kellenek a felesleges körök, ahogy beszállok, gomboljam ki a nadrágomat és ő egyből elkezd szopni. Ez így is történt
Miközben szopott, ideadta a telóját, hogy fotózzam le a pasijának a farkammal a szájában. Miután a szájába élveztem, kicsorgatta a gecit a melleire és szétkenegette. Azt mondta, hogy imádja magán érezni. Utána puszival elköszöntünk, kiszálltam és elmentem. 1 éven keresztül kb. kéthetente megismételtük ugyanezt , amíg nekem nem jött be egy új kapcsolat. Kétszer is volt, hogy sokat utaztam külföldre, nagyon el voltam foglalva, úgyhogy 2 hétig nem mentem el és amikor hazajöttem egyből találkoztunk, hogy megkapja a két heti adagot. Hát azt nagyon szerette
. Mindig nagyon szigorúan kellett tartani a találkozó időpontját, emiatt gyanús volt, hogy egy-egy ilyen alkalommal nem csak velem találkozik. Megkérdeztem és mondta, hogy volt, hogy 3 pasi is teleélvezte a száját egy nap ugyanott a parkolóházban miközben a párja fent a plázában sétálgatott
nagyon izgalmas belegondolni..
Kellemes 1 év volt! Volt esetleg másnak is szerencséje hozza? Mivel engem is itt találtak és párhuzamosan több srác is szopatta rendszeresen, esélyes, hogy valaki ráismer a leírás alapján. Van még egy másik sztori is vele, azt legközelebb írom.
Sziasztok! 48 éves nő vagyok. Egy rövid kis történetet írnék le ide: Szóval,fiatal koromban meglehetősen duci voltam(most (most is telt vagyok) és a fiúk ezért ,hogy mondjam kerültek,de én nem szerettem volna ha kerülnek,ezért bármit megtettem volna ,és meg is tettem. A discos korszakomban elkezdtem "segíteni" a fiúkat a mosdóban.Szóval a lényeg az,hogy szinte bárkit kielégítettem orálisan,aktus nagyon sokáig nem történt,de orális szexért sokan felkerestek.Hagytam hogy oda is élvezzenek,így nagyon is népszerű lettem. Tudom tudom,persze ,ez a népszerűség ez negatív volt,de engem nem zavart,én is élveztem.Amikor bementem egy fiúval a mosdóba,utána sokszor órákig bent ragadtam mert azután egymásnak adták a kilincset. Persze ez az én titkom maradt,senkinek nem beszéltem róla
Jelen!
![kacsint](images/smilies/kacsint.gif)
Szerencsére én is bárhová élvezhetek, a párom rám szokta bízni. Punci, popsi, arc, száj, mell stb. Szex közben szoktam mondogatni, hogy majd hova szeretném az ondót spriccelni
sperma játék alap szerintem.az egy játékszer a testünktöl...
Jaaa értem. Szájba szeretem nagyon...mikor élvezek, és tovább kényeztet...Isteni.de arca nagyon szeretném.izgató nagyon látni milyen óriási adag jön
(Ez egy válasz alkalmi pár üzenetére (2022. 05. 27. péntek 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor félreérthetően fogalmaztam. Nyaktól fölfelé nem mehet.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2022. 05. 26. csütörtök 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Nálunk fordítva. Szájba mehet, arcra nem
(Ez egy válasz alkalmi pár üzenetére (2022. 05. 26. csütörtök 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 26. csütörtök 09:41
Sajnos az én barátnőm irtózik még attól is, hogy az arcára jusson belőle, nem, hogy a szájába.
A punciba szereti érezni nagyon, mikor beleélvezek.
Sajnos az én barátnőm irtózik még attól is, hogy az arcára jusson belőle, nem, hogy a szájába.
Amúgy nagy célom, hogy sok ezer olyan videót és lassítást csináljak, ahol férfiak élveznek el, illetve olyan hölgyek, akik hasonlóan "lőnek"
)) Erre gyűjtöm most az alanyokat teljesen diszkréten.
Én nagyon szeretnék egy párhoz betársulni, akár csak orális modón, mert szeretem látni/érezni/ízlelni
) De nem igazán látok olyanokat, ahol a virtualitáson kívül léteznének emberek
Én nagyon imádom
Megmozgatja a fantáziámat..
Mind a ketten?
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2022. 04. 10. vasárnap 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
Meg valami kedélyjavító is lehet benne mert azok a nők akik nem kapnak rendszeresen nagyon savanyúvá,házsártossá válnak.
(Ez egy válasz sonyf235r üzenetére (2022. 04. 15. péntek 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
2022. 04. 15. péntek 17:41
Voltam olyan nővel aki azt mondta hogy azért szereti lenyelni mert 16fajta vitamin van benne.
Amiről nem is tudtam. Rákerestem és tényleg...
![beka2](images/smilies/beka2.gif)
![circling](images/smilies/circling.gif)
Voltam olyan nővel aki azt mondta hogy azért szereti lenyelni mert 16fajta vitamin van benne.
Amiről nem is tudtam. Rákerestem és tényleg...
![beka2](images/smilies/beka2.gif)
![circling](images/smilies/circling.gif)
Pár éve megismerkedtem itt egy spermaimádó nővel, akinek a barátját is izgatta, ha más férfiak spermáját látja a párján. Mindig egy pláza parkolójában találkoztunk, ahova néha a barátja is jött, de vele sosem találkoztam. A hölgy mindig akkor küldte el nekem az autó pontos helyét, amikor a párja már felment a plázába. Mindig a hátsó ülésre kellett beszállnom, ahol az egyébként nagyon csinos, 34 év körüli, szőke, kedves hölgy már combfixben várt. Előre figyelmeztetett, hogy nem kellenek a felesleges körök, ahogy beszállok, gomboljam ki a nadrágomat és ő egyből elkezd szopni. Ez így is történt
Miközben szopott, ideadta a telóját, hogy fotózzam le a pasijának a farkammal a szájában. Miután a szájába élveztem, kicsorgatta a gecit a melleire és szétkenegette. Azt mondta, hogy imádja magán érezni. Utána puszival elköszöntünk, kiszálltam és elmentem. 1 éven keresztül kb. kéthetente megismételtük ugyanezt , amíg nekem nem jött be egy új kapcsolat. Kétszer is volt, hogy sokat utaztam külföldre, nagyon el voltam foglalva, úgyhogy 2 hétig nem mentem el és amikor hazajöttem egyből találkoztunk, hogy megkapja a két heti adagot. Hát azt nagyon szerette
. Mindig nagyon szigorúan kellett tartani a találkozó időpontját, emiatt gyanús volt, hogy egy-egy ilyen alkalommal nem csak velem találkozik. Megkérdeztem és mondta, hogy volt, hogy 3 pasi is teleélvezte a száját egy nap ugyanott a parkolóházban miközben a párja fent a plázában sétálgatott
nagyon izgalmas belegondolni..
Kellemes 1 év volt! Volt esetleg másnak is szerencséje hozza? Mivel engem is itt találtak és párhuzamosan több srác is szopatta rendszeresen, esélyes, hogy valaki ráismer a leírás alapján. Van még egy másik sztori is vele, azt legközelebb írom.