Engem baromira felizgat a sperma... főleg a hatalmas spriccek. Töltöttem fel ide is két óriási elvezesem. nézzétek meg
Az én csajom mindig lenyelte ha leszopott de volt amikor ő is kérte hogy a fenekére élvezzek állva vagy csak széthúzta a puncit és kérte hogy oda a csiklóra lőjem mindet.
(Ez egy válasz apu1950 üzenetére (2022. 04. 10. vasárnap 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt barátnőm nagyon szerette ha rá verem de úgy hogy ő feküdt az agyon én álltam felette és a cicire arcára menjen a sperma,mikor leszopott és bele élveztem a szájába nem sietett kiköpni az utolsó cseppig tisztára szopta a farkam de sosem nyelte le.
Csókolózni nagyon jó vele-vagy nyalni---
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2022. 01. 28. péntek 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 28. péntek 08:25
Maszti után is le szoktam nyelni, de imádom punciból kinyalni,vagy mikor szájba elvezem a parom, atcsókolja
![smile](images/smilies/smile.gif)
Mi imádjuk
Azt szívesen ki próbálnám,hogy 4-5pasi szopason dugjon egyszere! A végén még a számba élveznek az összes! Én meg kóstolgatnám,hogy kinek milyen ízű a spermája és lenyelném
Szerintem ki is fogom...
De azért először a 8-10 adaggal próbálnám ki, hogy hogyan bírom a strapát.
Az a baj, hogy 1 farkat is nehéz találni...
Több, mint fél éve nem volt fasz a számban...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 08. péntek 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
De azért először a 8-10 adaggal próbálnám ki, hogy hogyan bírom a strapát.
![buck](images/smilies/buck.gif)
Az a baj, hogy 1 farkat is nehéz találni...
Több, mint fél éve nem volt fasz a számban...
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
Törölt felhasználó (4650775)
2022. 04. 08. péntek 11:37
egyszer mindent ki kell probálni
egyszer mindent ki kell probálni
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2022. 04. 08. péntek 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 08. péntek 11:33
Ha nem félnék a fertőzéstől én is kipróbálnám az ilyen mennyiségű geci nyelését!
Ha nem félnék a fertőzéstől én is kipróbálnám az ilyen mennyiségű geci nyelését!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 04. hétfő 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3979742)
2022. 04. 04. hétfő 14:39
Ha lenne,40-50 adagot is nyelnék,innám.
imádom
minden mennyiségben
az egészséges friss spermát
Ha lenne,40-50 adagot is nyelnék,innám.
Aki izgul a spermara, nézze meg az ide feltöltött videóimat
elég nagyokat spriccel rajtuk a fazonra borotvált farkam
Buzi természetesen nem vagy ettől, de... ne ijedj meg tőle, valamilyen mértékig biszexuális az igen.
OFF: Haverom női haj bolondja, a barátnőjének mindig a hajára élvez el, egyszer látott egy fiatal srácot dús hajjal, laza copfba fogva. Azt mondta, hogy azóta is az jár a fejében, hogy annak a pasinak a hajába menjen el. Biszex hajlam, amit sosem fog kiélni. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
OFF: Haverom női haj bolondja, a barátnőjének mindig a hajára élvez el, egyszer látott egy fiatal srácot dús hajjal, laza copfba fogva. Azt mondta, hogy azóta is az jár a fejében, hogy annak a pasinak a hajába menjen el. Biszex hajlam, amit sosem fog kiélni. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4513812)
2022. 02. 14. hétfő 14:21
Szerintetek ha egy pasi felizgul a sperma látványától az attól még tekinthető heteronak? Engem példáúl egyáltalán nem hoz lázba egy férfi szexuálisan, sőt kimondottan taszít egy ilyen helyzet gondolata is de egy szép női testen a rávert sperma felizgat, vagy még inkább ha elöttem egy másik pasi nagyot élvez punciba és abba már dugnám is bele.. ettől még nem vagyok bu@i ugye?
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Én ki is nyalnám azt a spermás puncit
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintetek ha egy pasi felizgul a sperma látványától az attól még tekinthető heteronak? Engem példáúl egyáltalán nem hoz lázba egy férfi szexuálisan, sőt kimondottan taszít egy ilyen helyzet gondolata is de egy szép női testen a rávert sperma felizgat, vagy még inkább ha elöttem egy másik pasi nagyot élvez punciba és abba már dugnám is bele.. ettől még nem vagyok bu@i ugye?
Nem, csak a kezdet! Mindig többre leszel kíváncsi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt mar ilyen elmenyunk es teljesen jo volt mindenkinek
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2021. 11. 04. csütörtök 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 04. csütörtök 10:33
Van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják...
Szerinted undorító?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 28. péntek 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856058)
2022. 01. 28. péntek 13:33
Annyira durva ha egy nő teszi ezt az szexi, ha pasi akkor meg giga undorító,
Annyira durva ha egy nő teszi ezt az szexi, ha pasi akkor meg giga undorító,
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2022. 01. 28. péntek 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 28. péntek 08:25
Maszti után is le szoktam nyelni, de imádom punciból kinyalni,vagy mikor szájba elvezem a parom, atcsókolja
fétisiszta nem vagyok de nagyon nagyon imádom