Maszti után is le szoktam nyelni, de imádom punciból kinyalni,vagy mikor szájba elvezem a parom, atcsókolja
(Ez egy válasz BpNol üzenetére (2022. 01. 27. csütörtök 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Köszi. Szép lövések, tényleg van bőven. Finom lehet
Akkor ajanlom az ide feltoltott videoimat
annyi spermam Van mint 3 masiknak
(Ez egy válasz BpNol üzenetére (2022. 01. 16. vasárnap 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
2022. 01. 16. vasárnap 19:41
Én a látványt, az ízét is imádom, minden mennyiségben. Főleg, ha egymás után lövell több farokból.
![finom](images/smilies/finom.gif)
hova?
(Ez egy válasz bujagondolatok üzenetére (2021. 08. 18. szerda 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Én a látványt, az ízét is imádom, minden mennyiségben. Főleg, ha egymás után lövell több farokból.
![finom](images/smilies/finom.gif)
Nagyon izgat a kilovello geci latvanya! Sajatomat mar kostoltam, de maset is szivesen nyelnem.
Nagyon jól hangzik, én is fantáziátlan ilyenről. Egyből áll is a farkam ha eszembe jut. Imádom a sajátomat enni már kb 14 éve és nem bírom meg unni. Másét még nem kostoltam de izgat az is hogy milyen lehet akár punciból ki nyalva akár egyből a lüktetö farokról akár frissen punciból ki húzva.
. (Ez egy válasz cincogi üzenetére (2021. 11. 04. csütörtök 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
. (Ez egy válasz cincogi üzenetére (2021. 11. 04. csütörtök 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 04. csütörtök 10:33
Van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják...
Van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják...
A sperma lövelése szerintem mindenki számára izgató, mivel eszébe juttatja az aktus végső pillanatát.
Ezért vettem fel Én is jó pár élvezést. Jó vissza nézni őket.
Ezért vettem fel Én is jó pár élvezést. Jó vissza nézni őket.
Én is sokszor lenyelem magamnak
punciból imádom kinyalni, vagy csókkal megkapni
egyébként van fent egy másik videóm is, azt is érdemes megnézni!
(Ez egy válasz 69Laci üzenetére (2021. 08. 30. hétfő 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
szép mennyiség...megnézném pohárban is
...ne győzném nyelni
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 08. 30. hétfő 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
2021. 08. 30. hétfő 11:48
Most raktam fel még egy videót egy óriási fröcskölésemről. Nézzétek meg
Most raktam fel még egy videót egy óriási fröcskölésemről. Nézzétek meg
Sziasztok!
Engem is nagyon izgat a nagyot fröccsenő geci látványa, főleg ha az belőlem jön. Szerencsére szép nagyot tudok élvezni. Néhány lány partnerem meg is illetődött ezen, mikor beterítettem a testüket, de voltak hölgyek, akik ezt kimondottan izgatónak találták. Egy korábbi barátnőm egyszerűen imádta kiverni a farkamat, és minden adódó alkalommal meg is tette azt.
Engem is nagyon izgat a nagyot fröccsenő geci látványa, főleg ha az belőlem jön. Szerencsére szép nagyot tudok élvezni. Néhány lány partnerem meg is illetődött ezen, mikor beterítettem a testüket, de voltak hölgyek, akik ezt kimondottan izgatónak találták. Egy korábbi barátnőm egyszerűen imádta kiverni a farkamat, és minden adódó alkalommal meg is tette azt.
Aztán pedig kinyalni
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 18. szerda 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4428712)
2021. 08. 18. szerda 23:21
Én imádom a spermát! Adni is, meg használni is! Pinába élvezni a legjobb a világon! Ennél csak a gecis pinába jobb élvezni!!!
Én imádom a spermát! Adni is, meg használni is! Pinába élvezni a legjobb a világon! Ennél csak a gecis pinába jobb élvezni!!!
Imádom!
Engem egyre inkább izgat a sperma... Nemrég volt szerencsém megkóstolni másét is
Ez így van!!
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2021. 04. 09. péntek 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
És finomabb se.
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2021. 04. 09. péntek 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
és egy lucskos gecos pinánál nincs is szebb