Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

"Próbálni már próbáltuk háromszor is, de valahogy nem jön be."
"Én sem nagyon rajongtam először az ötletért"
"Elég bizarr érzés volt, aztán rákaptam az ízére."
"Most meg már térden állva könyörgök érte."
"Csak türelemmel, szép finoman Fiúk, elsőre szerintem senkinek sem az az eget rengető érzés, de ha jól csináljátok, le sem fogjátok tudni vakarni az asszonyt."
"Kipróbáltam jó párszor. Hát annyira nem élveztem"
"Ha kellően elengeded magad és bízol a partneredben, akkor ugyanolyan jó lehet."

Az eddigi hozzászólások

2013. 01. 03. csütörtök 17:14  #914
melpi81 melpi81
És mond, ilyen mértékű ánuszrózsa ellazulás esetén nem áll fenn fokozottan az esetleges széklet elengedés lehetősége ?
(Ez egy válasz thebadboym1 üzenetére (2013. 01. 03. csütörtök 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 03. csütörtök 11:20
A pjur analyse spray használjuk. 20 ml -ben lehet kapni, nem érzéstelenit, de ellazit rendesen. A páromnak befujás után 8-9 percel ha szehuzom a hátsóját es mahátol kinyilik smile De mi.elötte még masszirozzuk egymást. Én a testét ő a szermszámom smile Ilyenkor már alig bírok magammal és inkább kérem hogy ő üljön bele mert ha én rakom be hárulról akkor félek hogy nem birnék magammal es jol meg döngetném. De a vége felé van döngetés is azért smile
2013. 01. 03. csütörtök 11:34  #913
Pure Pleasure Pure Pleasure
Köszi az info-t! A síkosítónk nekünk is Pjur de beszerzek mellé egy spray-t is. Az előkészítés nálunk is megvan bár én inkább a teljes masszázs helyett egy koncentráltabb fenék simogatás/masszírozást szoktam alkalmazni, plusz imádom nyelvel kényeztetni az ánuszát!
(Ez egy válasz thebadboym1 üzenetére (2013. 01. 03. csütörtök 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 03. csütörtök 11:20
A pjur analyse spray használjuk. 20 ml -ben lehet kapni, nem érzéstelenit, de ellazit rendesen. A páromnak befujás után 8-9 percel ha szehuzom a hátsóját es mahátol kinyilik smile De mi.elötte még masszirozzuk egymást. Én a testét ő a szermszámom smile Ilyenkor már alig bírok magammal és inkább kérem hogy ő üljön bele mert ha én rakom be hárulról akkor félek hogy nem birnék magammal es jol meg döngetném. De a vége felé van döngetés is azért smile
2013. 01. 03. csütörtök 11:20  #912
thebadboym1 thebadboym1
(Ez egy válasz Pure Pleasure üzenetére (2013. 01. 03. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 03. csütörtök 10:31
Az analspraytől nem lesz érzéketlen? Milyet használtok?
2013. 01. 03. csütörtök 11:10  #911
Törölt felhasználó (157687)
Amennyiben mindkettönek elfogadható és persze nem durbele hanem érzékien elö van készítve akkor változatosá teheti aszexet de nem napi rendszereséggel.
2013. 01. 03. csütörtök 10:31  #910
Pure Pleasure Pure Pleasure
Az analspraytől nem lesz érzéketlen? Milyet használtok?
(Ez egy válasz thebadboym1 üzenetére (2012. 12. 30. vasárnap 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 30. vasárnap 08:14
Az én párom se szerette az elején... De megszeretettem vele.. wink annyira hogy a minap egész este csak analoztunk... Már a tanga alatt egy analkúp fogadott .. Aztán háromszor csináltuk analspray segítségével (ami izomlazítót is tartalmazz) . A menetek között azért próbáltam én is lazítani rajta egy jó kis test masszázzsal. Nagyon bejött a feleségemnek... A harmadik menet kb 45-50 perc lett és minden póz kipróbáltunk amit csak lehetett,. Ilyen a egy jó feleség : finom De az islehet hogy minden csak a lazításon múlik. Sose kezdünk hozzá anélkül , hogy kb 30-40 percet ne masszíroznám a testét , lehet ez is közre játszik, hogy nem dúr bele bumm módjára csinálom. De ez nem volt számomra minden napi mert általában heti 1szer szoktunk analozni, de remélem nem ez volt az utolsó ilyen élményem.
2012. 12. 30. vasárnap 08:14  #909
thebadboym1 thebadboym1
Az én párom se szerette az elején... De megszeretettem vele.. wink annyira hogy a minap egész este csak analoztunk... Már a tanga alatt egy analkúp fogadott .. Aztán háromszor csináltuk analspray segítségével (ami izomlazítót is tartalmazz) . A menetek között azért próbáltam én is lazítani rajta egy jó kis test masszázzsal. Nagyon bejött a feleségemnek... A harmadik menet kb 45-50 perc lett és minden póz kipróbáltunk amit csak lehetett,. Ilyen a egy jó feleség : finom De az islehet hogy minden csak a lazításon múlik. Sose kezdünk hozzá anélkül , hogy kb 30-40 percet ne masszíroznám a testét , lehet ez is közre játszik, hogy nem dúr bele bumm módjára csinálom. De ez nem volt számomra minden napi mert általában heti 1szer szoktunk analozni, de remélem nem ez volt az utolsó ilyen élményem.
2012. 12. 19. szerda 03:41  #908
noncsi2 noncsi2
réka igazad van én is sok idő után szántam rá magam fájt is sőtt most is szokott de izgató is a páromnak is
2012. 12. 18. kedd 16:36  #907
melpi81 melpi81
No végre egy nő is megszólalt.
Annyit még kérdeznék, hogy hanyadik alkalom után élvezted ? Élvezed egyáltalán fizikálisan is, vagy csak a tudat tesz boldoggá, hogy a párodnak jó ?
Amikor csináljátok, el tudsz már élvezni tőle? Te kezdeményezed vagy a párod ?
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2012. 12. 18. kedd 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 18. kedd 12:53
az én popsim is csak 27 évesen lett felavatva már párommal is 5 éve voltam és elötte volt 7 fium
mégis szüz maradt
de ő szerette volna és sokat kényeztette finoman
igaz a popo nyalástol el is élveztem párszor és nálunk is én mondtam neki most probáljuk meg
és bevallom nagyon fájt az első de valamiért izgatott is
még mozogni se engedtem én fogtam meg neki és igy élvezett el de a makk végig bennem volt
most se sürün csináljuk talán 2 havonta
2012. 12. 18. kedd 12:53  #906
réka38 réka38 VIP
az én popsim is csak 27 évesen lett felavatva már párommal is 5 éve voltam és elötte volt 7 fium
mégis szüz maradt
de ő szerette volna és sokat kényeztette finoman
igaz a popo nyalástol el is élveztem párszor és nálunk is én mondtam neki most probáljuk meg
és bevallom nagyon fájt az első de valamiért izgatott is
még mozogni se engedtem én fogtam meg neki és igy élvezett el de a makk végig bennem volt
most se sürün csináljuk talán 2 havonta
2012. 12. 16. vasárnap 19:23  #905
GIGA001 GIGA001
Hogy kell tágitani??Nem férek bele a feleségembe tul szük neki!
2012. 12. 16. vasárnap 18:17  #904
Törölt felhasználó (795434)
Én szívesen csinálom és szerencsre a csajom is szereti wink
2012. 12. 15. szombat 23:52  #903
tdi19 tdi19
Végre egy nő aki nem fél bevallani hogy jó is lehet az!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 15. szombat 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (836133)
2012. 12. 15. szombat 23:19
ajjj én imádom, nem értem ezt a félelem témát rá kell készülni egy kicsit és csak élvezni kell !!
2012. 12. 15. szombat 23:19  #902
Törölt felhasználó (836133)
ajjj én imádom, nem értem ezt a félelem témát rá kell készülni egy kicsit és csak élvezni kell !!
2012. 12. 10. hétfő 12:39  #901
Törölt felhasználó (857058)
én nők véleményére vagyok kíváncsi, hogy volt e olyan aki extra nagy méretet engedett a popsijába?
2012. 11. 29. csütörtök 15:11  #900
Törölt felhasználó (790733)
ideális esetben seggnyaláskor nem lesz szaros a nyelved.
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2012. 11. 27. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 27. kedd 21:38
Akkor egy alapos seggnyalás is lehet káros az egézségre ?
2012. 11. 27. kedd 21:38  #899
melpi81 melpi81
Akkor egy alapos seggnyalás is lehet káros az egézségre ?
2012. 11. 25. vasárnap 10:45  #898
gyorboy gyorboy
Teljesen jó fogalmaztad meg, nekem is popsiszűz volt a párom mileőtt megismerkedtünk. Előttem volt néhány pasival, de a popsijába nem engedte senkinek. Szép lassan vezettem rá a dologra, simigatás, nyalogatás, ujjazás s végül már ő kérte, hogy dugjam be neki. Azóta eltelt már pár év. Azt nem mondom, hogy rendszeres része a sexuális életünknek, de eőfordul és a párom egyáltalán nincs rossz véleménynel róla. Szóval szerintem is kellő türelemmel és odafigyeléssel rávehetők a csajok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 24. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (834649)
2012. 11. 24. szombat 08:48
Már bocs, de ha téged izgat az anális szex, akkor miért vettél feleségül egy nőt úgy, hogy nem próbáltad ki előtte rendesen? Minden csajt/nőt rá lehet vezetni, van akit könnyebben, van akit nehezebben, a pasin múlik minden!, Ha azt látja a nő,h hű, ez a pali érti a dolgát, meg úgysem enged, ha ő mondja,h jó lesz, akkor az lesz biztosan. Ezt kell elérni....
Utána persze csak fokozatosan. Először szoktatni kell hozzá, pl hátulról dugás közben birizgálni a popóját, később be be nyúlogatni hüvelyk ujjal, később már aktus nélkül is ujjazgatni, csak ésszel kell. Minden nő seggbedugható, egy bnőm sem "úszta" meg, még a rövid kapcsolatokban sem, pedig volt több popsi szűz is, engem oda soha stb stb blabla hozzáállással. De nem mindenkinek engedik meg! A balfaszság itt nem előny, melyik nő szeretné,h rajta kísérletezgessenek bénázzanak? Arra ott vannak a fizetős nénik.
2012. 11. 24. szombat 14:17  #897
Törölt felhasználó (39921)
Tegnap, miután kétszer elélvezett a párom, utánna beengedett a popsijába, tele is élveztem, de ez nem túl gyakori, és nem is igazán izgatja, csak a kedvemért megteszi...
2012. 11. 24. szombat 10:37  #896
Törölt felhasználó (864195)
Én veled értek egyet. Szerintem sem mindenki akarja az anált, és az erőltetés árthat a kapcsolatnak.
2012. 11. 24. szombat 08:48  #895
Törölt felhasználó (834649)
Már bocs, de ha téged izgat az anális szex, akkor miért vettél feleségül egy nőt úgy, hogy nem próbáltad ki előtte rendesen? Minden csajt/nőt rá lehet vezetni, van akit könnyebben, van akit nehezebben, a pasin múlik minden!, Ha azt látja a nő,h hű, ez a pali érti a dolgát, meg úgysem enged, ha ő mondja,h jó lesz, akkor az lesz biztosan. Ezt kell elérni....
Utána persze csak fokozatosan. Először szoktatni kell hozzá, pl hátulról dugás közben birizgálni a popóját, később be be nyúlogatni hüvelyk ujjal, később már aktus nélkül is ujjazgatni, csak ésszel kell. Minden nő seggbedugható, egy bnőm sem "úszta" meg, még a rövid kapcsolatokban sem, pedig volt több popsi szűz is, engem oda soha stb stb blabla hozzáállással. De nem mindenkinek engedik meg! A balfaszság itt nem előny, melyik nő szeretné,h rajta kísérletezgessenek bénázzanak? Arra ott vannak a fizetős nénik.
(Ez egy válasz koko.70 üzenetére (2012. 11. 21. szerda 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 21. szerda 11:58
Sziasztok! Én is szeretném kipróbálni a feleségemmel a popsi szexet csak ő mindig azt mondja,hogy fáj neki!!! Tudna valaki segiteni nekem???? mert nagyon szeretném már ott dugni neki!!!!
/ 63