Van ai szereti van aki nem. Türelem , gyengédség. Ez a nyitja. Vagy éppen a zárja.
Szia *******
(nem ismerkedő és társkereső topic!)
(nem ismerkedő és társkereső topic!)

Sziasztok!
Tegnap este végre megtörtént! Spontán jött, és azt hiszem így volt a legjobb. Nem izgultuk szét az agyunkat hogy akkor ez most milyen lesz meg hogyan. És meg kell hogy mondjam sokkal jobb volt mint amire számítottam. Azt hittem, hogy sokkal jobban fog fájni, vagy, hogy utána fura érzés lesz. De nem, nagyon nagyon jó volt. És meglepően könnyen becsusszant
Remélem lesz folytatása.
Tegnap este végre megtörtént! Spontán jött, és azt hiszem így volt a legjobb. Nem izgultuk szét az agyunkat hogy akkor ez most milyen lesz meg hogyan. És meg kell hogy mondjam sokkal jobb volt mint amire számítottam. Azt hittem, hogy sokkal jobban fog fájni, vagy, hogy utána fura érzés lesz. De nem, nagyon nagyon jó volt. És meglepően könnyen becsusszant

Miért, te vastagabbat kakilsz, mint amekkora egy 4-5 kilós újszülött mérete????

az persze , had repedjen tarkóig

Sziasztok!
Mi most kezdtünk el foglalkozni a sexnek ezzel a fajtájával.
Hát mit mondjak..... Csudira élveztem, amikor a párom az ujjacskájával izgatott. Remélem nemsokára lesz folytatása is a dolognak.
Arról nem is beszélve, hogy a már-már megszokott szexuális életünket mennyire feldobta. 12 éve vagyunk együtt és ez most egy nagy lökés volt mind a kettőnknek, hogy ne fulladjunk meg a megszokástól. Mintha most kezdenénk előről mindent.
Mi most kezdtünk el foglalkozni a sexnek ezzel a fajtájával.

Köszi a választ!Nos igen, az én Páromnak is vastag, és ez is a probléma egyik forrása. "Szokványos helyzetben" egyszerűen fantasztikus hogy neki ekkora, de az análtól tartok egy kicsit. Pont attól, amit leírtál....
Na mindegy, hát próba szerencse, hétvégén meglátjuk mi lesz, és leírom a tapasztalatokat
Na mindegy, hát próba szerencse, hétvégén meglátjuk mi lesz, és leírom a tapasztalatokat

Szia! Tapasztalatom szerint ilyen esetben főleg a vastagság számít. Párom átlagos hosszal rendelkezik, viszont nagyon vastag, ami a szokványos helyzetben nagyon is jó, sőt!
Ám análba, annak ellenére, hogy nagyon szeretem, nem igazán megfelelő, egyszerűen fájdalmas netán sérüléses élmény lesz :( Persze ez is egyénfüggő, de nem hiszem, hogy alapvetően itt a hossz befolyásolná a dolgokat. (Najó, azért ezt ne tolja fel tövig, mert akkor gyomorszájon csiklandoz
...ám ezt ugye lehet szabályozni, míg a másik paramétert nem.)
(Ez egy válasz rockerina88 üzenetére (2009. 03. 18. szerda 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)

2009. 03. 18. szerda 21:41
Sziasztok!Az előző barátommal nagyon élveztem az anált, mindig jól felizgatott...stb
Néhány hónapja másik barátom van, és én vele is nagyon szeretném, de van egy "kis gond". Neki extra nagy mérete van (23,5 cm), és félek, hogy valami baj lesz. Az előző páromnak ennél jóval kisebb volt, így vele nem volt gond. Használtunk síkosítót, és onnantól kezdve minden ment a magam módján, most viszont egy kicsit félek, pedig nagyon szeretném.
Kérdésem: ha valakinek extra nagy mérete van, nem okozhat problémát?A kimondottan análra való síkosítók tényleg hasznosak, vagy semmivel sem másabbak, mint egy "rendes" síkosító?Köszi előre is!
Néhány hónapja másik barátom van, és én vele is nagyon szeretném, de van egy "kis gond". Neki extra nagy mérete van (23,5 cm), és félek, hogy valami baj lesz. Az előző páromnak ennél jóval kisebb volt, így vele nem volt gond. Használtunk síkosítót, és onnantól kezdve minden ment a magam módján, most viszont egy kicsit félek, pedig nagyon szeretném.
Kérdésem: ha valakinek extra nagy mérete van, nem okozhat problémát?A kimondottan análra való síkosítók tényleg hasznosak, vagy semmivel sem másabbak, mint egy "rendes" síkosító?Köszi előre is!
Sziasztok!Az előző barátommal nagyon élveztem az anált, mindig jól felizgatott...stb
Gondolom, azért tudja, mert volt már benne része.
Jó is az gyerekek, ha jól csinálják!

Jó is az gyerekek, ha jól csinálják!
Ez nagyon úúúgy hangzik,mintha neked lenne olyanod!
(Ez egy válasz AngyalTalp üzenetére (2009. 01. 04. vasárnap 00:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Popsiszexhez egy jó popó is kell... én csak tudom.
ezt még igy konkrétan nem olvastam rajta....
De hát ugye holtig tanul az ember
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 03. szombat 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (379579)
2009. 01. 03. szombat 18:33
Azt hiszem a csomagolásán is rajta van, hogy direkt anális szexhez ajánlják.
Egy kis síkosítot is használunk hozzá és úgy tökéletes.
Barátnőm gumihasználat bevezetése óta jobban vágyik az anális szexre.

Azt hiszem a csomagolásán is rajta van, hogy direkt anális szexhez ajánlják.
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2009. 01. 03. szombat 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Marca,
Osztom véleményedet. Mi is sikosítót használunk. A krémek kellemetlenek lehetnek a sikosító viszont semleges. (Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 12. 19. péntek 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Osztom véleményedet. Mi is sikosítót használunk. A krémek kellemetlenek lehetnek a sikosító viszont semleges. (Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 12. 19. péntek 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 19. péntek 18:49
Semmi esetre sem javasolt ... általában az izomlazítókban kámfor van, az pedig csíp, főleg ha belsőleg alkalmazzák. Az ellazulást el lehet érni. Sok idő és kényeztetés kell hozzá. Ha pedig segíteni akarsz, akkor síkosítót vegyél. Az lesz a tuti. Hidd el!
Nem is tudtam, hogy az Extra Safe kifejezetten erre való
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 03. szombat 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (379579)
2009. 01. 03. szombat 14:35
Mi egyszerűen anál óvszert használunk. (Párom azóta tudja önfeledten élvezni az anális szexet. Előtte mindig attól fél, hogy a farkam "izés" lesz és őt ez nagyon zavarta.)
Picit vastagabb és jóval több síkosító van rajta.
Durex Extra Safe a neve, de biztos gyárt a többi cég is hasonlót.
Mi egyszerűen anál óvszert használunk. (Párom azóta tudja önfeledten élvezni az anális szexet. Előtte mindig attól fél, hogy a farkam "izés" lesz és őt ez nagyon zavarta.)
Van, aki beöntést használ előtte, van aki zuhanyzik... változó és párfüggő. Természetesen soha nem lesz higiéniailag olyan tiszta, mint egy steril szoba, ezért szokták ajánlani anális szexhez az óvszer használatát... Egyébként a beöntés nem olyan kellemes dolog.... ezt csak így hozzátenném!
(Ez egy válasz Andras_39 üzenetére (2009. 01. 03. szombat 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 03. szombat 10:07
Egy kis segítséget kérnék. Hogyan, mennyire tisztítjátok ki előtte a hölgy végbelét?
Egy kis segítséget kérnék. Hogyan, mennyire tisztítjátok ki előtte a hölgy végbelét?
Köszönöm szépen az infókat!!