Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

"Próbálni már próbáltuk háromszor is, de valahogy nem jön be."
"Én sem nagyon rajongtam először az ötletért"
"Elég bizarr érzés volt, aztán rákaptam az ízére."
"Most meg már térden állva könyörgök érte."
"Csak türelemmel, szép finoman Fiúk, elsőre szerintem senkinek sem az az eget rengető érzés, de ha jól csináljátok, le sem fogjátok tudni vakarni az asszonyt."
"Kipróbáltam jó párszor. Hát annyira nem élveztem"
"Ha kellően elengeded magad és bízol a partneredben, akkor ugyanolyan jó lehet."

Az eddigi hozzászólások

2008. 07. 24. csütörtök 22:02  #514
Törölt felhasználó (69371)
ez pont idevág:

Mi a hasonlóság a spenót és az anális szex között?
Mind a kettőt nagyon meg lehet utáltatni azzal, ha óvodáskorban erőltetik.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 21:42
tök és zöldbab jöhet,de a pacal már nekem is sok nyes
az ellenőrök meg lassan ostobábbak mint egy marék lepke! oda minden hülyét fölvesznek?

hogy ne legyen off: bassza seggbe őket egy taliga aprómajom. persze tisztelet a normálisabbjának, akik nem olyan ostobák!
2008. 07. 24. csütörtök 22:02  #513
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Na kéremszépen ne keverjük a dolgokat mert a szopás az hozzátartozik az életünkhöz.
Már úgy értem van mikor mi szopatunk, és van mikor bennünket szopatnak. De ha a nő és ffi kapcsolatra gondolunk akkor ez nem mai találmány, és szerintem a legbensőségesebb egy kapcsolatban amikor a 69 a fő műsoron van, és nem csak a gondolatszinten. De nem lehetünk okosak, mert az ember arra lett kitalálva, hogy leleményes, és megtalálja a kiskapukat.........

nyes
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 21:55
ha jól látom a szitut, mi ÖregSammel nem nagyon tudunk a segítségedre lenni,mert ebben a témában nem vagyunk érdekeltek. amugy meg ha pl a szopásra is úgy kell rávenni egy csajt,akkor azt már rég megette a fene!
2008. 07. 24. csütörtök 22:00  #512
azt példának hoztam fel, szerencsére enyémet nem kellett, csak ugye olvastam, hogy valaki bekeni a cerkát iylen nyavajával, hátha úgy megszereti...
olyat hallottam már hogy valaki vett egy vibrit a nőnek, aztán a nő szépen magának otthon, eljátszotta a dolgokat és megkedvelte... biztosírt már valaki ezzel kapcsolatban vagy valós vagy nem valós történetet, de hagyne olvassak vissza több száz kommentet
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 21:55
ha jól látom a szitut, mi ÖregSammel nem nagyon tudunk a segítségedre lenni,mert ebben a témában nem vagyunk érdekeltek. amugy meg ha pl a szopásra is úgy kell rávenni egy csajt,akkor azt már rég megette a fene!
2008. 07. 24. csütörtök 21:57  #511
sok a segítőkész ember... inkább fikázzák azt, aki segítséget kér... értettem ki mit mond, de nem ezen kell lovagolni, mert nem erre voltam kíváncsi, ha nincs tipp, akkor nem kell írni semmit, mér hagyjuk az análszexet? szerintem jó topicban vagyunk... mf2
2008. 07. 24. csütörtök 21:55  #510
yanee84 yanee84
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 21:49
én se akarom eröltetni... az eredeti kérdésem az volt, hogy lehetne vele megszerettetni? hogy ven rá valami tipp, mint ahogy egy két csajt rá lehet venni a szopásra... én se mindig akarom análba, de néha lehet jól esne, persze csak gumival...
2008. 07. 24. csütörtök 21:53  #509
Látom te megértetted, örülök neki, hogy humorosan fogod fel. Azt azért tisztázni kel, hogy aszexben nincs tabu, DE! csak akkor ha midkettő félnek gyönyört és nem fájdalmat okoz.
Részemről az anális szex lezárva, bár ezt sem mondhatnám el, ki tudja mit hoz a jövő? Ha egy nő azt fogja kérni, megteszem de először beszélek az ügyvédemmel....

nyes
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 21:42
az ellenőrök meg lassan ostobábbak mint egy marék lepke! oda minden hülyét fölvesznek?

hogy ne legyen off: bassza seggbe őket egy taliga aprómajom. persze tisztelet a normálisabbjának, akik nem olyan ostobák!
2008. 07. 24. csütörtök 21:49  #508
én se akarom eröltetni... az eredeti kérdésem az volt, hogy lehetne vele megszerettetni? hogy ven rá valami tipp, mint ahogy egy két csajt rá lehet venni a szopásra... én se mindig akarom análba, de néha lehet jól esne, persze csak gumival...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 21:26
Valószínű velem van a baj, de sosem értettem meg miért kell erőltetni az anális szexet. Gondolatszinten nálam is előfordult, hogy jó lenne oda is bedugni, meg ami luk van egy nőn mindenhová, de sosem erőltettem, így ez kimaradt az életemből. Nem szólok meg senkit, de valahogy egy nedves, forró punci engem jobban lázbahoz mint egy száraz ánusz, ráadásul (persze csak szerintem) annak más a rendeltetése. Mielőtt valaki felhördülne, nem szólok meg senkit, nekem meg van egy másik gyengém, szeretek szexközben csúnyákat mondani, pl. miért nem mosogattál el te cafka? nyes (lehet nem is csúnya?) Egyébként egészségetekre!

eljen
2008. 07. 24. csütörtök 21:42  #507
yanee84 yanee84

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 21:38
Semmi gond egyetértek, a testnyílások kihasználása teljesen egyéni. Én egy rendkívül válogatós pasas vagyok, pl. nem eszem meg a pacalt, a tökfőzeléket de sorolhatnám. Remélem nem keveritek össze a prűdséggel, mert ennek ehhez semmi köze. Egyszerűen mindenkinek más az ízlése, és kéremszépen ez így kerek. Szeretem a jó fagyit, abban is a sztaracsatellát de a BKV ellenőröket pl. nem szeretem, gondolom ebben sem vagyok egyedül..
Efeledtem megemlíteni, hogy a zöldbabot sem szeretem.....

nyes
2008. 07. 24. csütörtök 21:38  #506
Semmi gond egyetértek, a testnyílások kihasználása teljesen egyéni. Én egy rendkívül válogatós pasas vagyok, pl. nem eszem meg a pacalt, a tökfőzeléket de sorolhatnám. Remélem nem keveritek össze a prűdséggel, mert ennek ehhez semmi köze. Egyszerűen mindenkinek más az ízlése, és kéremszépen ez így kerek. Szeretem a jó fagyit, abban is a sztaracsatellát de a BKV ellenőröket pl. nem szeretem, gondolom ebben sem vagyok egyedül..
Efeledtem megemlíteni, hogy a zöldbabot sem szeretem.....

nyes
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 21:29
a nyavalya nem egyforma. ebben asszem kb egy véleményen vagyunk. (mondjuk az,h másra való,az nem indok. a szájat se a szopásra meg a nyalásra találták ki, sőt nem is a csókolózásra)
a csúnya beszéd csak nagyon ritkán jön elő nálunk szex közben,de akkor sem úgy,h egymást szidjuk,csak vulgárisabb kifejezéseket használunk az aktus, ill. a nemi szervek megnevezésére smile eljen
2008. 07. 24. csütörtök 21:29  #505
yanee84 yanee84
a nyavalya nem egyforma. ebben asszem kb egy véleményen vagyunk. (mondjuk az,h másra való,az nem indok. a szájat se a szopásra meg a nyalásra találták ki, sőt nem is a csókolózásra)
a csúnya beszéd csak nagyon ritkán jön elő nálunk szex közben,de akkor sem úgy,h egymást szidjuk,csak vulgárisabb kifejezéseket használunk az aktus, ill. a nemi szervek megnevezésére smile eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 21:26
Valószínű velem van a baj, de sosem értettem meg miért kell erőltetni az anális szexet. Gondolatszinten nálam is előfordult, hogy jó lenne oda is bedugni, meg ami luk van egy nőn mindenhová, de sosem erőltettem, így ez kimaradt az életemből. Nem szólok meg senkit, de valahogy egy nedves, forró punci engem jobban lázbahoz mint egy száraz ánusz, ráadásul (persze csak szerintem) annak más a rendeltetése. Mielőtt valaki felhördülne, nem szólok meg senkit, nekem meg van egy másik gyengém, szeretek szexközben csúnyákat mondani, pl. miért nem mosogattál el te cafka? nyes (lehet nem is csúnya?) Egyébként egészségetekre!

eljen
2008. 07. 24. csütörtök 21:26  #504

eljen
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 20:47
hááát. egyszer mi is próbáltuk. a barátnőm azt mondta,h fáj neki. mondjuk nem készítettük elő a terepet(nem az én ötletem volt). azóta azt hangoztatja,h az "csak kijárat". ezért ő nem mondja, nekem az nem jó,amit ő nem élvez. akkor miért kéne ezzel foglalkozni?
2008. 07. 24. csütörtök 21:23  #503
yanee84 yanee84
végülis... nekem is tetszik a kedvesem popsiluka (mint ahogy a többi része is), de miért kellene nekem oda bedugni a farkamat? nem mondom,h nem gondoltam rá vigyor de nem szeretném,h valami egsézségügyi baja legyen, vagy fájjon neki. maradok a puninál smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 20:52
csak amikor ott vagyunk és benne vagyunk, akkor én részben kikapcsolok, és érted amikor látom, egy két pózban azt a gyönyörű ánuszt... hát nehéz visszafogni magam..., nah jó akkor ezek szerint nincs tipp
2008. 07. 24. csütörtök 21:21  #502
csak egy bizonyos mélység után fáj neki, csak az elég kicsi mélység, kívülről szereti...

berugatni soha... én magam se iszok soha, és azt se szeretem ha ő iszik... nem si szokott, részeg nőnél nincs csúnyább... mellesleg nem vaok aljas
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 21:18
hát igazi tipp nincs. ha nyalod a lukát,az se jön be neki? sztem akkor lehet h van esély ha jól berugatod. de az meg aljas.
2008. 07. 24. csütörtök 21:18  #501
yanee84 yanee84
hát igazi tipp nincs. ha nyalod a lukát,az se jön be neki? sztem akkor lehet h van esély ha jól berugatod. de az meg aljas.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 20:52
csak amikor ott vagyunk és benne vagyunk, akkor én részben kikapcsolok, és érted amikor látom, egy két pózban azt a gyönyörű ánuszt... hát nehéz visszafogni magam..., nah jó akkor ezek szerint nincs tipp
2008. 07. 24. csütörtök 20:52  #500
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 20:47
hááát. egyszer mi is próbáltuk. a barátnőm azt mondta,h fáj neki. mondjuk nem készítettük elő a terepet(nem az én ötletem volt). azóta azt hangoztatja,h az "csak kijárat". ezért ő nem mondja, nekem az nem jó,amit ő nem élvez. akkor miért kéne ezzel foglalkozni?
2008. 07. 24. csütörtök 20:47  #499
yanee84 yanee84
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 20:38
már minden pózt kipróbáltunk, minden egyenlőre lehetséges helyszinen... nem eröltetem, de biztos meg lehet szerettetni... gondolom én... nem nagy probléma, ha nem akarja, de imádom a hátsóját is, és ugye szex közben elég perverz leszek... minden más megvan, csak ez hibádzik
2008. 07. 24. csütörtök 20:45  #498
az nem mocsokság ha megmondod... én se szeretnék neki fájdalmat okozni... csak nem értem, hogy ő sosem akarja, és tudni akarom mivel lehet rávenni, hogy néha legalább akarja...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 20:42
A lényeg női szemmel, hogy ha akarom, akkor úgyis lesz anális akció. Ennél a témánál is kicsit érzékenyebbnek kell lenni a női nemmel. Tényleg nem mindig esik jól. Én meg vagyok olyan mocsok, hogy megmondom most nem jó! Vagy most nagyon akarom! eplus2 Most pl. eplus2
Szegényes szexuális smájli-választék! ravasz1
2008. 07. 24. csütörtök 20:42  #497
zelli zelli
A lényeg női szemmel, hogy ha akarom, akkor úgyis lesz anális akció. Ennél a témánál is kicsit érzékenyebbnek kell lenni a női nemmel. Tényleg nem mindig esik jól. Én meg vagyok olyan mocsok, hogy megmondom most nem jó! Vagy most nagyon akarom! eplus2 Most pl. eplus2
Szegényes szexuális smájli-választék! ravasz1
2008. 07. 24. csütörtök 20:38  #496
már minden pózt kipróbáltunk, minden egyenlőre lehetséges helyszinen... nem eröltetem, de biztos meg lehet szerettetni... gondolom én... nem nagy probléma, ha nem akarja, de imádom a hátsóját is, és ugye szex közben elég perverz leszek... minden más megvan, csak ez hibádzik
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 20:34
miért olyan fontos ez? a puncija nem elég jó? nem értem minek kell ezt erőltetni. van még sok módja a szexnek. nem csak ez van, meg a misszionárius póz...
2008. 07. 24. csütörtök 20:34  #495
yanee84 yanee84
miért olyan fontos ez? a puncija nem elég jó? nem értem minek kell ezt erőltetni. van még sok módja a szexnek. nem csak ez van, meg a misszionárius póz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 20:20
nem nagyon szereti barátnőm popsiba, sőt nem is engedi, csak ugye néha erőszakos vagyok... lehet a vastag méretem a gond... hogy tudnám vele megszerettetni? síkosnak mindig jó síkos, tehátnem értem miért fájhat... azt is mondta, hogy ha még ujjal csinálom, egy ujjperccel, akkor az még jó, de mélyebben rosszabb neki... mi lehet a gond amiért nem szereti?
/ 63