Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

"Próbálni már próbáltuk háromszor is, de valahogy nem jön be."
"Én sem nagyon rajongtam először az ötletért"
"Elég bizarr érzés volt, aztán rákaptam az ízére."
"Most meg már térden állva könyörgök érte."
"Csak türelemmel, szép finoman Fiúk, elsőre szerintem senkinek sem az az eget rengető érzés, de ha jól csináljátok, le sem fogjátok tudni vakarni az asszonyt."
"Kipróbáltam jó párszor. Hát annyira nem élveztem"
"Ha kellően elengeded magad és bízol a partneredben, akkor ugyanolyan jó lehet."

Az eddigi hozzászólások

2008. 06. 22. vasárnap 17:36  #434
lacza90 lacza90
Helló mindenkinek.

Ha nincs rendes sikosítonk ithon. Mit lehet helyette használni? Ami esetleg sürübben van egy háztartásban.
2008. 06. 15. vasárnap 08:02  #433
Törölt felhasználó (49560)
keress egy szeretőt az majd megcsinálja még élvezni is fogja...
2008. 06. 14. szombat 21:20  #432
pakul pakul
En is szeretnem de mondjatok meg hogy csinaljam ugy ,hogy a felesegem is akarja, mert ha csak ertem csinalja soha nem sikerul semmi mert mire bedugnam mar faj,nincs kedve vagy igy tovabb.Berugatni nem tudom mert nem iszik.Adjatok valami komoly otletet!
2008. 06. 14. szombat 20:59  #431
figyelj amelyik nőt érdekli, az úgy is engedi amelyik nem annak aztán lehet beszélni kiselőadást tartani akkor sem fog menni sajna ez van legalább is nekem ez a tapasztalatom. volt olyan lány aki csak azért akarta hogy nekem örömetszerezzen de igazából nem érdekelte a dolog abba is kellett hagyni mert fáj nem jó stb. de amelyik nőt izgatja és szereti azzal akár bemelegítés nélkül is megy a dolog mert egyzserűen izgatja
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 14. szombat 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60112)
2008. 06. 14. szombat 12:51
A nejem nem szereti és nem is akarja, hogy análisan közösüljünk. Voltak kisérletek, több kevesebb sikerrel, de nem tudom rábeszélni. Kifogások: fáj; most ne mert nem kakiltam napok óta; (!)
Kiváncsi vagyok, hogy mi egy nő véleménye, hogyan tudnék sikerrel járni!?
Mással már csináltam análisan és egy idő után elmúlott a varázsa. Vagy ez csak egy "férf ösztön", hogy az kell amit nehéz megkapni?
2008. 06. 14. szombat 14:50  #430
Denipapa Denipapa
Hát igen, elég nehéz rávenni egy nőt az anális szexre. Szerintem spontán kell, hogy jöjjön a részéről is. Természetesen előtte azért beszélni kell a dologról, sokat, de nem szabad erőltetni, mert azzal csak megrémítenénk a partnert. Ha már sikerült párszor csinálni és tetszik a leányzónak, akkor már nem lehet nagy gáz, hogy most betegyem-e vagy sem. Alap a higiénia!

Egészségügyben dolgozol? Aranyérre anális szex? Jó kis kúra, de nem hinném, hogy attól elmúlna. Bár szerintem erre is van topic, ott szerintem van olyan aki begerjed, ha hallja a párját a fájdalomtól sikítani smile

Szép napot mindenkinek!
2008. 06. 14. szombat 13:32  #429
MrEnigma MrEnigma
Ne higyj el mindent amit látsz/hallasz/olvasol. Az interneten sok idióta hasít. Az internetes szupersztrádának is megvannak a gyorshajtói. Vigyázz nehogy emiatt szenvedj balesetet. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 14. szombat 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (218972)
2008. 06. 14. szombat 11:03
Most ezt komolyan mondod,hogy merev állapotban 4 centi volt valakinek:S?Szegény ember:S
2008. 06. 14. szombat 13:30  #428
MrEnigma MrEnigma
Őőő... NO COMMENT
Csak annyi, hogy ha igaz is amit írsz akkor olyan egyedi esetről van szó, hogy még így sem merném nyugodtan ajánlani az anál szexet épp akkor amikor előfigyel az aranyér. Főleg ha az egéSZSégügyben dolgozol, tudhatnád.

Amit a "tövig lököm, mert nagy a tököm" felfogásról írtál az teljesen igaz, oda kell rá figyelni mikor kinél, mennyi meNJen be. wink
Ellenben az áLLásfoglalásodhoz méret témában annyit hozzátennék, hogy igenis tud ácsingózni egy nagydarab hús is, de az hogy egy 4 centis mikropénisz ne felfelé meredezzen... hát tudod akkor az még nem volt merev max épp kezdett ébredezni, csak feltehetőleg ez számodra nem volt egyértelmű, ami majd az összes hozzászólásod hitelességét meg is kérdőjelezi, mert hiába dolgozol az egéSZSégügyben a témában úgy nézki mégiscsak járatlan vagy. mf1
(Ez egy válasz orsi19 üzenetére (2008. 06. 13. péntek 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 13. péntek 13:14
Nem gond, ha aranyere van, csak ne kapkodjátok el a tágítást. A barátnőmnek is volt aranyere, de mióta párjával popóznak is elmúlt az aranyere. DE A MÉRET AZ LÉNYEG. Én egy átlagosra gondolok (16/4)
2008. 06. 14. szombat 12:51  #427
Törölt felhasználó (60112)
A nejem nem szereti és nem is akarja, hogy análisan közösüljünk. Voltak kisérletek, több kevesebb sikerrel, de nem tudom rábeszélni. Kifogások: fáj; most ne mert nem kakiltam napok óta; (!)
Kiváncsi vagyok, hogy mi egy nő véleménye, hogyan tudnék sikerrel járni!?
Mással már csináltam análisan és egy idő után elmúlott a varázsa. Vagy ez csak egy "férf ösztön", hogy az kell amit nehéz megkapni?
2008. 06. 14. szombat 11:03  #426
Most ezt komolyan mondod,hogy merev állapotban 4 centi volt valakinek:S?Szegény ember:S
2008. 06. 14. szombat 11:02  #425
Tudom,hogy ez nem az análhoz tartozott csak valahogy nem tudtam kihagyni,hogy meg ne kérdezzem smile .És ennek az az oka,hogy nekem pont akkora amit leírtál és érdekelt a véleményed smile .Amúgy nagyon helyesen írtad le az átlag valóban 13-14 és 17 centi között van smile .17 fölöttit már nem lehet átlagosnak nevezni.
2008. 06. 14. szombat 08:37  #424
orsi19 orsi19
Egésség ügyben (urológián) dolgozom, és véleményem szerint az átlagot nyugottan lehetne 14-17 közzé mondani. láttam már 25centist is és 4centist is merev állapotban, mármint a kicsi a nagy csak megduzzadni tud, de álni nem, ennek mi az átlaga, mindkettő ritka.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 06. 14. szombat 02:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 14. szombat 02:11
Tudom, hogy másik téma, de itt jött elő. Szerinted "az átlagot 14-20cm-be állapítrották meg, ami szerintem hülyeség." Csak azt szeretném megkérdezni, hogy szerinted ez miért hülyeség. Klnben tetszik, amit írtál, vlszínúleg igazad van, ami a nagyságot és a keménységet/puhaságot illeti. Én a keményebb kategóriába tartoznék, de egyetemi éveim alatt volt egy szobatársam, akinek akkora volt, mint egy lónak és állandóan azzal kütködött, hogy mire arra került volna sor, hogy jól megbassza a nőt, elfehérdett és szinte elájult. Talán azért, mert minden vér oda ment és aztán nem tudta tartani az erekciót. Szal, ilyen nagyságot popóba lehetetlen normál esetben befogadni, mert repedne minden.
2008. 06. 14. szombat 02:11  #423
kandurmarci kandurmarci
Tudom, hogy másik téma, de itt jött elő. Szerinted "az átlagot 14-20cm-be állapítrották meg, ami szerintem hülyeség." Csak azt szeretném megkérdezni, hogy szerinted ez miért hülyeség. Klnben tetszik, amit írtál, vlszínúleg igazad van, ami a nagyságot és a keménységet/puhaságot illeti. Én a keményebb kategóriába tartoznék, de egyetemi éveim alatt volt egy szobatársam, akinek akkora volt, mint egy lónak és állandóan azzal kütködött, hogy mire arra került volna sor, hogy jól megbassza a nőt, elfehérdett és szinte elájult. Talán azért, mert minden vér oda ment és aztán nem tudta tartani az erekciót. Szal, ilyen nagyságot popóba lehetetlen normál esetben befogadni, mert repedne minden.
(Ez egy válasz orsi19 üzenetére (2008. 06. 13. péntek 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 13. péntek 22:56
Te már nem az análról hanem a méretről beszélsz. Nem tudom neked mekkora van ,de figyu, voltam már kicsi és nagy szerszám végén is. Én azt mondom minél nagyobb annál kevésbé kemény,a tapasztalatom az, hogy ti ffiak is szeretitek tövig benyomni, ami nekünk is tetszik. de ha nagy a méret nem engedem hogy tövig bemennyen,ami jó érzés de nem adhatom át magam igazán a szexnek mert oda kell figyelni nehogy szétszakadjak, márpedig ha nem adod át magad teljesen nem is az igazi.De ez csak az én véleményem, az átlagot 14-20cm-be állapítrották meg, ami szerintem hülyeség.
2008. 06. 13. péntek 22:56  #422
orsi19 orsi19
Te már nem az análról hanem a méretről beszélsz. Nem tudom neked mekkora van ,de figyu, voltam már kicsi és nagy szerszám végén is. Én azt mondom minél nagyobb annál kevésbé kemény,a tapasztalatom az, hogy ti ffiak is szeretitek tövig benyomni, ami nekünk is tetszik. de ha nagy a méret nem engedem hogy tövig bemennyen,ami jó érzés de nem adhatom át magam igazán a szexnek mert oda kell figyelni nehogy szétszakadjak, márpedig ha nem adod át magad teljesen nem is az igazi.De ez csak az én véleményem, az átlagot 14-20cm-be állapítrották meg, ami szerintem hülyeség.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 13. péntek 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 13. péntek 22:31
És szerinted jó is ez a mérte Orsi smile ?
2008. 06. 13. péntek 22:31  #421
És szerinted jó is ez a mérte Orsi smile ?
2008. 06. 13. péntek 13:14  #420
orsi19 orsi19
Nem gond, ha aranyere van, csak ne kapkodjátok el a tágítást. A barátnőmnek is volt aranyere, de mióta párjával popóznak is elmúlt az aranyere. DE A MÉRET AZ LÉNYEG. Én egy átlagosra gondolok (16/4)
(Ez egy válasz mutty üzenetére (2008. 05. 19. hétfő 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 19. hétfő 21:55
a páromnak van egy kis aranyere de szeretnénk kiprobálni az anált.
lehetséges ez?
2008. 06. 05. csütörtök 14:11  #419
öregem le a kalappal 10 évig várni smile én 2 éve várok de még semmi nyes DD
2008. 06. 04. szerda 17:19  #418
T-A-M T-A-M
Gratulálok!
Jó úton Haladtok, bár ne Kapkodd el...
Légy türelmes (bár 10 évig az Voltál), valószínűleg kellően rá volt hangolódva lelkileg, agyilag...ezért történt.
Készülj síkosítóval, ha kellően be lesz indulva újra, akkor felválthatja az "acryl játékszert" a Farkad...

sok sikert hozzá...
(Ez egy válasz talbert üzenetére (2008. 06. 04. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 04. szerda 16:53
Én 10 évig próbáltam rávenni a páromat, milyen is lenne. Már kezdtem lemondani róla. Aztán kb egy éve szeretkezés közben elkezdtem Neki simogatni. Az idő elteltével szép lassan eljutottunk odáig, hogy élvezte ha nyelvel izgatom és szép finoman megujjazhattam. De nem mertem és nem is igazán tudtam, hogyan kitágítani Neki. Aztán tegnap este szeretkezés közben egy hirtelen jött gondolattól vezérelve a punci és a popsi kényeztetése közben a popsijához dugtam az acryl játékszerét amit eddig csak a puncijának a kényeztetésére használtunk. A kis feleségem fogta és egy kélyes sikoly kiséretében rátolta a popsiját a rúdra. Megoldotta magának a tágítást. Pár mozdulat után fenekében a vibrivel, kezemmel a punciján elélvezett. Én meg csak ámultam és azóta is levagyok döbbenve. Talán lassan eljutunk odáig, hogy én is megdugom a fenekét ami ellen 10 évig tiltakozott
2008. 06. 04. szerda 16:53  #417
talbert talbert
Én 10 évig próbáltam rávenni a páromat, milyen is lenne. Már kezdtem lemondani róla. Aztán kb egy éve szeretkezés közben elkezdtem Neki simogatni. Az idő elteltével szép lassan eljutottunk odáig, hogy élvezte ha nyelvel izgatom és szép finoman megujjazhattam. De nem mertem és nem is igazán tudtam, hogyan kitágítani Neki. Aztán tegnap este szeretkezés közben egy hirtelen jött gondolattól vezérelve a punci és a popsi kényeztetése közben a popsijához dugtam az acryl játékszerét amit eddig csak a puncijának a kényeztetésére használtunk. A kis feleségem fogta és egy kélyes sikoly kiséretében rátolta a popsiját a rúdra. Megoldotta magának a tágítást. Pár mozdulat után fenekében a vibrivel, kezemmel a punciján elélvezett. Én meg csak ámultam és azóta is levagyok döbbenve. Talán lassan eljutunk odáig, hogy én is megdugom a fenekét ami ellen 10 évig tiltakozott
2008. 06. 04. szerda 13:40  #416
Lillyy20 Lillyy20
Nem olyan régen próbáltuk ki a párommal először, azóta teljesen rákattantam smile Elöször kicsit fura volt, de talán a méret miatt is -19/8-, aztán rájöttem, hogyan irányíthatom. Azóta imádom ha dugja a fenekem smile
2008. 06. 04. szerda 12:32  #415
MrEnigma MrEnigma
Ez butaság.
Szerintem vagy kifogás vagy más problémája van.
(Ez egy válasz megkurlak üzenetére (2008. 06. 04. szerda 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 04. szerda 10:47
a feleségem azt mondja visszatolom neki a kakit 2 napig alig tud xarni miután popsiba dugom 23/6 farkam van, igaz lehet vagy kerülni akarja.
/ 63