Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

"Próbálni már próbáltuk háromszor is, de valahogy nem jön be."
"Én sem nagyon rajongtam először az ötletért"
"Elég bizarr érzés volt, aztán rákaptam az ízére."
"Most meg már térden állva könyörgök érte."
"Csak türelemmel, szép finoman Fiúk, elsőre szerintem senkinek sem az az eget rengető érzés, de ha jól csináljátok, le sem fogjátok tudni vakarni az asszonyt."
"Kipróbáltam jó párszor. Hát annyira nem élveztem"
"Ha kellően elengeded magad és bízol a partneredben, akkor ugyanolyan jó lehet."

Az eddigi hozzászólások

2008. 04. 15. kedd 00:05  #394
szocsy szocsy
Ha visszanézed a korábbi hozzászólásokat, sok valóban jó tanácsot találsz.
(Ez egy válasz Szu üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 14. hétfő 21:57
Sziasztok!!!

Szeretnék segítséget kérni!
Párommal szeretnénk kipróbálni a anál sexet!
Én az előkészületekre lennék kíváncsi! Hogyan s mit kell csinálni, hogy minimálisra csökkentsük a fertőzés veszélyét, s persze a barnulsát is!!

Köszönök előre is mindent!
Szu
2008. 04. 14. hétfő 21:57  #393
Szu Szu
Sziasztok!!!

Szeretnék segítséget kérni!
Párommal szeretnénk kipróbálni a anál sexet!
Én az előkészületekre lennék kíváncsi! Hogyan s mit kell csinálni, hogy minimálisra csökkentsük a fertőzés veszélyét, s persze a barnulsát is!!

Köszönök előre is mindent!
Szu
2008. 04. 08. kedd 10:09  #392
juliusdementor juliusdementor
Szerintem mindenkinek lehetősége van arra, hogy a párjável megbeszélje, mit, hogyan és mikor.
Ha ő benne van, akkor bróbáljuki csak meg, legfeljebb befejezzük máshogy!
De ha nem szeretné kipróbálni az anális szexet, akkor még ott vannak a régi jól bevált dolgok!
2008. 04. 06. vasárnap 23:40  #391
Törölt felhasználó (78357)
Eddigi partnereim,csak megengedték néha, de nem élvezték. Akivel most vagyok pár hónapja, kifejezetten élvezi, és szinte minden alkalommal kéri is...nemrég beszereztünk egy vibrátort, hogy mindkét lyuka egyszerre legyen kényeztetve, a vibri a punciban, farkam a popsijában, nagyon jó tud lenni így együtt mindkettőnknek!
2008. 04. 02. szerda 11:12  #390
MrEnigma MrEnigma
norah "problémája" nem az hoyg kimondja, hanem a stílus.
Vagy nem lány van a név mögött, vagy nem múlt el 18 vagy mindkettő. Utóbbi két esetben meg még helye sincs ezen a lapon. Teccik érteni?
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 04. 02. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 10:09
még mindig nem értem miért fáj az neked hogy valaki szereti ha análisan kényeztetik és ezt ki is mondja.?!lehet hogy te prüd vagy?az hogy éppen ki van a név mögöt valoszinü sosem fog kiderülni de nem is érdekel.
2008. 04. 02. szerda 10:09  #389
zsozs70 zsozs70 VIP
még mindig nem értem miért fáj az neked hogy valaki szereti ha análisan kényeztetik és ezt ki is mondja.?!lehet hogy te prüd vagy?az hogy éppen ki van a név mögöt valoszinü sosem fog kiderülni de nem is érdekel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 01. kedd 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (101243)
2008. 04. 01. kedd 20:31
Bocsi, irigykedni ilyenre? smile zsozs70 tudod, valaki beszél róla, én meg inkább csinálom. Ez a baj veletek, férfiakkal (és most bocsánatot kérek minden nem ebbe a népszerű alfajba tartozó hímtől), hogy "vááá, hogy beírta ide, hogy szeret 20 centis farkakkal baszni seggbe, ezám az igazi nő, istennő!"... Hát akkor visszarántalak a valóságba: ez az internet, bárki bármit beírhat, az is lehet, hogy egy serdülő kamaszra rángatod a kukidat, aki jókat vihog az ilyeneken, mint Te. Vagyis Ti, mert többen elájultatok ettől a grandiózus beírástól.
Vagy ha tételezzük fel, hogy nő, akkor meg olvasd lentebb a véleményemet. Félreértés ne essék: én is beszélek így. Igen, vállalom, de pontosan szex közben az élvezetek csúcsán, belőlem is kiszalad önként talán még szaftosabb szókapcsolatok, ez plusszt ad, és mindenki szanaszét élvezi magát, akár többes szituációban is. De most gondold el, hogy valaki ideül a gép elé, és beírja ezt ide. Ez a kifejezésmód nem ide való, pláne nem egy nőtől. Merthogy "análszex topic", akkor ő írhat ide így is. Naná. Mondok jobbat: lehetne fenékbebaszós topic is a cím, hiszen ugyanazt takarja nem?... Na látjátok, itt a differencia, amit megpróbáltam érzékeltetni a mondókámban. Szép estét.
2008. 04. 01. kedd 22:54  #388
Zlatibor Zlatibor
teljesen egyetértek veled,nemtom h mért izgat fel némely pasi ilyen hülye,vúlgáris beszólás?!egy nő is beszélhet így,de sztem ne egy ország világ előtt hanem a párjával,vagy akivel épp csinálja a dolgot.és sztem teljesen kivehető a csaj(ha egyáltalán az)szavából h csak nagyzolni akar,na de mind1,sztem ejtsük a témát.emberek mért nem kanyarodunk vissza inkább az eredeti témához?? lookaround hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 01. kedd 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 01. kedd 20:31
Bocsi, irigykedni ilyenre? smile zsozs70 tudod, valaki beszél róla, én meg inkább csinálom. Ez a baj veletek, férfiakkal (és most bocsánatot kérek minden nem ebbe a népszerű alfajba tartozó hímtől), hogy "vááá, hogy beírta ide, hogy szeret 20 centis farkakkal baszni seggbe, ezám az igazi nő, istennő!"... Hát akkor visszarántalak a valóságba: ez az internet, bárki bármit beírhat, az is lehet, hogy egy serdülő kamaszra rángatod a kukidat, aki jókat vihog az ilyeneken, mint Te. Vagyis Ti, mert többen elájultatok ettől a grandiózus beírástól.
Vagy ha tételezzük fel, hogy nő, akkor meg olvasd lentebb a véleményemet. Félreértés ne essék: én is beszélek így. Igen, vállalom, de pontosan szex közben az élvezetek csúcsán, belőlem is kiszalad önként talán még szaftosabb szókapcsolatok, ez plusszt ad, és mindenki szanaszét élvezi magát, akár többes szituációban is. De most gondold el, hogy valaki ideül a gép elé, és beírja ezt ide. Ez a kifejezésmód nem ide való, pláne nem egy nőtől. Merthogy "análszex topic", akkor ő írhat ide így is. Naná. Mondok jobbat: lehetne fenékbebaszós topic is a cím, hiszen ugyanazt takarja nem?... Na látjátok, itt a differencia, amit megpróbáltam érzékeltetni a mondókámban. Szép estét.
2008. 04. 01. kedd 20:31  #387
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 30. vasárnap 19:37
istennő vagy végre valaki aki kimondaj az öszintét.hora nem kéne rá irigykedned,
2008. 04. 01. kedd 10:28  #386
kandurmarci kandurmarci
Nem értem, miért bántjátok Anikót? Ő csak pár mondatban azt írta le, amit és ahogyan szereti. Miért lenne vulgáris egy análszexről szóló topicban, vagy egyáltalán ezen az oldalon, ha valaki, történetesen még nő is, azt írja, hogy szeret baszni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (218972)
2008. 03. 30. vasárnap 22:05
Norah eggyetértek.Nálam aztán tényleg nincs tabu,de az ilyen viselkedés egy nőtöl eléggé kiábrándító:S
2008. 04. 01. kedd 08:47  #385
MrEnigma MrEnigma
Nem lehet hogy azért vevő rá ritkán, mert alkarnyi a bohóc? Vannak ányok akik szeretik a minél nagyobbat (még ha fáj is), de általában azért az intelligensebbje, tudja hol a határ. És ha te nagyobb vagy, mint ami hátulról jól esik neki akkor...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 21:13
Saját részről én szeretm az anális sexet de a partnerem ritkán vevő rá,ezért nálunk nincs is semilyen előkészület az esetleges ilyen jellegü aktusra, smile
2008. 03. 31. hétfő 21:59  #384
Bandur Bandur
Nem nem ez tévedés,ezt már beszélgettük neki a sima szex közben szokottt megjönni a kedve csak ritkán,de nem is erőltetem a dolgot
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 21:51
talán pont ezért ritkán vevő rá
(mármint mert nincs előkészület)
2008. 03. 31. hétfő 21:51  #383
teltcica36 teltcica36
talán pont ezért ritkán vevő rá
(mármint mert nincs előkészület)
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 21:13
Saját részről én szeretm az anális sexet de a partnerem ritkán vevő rá,ezért nálunk nincs is semilyen előkészület az esetleges ilyen jellegü aktusra, smile
2008. 03. 31. hétfő 21:13  #382
Bandur Bandur
2008. 03. 31. hétfő 19:46  #381
MrEnigma MrEnigma
Mindenki úgy fejezi ki magát ahogy tudja. Más kérdés, hogy szinten aluli a műveltség, amin ezt teszi..
2008. 03. 31. hétfő 19:18  #380
szocsy szocsy
Teljesen igazad van. Azért mert itt elmondhat az ember mindent, még nem kell bunkónak lenni.
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 12:28
Szerintem a szokásjog max arra terjed ki, hogy valaki kulturáltan nyilvánítsa ki a vágyat, gondolatait.
Ez vonatkozik a nőkre férfiakra egyaránt.

Attól, hogy anális vagy bármiféle szex a téma még nem kell vulgárisnak lenni. (és ez különösen vonatkozik egy nőre mivel kiábrándító tud lenni)

Az őszinteség nem összekeverendő a vulgaritással.
Itt elég sok nő őszintén nyilatkozik, anélkül hogy hajmeresztő stílusban tenné.

Osztom norah véleményét és kételyét a "hölgy"-el kapcsolatban.

Gondolom off topic hsz-einket valamelyik admin bácsi/néni hamarosan törli. nyes
2008. 03. 31. hétfő 12:28  #379
teltcica36 teltcica36
Szerintem a szokásjog max arra terjed ki, hogy valaki kulturáltan nyilvánítsa ki a vágyat, gondolatait.
Ez vonatkozik a nőkre férfiakra egyaránt.

Attól, hogy anális vagy bármiféle szex a téma még nem kell vulgárisnak lenni. (és ez különösen vonatkozik egy nőre mivel kiábrándító tud lenni)

Az őszinteség nem összekeverendő a vulgaritással.
Itt elég sok nő őszintén nyilatkozik, anélkül hogy hajmeresztő stílusban tenné.

Osztom norah véleményét és kételyét a "hölgy"-el kapcsolatban.

Gondolom off topic hsz-einket valamelyik admin bácsi/néni hamarosan törli. nyes
(Ez egy válasz micicica üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 30. vasárnap 22:23
Lehet, hogy az intelligenciája mögötti buja vad vágyak most egy ilyen topikban fogalmazódhatnak meg. Arra nem gondoltál még, hogy a nőben is ugyanaz a kéj ácsingózik, mint a férfiban, csak a szokásjog tőle elvárja, hogy ne mondja ki? wave
2008. 03. 30. vasárnap 22:39  #378
Ezzel nincs is baj micicica a nőknek is kijár az élvezetből,sőőt..... smile .De férfi létemre se fogalmaznék így smile
2008. 03. 30. vasárnap 22:23  #377
micicica micicica
Lehet, hogy az intelligenciája mögötti buja vad vágyak most egy ilyen topikban fogalmazódhatnak meg. Arra nem gondoltál még, hogy a nőben is ugyanaz a kéj ácsingózik, mint a férfiban, csak a szokásjog tőle elvárja, hogy ne mondja ki? wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 30. vasárnap 19:24
Van ilyen nő, de nem hiszem, hogy ő az lenne... Nem tudom, ennyire alpári egy normális nő nem lehet, de aztán ki tudja, még a végén én gondolom félre... Minden témához beírni, hogy a huszonlócentis barátai, mert nem egy van természetesen smile , szerintem nem egy nőre, vagy legalábbis nem egy intelligens nőre jellemzőek.
S van "férfi" akinek ez tetszik - ez nem őszinteség, hanem közönségesség.
2008. 03. 30. vasárnap 22:05  #376
Norah eggyetértek.Nálam aztán tényleg nincs tabu,de az ilyen viselkedés egy nőtöl eléggé kiábrándító:S
2008. 03. 30. vasárnap 19:37  #375
zsozs70 zsozs70
istennő vagy végre valaki aki kimondaj az öszintét.hora nem kéne rá irigykedned,
/ 63