Nem mindenki egyforma. Én élvezem, nem is akárhogyan, a lényeg az óvatosság és a férfi türelme, odafigyelése.
Igen, az análszexet azért nem lehet "csakúgy" művelni. Egy kis odafigyelés előtte az étkezéssel, illetve előtte az alapos mosakodás elengedhetetlen. Nem is értem azt a kérdésedet, hogy más kimossa-e. Alapvető higénia, és alapvető igény szerintem mindenki részéről. Bármelyik normális szexboltban kapható erre kitalált "készülék", MrEnigma már megelőzött, és igencsak helyesen leírta, hogy van antibakteriális készítmény erre a célra.
Lehet felfogni "alternatív" örömforrásként, én teljes értékű orgazmusnak tudom a sajátomat aposztrofálni, magyarul szokás szerint szétesik a lakás.
Sok helyen olvastam, hogy a nők nagy része csak csiklójuk izgatására éri el orgazmust. Nahát én világosan meg tudom különböztetni, ha a Párom nyelvvel küld el repülni, ha "szokásos" módon elintéz úgy, hogy mozdulni nem tudok, vagy éppen análisan okoz felejthetetlen perceket (najó, negyed-fél órákat
). Ez nálam alapvetően 3 különböző, de mind a maga módján teljes orgazmus.
Persze ezzel egy szóval sem akartam azt sugallni, hogy neked kötelező lenne élvezned, csak hogy lásd, azért ez nem egy élvezhetetlen feladat. (Ez egy válasz picikemucika üzenetére (2008. 03. 15. szombat 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, az análszexet azért nem lehet "csakúgy" művelni. Egy kis odafigyelés előtte az étkezéssel, illetve előtte az alapos mosakodás elengedhetetlen. Nem is értem azt a kérdésedet, hogy más kimossa-e. Alapvető higénia, és alapvető igény szerintem mindenki részéről. Bármelyik normális szexboltban kapható erre kitalált "készülék", MrEnigma már megelőzött, és igencsak helyesen leírta, hogy van antibakteriális készítmény erre a célra.
Lehet felfogni "alternatív" örömforrásként, én teljes értékű orgazmusnak tudom a sajátomat aposztrofálni, magyarul szokás szerint szétesik a lakás.

Persze ezzel egy szóval sem akartam azt sugallni, hogy neked kötelező lenne élvezned, csak hogy lásd, azért ez nem egy élvezhetetlen feladat. (Ez egy válasz picikemucika üzenetére (2008. 03. 15. szombat 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 15. szombat 17:13
Nállam is próbálkozott már a barátom, nem mondom, hogy nem voltam kíváncsi rá hogy milyen, mert akkor hazudnék.. El kezte izgatni ujjal stb és amikor behatolt volna már az elején fájt és gyorsan ki is rántottuk, utánna lassan probálkoztunk de én semmit nem élveztem rajta. A másik, hogy általában azért nem szoktuk belülről kimosni és annak szaga is van ami nem egy kellemes szerintem. Vagy más kimossa? mondjuk fogalmam sincs, hogy lehetne azt kimosni...
"mondjuk fogalmam sincs, hogy lehetne azt kimosni..."
Na amíg nem tudod ne beszélj bugyutaságokat.
Kívül VAN érzőideg, és lehet is élvezni. Szokni kell és kvázi meg kell tanulni. Volt barátnőm, eleinte nem akarta nem is próbálkozhattam aztán idővel egy hirtelen ötletetől vezérelve felkínálta. Persze babaolaj meg lassan, de ment. Először neki fura volt. Aztán idővel elkezdtük gyakrabban cisnálni és rákapott. Nem ez az elsődleges élvezet forrás neki, de ha már kappott a puncija eleget akkor hajlik az elternatív örömökre is.
És volt egy alkalom, hoyg kimosta nekem, hogy gumi nélkül nyugodtan csinálhassuk, ráadásul popsiból akár vissza punciba is. Beöntés. Vett erre a célra egy hüvely irrigátort, meg antibakteriális krémszappant és többször alaposan kiöblítette.
Na én minderről semmit nem tudtam, csak este mikor csábosan kérdezte nem akarom e popsiba? Mondom miért ne, majd akkor tudtam meg hogy ő erre direkt előkészült. Na az egy igencsak emlékezetes este volt.
És hozzátenném, nem a fájdalomtól sikongatott, mikor a popsiban voltam.
Tehát alapvetően kimenet, de alternatív megoldásnak is kiváló, pl. azokon a napokon amikor a mikulás a vendég, és ha a párod ilyenkor nem vágyik punciba (akár gumivel sem!). De mi nem csak akkor csináltuk így.
Olvass utána, próbáld ki és lassan türelemmel kellő mennyiségű síkosítóvsl és talán még magad is rákapsz.
Ja igen nem soktuk kimosni, de ha jobban meggondolod. És ha kimosod attól roszabb nem lesz eü. szempontból. SŐT!
(Ez egy válasz picikemucika üzenetére (2008. 03. 15. szombat 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Na amíg nem tudod ne beszélj bugyutaságokat.
Kívül VAN érzőideg, és lehet is élvezni. Szokni kell és kvázi meg kell tanulni. Volt barátnőm, eleinte nem akarta nem is próbálkozhattam aztán idővel egy hirtelen ötletetől vezérelve felkínálta. Persze babaolaj meg lassan, de ment. Először neki fura volt. Aztán idővel elkezdtük gyakrabban cisnálni és rákapott. Nem ez az elsődleges élvezet forrás neki, de ha már kappott a puncija eleget akkor hajlik az elternatív örömökre is.
És volt egy alkalom, hoyg kimosta nekem, hogy gumi nélkül nyugodtan csinálhassuk, ráadásul popsiból akár vissza punciba is. Beöntés. Vett erre a célra egy hüvely irrigátort, meg antibakteriális krémszappant és többször alaposan kiöblítette.
Na én minderről semmit nem tudtam, csak este mikor csábosan kérdezte nem akarom e popsiba? Mondom miért ne, majd akkor tudtam meg hogy ő erre direkt előkészült. Na az egy igencsak emlékezetes este volt.

És hozzátenném, nem a fájdalomtól sikongatott, mikor a popsiban voltam.
Tehát alapvetően kimenet, de alternatív megoldásnak is kiváló, pl. azokon a napokon amikor a mikulás a vendég, és ha a párod ilyenkor nem vágyik punciba (akár gumivel sem!). De mi nem csak akkor csináltuk így.
Olvass utána, próbáld ki és lassan türelemmel kellő mennyiségű síkosítóvsl és talán még magad is rákapsz.
Ja igen nem soktuk kimosni, de ha jobban meggondolod. És ha kimosod attól roszabb nem lesz eü. szempontból. SŐT!
(Ez egy válasz picikemucika üzenetére (2008. 03. 15. szombat 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 15. szombat 17:13
Nállam is próbálkozott már a barátom, nem mondom, hogy nem voltam kíváncsi rá hogy milyen, mert akkor hazudnék.. El kezte izgatni ujjal stb és amikor behatolt volna már az elején fájt és gyorsan ki is rántottuk, utánna lassan probálkoztunk de én semmit nem élveztem rajta. A másik, hogy általában azért nem szoktuk belülről kimosni és annak szaga is van ami nem egy kellemes szerintem. Vagy más kimossa? mondjuk fogalmam sincs, hogy lehetne azt kimosni...
Szerintem a fenékluk egy kimenet, és sokan bemagyarázzák maguknak, hogy élvezik ezt. Az nem arra való, ami arra való az a punci.. (sztem)
Lehet, hogy neked lesz igazad. Menet közben már ő mondta, hogy legyen meg "ott"
Kívánta. Egyébként igaz az nagyon is amit sokan mondanak: CSAK FINOMAN!
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 03. 05. szerda 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)

2008. 03. 05. szerda 09:09
Meg tudom érteni, hogy ha csak ilyen lassan állt rá a behatolásra, akkor a folydolgáló anyag is zavarta. Ami nem megy, nem kell erőltetni, de van egy érzésem, hogy egyszer még talán erre is rá fog kapni egy jó pillanatában.
háát az anális sexnél vigyázni kell és több odafigyelés kell mint a puncinál,mivel azért a punci tágulékonyabb szerv mint a posi!több ujjazás aki benne van nyalás kell hozzá rendesen!mi elöször igy csináltuk és a párom nem panaszkodott mivel rendesen ki lett tágitva és élvezte utána meg már követelte hogy csináljuk a dolgot!

Tényleg ne vedd sértésnek, mert semmilyen rossz szándék nincs bennem, és megalázni se akarlak, csak a saját érdekedben meg a csaj érdekében mondom: ha komolyan felvetődik benned egy ilyen kérdés, akkor szerintem inkább várj az ilyesmivel, mert valószínűleg egyikőtöknek sem lesz túl jó.
(Ez egy válasz Zlatibor üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 01:14), amit ide kattintva olvashatsz)

2008. 03. 06. csütörtök 01:14
érdekelne h számít e az vmit a behatolásnál h a csajnak le van e borotválva a popsija v nincs?!könnyebben megy úgy ha csupasz??
Nem ez a lényeg. Nyalni, puszilgatni jobb, ha csupasz, meg szebb is, de használj síkosítót, van spéci análra való is dögivel és szépen, lassan, fokról fokra tágítva, és semmi hirtelen mozdulat, főleg nem egyből tövig, mert neki (is) a külső részen vannak az érzékelő idegek. Mégha neked az lenne a legjobb, ha tövig és adj neki.
(Ez egy válasz Zlatibor üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 01:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 06. csütörtök 01:14
érdekelne h számít e az vmit a behatolásnál h a csajnak le van e borotválva a popsija v nincs?!könnyebben megy úgy ha csupasz??
Meg tudom érteni, hogy ha csak ilyen lassan állt rá a behatolásra, akkor a folydolgáló anyag is zavarta. Ami nem megy, nem kell erőltetni, de van egy érzésem, hogy egyszer még talán erre is rá fog kapni egy jó pillanatában.
(Ez egy válasz koma99 üzenetére (2008. 03. 04. kedd 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 04. kedd 17:20
Sziasztok! Némi "tapasztalatot" szeretnék átadni nektek.
Már jóideje foglalkoztat az anális sex. Párom kezdetben nem díjazta az ötletet. Szépen fokozatosan próbáltam rábeszélni. Először megbeszéltük szóban (elutasította). Aztán egy együttlét alkalmával csak az ujjammal simogattam "ott". Furcsa mód meglepően jó volt neki. Kb fél évig csináltuk ilyen módszerrel (ne mindig persze). Rájöttünk hogy orgazmus közben nem szereti, ha ott van a kezem és simogatja. Finom behatolás is csak kb 3 hónap után történt az ujjam hegyével.
A múlt héten viszont megtörtént a behatolás is. Próbáltam kicsit ujjal tágítani, de azt nem engedte. Élvezte ahogy a farkam vége dörzsölődik a lukhoz. Aztán egyszer csak bent volt, ő kérte.
Egy hibát elkövettünk: kérte, hoyg élvezzek a fenekébe. Később az együttlét után mondta, hogy nagyon kellemetlen érzés ahogy folyik a fenekéből az anyag. Ott többet nem élvezek el.
Összességében:
Fokozatosan próbáltam rávenni a dolgokra.
Csak akkor próbálkoztam amikor Ő is vevő volt rá.
Nekünk ez a fenékbe élvezés nagyon nem jött be.
Már jóideje foglalkoztat az anális sex. Párom kezdetben nem díjazta az ötletet. Szépen fokozatosan próbáltam rábeszélni. Először megbeszéltük szóban (elutasította). Aztán egy együttlét alkalmával csak az ujjammal simogattam "ott". Furcsa mód meglepően jó volt neki. Kb fél évig csináltuk ilyen módszerrel (ne mindig persze). Rájöttünk hogy orgazmus közben nem szereti, ha ott van a kezem és simogatja. Finom behatolás is csak kb 3 hónap után történt az ujjam hegyével.
A múlt héten viszont megtörtént a behatolás is. Próbáltam kicsit ujjal tágítani, de azt nem engedte. Élvezte ahogy a farkam vége dörzsölődik a lukhoz. Aztán egyszer csak bent volt, ő kérte.
Egy hibát elkövettünk: kérte, hoyg élvezzek a fenekébe. Később az együttlét után mondta, hogy nagyon kellemetlen érzés ahogy folyik a fenekéből az anyag. Ott többet nem élvezek el.
Összességében:
Sziasztok! Némi "tapasztalatot" szeretnék átadni nektek.
Összességében:
Összességében:
drágáim! ha segíteni akartok, akkor írjatok az anális szex praktikáiról...ha nem, akkor ne szóljatok be, mert morcos lesz a néni
az én dolgom, hogy tájékoztassam a hsz írás módjáról, a ti dolgotok az, hogy segítsetek neki a témával kapcsolatban...majd én figyelmeztetem, és tiltom, ha nem ért a szép szóból...ne kelljen már offolnom minden topicban utánatok
további megjegyzés, panasz helye a moderátor fogadó

az én dolgom, hogy tájékoztassam a hsz írás módjáról, a ti dolgotok az, hogy segítsetek neki a témával kapcsolatban...majd én figyelmeztetem, és tiltom, ha nem ért a szép szóból...ne kelljen már offolnom minden topicban utánatok

további megjegyzés, panasz helye a moderátor fogadó
"A kloáka a bélcsőnek valamint a húgy és nemi szerveknek közös kivezetője. ..."
szóval valószínű mrsecret-nek ilyenje nincs
esetleg nem lacza90 vagy, fantasztikus ötlettől vezérelve új reggel? (Ez egy válasz pullo üzenetére (2008. 03. 02. vasárnap 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
szóval valószínű mrsecret-nek ilyenje nincs
esetleg nem lacza90 vagy, fantasztikus ötlettől vezérelve új reggel? (Ez egy válasz pullo üzenetére (2008. 03. 02. vasárnap 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm szépen a felajánlást,igazán kedves tőled!
Bennem nincs harag,de hogy te mérges vagy azt megértem,de hát a fóromokba többet kell írni,látod a kedves Adminunk össze is vonta a kérdéseidet.
Köszönd meg neki,legyél illedelmes kisfiú!
Látod legalább a lebaszásoddal szereztél újabb 3 pontot!
Szép napot kedves pullo
(Ez egy válasz pullo üzenetére (2008. 03. 02. vasárnap 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Bennem nincs harag,de hogy te mérges vagy azt megértem,de hát a fóromokba többet kell írni,látod a kedves Adminunk össze is vonta a kérdéseidet.
Köszönd meg neki,legyél illedelmes kisfiú!
Látod legalább a lebaszásoddal szereztél újabb 3 pontot!
Szép napot kedves pullo

Berakhatod a farkam a kloákádba!!!!
(Ez egy válasz MrSecret üzenetére (2008. 03. 02. vasárnap 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Kösz Prune!
Most jól leégettél
Most jól leégettél

Látomásom van!
Egy újabb pontvadászt látok!

Segítek a kérdések írásában :
Melyik napszakban könnyebb a behatolás?
Melyik a seggluk a sok luk közül?
Fájni fog a behatolás?
Akkor elhinnénk,hogy segítségért fordultál hozzánk,ha 5 szónál többet írnál és azt is egy üziben.
segítsetek hogy hangolódjunk rá a párommal az anális sexre,kezdéstől a végéig.köszi
ovszerrrel könnyeb a behatolás?
melyik pózban könnyeb a behatolás?
összevontam a hszeket:prune
ovszerrrel könnyeb a behatolás?
melyik pózban könnyeb a behatolás?
összevontam a hszeket:prune
gyerekek!
nagyon dícséretes, hogy megvéditek teltcicát, hiszen az egyik legkellemesebb fórumozónk (minden szempontból)...de basszus! most mindenkit tiltsak egy olyan luser miatt, mint lacza90? mert elméletileg offoljátok a topicot, még akkor is, ha igazatok van
kérek mindenkit, hogy a személyes vitákat intézze a dühöngőben
takarítás később
nagyon dícséretes, hogy megvéditek teltcicát, hiszen az egyik legkellemesebb fórumozónk (minden szempontból)...de basszus! most mindenkit tiltsak egy olyan luser miatt, mint lacza90? mert elméletileg offoljátok a topicot, még akkor is, ha igazatok van

kérek mindenkit, hogy a személyes vitákat intézze a dühöngőben
takarítás később
a hellokitti a nap poénja
és vesszenek a popsibuksik
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 03. 02. vasárnap 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
és vesszenek a popsibuksik

2008. 03. 02. vasárnap 13:28
Bizony, tényleg vannak itt olyan barmok, akiknek az anális szex egyenlő az orálszexszel, mert annyira popófejek, hogy úgy mondjam. És ez még a topik címébe is belefér. A hellókittis beszólás meg egyenesen telitalálat, nekem is bejön!