Sziasztok!Basszus megszünt a popsinyaló fórum:-(
Mondjuk ez a forum is magába foglalja az anális szexnek azt a részét is.
Mondjuk ez a forum is magába foglalja az anális szexnek azt a részét is.

...valamit Félreérthettél...az eslő sorok egy ismerősöm nejéről szólnak....
Nálunk az anális szex kizárólag a nejem popsijára koncentrálódik...
...az én seggem tabu...
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 01. 30. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk az anális szex kizárólag a nejem popsijára koncentrálódik...

...az én seggem tabu...

2008. 01. 30. szerda 09:46
A nejednek teljesen igaza van. Ha már ők kibírják, akor mi, erős férfiak, szintén kibírhatjuk, nem? Sztem nincs ebben semmi gáz.
nekem most egy nagyon új és nagyon fiatal kis csajszi a barátnőm, akinek még abszolút szűk és szűz a popsilyuka... egyszerűen nem győzöm csodálni, hogy mennyire érintetlen és finom kis ánusza van! baromi jó dolog csókolni és puszilgatni, a puncijától végignyalni a derekáig az egész seggecskéjét!!! ami viszont az anális kinyitogatását illeti: hát nem is tudom... még az is lehet, hogy egyelőre beérem csak a puncijával (és a gyönöyrűséges kis szájával
) azért a jót is meg lehet ám unni... és egyszerűen sajnálom elrontani és munkára fogni ezt a tökéletesen feszes végbélnyílást...

A nejednek teljesen igaza van. Ha már ők kibírják, akor mi, erős férfiak, szintén kibírhatjuk, nem? Sztem nincs ebben semmi gáz.
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 01. 28. hétfő 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 28. hétfő 16:00
Egy ismerősöm mesélte, hogy rá akarta venni a nejét az anális szexre, mire anya azt montda..."ha elöbb kipróbálod milyen, amikor téged fenékbe dugnak, akkor majd én is hagyom magam..."
Szerencsére ilyen szempontból szerencsésnek mondhatom magam, mert a nejem nagyon szereti és élvezi az anális szexet...(sajna más téren vannak problémák...)...ezt egyfajta "kárpótlásnak" tekintem ilyettén formában a sors részéről...
Ami fontos, a nagyfokú odafigyelés...megfelelő síkosítás...
Szerencsére ilyen szempontból szerencsésnek mondhatom magam, mert a nejem nagyon szereti és élvezi az anális szexet...(sajna más téren vannak problémák...)...ezt egyfajta "kárpótlásnak" tekintem ilyettén formában a sors részéről...

én nem szeretem ha a pasim a seggemmel akar el lenni és nem is szeretném én se neki!
egyáltalán nincs más beütésem,egyszerüen csak szeretem ha a barátnőm játszk a fenekemmel,nagyon meg szokta dugni, és ő is élvezi, akkor mi ebben a rossz?
Nem vagy te egy kicsit férfisoviniszta?!?
Hát én pedig teljese hetero ffi vagyok,és szeretem,ha a barátnőm ott játszik hátul velem...!

Dehogy.Gondolj a prosztatamasszázsra
azt állítólag szeretik a ffiak---ahhoz pedig az anális szex "szükséges"

Így van, jól beszéltek srácok. Nincs bennem semmi homo beütés.
Egy ismerősöm mesélte, hogy rá akarta venni a nejét az anális szexre, mire anya azt montda..."ha elöbb kipróbálod milyen, amikor téged fenékbe dugnak, akkor majd én is hagyom magam..."

Köszi, ugyanez a véleményem. Pasi létemre szeretem, ha hátul matat a párom, de semmilyen homo beütés nincs bennem.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 28. hétfő 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 28. hétfő 10:13
miért lenne "más" beütése??? mennyivel odavalóbb egy nő fenekébe egy farok, mint egy férfi fenekébe egy vibrátor??
ebből a szemszögből ugyanolyan rendellenes mindkettő...a szexben bármi megengedett, ha mindkét fél örömére szolgál...semmi köze a nemi hovatartozásnak ehhez
ebből a szemszögből ugyanolyan rendellenes mindkettő...a szexben bármi megengedett, ha mindkét fél örömére szolgál...semmi köze a nemi hovatartozásnak ehhez
miért lenne "más" beütése??? mennyivel odavalóbb egy nő fenekébe egy farok, mint egy férfi fenekébe egy vibrátor??
Ártalmas lehet az anál ha 1 hétem mondjuk 3X csináljuk????????????? Akár a barátnőmnek akár nekem ugyanis ő is megszokott dugni engem (vibrivel)??
ÍRJATOK
Kösszi
ÍRJATOK
Kösszi
igen én is imádom dugni a férjemet és nagyon élvezi
(Ez egy válasz Kukislány üzenetére (2008. 01. 26. szombat 01:28), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Kukislány üzenetére (2008. 01. 26. szombat 01:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 26. szombat 01:28
Sziasztok! Én fiu vk, és a barátnőmmel gyakran játszunk anális játékokat, az én örömömre! Vibrátorral szokta megdugni a seggem! Ez vmi elképesztő élnény,ahogy a 20cmes vibrit bedugja a seggembe! És közbe teljesen megaláz!(DOMINA) Vkinek van hasonló élménye?
Sziasztok! Én fiu vk, és a barátnőmmel gyakran játszunk anális játékokat, az én örömömre! Vibrátorral szokta megdugni a seggem! Ez vmi elképesztő élnény,ahogy a 20cmes vibrit bedugja a seggembe! És közbe teljesen megaláz!(DOMINA) Vkinek van hasonló élménye?
ha a lány ajánlja fel először mert kiváncsi rá akkor is az a lényeg ,hogy tiszteld a másikat és finoman érj el addi hogy a popsiba teszed a szerszámodat! kényeztesd először a nyelveddel ,kezeddel,ha van használj izgató krémet is ! fontos hogy nedves legyen mivel könnyebben behatolhatsz! Kívánok mindenkinek nagyon sok anális élvezetet !!!
meg lehet szokni, ha eleget gyakoroljátok. utána ez már természetesnek tűnik, nem érezni ennek a hátrányát. először nekem is furi volt.ma már nem......

Igazából én is felvetettem a témát a barinőm előtt,de ő mereven elzárkózott ez elől
De azt hiszem,hogy rá fogom tudni vezetni az elhangzottak alapján
hihihi.Mindenkinek jó popó sexet kívánok!!!

Köszike!!! Megfogadjuk, hogy sokat csináljuk!!! Ugye Skacok!!!