Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

"Próbálni már próbáltuk háromszor is, de valahogy nem jön be."
"Én sem nagyon rajongtam először az ötletért"
"Elég bizarr érzés volt, aztán rákaptam az ízére."
"Most meg már térden állva könyörgök érte."
"Csak türelemmel, szép finoman Fiúk, elsőre szerintem senkinek sem az az eget rengető érzés, de ha jól csináljátok, le sem fogjátok tudni vakarni az asszonyt."
"Kipróbáltam jó párszor. Hát annyira nem élveztem"
"Ha kellően elengeded magad és bízol a partneredben, akkor ugyanolyan jó lehet."

Az eddigi hozzászólások

2007. 11. 20. kedd 08:33  #194
madman71 madman71
Ez azért ott van a szeren!KIrály! eljen
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 11. 20. kedd 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 20. kedd 00:47
igen zozozoe, termeszetesen ettöl is teherbe lehet esni, ugyanugy mint az oralis sextöl is, ha a nöd lenyeli!termeszetesen mas mechanizmuson keresztül, ami ugye tul.keppen nem lenyeges, ha a vegeredmenyt nezzük!
analis sexnel ugyanis az anusba lövellt spermiumokat tartalmazo ondo, ha az ampullat a vegbeltöl hatarolo redö, az un. Plica transversa ampullae recti föle erkezik, a vekony nyalkahartya es kötöszövetnek köszönhetöen, ahol köztudottan nagy kation-anion-csatornak, natrium-kalium-transzporterek, azaz nem elektromos vezerlesü ioncsatornak- non-voltage gated channels, vannak, permealodni tud a douglas-üregbe, ahonnet kis szerencsevel a meh myometrium reszet attörve fel tud jutni a petevezetekeken keresztül a petesejtig,h azt megtermekenyitse. szal oralis es analis sexet csak ovszerrel, ha nem akarsz apuka lenni!
u.i.: mondd csak, te tenyleg ennyire hülye vagy??? hany eves vagy egyaltalan, analis sextöl teherbe esni? 14 eves felvilagositatlan kisfiu vagyai...
2007. 11. 20. kedd 07:05  #193
schmijan schmijan
worship eplus2 eljen
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 11. 20. kedd 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)
igen zozozoe, termeszetesen ettöl is teherbe lehet esni, ugyanugy mint az oralis sextöl is, ha a nöd lenyeli!termeszetesen mas mechanizmuson keresztül, ami ugye tul.keppen nem lenyeges, ha a vegeredmenyt nezzük!
analis sexnel ugyanis az anusba lövellt spermiumokat tartalmazo ondo, ha az ampullat a vegbeltöl hatarolo redö, az un. Plica transversa ampullae recti föle erkezik, a vekony nyalkahartya es kötöszövetnek köszönhetöen, ahol köztudottan nagy kation-anion-csatornak, natrium-kalium-transzporterek, azaz nem elektromos vezerlesü ioncsatornak- non-voltage gated channels, vannak, permealodni tud a douglas-üregbe, ahonnet kis szerencsevel a meh myometrium reszet attörve fel tud jutni a petevezetekeken keresztül a petesejtig,h azt megtermekenyitse. szal oralis es analis sexet csak ovszerrel, ha nem akarsz apuka lenni!
u.i.: mondd csak, te tenyleg ennyire hülye vagy??? hany eves vagy egyaltalan, analis sextöl teherbe esni? 14 eves felvilagositatlan kisfiu vagyai...
2007. 11. 20. kedd 06:51  #192
MmePrune MmePrune VIP Admin
az elejét olvasva már majdnem elhittem, annyira tudományos voltál balu nyes vigyor2 hehe
"ahonnet kis szerencsevel a meh myometrium reszet attörve fel tud jutni a petevezetekeken keresztül a petesejtig,h azt megtermekenyitse."

ez nagyon ilyen volt: eljen eljen
2007. 11. 20. kedd 00:47  #191
Doctorbalu Doctorbalu
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (43750)
2007. 11. 19. hétfő 23:48
sziaszok szerintem az anális sex igen joo én rendszeresen teszm nőmmel!!! csak az a problémám h nem tudom igazán hogy itt is teherbe lehet e esni!!! erre örülnék ha vkimonddana vmit, mert nem találtam erre sehol semmit!!! előre is köszi
2007. 11. 19. hétfő 23:48  #190
Törölt felhasználó (43750)
sziaszok szerintem az anális sex igen joo én rendszeresen teszm nőmmel!!! csak az a problémám h nem tudom igazán hogy itt is teherbe lehet e esni!!! erre örülnék ha vkimonddana vmit, mert nem találtam erre sehol semmit!!! előre is köszi
2007. 11. 02. péntek 15:41  #189
julius11 julius11
hát ez érdekes,
nekem vol olyan lányismerösöm, akiröl azt hittem elöször, hogy frigid.meg sem mozdult az elsö szex alatt.
Másodszorra bedugtam a kisujjamat a hátsó bejáratba. ekkor robbant. Ezután minden lehetö helyzetben megdugtama popsiját. črdekes módon a posi kurás után, amásodik menetben a punciban is volt orgazmusa. De elöször mindig ott kellett elkezdeni. Ja , és nem volt sem aranyér sem repedés az börön az izomgyürü körül, sikositani sem mindig kellett. Többszáz sggbekuki után is szüzies volt a rozetta. Ilyen alkat volt. Azóta sem találkoztam hasonlóval.
2007. 11. 02. péntek 14:18  #188
yanee84 yanee84
ja,jó neked, hogy csak most szembesülsz ezzel. de azért a lányokat sem kell sajnálni annyira
2007. 11. 02. péntek 12:55  #187
szex123 szex123 VIP
Én sem így működök, és akinek nem inge ne vegye magára, csak most szembesültem a ténnyel, hogy rengetegen meg így működnek...
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 11. 02. péntek 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 02. péntek 10:52
kikérem magamnak,hogy engem általánosítsanak!!! én nem így működök.
2007. 11. 02. péntek 10:52  #186
yanee84 yanee84
kikérem magamnak,hogy engem általánosítsanak!!! én nem így működök.
(Ez egy válasz szex123 üzenetére (2007. 11. 02. péntek 03:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 02. péntek 03:44
Ne légy már ekkora gerinctelen tapló...
Ha szereted a bnőd akkor süllyedj el, és eléggé sajnálom őt, ha meg nem, akkor meg miért vagy vele??
Csak nálam van ez hogy kicsit nagyon kibukok egy ilyesfajtán?: "Barátnőm van, meg akarom csalni, dugni akarok, dugni dugni dugni..."
Elszomorító hogy a nőknek minden alapja megvan arra, hogy leírja és általánosítsa a férfiakat szex téren. Ezek miatt a f*szok miatt, akikkel tele a világ.
2007. 11. 02. péntek 03:44  #185
szex123 szex123 VIP
Ne légy már ekkora gerinctelen tapló...
Ha szereted a bnőd akkor süllyedj el, és eléggé sajnálom őt, ha meg nem, akkor meg miért vagy vele??
Csak nálam van ez hogy kicsit nagyon kibukok egy ilyesfajtán?: "Barátnőm van, meg akarom csalni, dugni akarok, dugni dugni dugni..."
Elszomorító hogy a nőknek minden alapja megvan arra, hogy leírja és általánosítsa a férfiakat szex téren. Ezek miatt a f*szok miatt, akikkel tele a világ.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 01. csütörtök 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (100460)
2007. 11. 01. csütörtök 23:25
Sziasztok.Zolka vagyok.Én is eljutottam az ujjazásig,de a bnöm tovább nem engedi.Szivesen kiprobálnám,ha találnék borsodi lány,párt
2007. 11. 01. csütörtök 23:41  #184
dianna1975 dianna1975
Én is csináltam már ,és elé sokszor .Mostanra már nagyon jo elszoktam élvezni is.
2007. 11. 01. csütörtök 23:25  #183
Törölt felhasználó (100460)
Sziasztok.Zolka vagyok.Én is eljutottam az ujjazásig,de a bnöm tovább nem engedi.Szivesen kiprobálnám,ha találnék borsodi lány,párt
2007. 11. 01. csütörtök 21:18  #182
Vilibácsi Vilibácsi
Én már próbáltam, de a lány azt mondta hogy akkor engedi ha ő is csinálhatja nekem. Egy tollal csinálta és nekem jó volt és utána persze neki is, azóta egymásnak szoktuk csinálni
2007. 10. 26. péntek 09:26  #181
hhubo hhubo
Sziasztok! Én eddíg egyszer próbáltam a párommal.. Nálunk az a baj hogy ez szerintem csak engem izgat. Az egyetlen alkalommal amikor végül kipróbáltuk, előtte sokáig izgattam. Egy és két ujjal is élvezte a lány,egyre mélyebre és gyorsabban akarta, de amikor a rendes behatolásra került a sor, azonnal abba kellett hagyni mert fájt neki. Pedig nem erőltettem, síkosító is volt bőven, és még vastagnak sem vagyok mondható. Azóta nem engedi meg, még a "közelébe se mehetek". Szerintetek hogyan lehetne rávenni az újbóli próbálkozásokra? Biztos vagyok benne hogy ha az ujjamat élvezte, akkor ezt is élvezné...(előbb utóbb)
2007. 10. 23. kedd 02:37  #180
j j
nekünk meg egész eccerűen becsusszant.. és nagyonjó volt, ő is élvezte. máskülönben sosem hittem volna h kipróbálom. mert ez olyan öncélú férfiélvezetnek tűnt... én azt akarom h a párm is moinidg élvezze. és így is volt smile
2007. 10. 08. hétfő 09:49  #179
Törölt felhasználó (89109)
ja és iszonyat jó&5letes a nicked hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 05. péntek 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (34131)
2007. 10. 05. péntek 08:19
az mindig a legizgalmasabb és legszebb egy anál-szűztelenítésben, amikor a kislány már kezdi élvezni a dolgot, de még nem jutottunk el a tulajdonképpeni behatolásig. amikor már előzékenyen szétfeszíti a seggecskéjét és hagyja, hogy nyaljam és ujjazzam a finom, feszes kis ánuszát. amikor már tudja, hogy nincs szabadulás, mert előbb vagy utóbb úgyis felnyársalom, de még játszik velem, hogy egyre jobban és jobban, egyre őrültebben kívánjam a seggecskéjét. és közben ő is tanul, apránként megtanulja érezni és élvezni a popsijával való őrjítően finom foglalkozást.
a lányok általában először nem is értik, hogy miért nem elég csak a puncikájuk, no meg a szájuk, mit és miért akarok a végbélnyílásukkal. és ezt kell megtanítani nekik, hogy ez a nyílás is egy abszolút természetes és finom kis bejárat a testükbe, ami ha ügyesen van előkészítve, akkor egész különleges gyönyörökkel tud szolgálni.
azt mondta egyszer az egyik csajom, hogy sohasem érezte még magát annyira kiszolgáltatottnak és védtelennek, mint amikor először hatoltam be az ánuszába, viszont éppen azért, mert szeretett és megbízott bennem, ez az érzés végtelenül izgalmas és jó is volt. mert tudta és érezte is, hogy ez az alkalom valami egészen különös és szokatlan lesz, ugyanakkor azt is tudta, hogy értő kezek között van a teste és azon belül is a kicsi popsija, tehát nyugodtan és ellazultan várhatta, hogy én, a hím, kedvemre magamévá tegyem.
2007. 10. 08. hétfő 09:48  #178
Törölt felhasználó (89109)
Nekem is hasonló élményekben van,volt,lesz részem beka3 Úgy látszik van még aki ért a nőkhöz wink nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 05. péntek 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (34131)
2007. 10. 05. péntek 08:19
az mindig a legizgalmasabb és legszebb egy anál-szűztelenítésben, amikor a kislány már kezdi élvezni a dolgot, de még nem jutottunk el a tulajdonképpeni behatolásig. amikor már előzékenyen szétfeszíti a seggecskéjét és hagyja, hogy nyaljam és ujjazzam a finom, feszes kis ánuszát. amikor már tudja, hogy nincs szabadulás, mert előbb vagy utóbb úgyis felnyársalom, de még játszik velem, hogy egyre jobban és jobban, egyre őrültebben kívánjam a seggecskéjét. és közben ő is tanul, apránként megtanulja érezni és élvezni a popsijával való őrjítően finom foglalkozást.
a lányok általában először nem is értik, hogy miért nem elég csak a puncikájuk, no meg a szájuk, mit és miért akarok a végbélnyílásukkal. és ezt kell megtanítani nekik, hogy ez a nyílás is egy abszolút természetes és finom kis bejárat a testükbe, ami ha ügyesen van előkészítve, akkor egész különleges gyönyörökkel tud szolgálni.
azt mondta egyszer az egyik csajom, hogy sohasem érezte még magát annyira kiszolgáltatottnak és védtelennek, mint amikor először hatoltam be az ánuszába, viszont éppen azért, mert szeretett és megbízott bennem, ez az érzés végtelenül izgalmas és jó is volt. mert tudta és érezte is, hogy ez az alkalom valami egészen különös és szokatlan lesz, ugyanakkor azt is tudta, hogy értő kezek között van a teste és azon belül is a kicsi popsija, tehát nyugodtan és ellazultan várhatta, hogy én, a hím, kedvemre magamévá tegyem.
2007. 10. 07. vasárnap 10:36  #177
kukacocska kukacocska
az ujazasig eljutotunk de tobb nem akar osszejoni,azt elvezuk de utana zarul a kapu
2007. 10. 07. vasárnap 10:22  #176
Törölt felhasználó (101243)
Ez teljesen így van, pontosan tökéletes oda, de természetesen ügyesen használva bárhova. nyes
Én tudom, persze, egyéntől függ, de én azt mondom fiúk: használni tudni kell! Senki ne ringassa magát abba a hitbe, hogy nem számít a méret, mert igenis VALAMIT számít. Valamit. Aztán maga a jó szex annyi összetevőből áll, hogy ez csak egy a mondjuk legalább 6-7 szempontból... Nem bírom az olyan nagyképű alakokat, akik azt hiszik, azért van ekkora meg akkora farkuk (márha igaz ugye a dolog, merthát itt mégis bárki bármit mondhat), mert bizony ők szívós munkával, tudatosan ekkorára növesztették. crazya Miközben ez mindenkinek egy adottság, és cseppet sem tehet róla. Azzal kell kitűnően dolgozni, amitek van. wink
(Ez egy válasz Aliszultan üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 07. vasárnap 09:43
Enyém pont popsiban való méret! 14*4! Nagyon kellemes! wink
2007. 10. 07. vasárnap 09:43  #175
Aliszultan Aliszultan
Enyém pont popsiban való méret! 14*4! Nagyon kellemes! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 06. szombat 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (101243)
2007. 10. 06. szombat 22:00
Nadehátugye... smile Köszönöm a moderátoroknak, úgy látszik, itt nem csak dísznek van a három felkiáltójeles gomb. Csak a későn érkezőknek: "megkúrlak" fantáziadús nevű internetező kartárs kifejtette, hogy 25cm-es és 6 cm vastag farkát nem bírja befogadni szegény pára képzeletbeli barátnője smile úgyhogy felajánlotta a közösbe eme míves szerszámot, ennél kissé pruitánabb megfogalmazásban.
Nah, ennnyi off-ot a topicban, és most vissza a lényeghez! nyes
/ 63