Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

"Próbálni már próbáltuk háromszor is, de valahogy nem jön be."
"Én sem nagyon rajongtam először az ötletért"
"Elég bizarr érzés volt, aztán rákaptam az ízére."
"Most meg már térden állva könyörgök érte."
"Csak türelemmel, szép finoman Fiúk, elsőre szerintem senkinek sem az az eget rengető érzés, de ha jól csináljátok, le sem fogjátok tudni vakarni az asszonyt."
"Kipróbáltam jó párszor. Hát annyira nem élveztem"
"Ha kellően elengeded magad és bízol a partneredben, akkor ugyanolyan jó lehet."

Az eddigi hozzászólások

2007. 08. 23. csütörtök 20:27  #114
Törölt felhasználó (17913)
anál naná, nagyon jo csak előkészitést igányel
2007. 08. 23. csütörtök 13:38  #113
kutya2 kutya2
Engem is nagyon izgat a téma, de -mivel a Párom kategórikusan elzárkózik tőle- még sosem próbáltam....
(és ha így megy tovább, asszem' nem is fogom...)
2007. 08. 21. kedd 11:47  #112
irisz1 irisz1
worship valóban izgi,de a párom csak vibrivel hajlandó mert jobban szerti a puncit én nőként nem tudom rávezetni neki mikéne hogy jólegyen az én örömömön kívül.
2007. 08. 20. hétfő 18:30  #111
marsmanó marsmanó
Én minden barátnőmet rátudtam venni az anális sexre.Volt ahol több enerrgiába került és sok sok meghitt eggyüttlétbe, de aztán mindannyian belejöttek smile Később mind hálás volt nekem mert még nőiesebbnek érezték magukat és teljesebbnek érezték a sexuális kultúrájukat.
2007. 08. 20. hétfő 07:05  #110
Törölt felhasználó (86984)
Te ...!
Itt sokan alig várják, hogy megkapják, neke felajánlják, és nem akarod?
Közben minden meg fog oldódni.
Ha nem megy, akkor meg sokan vagyunk, akik szívesen besegítenek.
(Ez egy válasz Antika... üzenetére (2007. 08. 20. hétfő 02:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 20. hétfő 02:51
sziaaztok smile a barátnőm szeretné kipróbálni de én tartok kicsit tőle..engem zavar ez a tisztálkodós része.ilyen pumpával ki lehet ugy tisztitnai,hogy utána ne érezzem,ami ki is jön onnan? smile ) tartok ettől...már kérte a popsinyalást is,de inkább az elülső tájék ami izgat smile remélem,h aki már prbóálta rá tudna venni,ha már a kicsimnek nem sikerült..tapasztalatlanok vagyunk:(
köszi!!!
2007. 08. 20. hétfő 02:51  #109
Antika... Antika...
sziaaztok smile a barátnőm szeretné kipróbálni de én tartok kicsit tőle..engem zavar ez a tisztálkodós része.ilyen pumpával ki lehet ugy tisztitnai,hogy utána ne érezzem,ami ki is jön onnan? smile ) tartok ettől...már kérte a popsinyalást is,de inkább az elülső tájék ami izgat smile remélem,h aki már prbóálta rá tudna venni,ha már a kicsimnek nem sikerült..tapasztalatlanok vagyunk:(
köszi!!!
2007. 08. 17. péntek 15:04  #108
yorka yorka
Négy éve vagyok együtt a párommal, aki már a feleségem is, és körülbelül egy éve kezdtem el forszírozni az anális témát. Egészen eddig teljesen elzárkozott a szex eme formájától, maximum csak simogatni hagyta a popsija környékét. Tegnap viszont legnagyobb meglepetésemre hagyta, hogy bedugjam az egyik ujjamat, miközben a péniszem a puncijában járt ki-be. Hatalmas élvezés lett a vége mindkettőnk részéről! Teljesen fel vagyok dobva, és úgy érzem ez még csak az első lépés volt. Már kinéztem az ajándékát a legközelebbi szülinapjára...

Szóval ne keseredjen el senki, akinek nem engedi a párja; a kitartó próbálkozás, a bizalom és a szeretet meghozzák a sikert!
2007. 07. 30. hétfő 15:48  #107
Krok486 Krok486
igen, a fokozatosság meg az ellazulás. A legfontosabb, hogy előtte töltsetek együtt néhány nyugodt órát - forró fürdő, vacsora szolidan, stb. Aztán próbálkozni, majd beszámolni... smile
2007. 07. 30. hétfő 14:54  #106
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Szegény kutya csak sajnálni tudom,Miért nem próbálod egy férfival?vagy valami segédeszközel?
2007. 07. 29. vasárnap 16:49  #105
gorbesrac gorbesrac VIP
Szia! Előre is bocsi, ha nem mondok újat. smile Segédeszköz? Anális síkosító, óvszer, néhány ujj.
Lehet óvszer nélkül is, de ha a párod az ujjára/ujjaira óvszert húz akkor biztos nem sérül meg bent semmi a körmeitől. Na szóval. Először is Neked teljesen el kellene lazulnod és arra gondolni, hogy ez valami nagyon jó dolog és be akarod fogadni. A szóban forgó nyíláshoz nyomjon a párod a síkosítóból majd egy óvszert a kisujjára húzva próbáljon nagyon lassan behatolni. De nem tövig, csak 1 ujjpercet dugjon be. Aztán ki és be , persze mindezt finoman, gyengéden és lassan.
Amikor a popsid már nem áll ellent, akkor jöhet a következő ujjperc. Aztán pedig természetesen mehet tövig a kisujj. Utána jöhet egy vastagabb ujj. Pl. a gyűrűs, na persze gyűrű nélkül. Majd a középső. Persze ezek is mind szépen lassan ujjpercenkét bejáratva. Majd a hüvelykujj. Utána a gyűrűs és a középső egyzerre. Gyűrűs, középső, mutató...
A terepet megfelelően elő kell készíteni. Ehhez pedig idő kell. No meg attól is függ a dolog, hogy milyen szűk a popsid ill. a párod szerszáma milyen vastag.

Remélem segítettem valamit. Legalább megpróbáltam. smile Aztán majd tessék beszámolni! smile
2007. 07. 27. péntek 16:02  #104
Törölt felhasználó (60564)
Akkor nem ami, hanem aki, amíg ezt nem tanulod meg, elég nehéz dolgod lesz. nyes
(Ez egy válasz Feco2526 üzenetére (2007. 07. 27. péntek 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 10:46
Nem gumicsajra! Igazi,hus vér nöre gondoltam.Aki szereti a szexet.Popot is.
2007. 07. 27. péntek 14:11  #103
oooooooo oooooooo
Azt ki kell érdemelni!Ezzel nyitni öregem,olyan vagy mint elefánt a porcelánboltban! shakehead shakehead shakehead
(Ez egy válasz Feco2526 üzenetére (2007. 07. 27. péntek 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 10:46
2007. 07. 27. péntek 10:46  #102
Feco2526 Feco2526
2007. 07. 25. szerda 11:41  #101
Törölt felhasználó (47519) VIP
Na erre tuti jönnek az olyan csajok "amik" szeretik az ilyet! Bravó!
(Ez egy válasz Feco2526 üzenetére (2007. 07. 25. szerda 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 10:07
Olyan csajszit keresek ami szereti ha a popsiját dugják.e-mail cimem a nick+ freemail.hu
2007. 07. 25. szerda 10:07  #100
Feco2526 Feco2526
Olyan csajszit keresek ami szereti ha a popsiját dugják.e-mail cimem a nick+ freemail.hu
2007. 07. 24. kedd 22:49  #99
Zolika250 Zolika250 VIP
Köszönöm az útmutatást, ha majd esetleg kerülök még ilyen helyzetbe, akkor felidézem a tanácsaidat, de mint írtam nincs kivel csinálni, és egyenlőre úgy tűnik, hogy még sokáig nem is lesz...
2007. 07. 24. kedd 07:08  #98
jkidd jkidd VIP
nekem is szerencsém van a párommal,bár én lány vagyok smile ) mi sem használunk síkosítót,mert ha rendesen fel vagyok izgulva a popsim termel természetes síkosságot.nekem a párom mindig jól kinyalja a popsim,széthúzza és bedugja a nyelvét aztán ahogy tágulok egy majd két ujját.ilyenkor már jöhet a farka és csinálhatjuk jó vadul.gyakran szoktam anális szex közben bedugni egy vibrátort a puncimban ami mindkettőnknek nagyon nagy élmény,mert a párom is érzi a rezgést a farkával nekem meg olyan mintha két pasival lennék... hatalmasakat szoktunk így élvezni smile )
(Ez egy válasz petervasas üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 10:48
Nekem is szerencsém van a párommal.3éve sikerült elöszőr behatolni ez volt a Valentin napi ajándék aminek talán jobban örültem mint bármi másnak.Nálunk nem kell sikosítót használni mert a párom annyira tudja élvezni a sexet hogy mikor elélvezett háromszor és pesze néha odacsúszik a fütyi véletlenűl meg egy kis ovatos ujjazás után megpróbálja magát szép lassan finoman de tényleg nagyon lassan és óvatosan beleülni mi mindig úgy csináljuk ha csináljuk hogy Ő van felül és meg kell találni azt a pontot ami neki is jó. Elöszőr nem bírtam sokáig kb 1 percet tudtam bennt tölteni mert annyira izgató volt és utána jött a BUMM. Én mindig a szeretkezés legvégére szoktam tenni mert akkor Ő már elélvezett 3-4 szer én meg már nem tudom magam tartani tovább.
2007. 07. 22. vasárnap 10:48  #97
petervasas petervasas
Nekem is szerencsém van a párommal.3éve sikerült elöszőr behatolni ez volt a Valentin napi ajándék aminek talán jobban örültem mint bármi másnak.Nálunk nem kell sikosítót használni mert a párom annyira tudja élvezni a sexet hogy mikor elélvezett háromszor és pesze néha odacsúszik a fütyi véletlenűl meg egy kis ovatos ujjazás után megpróbálja magát szép lassan finoman de tényleg nagyon lassan és óvatosan beleülni mi mindig úgy csináljuk ha csináljuk hogy Ő van felül és meg kell találni azt a pontot ami neki is jó. Elöszőr nem bírtam sokáig kb 1 percet tudtam bennt tölteni mert annyira izgató volt és utána jött a BUMM. Én mindig a szeretkezés legvégére szoktam tenni mert akkor Ő már elélvezett 3-4 szer én meg már nem tudom magam tartani tovább.
2007. 07. 20. péntek 23:34  #96
valenti valenti
Kérdés:
-pl. Pesten hol lehet venni beöntőpumpát?
-milyen módszerrel kell használni? valahol olvastam mindenféle cukros-tejes oldatokról, igaz ez?

Én mit csináljak, ha a barátnőm semminemű játszadozást sem szeret a popója környékén? Egyáltalán nem érzékeny a popónyalásra, simogatásra, az ujjazástól meg napokig fájt neki -persze biztos ügyetlen voltam. Szóval egyszerű a dolga az előttem szólónak: ha valakinek ez a bizergetés bejön egyáltalán, annál már nincs nehéz dolga az illető fiúnak.
2007. 07. 20. péntek 23:22  #95
madman71 madman71
Ez így van!Nagy odafigyelést igényel!Több (volt) nőmet bevezettem az anális szex rejtelmeibe, többségük nagyon élvezte.A kezdet volt inkább nehéz, "rávenni" őket...először "csak" a nyelvem csusszant "félre", csak úgy tolták ki a popsijukat, aztán egyre többet időztem ott"lent" körözgrtve a nyelvemmel, be-be dugva a selymes kis lukba.Eljutott a tudatukig, hogy "ez nem is olyan rossz!!!".Ezek után már könnyed újjazás kefélés közben, és óvatos behatolás a szűk popsiba.Én nagyon imádom az örömszerzés eme formáját, de sajna mostani párom egyáltalán nem vevő rá, ígyhát ilyen téren titokban kell kiéljem magam. Ha Valakinek tudok segíteni, nyugodtan keressetek!
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 07. 20. péntek 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 14:10
Na ez az! És talán ez a legingoványosabb terület, ahol ha egyszer hibázol, oda a bizalom...
/ 63