Szeretem amikor a pasim análisan dug meg
)

megkérdezhetem, hogy mióta vagytok együtt???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (49560)
2007. 07. 08. vasárnap 16:24
sajnos az én barátnőm nagyon elítéli a dolgot még azt sem engedi hogy megpusziljam a fenekét :(
sajnos az én barátnőm nagyon elítéli a dolgot még azt sem engedi hogy megpusziljam a fenekét :(
a sexnek egy erdekes formaja az anális sex,de jól csinalják nagyon jó tud lenni!Amugy az tenyleg ugaz,h ha beleengeded a seggébe akkor noni fognak a mellei? :)
Hú, izgi téma én nagyon szeretem :)
A szex egy nagyon élvezetes formája, számomra.
Én szeretem nagyon, tetszik igazán a popsiszex! Ugyanúgy lyuk, de mégis más, exkluzívabb :)
Ha kelloképpen felvan készitve,es nem betolva mint a vadállat akor nagyon élvezni tudja a másik fel is!
ha kellő képpen előkészíted a popsit, akkor biztos meg lesz a hatása és élvezni is fogja a partner
Szia CPT vagyok a GG-ről:)
Ezek szerint te lány vagy és élvezed az anált?
Nem csoda, szerintem is fantasztikus, mondjuk én azt is élvezem, ha csak kényeztetem a páromat szájjal vagy ujjal. De persze az análszex is nagyon jó, de csak ha mindkét fél élvezi. Mondjuk ehhez szerintem érzék is kell.
Lenne kedved erről beszélgetni? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezek szerint te lány vagy és élvezed az anált?
Nem csoda, szerintem is fantasztikus, mondjuk én azt is élvezem, ha csak kényeztetem a páromat szájjal vagy ujjal. De persze az análszex is nagyon jó, de csak ha mindkét fél élvezi. Mondjuk ehhez szerintem érzék is kell.
Lenne kedved erről beszélgetni? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (41533)
2007. 02. 02. péntek 12:04
én nagyon szeretem
én nagyon szeretem
Alkalmakként nagyon jo eloszedni!Pl mikor egy csajnak piros napjai annak akkor a legjobb!anális szexet mindenki tudja élvezni,ha kellőképpen rávan hangolódva,es tőkeletesen elvan lazula,nem ugy mint a kutyak,h minel gyorsabban bent legyen!A hatsó bejáratnál nagyon oda kell figyelni,mert sokkal érzekenyebb,es sérulékenyebb,mint a punci!
nálunk már redszeres ez a kontaktus, nagyon sok időnk be tellett mire a párom hozzászokott és ráérzett az ízére, szeretem nyalogatniés hatalmasra tágítani, ami neki is sok élvezetet jelent
Nálunk is megyeget alkalmanként, de ilyenkor a párom is élvezi, s mitöbb el is élvezközben.
Nagyon tudom ajánlani mindenkinek , de kellő odafigyelést igényel. Ilyenkor mindkét félnek örömöt okoz.
Nagyon tudom ajánlani mindenkinek , de kellő odafigyelést igényel. Ilyenkor mindkét félnek örömöt okoz.
Megyeget, alkalmanként.
Sziasztok!
Szerintem az anális szexhez mindenképpen kell a 100% összhang,tabumentes kapcsolat és kell,hogy a csaj nagyon szeressen. Nálunk ez megvolt és ha kellőképpen felizgattam egyáltalán nem ellenkezett,sőt volt olyan is amikor azt mondta vártam,hogy mikor rakod be.(Persze mindenki más.)Általában anál közben a csiklóját szokta izgatni,amíg én hátulról tevékenykedtem,de volt olyan is amikor csak anál volt semmi csikló izgatás.
Szerintem az anális szexhez mindenképpen kell a 100% összhang,tabumentes kapcsolat és kell,hogy a csaj nagyon szeressen. Nálunk ez megvolt és ha kellőképpen felizgattam egyáltalán nem ellenkezett,sőt volt olyan is amikor azt mondta vártam,hogy mikor rakod be.(Persze mindenki más.)Általában anál közben a csiklóját szokta izgatni,amíg én hátulról tevékenykedtem,de volt olyan is amikor csak anál volt semmi csikló izgatás.
Hello. Egy csajt akkor konnyu ravenni az analis szexre ha szeret teged. Akkor konnyu nagyon. Vagy akkor ha valami szajha, vagy ha k..rva es fizetsz neki.Ez van. En a baratnommel csinalom, igaz, meg csa addig jutottunk el hogy probalkozzas. Egyenlore meg nemvolt tovabb, de a a dolgo halad elore.csao
Én is nagyon élveztem a dolgot, amikor volt rá lehetőségem. Szűk volt, és izgató a dolog, ez valami extrém!
Kicsit tanulj még. Egy nő mindent el tud játszani, ha akar valamit...JÓ reggelt!