Nem ment fel a kép. Megmondaná valaki hogy hogyan lehet feltenni?
én nem szólok hozzá többet, mivel ugfy érzem kb annyit értek hozzá jelenleg, mint süket disznó a mellúszáshoz... de azért kösz
Aliszultan esküszöm nincs semmi homo beütésem, de szuperak a képek.
Rengetegfórumtémát találtam az általad feltett kérdésre, de kérlek ne vigyük el afelé a topicot, hogy jó vagy nem, és hogy milyen lesz a nemi szerved. Én szeretem, csak szeretném többet csinálni. Mellesleg mi soha nem csináltunk előtte beöntést, meg anyám kínját. Nem kelett mégcsak sikosító sem. Na néha egy kis krém jól jött.
aztán ahogy elnézem lehet hogy nem ez az ami nekem kell. de azért legalább elméletben tudok valamit a dologrol. a punci mennyivel egyszerübb:))))))
köszi szépen, rendes vagy!!! majd talán lesz alkalmam a gyakorlatban is kipróbálni:)
szia
szia
priv. üziben megírtam hol találsz értelmes "használati utasítást" e témában
Rendkívül szerényen fogalmaztál ismeret hiányoddal kapcsolatban !
Nézz be ide, ne csak a képekre koncebóntrálj !
***másik szexoldal:prune
Nézz be ide, ne csak a képekre koncebóntrálj !
***másik szexoldal:prune
hmmmmmmmmm:)))))) seggbekuki... ez is egy lehetőség. engem nem a rávétel része érdekel, mer azt nem csinálom, ha akarja, majd ugyis szól. inkább a technika érdekel, hogyan lesz ez a nőnek igazán jó???? nyilván nem kell beleerőltetni a faszom egyből a szük lyukba, de akkor hogyan? nem lesz szaros(má bocs) a farkam? tudom, van koton is... vagy ilyen beöntés kell hozzá? mer akkor nem csinálom ezt soha... bocs a tudatlanságomért...
Ez van már nálam is, csak mondom nekem régen engedte. Továbbra is várom olyan csaj jeentkezését, aki szereti. Nem kapcsolat céljából, csak információ gyűjtés miatt.
Hát nem vagyok nőgyógyász.de elöszőr gondolj bele a nő helyzetébe...Gondold azt,hogy most valaki jól seggbe fog dugni téged!Ízlene?Rátudnál hangolódni?Mondjuk van rá 10 napod!Gondolod így menne?
Az sem biztos,hogy valaki(egy nő) ezt rendszeresen akarná!Akkor sem,ha ez általában jó neki!Egyszer-egyszer belefér,de nem biztos,hogy tővig kell,hogy nyomd a gázt...:-)Csak finoman,és csak a végét dugd be!És próbálj meg a nőddel kedves lenni!Tudod a dugás nyalás nélkül olyan,mint az opera nyitány nélkül!Tehát nyald ki rendesen előtte!Nem csak a kedves kis puncijára gondolok!Kezd avval,de aztán a popsiját is nyald ki rendesen,majd dugd fel a nyelvedet tővig!Ha ez tetszik neki,akkor ez már fél siker...
De vigyázz!!!Van egy viccem!
Cukrászdában:-Kérek egy punci ízű fagyit!
Egy nyalás után:-De uram!Ennek a fagyinak szar íze van!Mire a cukrász:-Már elnézést,de nem kellett volna olyan hosszút nyalnia!
Az sem biztos,hogy valaki(egy nő) ezt rendszeresen akarná!Akkor sem,ha ez általában jó neki!Egyszer-egyszer belefér,de nem biztos,hogy tővig kell,hogy nyomd a gázt...:-)Csak finoman,és csak a végét dugd be!És próbálj meg a nőddel kedves lenni!Tudod a dugás nyalás nélkül olyan,mint az opera nyitány nélkül!Tehát nyald ki rendesen előtte!Nem csak a kedves kis puncijára gondolok!Kezd avval,de aztán a popsiját is nyald ki rendesen,majd dugd fel a nyelvedet tővig!Ha ez tetszik neki,akkor ez már fél siker...
De vigyázz!!!Van egy viccem!
Cukrászdában:-Kérek egy punci ízű fagyit!
Egy nyalás után:-De uram!Ennek a fagyinak szar íze van!Mire a cukrász:-Már elnézést,de nem kellett volna olyan hosszút nyalnia!
Nem, nem. Nem képek érdekelnek, azza tele vagyok. A kérdés az, hogy hogyan lehet rávenni a csajt análisra, iletve létezik-e olyan, hogy egy nő szeresse az análist+ő kérje, hogy dugjam már seggbe.
Valami ilyenre gondolsz...?
Hali!
Több fórumot és rumtémát olvastam, de igazán egyiket sem találtam a kérdésemhez illőnek. Szóval olyan csajok válaszát várom elsősorban, akik szeretik vagy könnyen meggyőzhetőek egy kis anális szexre. A csajommal az a baj, hogy bár néha rá lehet beszélni, de megehetősen ritkán. Régen még el is élvezett egy jó kis seggbekukitól, most meg szinte semmi.
Hogyan lehet kitágítani úgy a popit, hogy az ne fájjon?
Olyan pasik is írhatnának, akiknek a csaja a fenti tulajdonságokkal rendelkezik.
Több fórumot és rumtémát olvastam, de igazán egyiket sem találtam a kérdésemhez illőnek. Szóval olyan csajok válaszát várom elsősorban, akik szeretik vagy könnyen meggyőzhetőek egy kis anális szexre. A csajommal az a baj, hogy bár néha rá lehet beszélni, de megehetősen ritkán. Régen még el is élvezett egy jó kis seggbekukitól, most meg szinte semmi.
Hogyan lehet kitágítani úgy a popit, hogy az ne fájjon?
Olyan pasik is írhatnának, akiknek a csaja a fenti tulajdonságokkal rendelkezik.