Imádom a titkokat és nagyon kiváncsi vagyok csak jelzem
Kígyó uborkát már próbáltam,a többi meg titok.:-)
Volt csajjal kipróbáltunk ez azt: Vibrátorok, italos üveg nyaka, gésa golyók, rezgős tojás, nagyméretű talpas dildó, a csúcs a kocsi sebváltó volt amibe beleült egyszer!
talán csak a hajsütővas extrém, főleg, ha bevolt kapcsolva !
(Ez egy válasz Kittycat812 üzenetére (2024. 10. 29. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 29. kedd 13:06
Kislabdák, dezodor, hajlakk, habverő, uborka, hajsütő vas, virslik, banán, telefon... most így hirtelen ennyi jut eszembe. Nem tudom, ebből extrémnek számít-e valamelyik.
Sziasztok! Egy volt barátnőmmel sokáig voltunk távol egymástól és videócseteltünk. A telefonját dugta fel a puncijába, én pedig szorgalmasan hívogattam. Nagyon izgalmas volt!
Az exem egy jó popsi szex után kérte a baseball ütőt, belecsüccsent.
Kislabdák, dezodor, hajlakk, habverő, uborka, hajsütő vas, virslik, banán, telefon... most így hirtelen ennyi jut eszembe. Nem tudom, ebből extrémnek számít-e valamelyik.
Sziasztok. Én nem tudom kinek mi az extrém,én azt tudom a páromban mi volt általam. Természetesen minden higiénikusan volt használva, a teljesség igénye nélkül : dildók,sárgarépa,uborka,kolbász,virsli, dezodor, pezsgős üveg,mobil telefon.....
Élvezte mindet,és jó kis játékok voltak,mind
Élvezte mindet,és jó kis játékok voltak,mind
Annácska. Ha van tapasztalatod, mesélhetnél!
Szívesen olvasnám akár priviben is... (Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 10. 19. szombat 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen olvasnám akár priviben is... (Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 10. 19. szombat 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem azok, de igazad van, van extrémebb
(Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2024. 10. 19. szombat 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 19. szombat 12:07
A zöldségek már nem extremek! Bennem távirányító volt egyszer, az volt kéznél!
A zöldségek már nem extremek! Bennem távirányító volt egyszer, az volt kéznél!
Nekünk tegnap volt egy vicces jelenet hoztam haza 3 kígyó uborkát, a az egyik meglepően vastag volt aztán elmentem otthonról ügyeket intézni, majd mikor hazaértem, a következő kép fogadott, mikor kinyitottam a hűtőt: két uborka ugyanúgy becelofánozva a helyén volt a zöldséges rekeszben, egy meg külön volt, egy fentebbi polcon, kicsomagolva... Igen, az a vastag darab volt kivettem a hűtőből, és odafordultam a paromhoz. Annyit kérdeztem, hogy "hogy ízlett"?? Mindezt mosolyogva. Erre tökre elpirult, és azt mondta, hogy "ja, csak először enni akartam belőle, aztán meggondoltam magam" ... Igen, gondolom de nem folytattam a beszélgetést mert nagyon zavarba jött... Én poénra tudom mennyit szokott masztizni, de tagadja... Szégyenlős ebben valamiért. Ubit szoktunk együtt is használni néha, és imádja
Nem, beteg
Váltóval van tapasztalatunk, nem is kevés, mert minden eddigi autónkat felavatta a feleségem. Nagyon izgalmas, bikavadító a látvány és az orgazmusai is.
Bár mindegyik autónkon volt-van leszedhető vonóhorog, (jó nehéz darab) azzal nem volt tapasztalat sem le, sem felszerelt állapotában. (Ez egy válasz Kingácska üzenetére (2024. 07. 12. péntek 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár mindegyik autónkon volt-van leszedhető vonóhorog, (jó nehéz darab) azzal nem volt tapasztalat sem le, sem felszerelt állapotában. (Ez egy válasz Kingácska üzenetére (2024. 07. 12. péntek 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 06:06
Autó váltós, vonóhorgos játékban van valakinek tapasztalata esetleg?
szio próbáltad? Majd írj egy beszámolót
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 10:40
Huhh a kukorica cső az jó ötlet, főleg, hogy nem sima a felülete köszi a tippet, majd meglepem vele ezek szerint akkor Te is tagulékony vagy? azt imádom... Valamiért nagyon ráizgulok
Exem korábban mindkettőt kipróbálta. Gumit mindenképpen használ szerintem különösen a vonóhorog esetében. Egy dolog még: az automata váltósak néha furcsa formájúak, de persze erre gondoltak amikor tervezték őket
(Ez egy válasz Kingácska üzenetére (2024. 07. 12. péntek 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Autót tudok biztosítani, amin lehet gyakorolni.
(Ez egy válasz Kingácska üzenetére (2024. 07. 12. péntek 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Eszméletlen jó ez a topik!!!