Szia Kedves! És még mi mindennel tudja magát kényeztetni egy tűzes nő!
(Ez egy válasz Puncicuska üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 27. csütörtök 06:59
Volt már pezsgős üveg, kígyó uborka, szőlő szemek,meg egyszer egy játék baba fejét is kipróbáltam.
babafej.....hmm
(Ez egy válasz Puncicuska üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. 02. 27. csütörtök 06:59
Volt már pezsgős üveg, kígyó uborka, szőlő szemek,meg egyszer egy játék baba fejét is kipróbáltam.
M&M's...lenyalogattam a mázat róla

A kígyó uborka nálunk nagyon menő, most legutóbb viszont padlizsánnal játszottunk... Pfuuu, az meleg volt
Na persze üveg és üveg között is van különbség.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 02. 26. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Mint mondani szokták, vannak kivételek.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 02. 26. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Hááát... Ezek szerint, vékony vagyok
(Ez egy válasz istvan50 üzenetére (2025. 02. 26. szerda 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen igazad van és általában a vékony csajok jobban birják.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 02. 26. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nem gyakorlás kérdése, inkább adottság

Hogy/mivel/mennyit gyakoroltál, hogy az üvegek is beléd férjenek? Nagyon szeretném én is, ha sikerülne, de eddig még nem ment :(
(Ez egy válasz baloghkati01 üzenetére (2025. 02. 18. kedd 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 18. kedd 19:06
A teljesség igénye nélkül: nagyméretű dildók és vibrik, különböző méretű üvegek, energiaitalos dobozok, gésagolyók, plug-ok, cukkini, padlizsán, stb.

A teljesség igénye nélkül: nagyméretű dildók és vibrik, különböző méretű üvegek, energiaitalos dobozok, gésagolyók, plug-ok, cukkini, padlizsán, stb.

Imádom a titkokat és nagyon kiváncsi vagyok
csak jelzem

Kígyó uborkát már próbáltam,a többi meg titok.:-)
Volt csajjal kipróbáltunk ez azt: Vibrátorok, italos üveg nyaka, gésa golyók, rezgős tojás, nagyméretű talpas dildó, a csúcs a kocsi sebváltó volt amibe beleült egyszer!

talán csak a hajsütővas extrém, főleg, ha bevolt kapcsolva !
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 29. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4756324)
2024. 10. 29. kedd 13:06
Kislabdák, dezodor, hajlakk, habverő, uborka, hajsütő vas, virslik, banán, telefon... most így hirtelen ennyi jut eszembe. Nem tudom, ebből extrémnek számít-e valamelyik.
Sziasztok! Egy volt barátnőmmel sokáig voltunk távol egymástól és videócseteltünk. A telefonját dugta fel a puncijába, én pedig szorgalmasan hívogattam.
Nagyon izgalmas volt!

Az exem egy jó popsi szex után kérte a baseball ütőt, belecsüccsent.
Kislabdák, dezodor, hajlakk, habverő, uborka, hajsütő vas, virslik, banán, telefon... most így hirtelen ennyi jut eszembe. Nem tudom, ebből extrémnek számít-e valamelyik.
Sziasztok. Én nem tudom kinek mi az extrém,én azt tudom a páromban mi volt általam. Természetesen minden higiénikusan volt használva, a teljesség igénye nélkül : dildók,sárgarépa,uborka,kolbász,virsli, dezodor, pezsgős üveg,mobil telefon.....
Élvezte mindet,és jó kis játékok voltak,mind
Élvezte mindet,és jó kis játékok voltak,mind