Sziasztok!
Imádom azokat a Lányokat,Hölgyeket,Nőket akik kedvelik ha töltve ven a puncijuk,popójuk bármivel is!
Imádom azokat a Lányokat,Hölgyeket,Nőket akik kedvelik ha töltve ven a puncijuk,popójuk bármivel is!
Nálam a vákummal megduzzasztott punci a nyerő!
Pezsgős üveg.
Egyik régi csajommal egyszer egy szép termetes répát vettünk kimondottan nem étkezési célra Nagyon ízlett neki
Értem én, kinek melyik jön be
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 06. 26. szerda 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
A feleségem pont azt szereti pedig
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 26. szerda 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 06. 26. szerda 13:43
Padlizsánból nem a nagy " bunkós " végűt kell, hanem amelyik csinos formás nem azt amelyik úgy fogalmazva,... olyan mint egy nyújtott körte, az nem jó
Szia- okés próbázd, a kukorica tényleg okés, de alaposan tisztitva
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 10:40
Huhh a kukorica cső az jó ötlet, főleg, hogy nem sima a felülete köszi a tippet, majd meglepem vele ezek szerint akkor Te is tagulékony vagy? azt imádom... Valamiért nagyon ráizgulok
Padlizsánból nem a nagy " bunkós " végűt kell, hanem amelyik csinos formás nem azt amelyik úgy fogalmazva,... olyan mint egy nyújtott körte, az nem jó
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 23. vasárnap 12:16
Aaaa padlizsánnal próbálkoztam, de nekem az istennek se jött össze :(
Pedig nem olyan szűk a puncim
Talán csak türelem kérdése, és minden is megy?
Nem hisszuk. Tolts fel kepet a puncidrol amikor nincs benne padlizsan.
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
a jó munkához idő kell Egy segítő kèz mindig jó ha van
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 23. vasárnap 19:00
Akkor csak nem voltam elég kitartó
Vagy a segítő kéz hiányzott
Vagy a segítő kéz hiányzott
Akkor csak nem voltam elég kitartó
Vagy a segítő kéz hiányzott (Ez egy válasz 30Tom üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy a segítő kéz hiányzott (Ez egy válasz 30Tom üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 23. vasárnap 13:15
Azt szokták mondani,hogy a kitartó munka meghozha gyümölcsèt ,egyèbkènt ha sokszor előkerül a padlizsán tuti be fog csusszanni
Azt szokták mondani,hogy a kitartó munka meghozha gyümölcsèt ,egyèbkènt ha sokszor előkerül a padlizsán tuti be fog csusszanni
Passssz... Azt kérdezd, aki a padlizsános sztorit írta.
(Ez egy válasz sakter1222 üzenetére (2024. 06. 22. szombat 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezeket már volt szerencsénk kipróbálni a párommal, elég izgi volt!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 06. 22. szombat 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Pl. egy kígyó uborka, és egy szép padlizsán
mekkora volt a luk ,hogy egy padlizsan becsuszik?
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 06:46
Itt a szezonja... Olvastunk róla több helyen is, így vagy húsz éve kipróbáltuk, sikere volt, ezért nyaranta elő és bekerül.
Dinnye belseje, természetesen kimagozva, lehetőleg minnél hosszúkásabbra, 3-6 cm vastagra szeletelve. A szeletek kicsi pálinkában meghempergetve, majd fehérborral vagy pezsgővel felöntve. Hűtve is nagyon finom csemege.
De a darabok... lédús, illatozó dildók, cici és puncisimogatók. Használat közben is elfogyasztandó... s jöhet a friss darab... Csemege a javából.
Sokféle tárgyat kipróbáltunk már, felsorolni is hosszú lenne, természetesen ésszel, és persze a biztonságra és a higiéniára mindig fokozottan figyeltünk. A feleségem könnyen és többször is el tud élvezni, így van lehetőség a játszadozásra.
Dinnye belseje, természetesen kimagozva, lehetőleg minnél hosszúkásabbra, 3-6 cm vastagra szeletelve. A szeletek kicsi pálinkában meghempergetve, majd fehérborral vagy pezsgővel felöntve. Hűtve is nagyon finom csemege.
De a darabok... lédús, illatozó dildók, cici és puncisimogatók. Használat közben is elfogyasztandó... s jöhet a friss darab... Csemege a javából.
Sokféle tárgyat kipróbáltunk már, felsorolni is hosszú lenne, természetesen ésszel, és persze a biztonságra és a higiéniára mindig fokozottan figyeltünk. A feleségem könnyen és többször is el tud élvezni, így van lehetőség a játszadozásra.
Nem nagyon szeretem a puncimban a különféle tárgyakat(inkább a kukiért vagyok oda), de előfordul néha. A legemlékezetesebb egy pezsgősüveg volt, annak ellenére, hogy szűk vagyok, úgy felzgatott a párom, az üveg majdnem teljesen becsúszott. Hatalmasat élveztem, csak úgy tocsogtam a puncilében.
A sebességváltót nagyon sok nő kipróbálta, kipróbálja és élvezi is.
Mi minden új autónkat felavattuk sebváltós lovaglással is. Egyszerűen nem lehet megunni a látványt. De a feleségem is hozzád hasonlóan csak akkor élvezi, ha ott vagyok és nézem, esetleg fotózom videózom. Egyedül eszébe sem jutna rápattanni. (Ez egy válasz extranuna üzenetére (2017. 08. 31. csütörtök 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi minden új autónkat felavattuk sebváltós lovaglással is. Egyszerűen nem lehet megunni a látványt. De a feleségem is hozzád hasonlóan csak akkor élvezi, ha ott vagyok és nézem, esetleg fotózom videózom. Egyedül eszébe sem jutna rápattanni. (Ez egy válasz extranuna üzenetére (2017. 08. 31. csütörtök 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 31. csütörtök 15:41
Nemrég egy pasi az autós szex közben nagyon hamar elélvezett, én meg épp akkor indultam be!
Ráhúzott egy gumit a sebességváltó karra és beleültetett, nem tudom hogy a szituáció vagy az eszköz izgatott annyira de az valami brutál jó volt!!! 3 akkorát élveztem, amilyet fasztól nem mostanában
Utána próbáltam egyedül is otthon a garázsban, de azt nem élveztem annyira
Ráhúzott egy gumit a sebességváltó karra és beleültetett, nem tudom hogy a szituáció vagy az eszköz izgatott annyira de az valami brutál jó volt!!! 3 akkorát élveztem, amilyet fasztól nem mostanában
Utána próbáltam egyedül is otthon a garázsban, de azt nem élveztem annyira
Huhh a kukorica cső az jó ötlet, főleg, hogy nem sima a felülete köszi a tippet, majd meglepem vele ezek szerint akkor Te is tagulékony vagy? azt imádom... Valamiért nagyon ráizgulok
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 06. 20. csütörtök 08:48
ez tök jó, nekem is volt padlizsán, cukkini, kígyóubi, srépa, kukorica cső, ilyenek, mindegyik egy teljesen más élvezet örülök hogy nektek is bejönnek az ilyenek, szerintem full izgis dolgok ezek