Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Arról szeretnék lányokat, fiúkat kérdezni hogy mi volt eddig a leg extrémebb eszköz, tárgy amit magának vagy párjának feldugott

Az eddigi hozzászólások

2024. 06. 20. csütörtök 10:06  #103
Laccus32 Laccus32
Exemmet sok mindenre ra tudtam venni. Egyik legizgalmasabb talán a fütyülős üveg nyakára mikor ráguggolt. De előttem lévő faszija biztonsagi őr volt úgyhogy a gumibot is megfordult a puncijaban. De volt hogy hasvasalot dugott fel magának uborka hajkefe nyele stb
2024. 06. 20. csütörtök 08:48  #102
Törölt felhasználó (4730698)
ez tök jó, nekem is volt padlizsán, cukkini, kígyóubi, srépa, kukorica cső, smile ilyenek, mindegyik egy teljesen más élvezet smile örülök hogy nektek is bejönnek az ilyenek, szerintem full izgis dolgok ezek smile
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 08:00
Nekünk egy wellnessezés alkalmával volt, hogy odafelé úton megkérdezte a párom, hogy beraktam e a táskába a vibrijét. Hát én sajnos elfelejtettem... Mondtam neki poénból, hogy úgyis megyünk boltba, majd veszünk egy padlizsánt. (Tényleg poénból mondtam). Aztán érkezés után bementünk a helyi Lidl-be, vásárolgatunk, ketté váltunk. Mentem paradicsomért, erre a lelkem nem a padlizsánokat méregeti egymáshoz? nyes de kb azonnal felállt a farkam, ahogy jött elpirulva felém egy bazi vastag padlizsánnal smile - szóval megvettük. Egész nap vártam az estét, hogy kipróbáljuk, de napközben nem is beszéltünk róla. Aztán ő zuhanyzott először, mire végeztem, már az ágyban várt meztelenül, az éjjeli szekrényen a padlizsánnal. Széles mosollyal feküdtem be mellé smile volt némi előjáték, tocsogósra izgattam a gyönyörű pináját, amit éppen fazonra gyantáztatott a kedvemért, mert tudja hogy imádom. Utána beraktam a farkam, ami kegyetlenül állt, és vadul baszni kezdtem. Ilyenkor nem bírom sokáig, mikor ennyire keményen dugom, úgyhogy nemsokára kihúztam, és megkértem hogy szopjon le. Fantasztikusan csinálja, így pár perc alatt egy hatalmasat élveztem a szájába. Miután kifújtam magam, végre eljött az idő, megkért hogy "tegyem már be végre" mármint a padlizsánt. Annak ellenére, hogy gondosan kiválogatta a legnagyobb darabot, minden erőlködés nélkül becsusszant. Aztán hagytam, hogy ő csússzon bele olyan mélyen, amennyire csak szeretne. Miután megvolt a kényelmes mérték, nyalni kezdtem a csiklóját, majd egyre keményebben dugtam a padlizsánnal. Nagyon mélyeket nyögdécselt alminden betolásnál. Rohadt hangosan élvezkedett. A végén bazi nagyot élvezett, ordítva, sikítva, remegve smile nem mondom hogy rendes squirt volt, de bugyogott ki a puncinedve... Aztán a padlizsant megtartottuk mind 3 éjszakára smile sőt, egyik délután ő korábban ment fel a medencéből, hogy "ledőljön". Azt mire felértem , a padlizsán már másik polcon volt a hűtőben nyes azóta néha, mikor együtt vásárolunk be, és látunk padlizsánt, mindig elpirul nyes

Voltak egyéb tárgyak is persze, hasonló helyzetekben, mikor nem volt nálunk a vibrije (kígyó ubi, banán, hajkefe fogantyúja, sörös üveg (megfordítva)
2024. 06. 20. csütörtök 08:00  #101
viking1988 viking1988
Nekünk egy wellnessezés alkalmával volt, hogy odafelé úton megkérdezte a párom, hogy beraktam e a táskába a vibrijét. Hát én sajnos elfelejtettem... Mondtam neki poénból, hogy úgyis megyünk boltba, majd veszünk egy padlizsánt. (Tényleg poénból mondtam). Aztán érkezés után bementünk a helyi Lidl-be, vásárolgatunk, ketté váltunk. Mentem paradicsomért, erre a lelkem nem a padlizsánokat méregeti egymáshoz? nyes de kb azonnal felállt a farkam, ahogy jött elpirulva felém egy bazi vastag padlizsánnal smile - szóval megvettük. Egész nap vártam az estét, hogy kipróbáljuk, de napközben nem is beszéltünk róla. Aztán ő zuhanyzott először, mire végeztem, már az ágyban várt meztelenül, az éjjeli szekrényen a padlizsánnal. Széles mosollyal feküdtem be mellé smile volt némi előjáték, tocsogósra izgattam a gyönyörű pináját, amit éppen fazonra gyantáztatott a kedvemért, mert tudja hogy imádom. Utána beraktam a farkam, ami kegyetlenül állt, és vadul baszni kezdtem. Ilyenkor nem bírom sokáig, mikor ennyire keményen dugom, úgyhogy nemsokára kihúztam, és megkértem hogy szopjon le. Fantasztikusan csinálja, így pár perc alatt egy hatalmasat élveztem a szájába. Miután kifújtam magam, végre eljött az idő, megkért hogy "tegyem már be végre" mármint a padlizsánt. Annak ellenére, hogy gondosan kiválogatta a legnagyobb darabot, minden erőlködés nélkül becsusszant. Aztán hagytam, hogy ő csússzon bele olyan mélyen, amennyire csak szeretne. Miután megvolt a kényelmes mérték, nyalni kezdtem a csiklóját, majd egyre keményebben dugtam a padlizsánnal. Nagyon mélyeket nyögdécselt alminden betolásnál. Rohadt hangosan élvezkedett. A végén bazi nagyot élvezett, ordítva, sikítva, remegve smile nem mondom hogy rendes squirt volt, de bugyogott ki a puncinedve... Aztán a padlizsant megtartottuk mind 3 éjszakára smile sőt, egyik délután ő korábban ment fel a medencéből, hogy "ledőljön". Azt mire felértem , a padlizsán már másik polcon volt a hűtőben nyes azóta néha, mikor együtt vásárolunk be, és látunk padlizsánt, mindig elpirul nyes

Voltak egyéb tárgyak is persze, hasonló helyzetekben, mikor nem volt nálunk a vibrije (kígyó ubi, banán, hajkefe fogantyúja, sörös üveg (megfordítva)
2024. 06. 20. csütörtök 06:46  #100
bambuszliget bambuszliget
Itt a szezonja... Olvastunk róla több helyen is, így vagy húsz éve kipróbáltuk, sikere volt, ezért nyaranta elő és bekerül. buck
Dinnye belseje, természetesen kimagozva, lehetőleg minnél hosszúkásabbra, 3-6 cm vastagra szeletelve. A szeletek kicsi pálinkában meghempergetve, majd fehérborral vagy pezsgővel felöntve. Hűtve is nagyon finom csemege.
De a darabok... lédús, illatozó dildók, cici és puncisimogatók. Használat közben is elfogyasztandó... s jöhet a friss darab... Csemege a javából.
Sokféle tárgyat kipróbáltunk már, felsorolni is hosszú lenne, természetesen ésszel, és persze a biztonságra és a higiéniára mindig fokozottan figyeltünk. A feleségem könnyen és többször is el tud élvezni, így van lehetőség a játszadozásra.
2024. 06. 19. szerda 10:31  #99
nekem is bejön az elektromos fogkefe, robban tőle a csiklóm, és szinte azonnali az orgazmus, sorozatban, de a férjem álló farkát is szoktam kínozni vele, a fékhez nyomom, és úgy , nos így szinte ő is durran hamar nagyon, és nagyon nagyokat lövell
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 22. vasárnap 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (791046)
2012. 01. 22. vasárnap 13:05
hú,az elektromos fogkefe az valami isteni! én elég sokszor használom.A másik a vibrációs fogyasztóöv.Elég odaérinteni a puncimhoz,szinte máris robbanok! Annyira frenetikusat lehet tőle élvezni,még fél órával utána is érzékeny a puncim... vigyor2
2024. 06. 19. szerda 10:28  #98
sebességváltós sztori az full jó volt nekem is, de a férjem L200 asának a vonóhorog is próbálva volt, persze nem natúr smile szóval sok minden van, aza sok lehetőség
(Ez egy válasz extranuna üzenetére (2017. 08. 31. csütörtök 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 31. csütörtök 15:41
Nemrég egy pasi az autós szex közben nagyon hamar elélvezett, én meg épp akkor indultam be!
Ráhúzott egy gumit a sebességváltó karra és beleültetett, nem tudom hogy a szituáció vagy az eszköz izgatott annyira de az valami brutál jó volt!!! 3 akkorát élveztem, amilyet fasztól nem mostanában smile
Utána próbáltam egyedül is otthon a garázsban, de azt nem élveztem annyira smile
2024. 06. 19. szerda 10:25  #97
nem sorolom fel, de szinte majdnem mindennel képes vagyok játszadozni tárgyakkal, szerintem tök izgis smile
2021. 11. 06. szombat 01:02  #96
STS011 STS011
Ami eddig nekem a legextrémebb dolog volt az egy porcelán róka volt. A róka orrával izgatta a csiklóját és az egész fejével a hüvelyét a csaj. Elmondása szerint ezzel a figurával élte át élete első orgazmusát. Azóta is használja. van mikor egyedül és van hogy közösen.
2018. 01. 26. péntek 09:17  #95
Törölt felhasználó (2863932)
Fini lehet a latex8zű!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 25. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2676722)
2018. 01. 25. csütörtök 12:26
Nem igazán mert a gumin van síkosító, amit az uborka szerintem beszív ha csak egy kicsit is.Én nem enném meg nyes
2018. 01. 26. péntek 09:16  #94
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 25. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 25. csütörtök 12:26
Nem igazán mert a gumin van síkosító, amit az uborka szerintem beszív ha csak egy kicsit is.Én nem enném meg nyes
2018. 01. 26. péntek 09:15  #93
Ha ketten eszitek meg,semmi. De egy pinában,bocsi! Punciban járt ubiból készült ubisali a családi ebédhez,hááát...
(Ez egy válasz Békés üzenetére (2018. 01. 26. péntek 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 26. péntek 09:05
Nálunk természetes a banán , uborka ,tejszín hab , nem tudom mi van abba undorító utána ha meg esztek például banánt a punciból ki enni totál izgató mind kettőnknek ,Vagy tejszín habot ki nyalni imádjuk aszt is ez nekünk természetes egy jó szexnek a előjátéka ként !!!!
2018. 01. 26. péntek 09:05  #92
Békés Békés
Nálunk természetes a banán , uborka ,tejszín hab , nem tudom mi van abba undorító utána ha meg esztek például banánt a punciból ki enni totál izgató mind kettőnknek ,Vagy tejszín habot ki nyalni imádjuk aszt is ez nekünk természetes egy jó szexnek a előjátéka ként !!!!
2018. 01. 25. csütörtök 12:26  #91
(Ez egy válasz Wolf Gabi üzenetére (2018. 01. 25. csütörtök 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 25. csütörtök 10:50
Mondjuk,ha nyalakodtok,akkor nem hiszem,hogy a nyelvedre is gumit húzol?!De,ha gumit húzol rá,akkor nyugodtan elfogyasztható használat után is. Még izgalmas is....! crazya
2018. 01. 25. csütörtök 10:50  #90
Wolf Gabi Wolf Gabi
Mondjuk,ha nyalakodtok,akkor nem hiszem,hogy a nyelvedre is gumit húzol?!De,ha gumit húzol rá,akkor nyugodtan elfogyasztható használat után is. Még izgalmas is....! crazya
(Ez egy válasz Pure Pleasure üzenetére (2018. 01. 25. csütörtök 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 25. csütörtök 08:13
Nem, és használat közben is gumit húzunk rá, fontosnak tartjuk a maximális higiéniát mindenben!
2018. 01. 25. csütörtök 08:13  #89
Pure Pleasure Pure Pleasure
Nem, és használat közben is gumit húzunk rá, fontosnak tartjuk a maximális higiéniát mindenben!
(Ez egy válasz Wolf Gabi üzenetére (2018. 01. 22. hétfő 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 22. hétfő 16:46
Használat után az uborkát megeszitek?
2018. 01. 23. kedd 06:42  #88
Jó hogy nem csiszoló vásznat tekersz rá te agyatlan!
(Ez egy válasz Deva86 üzenetére (2017. 08. 29. kedd 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 29. kedd 22:31
Van itt valaki aki sexelt úgy, hogy a pasi farkán harisnya volt??? Tapasztalatok???
2018. 01. 22. hétfő 16:46  #87
Wolf Gabi Wolf Gabi
Használat után az uborkát megeszitek?
(Ez egy válasz Pure Pleasure üzenetére (2017. 09. 25. hétfő 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 25. hétfő 13:59
Engem nagyon izgat a téma, eleve lázba hoz, hogy jól kitágítsam vagy nem odaillő dolgot dugjak a párom puncijába. Volt már banán, kígyóuborka, utóbbiból jó vastagokat szoktam választani, hogy alaposan kitöltse, de van hogy a vibrátorunkat a farkammal együtt dugom be.
Általában "hagyományos" sexel kezdünk, és ha a páromnál hamarabb elmennék, vagy csak ha olyan kedvünk van éppen, akkor használok eszközöket. Simogatom a csiklóját és szép lassan feldugom neki a jól megtermett uborkát, rendkívül fel tud izgatni a látvány, hogy szétfeszül tőle a puncija, ilyenkor addig játszom vele míg el nem élvez, utána egy kis pihi visszarakom a farkam, ami ilyenkor már majd szét durran és telespriccelem a punciját.
2018. 01. 22. hétfő 15:05  #86
kisjanko kisjanko
Az albert piercingem.
2017. 09. 25. hétfő 13:59  #85
Pure Pleasure Pure Pleasure
Engem nagyon izgat a téma, eleve lázba hoz, hogy jól kitágítsam vagy nem odaillő dolgot dugjak a párom puncijába. Volt már banán, kígyóuborka, utóbbiból jó vastagokat szoktam választani, hogy alaposan kitöltse, de van hogy a vibrátorunkat a farkammal együtt dugom be.
Általában "hagyományos" sexel kezdünk, és ha a páromnál hamarabb elmennék, vagy csak ha olyan kedvünk van éppen, akkor használok eszközöket. Simogatom a csiklóját és szép lassan feldugom neki a jól megtermett uborkát, rendkívül fel tud izgatni a látvány, hogy szétfeszül tőle a puncija, ilyenkor addig játszom vele míg el nem élvez, utána egy kis pihi visszarakom a farkam, ami ilyenkor már majd szét durran és telespriccelem a punciját.
2017. 09. 10. vasárnap 12:36  #84
Törölt felhasználó (1532232)
Nyaloka isteni utana nyalni és a g pontot nagyon lehet vele stimulálni nekünk be vált
/ 8