Itt a pont Tribal, én is így gondolom. Minden addig és akkor jó, ha mindeketten tudják hogy az érdekes és izgalmas a másiknak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 20. péntek 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (462239)
2009. 11. 20. péntek 20:38
Mi számít extrémnek? Uborka, banán, üveg, gyöngysor, telefon, paprika, gyertya, ..stb? Ezek némelyikét vagy akár többségét rengeteg pár kipróbálta, és használja rendszeresen avagy alkalomszerűen. A váltóba csúszásról is jó pár fotót és elbeszélést találhatunk akár itt a GG-n is...
Szerintem minden olyan dolog izgalmas, mely gyönyört okoz mindkét félnek, és nem veszélyezteti senki testi épségét.
Szerintem minden olyan dolog izgalmas, mely gyönyört okoz mindkét félnek, és nem veszélyezteti senki testi épségét.
Mi számít extrémnek? Uborka, banán, üveg, gyöngysor, telefon, paprika, gyertya, ..stb? Ezek némelyikét vagy akár többségét rengeteg pár kipróbálta, és használja rendszeresen avagy alkalomszerűen. A váltóba csúszásról is jó pár fotót és elbeszélést találhatunk akár itt a GG-n is...
Nekem a régi barátnőm mesélte el egyszer, hogy azzal a hosszú, erős típusú lufival maszturbált egy jót.
és nem kis élvezet lehetett ahogy benned keresgélt

Igazi hideg, acél nőgyógyászati hüvelyterpesztő...egész padlizsán, alma, öklöm. Most ennyi jut eszembe.
Kocsiban az ülések ledöntve, a pasim a hátsó ülésen terpeszt, miközben cumizom. Közben "véletlenül" rátolattam a váltókarra. Rögtön magasabb sebességfokozatba kerültem.
üveg golyók...bár ez nem is extrém....
mint a cím is irja - lányokba feldugott tárgyak érdekelnének
Nem wc pumpa, hanem a kefe!

neked kellettek extrém eszközök, nem nekem! én nem élek velük! csak tudnám miért érdekel?
(Ez egy válasz jocó79 üzenetére (2009. 11. 12. csütörtök 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 12. csütörtök 14:37
köszi az inteligens hozzászólást, irigylem a barátnődet.............wc pumpa.........szép

köszi az inteligens hozzászólást, irigylem a barátnődet.............wc pumpa.........szép
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 12. csütörtök 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (69371)
2009. 11. 12. csütörtök 14:31
wc pumpa, dezodor, sörösüveg. sőt ha férfi létedre magadnak akarod alkalmazni, akkor javaslok egy 20 kV-os fázis vezetéket. az meg fog baszni, ez tény! megrázó élményben lesz részed.

wc pumpa, dezodor, sörösüveg. sőt ha férfi létedre magadnak akarod alkalmazni, akkor javaslok egy 20 kV-os fázis vezetéket. az meg fog baszni, ez tény! megrázó élményben lesz részed.

Kiváncsian várom a lányok, fiúk hozzászólásait, hátha tudok ötletet meríteni